Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
akkor csak a pendrive marad
vagy még kötsz egy hub-ot az otg kábelre vagy összevarázsolsz egy olyan pendrive-ot, ami automatán telepíti a drivereket vagy legalább átmásolja a rajta lévő cuccokat a tabletre
ha az utóbbit választod, akkor egy autoron.inf-et kellene gyártanod, ami elindít mondjuk egy bat fájlt, amiben megírod a scriptet hozzá -
Game-over
aktív tag
válasz
joergie
üzenetére
Egyébként mi az a program ami miatt kellhet az emulátor?
Mert ha elég erős a proci (pl. m3-as), akkor szerintem a régebbi pc-s játékok is elfutnak rajta, és ugyanott van az ember.
saphancs:Ha játszik a külföldi rendelés is, akkor a Cube i7-et ajánlom. M3-as proci, 64 gb SSD(cserélhető!!), és van stylus verziója is.
Én a nagyobb i9-et használom nagy megelégedéssel, csak árban már lehet túlmenne a kereteden. -
tlac
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
x98 pro melegedési problémáira, ami közel se biztos hogy ugyanígy lesz a többi z8500 tablet esetében is
azt már most tudjuk, hogy nem általános probléma
Félórányi hajtás hatására szobahőmérsékleten (22 °C) a burkolat egyik pontja sem melegedett 35 °C fölé, a CPU hőmérője 83 °C-ot mutatott, de órajele stabilan tartotta a 2,0-2,2 GHz-et. A grafikus magot is meghajtva a CPU-ütem ugyan 1,5-1,7 GHz közé csökkent, viszont a gépház szerencsére nem lett melegebb.
[link] -
gbela
senior tag
válasz
joergie
üzenetére
Kicsit megnéztem ezt a hi10-et, azért elég nagy kérdés még ez a z8300 + 4gb páros.
Intel mondja, hogy nem. Egyelőre ez a fix info. És ha esetleg igen, akkor sem biztos h dualban viszi a 4gb-t, tehát akkor sincs sok értelme.
Tök szivesen pre-orderelném (hol van 186 USD-ért amúgy? én 196ot találtam legoclsobbat, és az pont nem szállít ide ahol vagyok:S ), de sok még a kérdés. -
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
Ha te azt lehurrogásként élted meg, akkor vehetem én meg ezt személyeskedésnek?

Ez a nem egységes szállítási költség másoknál is jelen van, az Aliexpressen például vannak olyan eladók, akik plusz X dollárt kérnek az oroszoktól a feltüntetett szállítási költségen felül.
-
Upo
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Tegnap este ránéztem, archosból láttam vagy hármat, de ás is volt, asus, lenovo, toshiba, beex, acer, lark, allview vagy mi vi7 (az szörnyű, 3 fő dolog amitől óvakodni érdemes az 1 giga ram, 16giga tárhely, 1280x800-nál kisebb felbontású kijelző, na arra áll mind a három), mintha hp stream 7 is lett volna? 7" 1280x800, 1G/32G, az csak a ram miatt bukott nálam.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Végül ezt rendeltem köszi, megnéztem a teszteket, jókat írtak róla, és a kijelzőjéről is hogy jók a betekintési szögek stb. mindenki ajánlotta vételre. Azért nekem csak jobb a Magyarországi garancia.
Az a kérdésem, még hogy ez hogy dualboot (Windows 8.1 bing + Android) azt jelent, hogy választhatom, hogy melyik rendszerről bootolok, azaz mindkettő telepítve van és amelyik tetszik azt indítom el?
Ha igen ez elég érdekes megoldás, mondjuk engem úgy is a Windows 8.1 érdekel ebből, de ez is lehetőség arra hogy a windows mobile rendszerek jobban elterjedjenek.A játékok miatt az android előny lenne, bár gondolom android játékok nem futnak rajta, mert azok az intel grafikus kártyát nem nagyon ismerik.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Köszönöm a segítségeteket.
Ez elég jó ár, a kijelző milyen? valaki látta jól használható jók a betekintési szögek?
Ez jobban tetszene, van rajta HDMI is, de gondolom az árra akkor még rájön a vám ami 27%?
[link]Szoktam ebay-en rendelni, de kisebb dolgokat, a nagyobb értékűeknél félek a hibás darabtól + a garancia lassúságától.
-
Upo
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Hamisítványok mindig vannak (meg verebek is).
Majd ha itt vagy itt látod, esetleg az authorized retailer-eknél akkor el is hiszem.
Találsz ott még sok mindent, hónapok óta vannak 4GB ramos telefonok pedig nemrég JELENTETTÉK BE az elsőt, nemsokára talán lesznek ott 8 GB ramosak is, olyan számot hamisít a szoftverbe amilyent akarsz, ha elegendő darabot rendelsz akkor azt hamisít bele amit csak akarsz. -
tjb007
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
Jól gondoltam akkor, hogy ilyesmiről van szó.
Mondjuk ezt a DuOS-M-et nem ismertem, de ha tényleg ennyire jól működik (nem úgy mint a BlueStacks meg a többi ingyenes megoldás), akkor megérheti azt a 10 dollárt. -
tjb007
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
Az Ondanak ehhez az oldalhoz még mindig semmi köze. Ez csak ugyanannak az online kereskedőnek a webshopja, akié a Ramos, a Cube, és a Teclast "hivatalos" webshopja is.
Amúgy ez az Onda hivatalos oldala, és a hivatalos webshopja. Itt amúgy 600-at írnak. -
fabicska
tag
válasz
joergie
üzenetére
Már kb 10-15 napja fenn van, és "Készletre" jelentették: CHUWI Vi8 8" IPS Screen Windows 8.1 Intel Atom Z3735F Quad-core 2GB 32G
-
Akron99
aktív tag
válasz
joergie
üzenetére
A 3G-nek nálam ott van létjogosultsága (és szerintem úgy általában is), hogy nem a telefonomról szeretném a netet megosztani, mivel a beszéd szolgáltatás mellé kínált net lényegesen többe kerül, mint egy szimpla mobilnet előfizetés (azon túl, hogy nem a telefon merül, mert annyira az sem "más" kérdés).
Szóval hiába van a telefonon thetering, ha nincs mit megosztani vele
-
hito
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
"Semmilyen skálán nem tudom ezt a két modellt ilyen pozíciókban elhelyezni."
Semmi gond. Mondom, azért mert nem használtad és fogalmad nincs róla. Szó sincs itt személyeskedésről, a helyzet teljesen nyilvánvaló.
"Közbeszerzésen mióta számít a termék maga? Én úgy tudom az egy lobbi eredménye."
Na most ez is mi? Ez volt a téma, vagy az, hogy milyen kategóriák vannak a gyártónál tabletekből és hogy használnak-e hivatalokban, céges környezetben tableteket, vagy maga a közbeszerzési eljárás milyensége?
-
hito
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
Tényleg? Az parlamentben ülő honatyák esetében közbeszerzési eljárás keretein belül a Thinkpad Helix nyert. Elég árnyalt a dolog és elég üzleti/vállalti?
De nem kell tovább erölködnöd. Maradjunk a témánál, ahol bizony helytálló a BMW Opel hasonlat. Majd ha használtál mindkettőt huzamosabb ideig, akkor neked is ez lesz a véleményed. Addig meg fogadd el elsőkézből és ne a proci/ram pároson akadj fel és kezeld egy kalap alatt (ezzel csak a hozzá nem értésedet reklámozod) a két teljesen különböző kategóriában helyet foglaló eszközt.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
joergie
üzenetére
Itt van a táblázat angolul: [link]
HDMI-t mindekettőre írják.Dual bootról szó sincs.
- 3g-set Androiddal adják
- Másikat Win8.1-elAnnyi van írva, hogy tehetsz az androidosra win-t de semmi garanciát vagy segítséget nem kapsz hozzá.
Ez a bolt van megjelölve a teclast oldalán is. -
hito
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
Ezek tényleg sportot űznek abból, hogy még véletlenül se legyen egy "tökéletes" gép??? Mi indokolja, hogy ne legyen HDMI azon a gépen, ami drágább és van benne GPS/3G? Ezzel csak annyit érnek el, hogy az ember vastagon káromkodik, majd nem veszi meg. Legalábbis nálam ezt érték el. Megint nem lesz dualOS-es tabletem.
-
Avicularia
veterán
válasz
joergie
üzenetére
Ezek azért nagyobbak a dellnél, amire reagáltam.
Filózok, hogy most mit vegyek. Elég nekem egy miix2-3 10, vagy legyen surface pro2 esetleg surface pro3, bár attól félek hogy az már elég nagy lesz. Most láttam akciót, hogy a microsoft visszafizet 1000 sek-et (34K) ha veszel keyboardot is a surface pro3-hoz. Illetve svéd mediamarktban van billentyűvel együtt a 64gb-os i3-as surface pro3 most 288K-ért átszámítva. Nem tudom, érdemes lenne megvenni, vagy várni esetleg valami jobb vételre.Ez a t300 chi elég jól néz ki képen, utánanézek.
-
dobost
senior tag
válasz
joergie
üzenetére
Uh ez most nagyon odavág

Mondjuk valószínűleg készletkisöprés, mert ez még a "régi" szériás - 3740 - procival van... -
Gabor99
tag
válasz
joergie
üzenetére
Köszönöm a választ

Pont ettől féltem nem akarok első lenni
szeretek biztosra menni már amennyire lehet…
A Teclast x89HD ról semmi info nincs?Akkor dual boot nincs (legalábbis még) de az megoldgato hogy manuális telepítéssel váltogatom a az op rendszert ?
Vagy az Onda esetén a v975i lementett img-ét (recovery) ráteszem a v975w-re és ugyan az visszafelé is múködhet?
-
Romvr
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az biztosan IPS, és "csak" 1280x800 pixeles, másutt is utána néztem. Szóval akkor annyiért még mindigf best buy lenne. Erősen gondolkodom rajta, bár most megint másra kell a pénz: a zasszony bringája szétment, és annyiba volna a javítása, hogy inkább újat fogunk venni. Az is lesz legalább 50k HUF, mert a kínai csodáktól viszolygok rendesen...

-
tjb007
nagyúr
„ahogy észrevettem alapvetően azért nincsenek 4gb ramosok, mert 32bites az első bay trail széria, ha jól tudom a Z37*5 széria már 64bit-es.”
64 bites az első Bay Trail-T széria is, szóval nem ez az oka. Az ok ennél prózaibb.
A tavaly piacra dobott Windows 8.1-es tabletek nagyon nagy hányadába a Z3740-es SoC D-s változata került, ami maximum 2GB-ot kezel/támogat. Amikbe meg a sima Z3740-es került (pár darab ilyen volt) -ami amúgy meg maximum 4GB-ot kezel/támogat- azért nem raktak a gyártók 4GB-ot, mert ezzel párhuzamosan jelentősen növekedett volna az áruk, így még kisebb lett volna az érdeklődés egy amúgy is kevésbé népszerű és keresett termékcsoport iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vajon tud róla?