Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
antibes2000
tag
sziasztok,
a CUBE I7 STYLUS-t használóktól szeretném kérdezni, hogy milyenek a tapasztalatok az eszközzel?
Meghibásodás van-e, dolgozik-e rendesen a W10 rajta? érezhetően gyorsabb -e a coreM, mint a régi baytrail procik? Stylus működése milyen? Összességében meg vagytok-e elégedve a tablettel?
köszönöm a válaszokat
üdv
Anti -
antibes2000
tag
Köszönöm, az érved meggyőző volt, :-)
A Cube valójában csak a CoreM miatt volt szimpatikus. Ha jól értem a szavaifat, akkor a Surface-ben is SSD van, iiletve a RAM dual channeles?
Így minden másban jobb és stabilabb a Surface, egyedül a proci erősebb a Cube-ban.
a két proci közti különbség miben ütközne ki leginkább?
Böngészés lassabb, vagy másban? Igazából nagy erőforrás igényes programokat nem futtatnék a gépen. -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
egy utolsó kérdés lemaradt:
szerintetek hol könnyebb gariztatni, Kina vagy Expansys?
Tapasztalatok van rá?
kösuönöm -
antibes2000
tag
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
Két tablet között hezitálok:
[link]
[link]
Az alábbi kérdések fogalmazódtak meg bennem:
-a Surface-ben is SSD van, és nem eMMC?
- a 4 GB RAM dualchanneles a Surface-ban is? , (a Cube-ban tudom, hogy az)
-mennyivel erősebb a CoreM, mint a X7-Z8700 ? általanos irodai felhasználás mellett, office, outlook, ez érezhető?
-stylust mindkettő kezel?
-HDMI nincs a Surface-en?
köszönöm a válaszokat, nagy segítség lenne a döntés meghozatala során
Antibes -
antibes2000
tag
én is már napok óta hezitálok, hogy vegyem ne vegyem a stylust.
nem vettem még soha Kinából, félek, hogy nehézkes lesz a gari, nem tudom milyen kinai win10 lesz rajta.
de a gép paraméterei lenyűgöznek, SSD, 4 GB RAM, ráadásul dual channel, corem, stylus, FHD kijelző, 3.0 USD, HDMI, ennél több nem kell nekem egy win tabletbe.
Te meg vagy vele eddig elégedve?
A háza metal, nem recseg? -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
bocs egy lemaradt
igazából azt elfelejtettem leírni, hogy most egy Lenovo Miix 2-t 10,1" használok, ahhoz képest szeretnék egy minőségibb, erősebb, gyorsabb gépet, mert a Lenovotól nem vagyok elájulva. A Stylus nélkül meg elég nehéz használni a wines gépet bllienytyűzet nélkül.
-
antibes2000
tag
sziasztok,
nézegetem ezeket a kinai coreM csodákat, és nagyon közel állok egy ilyennek a megrendeléséhez.
Ami fö szempont lenne, hogy 4 GB RAM, 64 GB tár, de SSD, HDMI, 3.0 USB, COREM CPU, méret:10-11",
stylus nagyon jó lenne:
Az alábbiak között vacilálok:
[link]
[link]
[link]
[link]
rendelt mér valaki ilyen csodagépet? van személyes tapasztalt? ha az árat nem vesszük figylembe, melyik az ami a leginkább ajánlott?
előre is köszönöm a válaszokat.
üdv
Anti -
antibes2000
tag
sziasztok,
adott egy win (8.1) tablet, ACER Iconia, és az erre felvett videot szeretném egy laptopra átmásolni. Szintén win 8.1. fut rajta. A video 4 GB. Összekötöttem a két gépet kábellel, semmi nem történt. elinditottam a laptopon az importot, de olyan mintha nem látná a tabletet. Utána kitaláltam, hogy felteszem a tabletről onedrivbe, onnan meg lemásolom a laptopra. Sajnos csak pörög-pörög a tablet, de nem másolja fel a felhőbe. pegig a 30 GB-ből 24 szabad. egész éjszaka ment a másolás, a tablet kiírta, hogy egy elem másolása, de nem történt semmi reggelre,
Nincs több ötletem, hogy mit csináljak. az egészben a vicces, hogy ipadról simán lemásoltam a videókat ugyanerre a laptopra adatkábellel.
Tudtok segíteni, hogy mit csinálok rosszul?
előre is köszönöm -
antibes2000
tag
nyugodtan veheted a digiprime-nál.
Én is vettem, még pár napja 49.990 volt a 64 GB-s.
szlovák nagykertől veszik, de mivel a Note notebooknak minősül az ASUS termékbesorolása alapján, ezért a 2 év nemzetközi gyári gari vonatkozik rá.
Regsiztráltam a terméket, és beszéltem is az ASUS ügyfélszolgálatával, ahol a S/n szám alapján leellenőrizték a termék gariját, és megnyugtattak, hoigy 2 év nemzetközi.
A wacom fantasztikusan jó, 8"-os win tabletet nehéz lenne használni desktop módban nélküle, ill egér nélkül. -
antibes2000
tag
sziasztok
Toshiba WT310-105 i5-33339Y HD Graphics 4000 SSD 128 GB, 4 GB RAM 11,6" 1920*1080 tabletről szeretném a véelményetek megkérdezni.
Általános használat mellett, office, mail, böngésző, mennyire ajánlott kategória?
Van-e valamilyen hibája a gépnek?
Gondolom az aksi 4-5 óra munkát bír csak ki?
elöre köszönöm a válaszokat -
antibes2000
tag
köszönöm, ez tényleg nagyon jó ár érte, ennél nincs jobb árú gép ilyen tudással.
Korábban elég sok problémáról olvastam, hangszóró elnémülés, akkut nem lehet tölteni, stb így egy picit tartok a géptől, de sokan meg azt írták, hogy náluk minden rendben.
Lehet megkockáztatom, hátha szerencsém lesz, és egy jót fogok ki. -
antibes2000
tag
sziasztok,
most 79.900 Ft a lenovo miix 2 10" az extremben akció nélkül,
Pár napja volt valami 10.000 Ft-os akció rá, csak nem emlékszem, hogy eredeti ára 89.900 volt és 79.900-ra volt leakciózva, vagy 79.900 Ft volt az eredeti ár és 69.900-ra volt akciózva.
Nem járt valaki pár napja az extrem oldalán és nem emlékszik, hogy milyen akció volt erre a gépre?
köszönöm -
-
antibes2000
tag
köszönöm a választ.
most próbálok ismerkedni a win tabletekkel, most egy androidos és egy IOS-eset használok, airt és nexust. úgy látom, hogy ezek a 2GB ramos, atomos tabletek a középutat jelentik a 4 GB ramos, Core-M-es vagy "i" procis tabltekhez képest, viszont ezen utóbbiak 200 e ft-nál kezdődnek, amit egy picit soknak tartok.
Én igazából kiegészítő funkciókra használnám a tabletet, tehát nem akarok laptopot kiváltani, egy i7-es laptopot nem is tudnék ezekkel, inkább apróbb office munkák, outlook, böngészés, openvpn, youtube, online filmnézés, ez utóbbi miatt akarok egyébként egy win tabletet, mert sem android sem, ios gép alatt nem működik az adobe flash, és anélkül az online filmnézés nem megy.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezek az atomos gépek, 2 GB rammal alkalmasak-e a fenti funkciókra, gyorsan, akadások, lefagyások nélkül működnek-e, van-e érezhető működési különbség egy 4 GB ramos atomos vagy 4 GB ramos core-M-es géphez viszonyitva?
Érdemes-e még 100 ezret rászánni, hogy egy high-end win géped legyen?
Illetve, ha nem érdemes drágább gépet venni, ezen a 100 ezres kategórián belül van-e jobb opció a T100-T200 mellett, hasonló paramérekkel?
köszönöm a válaszodat, -
antibes2000
tag
szia,
én is szemezek egy ilyen T100-al.
Megkérdezhetem, hogy ezen is van 3.0 USB vagy az csak azon van, amiben van 500 GB HDD?
mennyire stabil a gép, nem dönti előre a tablet rész?
a tablet nem mágnesesen csatlakozik a billentyűzethez, hanem csak be kell kattintani, ugye?
8.1 és a 8.1 bing között mi a különbség?
Tollat adnak hozzá?
köszönöm a válaszodat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest