- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
-
-
ufonauta
aktív tag
A vi8 akkuidejéről nem tudok nyilatkozni. A hi8-at sem merítettem még le teljesen, de számításaim szerint kb 3,5-4 órát elballag mondjuk netböngészéssel. Viszont a hi8 full hd felbontású, így valamivel szerintem többet is fogyaszthat a képernyője, ezt viszont kompenzálhatja az energiatakarékosabb CPU. Így aztán tényleg nem tudom, hogy melyik a jobb választás. A hi8-nak nincs hdmi portja, míg a vi8-nak van. Tehát ha ez fontos akkor inkább a vi8. De mindkettőnek jön ki újabb kiadása. Ráadásul a hi8pro egyenlőre csak win-el jön, mert az új procira még nem nagyon van hivatalos droid. (talán később lesz hozzá dual os)
Egyébként mindkettőnek van itt topikja. Ott többet tudnak róluk mondani. -
ufonauta
aktív tag
Nekem Chuwi Hi8-am van. Bár Gearbestről némileg olcsóbban.
Valóban foglal helyet az Android, de amikor én megvettem legyalultam és feltelepítettem csak a Win-t. Mivel nem játszom rajta, így nagy helyigényű dolgok nincsenek is feltelepítve. Egy OpenOffice, Chrome, Corel, meg ilyenek. Oszt ott maradt nekem 20 Giga hely. Úgyhogy visszatettem az androidot is és még így is van 10 Gigám a Win mellett. Plusz a 32 Gigás kártya.
Szóval szerintem nem foglal olyan sok helyet az android. (mostanság próbálom rátolni a Remix OS-t)
Ráadásul teljesen legyalulható és akkor van egy tiszta Win-es tableted. -
balux33
csendes tag
Szia!
Én is vettem egy ilyen gépet és gondolkozok a win10 frissítésen.
Tudnál mondani egy-két tapasztalatot, megéri frissíteni?
Le tudnád írni a frissítés menetét címszavakban? Mert nekem a frissítő program azt írja, hogy min.8Gb hely kell hozzá, de lehet nem jó módszerrel próbálkozom... -
tlac
nagyúr
androidban ez a felállás jobb-e?
talán igen
Felkínálja keresi,letölti de tárhelyet kevésnek titulálja,ezt hogy tudnám megoldani?
pendrive-ról frissíted
A rejtett 4GB win 8.1 rendszert ki lehetne menteni lemezre vagy pendrive eszközre esetleg későbbi újbóli telepítésre?
igen
mielőtt nekilátsz, nézz utána, hogy egyáltalán működik-e a win10 rajta, előfordulhat, hogy nincs mindenhez driver és lehet a 8-as meg nem kompatibilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest