Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jeromosi
üzenetére
Bar az en valaszom nem elfogulatlan , de ket harom het hasznalat utqn a chuwi vi 10 proval teljesen elegedett vagyok , ezert mernem ajanlani. A larkrol nincs tapasztalatom... a chuwi hangszoroi oldalt vannak , egesz kellemes hangja van , de azert sub basszust ne varj tole , de egy sokol radional boven jobban szol , recseges nalam van egy ponton az usb csatiknal.ezt leszamitva eddig semmi gond. Persze nincs viszonyitasi alapom de az emelt orajelu atom kellemesen kiszolgalja a rendszert ... nincs doccenes vqgy ilyesmik, kiveve ha a win 10 frissit...
-
jeromosi
aktív tag
Köszönöm a segítségeket.
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
szerintetek ez a táblagép legyen Chuwi Vi10 vagy ez Lark ultimate 10 win? -
jeromosi
aktív tag
És még egy kérdés.
Van olyan windows 8-as táblagép aminek van teljesértékű usbja és 7 vagy 8 colos?
És jó processzora van?
És jó a háza mármint nem recseg? -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan windows 8-as táblagépet keresek amely 10 colos
Jó hangszórója van van rajta teljesértékű usb és jó a procia.
És magyarországon lehessen kapni. -
tlac
nagyúr
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan windowsos táblagép amin van teljesértékü usb port
és a mérete 7 vagy 8 colos
és jó a processzora és 50000 alatt van vagy annyi? -
vatafakk
aktív tag
Utok i800 drivereket ha tudna valaki lementeni ès küldeni, azt nagyon megköszönném.
Sajnos se a képernyő forgatás sem a kamera nem működik. -
NGA
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Én nem engedtem neki semmit frissíteni addig, míg le nem töltődött a mediacreation, és ott engedtem a frissítést. Korrektül végigcsinálta, minden tökéletes lett, csak akadozott. Majd az újraindítás után lefrissült a képernyő, és jó lett. Talán annyi, hogy engedtem a Win 8-nak az aktiválást.
Kicsomagolás után végigfutott a win 8 beállítása, de NEM kapcsolódtam a netre. Nem állítottam be fiókot sem. Majd miután a teljes frissítést kikapcsoltam a vezérlőpultban, azaz ne töltse le és ne frissítse, azután léptem fel a netre csak. Semmit nem csináltam, csak azonnal mediacreation, majd frissítés ezzel. -
-
válasz
koncsik
üzenetére
Feltelepült a win10, leszedte az Intel Graphics Acceleratort, de...
- Edge nem volt a taskbar-on, kikerestem, pin to taskbar, de nem indul el...
- Postát telepíteni kellett a store-ból, de így se találom
- csempék egyáltalán nincsenek, windows gomb nem működik (egér bal gombbal rákattintva sem, jobb gombbal az jön fel, ami kell - amúgy is mintha csak a jobb gomb működne az egéren...), ha a touch screen-en érintem kék lesz, hosszan érintve, mint a jobb katt)
- a jobb oldalról sem jön be a nem tudom mi (bocs
)
Egy példa: (BT egérrel a szövegbuborék fölé megyek, megjelenik "új értesítések", bal katt-ra semmi, jobb katt-ra megjelenik: "műveletközpont megnyitása / nyugalmi időszak bekapcsolása" - de ezekre már nem tudok kattintani...
Ez így nem az igazi...
Lehet az a baj, hogy billentyűzetben dokkolva frissítettem? -
Laby
őstag
Sziasztok!
Ár/érték arányban tudnátok tanácsolni windows-os tableteket?
Apple vonalon mozgok, és abszolút nem vagyok képben, és ezzel rengeteg időt spórolnátok meg nekem ha adnátok pár konkrét készülék tippeket amik után tudnék olvasni.Igények:
- 90- (maximum) 100 000 ezer ft-ból kellene gazdálkodni.
- nincs konkrét kijelző elvárás (10 szimpatikus, de nincs kőbe vésve)
- netezésre, filmezésre (hálózatról, és esetleg külső eszközről rácsatlakoztatva), zene hallgatásra (nem kell nagyot szólnia) lenne használva
- akkumulátor jó lenne ha bírná a strapát egy 6-10 órát azért intenzív használat mellett isKöszönöm szépen előre is a segítségeket.
-
vatafakk
aktív tag
Az a baj, hogyha be is jonne, akkor sem tudnék választani a boot menüben, csak lépkedni fel le. Sajna az sd kartyarol nem mukodik abszolut valami miatt, pedig ugy be tudom dugni a billentyuzetet, utok i800 a gépezet.
-
SUPREME7
őstag
Nem találtam róla infót, ASUS T100-TAM magyar billentyűzetkiosztással került itthon forgalomba, vagy angollal? Köszi
-
Sz_David
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet vásárolni.
Egy Chuwi Hi8-ra gondoltam, de a csatlakzók száma kevés.
Ebből a szempontból a Chuwi Vi10 felelne meg legjobban, de az meg feleslegesen nagy.
Aztán nézgettem, és találtam egy olyat hogy Chuwi Hi8 Pro. Ezen van HDMI, USB.
USB type-c átlakító néven nézelődtem, olyat találtam hogy Type C Male to USB 3.0 Type A Female USB 3.1 Adapter OTG Data Cable For Macbook. Ilyen kell akkor ehhez is?
Esetleg olyan verzió létezik-e hogy egyszerre töltöm a tabletet és közben valami rá van dugva az usb-re? Akár úgy hogy külön töltőport, akár úgy hogy valami cuccal, ami 1 usb-vel megoldja.
Árban pedig nem szeretném ha sokkal több lenne, úgyhogy kompromisszumkötések felléphetnek
Vásárlás helye a gearbest lenne, kínából szállítva. A vám, áfa, egyéb költségek hogyan működnek. Ha van 50$os kupon (hírlevélhez osztogatták), az ebbe beleszámít? Amennyiben az én dolog, ezeket kinek kell fizetni? Meg hogyan?

-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
SOS kellene segítség, hogy lehetséges-e tableten usbrol bootolni billentyuzet nelkul?
nincsen usb hubom igy vagy a billentyuzet vagy a pendrive van a gepben. a biosba be tudok lepni de nem tudom beallitani hogy automatikusan usbrol induljon. -
molnartom
aktív tag
Akkor ezt nem csináltad meg?
Amit tegyünk meg, ha még nem rontottuk el a rendszert:
•Bootoljunk be a BIOS-ba (Gépház / Frissítés és helyreállítás / Helyreállítás / Speciális rendszerindítás / Hibaelhárítás / Speciális lehetőségek / Az UEFI-vezérlőprogram beállításai)
•A reboot után egy klasszikus BIOS képernyőt kapunk
•Ott a Boot devices fülön kapcsoljuk ki a “Quiet boot” opciót.1-2 másodperccel lassabb lesz a boot, mert vár a BIOS-nál DEL/ESC billentyűre
Ha ezt megtettük, onnantól bármikor egy OTG billentyűzettel be tudunk lépni a BIOS-ba, ott tudunk boot eszközt módosítani (tehát pendrive-ra átállítani).
-
Ricska
csendes tag
semmire nem reagál gombok terén, Commandot meg nem ismerek egyet sem, nem tudom mit lehetne, még csak vissza sem bírok lépni. Hátha a gép felismerte volna, de ott sem láttam elérést
-
toka96
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék a topichoz, keresek egy win8-as tabot.Milyen eszközöket ajánlotok egyetemre?
50-60k, pozitívum ha van billentyűzet, win8, ne legyen nehéz,

Köszi!
-
-
Murphistic
aktív tag
Ez az UEFI shell, amolyan parancssor. Gondolom teljesen elszállt a rendszer-betöltő és az UEFI nem lát használható operációs rendszert.
Nem tudom, hogy lementhető-e az eredeti Windows 8.1, vagy már a visszaállító partíciója is törlődött. Ha csináltál rendszer-visszaállító USB kulcsot, akkor próbálj meg róla bebootolni, az feltelepíti az eredeti 8.1-est.
Ha nincs meg a 8.1 USB kulcsa akkor a Windows 10 tiszta telepítésével próbálkoznék, de ott gondot okozhat a driverek összegyűjtése. Ha a 8.1-es már aktiválva volt, akkor a 10-es is aktiválódik.
Várj azért mások válaszára is, hátha hülyeséget írtam. Az UEFI kicsit újdonság nekem is
. -
Ricska
csendes tag
Sziasztok~
Nekem annyi a problémám, hogy vásároltam ma egy ModeCom FreeTAB 8010 IPS IB tabletot 8.1 rendszerrel, amit felajánlott hogy frissítsek win10-re. Elkezdte, kevés volt a tárhely (minimum 15 gigát kért), uh rádugtam a pendriveomat, hogy akkor arra pakolgassa a cuccokat. Csinálta egy 2-3 óráig, utána helyre akarta valamiért állítani a rendszert, de nem sikerült neki, és UEFI-be akart belépni a windows gomb lenyomásával (utána már rákötöttem a billentyűzetem, mert semmit nem reagált). Beléptem, utána a következő fogadott (mellékelt kép). Ilyenkor mi a problémája, mi a baja?http://prohardver.hu/dl/upc/2015-12/17/318766_pnwhwh9p7azugh2p_12386700_787429914716751_1925797863_n_2.jpg
-
törölt tag
válasz
Khelben
üzenetére
Nemrég egy Kiano Intelect 8.9 3G táblagépet frissítettem Windows 10-re. Abban 16 GB háttértár volt, pendrive-ról egyszerű volt frissíteni. Az egyetlen probléma az volt, hogy a kamerája nem működött az új rendszerrel (gondolom nem volt megfelelő driver hozzá), és az eredeti op.rendszerről készített helyreállító USB stick-kel nem sikerült visszaállítanom gyári állapotába.
-
Vindex
tag
Van egy Asus Transformer T100-as tabi win 8,1-el. Ha megnyomom a bekapcsoló gombot üzem közben, akkor elmegy alvómódba, ahogy elő van írva. A felélesztéssel van gond. Nem mindig, de szokott olyat csinálni, hogy ha megnyomom a bekapcsolót, akkor nem ébred fel, csak ha hosszan nyomom, akkor felkínálja a lehetőséget, hogy lefelé húzással kikapcsolhatom. Mi ennek az oka? Lehet ezzel valamit kezdeni?
Más nem ide tartozik, de valaki talán tudja az okát. Miért van az, hogy az IE 11 nem frissít egy weboldalt – csak egyet - csak kézzel? -
He-Nike
aktív tag
Annak mi lehet az oka, ha bluetoothon hallgatok zenét iszonyat belassúl az internet, sőt van, hogy le is akad a wifi hálózatról. Estleg van rá valami megoldás?
-
NGA
addikt
Még annyi, hogy először akadozott, majd letöltött egy képernyő drivert magának, és utána már jó lett.
-
-
Szóval ez a tuti módszer? Most bontanám frissíteném... McAfee-t is le kell szedni (itt írta valaki...)
Semmi mást nem kelle csinálni?
Már van MeciaCreationTools-al csinált win10-em, 2-3 hete csináltam (de az archos cesium 80-on nem volt szerencsém vele), van azóta újabb build? MEg ekllene néznem ez melyik, megtalálom valahol a win10 pendrive-on?
NAGYON KÖSZI előre a segítséget. -
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy Windows 10-es tabletem, és az a problémám vele, hogy sleep módban 30-40%-ot merül egy este alatt (kb. 6-7 óra). Milyen okai lehetnek ennek? A WIFI ki van kapcsolba sleep módban.
Előre is köszönöm!

-
Pferi
senior tag
Én is ma vettem át a Miix 10-et. A Telekomos srác csak nagyot nézett hogy milyen konstrukcióban vettem ezt a tabletet ennyiért
Ők nem tudnak ilyen akciókról (legalábbis ezt mondta).
Indítás után rögtön letiltottam minden frissítést majd a Windows media creation tool-al frissítettem is rögtön Win 10-re, ami teljesen bonyodalommentesen lezajlott, és minden működik, az összes egység működik az eszközkezelőben, szóval, teljesen simán ment a Win 10-re frissítés.
Ennyi pénzért jó vétel volt. -
Sotyks94
aktív tag
Női rokonnak lett véve miix. Frissítette win 10-re, de most nem megy a start menü. Ötlet?
sfc /scannow -t próbáltam, explorer.exe resetet is. Esetleg még valami ötlet? Vagy clean install kell? Ha felraknék egy clean installt usb-n keresztül akkor milyen driverekkel kellene készülnöm? Vagy minden megy magától install után?
-
RicsiSuly
aktív tag
Nemkaptam még választ! Érdemes megvenni ezt a tabletet ?
Asus Transformer book T100 32GB
Intel® Atom™ Z3740
2GB DDR3L
32GB SSD
Intel® HD Graphics
10,1" kijelző
Windows® 8.1
Office H. and St. 2013Ez most 80 a MM-ba. Ennyiért esetleg valami jobbat vagy nemigazán fogok találni? 32GB nem kevés a windowsnak? SD kártyára tud telepíteni programokat?
Vettem egy Lenovo Miix 10-et a szüleimnek azt egy kicsit lassúnak érzem meg alapból majdnem megeszi a 2GB ramot. Ez az Asus jobb vagy kb hasonlóan vontatott lesz?
Windows Phone játékokat fel lehet rá rakni a tabletra?
-
He-Nike
aktív tag
Szia!
Mi az, hogy nem gond? Vissza tudom rakni valahogy ezt a partíciót vagy nem garanciális probléma?
Rádugtam a tabletra egy usb hubot rá egér, billyentyűzet és egy pendrive amin rajta az oprendszer telepítő...
Nekem sem ment semmi driver, [innen] letöltöttem az összeset feltelepítettem és minden gond nélkül ment... -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Vélemény Asus vagy a 32GB kevés a windowshoz? Ezen már némi játék is elmenne? ez most 80 a médiamárktba. Ha teszek bele egy 64Gb-os SD kártyát akkor arra is lehet telepíteni programokat? -
tlac
nagyúr
válasz
He-Nike
üzenetére
szerintem nem gond
win10-et hogy tetted fel tisztán? kötöttél rá egeret, billentyűzetet usb hubbal?
én is próbáltam egy ilyet, de nekem telepítés után semmi nem működött, még internetem sem volt
raktam fel drivert a lenovo oldaláról, de nem segített, te melyiket tetted fel a nethez? -
joergie
őstag
válasz
darealkilla
üzenetére
Üzenj nekik hogy a labda már a fogyasztóvédelemnél pattog, neked velük már nincs dolgod. 2 nap alatt meglesz a megoldás.
Ezt legkésőbb egy hónappal utána meg kellett volna tenni. És tegyél róla hogy tényleg a fogyasztóvédelemnél legyen az ügy.És már vagy 10 éve nem kéne senkinek HP-t vennie, miért létezik még ez a cég?
-
NGA
addikt
Egy apró kérdés. Hogy érvényes a 14 napos elállás? Kibonthatom, elindíthatom, kipróbálhatom, vagy csak fóliázott csomagolásban, bekapcsolás nélküli állapotban érvényes?
-
He-Nike
aktív tag
Most olvasom, hogy ezeken a tableteken létezik ilyen "recovery" partíció. Nos én miután lefrissítette a Lenovo Miix10.1-em Windows 10-re magát első dolgom volt legyalulni a komplett rendszert és feltenni egy Clean windows 10-et. A gondom az, hogy én úgy tettem fel mint egy rendes asztali gépen. Letöröltem az összes meglévő partíciót az egyetlen meghajtóján és létrehoztam egy újat (minél több helyem legyen). Felkúszott a Win 10 annak rendje és módja szerint jelenleg is arról írok.(így pár nap tapasztalatai alapján Win8-at soha többé). Nade, ha egyszer gariztatnom kellene (ne kelljen) ebből így nem lesz gondom? Vagy leszarják milyen op.rendszer csücsül rajta.
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok! Kiano Intelect 8 3G-re mennyire bonyolult felmókolni a win10-et? Olvasom, hogy van vele némi szenvedés, de végülis megoldható?
-
bibi55
tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Az a vicces, hogy ha hosszabb ideig van kikapcsolva es bekapcsolom, akkor jön elő. Ha ilyenkor újraindítom, utána teljesen jó... nem értem.
-
Murphistic
aktív tag
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Utok i800-am van, Intel Atom Z3735G procival. Az lenne a kérdésem, hogy win10-alatt bekapcsolás után néha egy "rendszermegszakítások" névre keresztelt folyamat, konstans 10-15% -ban használja a procit. Minden driver fel van telepítve, semelyik nem sárga felkiáltójeles. Általában ha ilyenkor újraindítom akkor megszűnik ez a dolog, és visszaáll a rendszermegszakítások ilyen 0-0,1%-os használatra.
Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mi okozhatja? Win 8.1 alatt lehet ilyen? (ahogy megjött ment is fel rá a win10.)
-
darealkilla
aktív tag
Sziasztok!
HP Pro Tablet 610 G1 (pro(!), 4GB atom Z3795) idén augusztus 4-én szervízbe került, nem indult.
Augusztus
Szeptember
Október
November: javíthatatlannak nyílvánítják, cserekészüléket ajánlanak, nem fogadom el (gyengébb proci, kisebb felbontású kijelző).
Pénzt ajánlanak vissza, de 20-at kellene rádobnom, hogy vegyek egy ugyanilyet. (Persze kapni, de ők nem tudnak cserébe ugyanilyet adni.)
December: mégis kapnak olyan alaplapot, amivel folytatni tudják a javítást, erre várunk most.
(update: "Berendeltünk egy újabb alaplapot a gyártó javaslatára, ezt ki is cseréltem, sorozatszámot nem lehet átírni, így erre aktiválható rendszert se lehet telepíteni, HP válaszára várunk.")
Op-rendszer nélkül nem adhatják ki...Szóval 4 hónapja nincs gép, szerintetek mit tehetnék (azon kívül, hogy HP terméket többet nem veszek)?
Más egyéb valamirevaló, fulHD, min 10", 4GB RAM, aktív ceruza támogatású táblagép?
(MS Surface 3 Atom x7 Z8700-at nem tudok USA-ból hozatni.)Köszi!
-
törölt tag
Nos, eddig tartott a MIIX-es kalandom.
4 napig nyúztam a tabot, összességében pozitív benyomást tett rám, de a 10"-os méret, a 64 gigás háttértár, a hosszú üzemidő, és a klavis tok nem hozott annyi előnyt, hogy lecseréljem az Encoret, amit most használok.
-
NoMagix
addikt
Sziasztok,
látom, hogy elég sok Lenovo Miix 10.1 van eladó az aprón elég baráti árakon, érdemes a Z2760-as próbálkozni?
Mogyesz75: nos, majdnem megadtad a választ...

-
-
flatline#2
tag
Sziasztok,
Ezekről a tabletekről valami vélemény? Melyiket lenne érdemes? A két Acer között van-e valami lényeges különbség, mert én nem láttam?
ACER Aspire Switch 10 E 10.1" 500+64GB kék NT.G0NEU.003
ACER Aspire Switch 10 E 10.1" 564GB fehér NT.MX2EU.003
Köszönöm a segítséget

-
NGA
addikt
válasz
molnartom
üzenetére
Na nekem pont ennél volt a gond, mikor végigtelepítette egy éjszaka alatt a 140 frissítést, utána újraindult, majd közölte, hogy a frissítés nem sikerült, visszaállítja az eredeti állapotot. Ezt akarom elkerülni. Azon filóztam, hogy a mediacreator-al lefrissítem közvetlen a 8-at, eddig az minden gépen jó volt, még a 7-es win-t is lefrissítette 10-re.
-
tlac
nagyúr
válasz
darthsmoke
üzenetére
nagyjából ugyanezt csináltam én is, csak én úgy frissítettem a telepítővel, hogy ne hagyjon meg semmit
így egy tiszta alap win10-et kaptam (persze a gyári driverek megmaradtak, azokat nem kellett feltenni)Én először annyit csináltam, hogy a gyári Windows 8-at lementettem külső USB vinyóra.
ez nem fontos, a recovery partíción megmarad a gyári win8
-
darthsmoke
Korrektor
Én először annyit csináltam, hogy a gyári Windows 8-at lementettem külső USB vinyóra.
Ezek után leszedtem a Microsofttól a Windows 10 1511-es verziót, 32 bitest, csináltam pendrive-ot, és elindítottam a telepítést a meglévő Windows 8 alól, mindenféle Windows Update nélkül.Aránylag hamar felment, és azóta sincs semmi baja. Minden driver a helyén, működik a touch, az elforgatás, a fényerőszabályzás, a Windows-gomb. Még azt is megcsinálja, hogy amikor bepasszintom a dokkolóba, megkérdezi, hogy kilépjen-e a tablet módból, bár ez utóbbi kicsit hektikus, már máskor is megkérdezte.
Nem tudom, a Flash játékokkal mi a helyzet, de én Edge-ben néztem Full HD Force Awakens trailert, és minden további nélkül le tudta játszani. Nem mondom, hogy néha nem érzem lomhábbnak picit (mondjuk a McAffee ótvart még nem szedtem le), de az, hogy egyetlen drivert sem kellett külön leszednem, és hogy milyen szépen megy Win10 alatt, egészen lenyűgöz. Ennyiért szerintem best buy volt, minden hátránya ellenére.
-
NGA
addikt
Mivel sikerült nekem is venni ajándékba egy Lenovo Miix 10.1-et, ezért ki sem bonthatom.
Azoknak szól a kérdésem, akik már használják.
A Windows 10 frissítés végigment rendesen? 8-ról ment a frissítés?
Minden eszköz működik rendesen?
forgatás, wifi, display driver stb.A böngészőben a flash kisjátékok futnak rendesen?
Az a helyzet, hogy régen volt ilyen procis gépem, és akkor nagy szenvedések voltak vele, nem tudom a 10 mit tud most belőle kihozni. Egy Surface RT-t váltana le, kb annyit is kell csak tudni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

azt hiszem visszamegyek 8-ra és újra nekifutok...

)