Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
Na, találtam a neten Windows 8.1 with Bing iso-t, igaz angol nyelvű, de legalább be tudta magát aktiválni... így már zsír
-
Primary92
senior tag
Keresek egy kb 10 colos tabletet, ami használtan be lehet szerezni 50k alatt használtan. Fontos kitétel, hogy wacom tollas legyen. Esetleg ha klaviatúra is van hozzá, annak örülnék. Valami igazán bestbuy-t keresek.
-
Bomc
aktív tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Nem sajnos, legalábbis nálam. Angol verzió, lehet hogy ezért nem fogadja el a kódot... (
szopjon ki
) -
kurtzyx
tag
válasz
XDModesty
üzenetére
Oh az asus cuccokról azért tudnék "ódákat" zengeni...
Lenovo úgy kínai ahogy van, max itt is forgalmazzák, pár éve még pl a lenovo telókat is úgy kellett sárgapostával hozatni csájnából.Az acerek között nincs nagy különbség: SW5 / E széria a körítésben különbözik maga a bél ugyanaz [SW5-ben pl van FHD változat] adott típuson belül azzal, hogy van-e hdd a dokkolóba vagy nincs, illetve van asszem 4 gb ramos switch is de az nagy is [11-12 col] és drága is. Legalábbis emlékeim szerint sokkal nagyobb dolgokban nincs különbség.
-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Igen, többen is írták, hogy a 8.1 tablet módja jobb volt mint a W10, de kinek mi jön be... Én még egyelőre érdeklődöm, hogy mi a helyzet, gyűjtöm a tapasztalatokat, aztán majd meglátom.

-
Murphistic
aktív tag
válasz
junior11
üzenetére
Még 8.1-est használok rajta. Notebookon 10-es van fenn és valahogy a táblagépen jobban tetszik a 8.1-es start menüje a 10-es táblagép módú start menüjénél. Bár lehet ki kéne próbálnom (amit tervezek is, csak még nem szántam rá időt).
Ez a Lark, amit használok a Tescoból van és kb. 27e Ft volt az 1 éves Office 365 előfizetéssel. Ennyit szerintem nagyon is megért az 1GB RAM és 16 giga háttértár ellenére is.Közben kipróbáltam mennyire eszi a Firefox-Youtube páros a procit (720p-s felbontásnál): screenshot A 30 százalék kicsit több mint a filmes 8 százalék, de ott csak az MPC-HC futott.
-
junior11
veterán
válasz
Murphistic
üzenetére
Köszi az infókat. Milyen Windowst használsz rajta? Még a 8.1-est vagy már a W10-est? A Cherry trail-os gépek még elég drágák, nem sok van belőlük, s nem tudom, annyival jobb-e, amennyivel drágább, vagy csak mivel újdonság, azért drágább...
-
Murphistic
aktív tag
válasz
junior11
üzenetére
Szia!
Nekem Lark tabletben van ilyen proci és tablethez elég az ereje. A filmeknél nincs gond, FullHD filmet kb. 8 százalék körüli terheléssel elviszi, mert a GPU megoldja a proci helyett. A Xvid fájlok jobban megizzasztják, de ott sincs akadás. Talán ha valmilyen nagyon egzotikus tömörítésű videót akarsz lejátszani nagy felbontással ott lehetnek gondok, de eddig én nem találkoztam olyannal. Természetesen a YouTube is OK.A hardveres gyorsítás miatt nekem úgy tűnik, hogy a H264-es FullHD film kevésbé fogyasztja az akksit, mint egy standard felbontású Xvid film, de egy töltéssel abból is végig lehet nézni 1 hosszabbat és még kb. 40 százalékod (persze ez akksitól is függ). Sajnos eddig még nem mértem le pontosan.
Internetezésnél nálam az 1 GB RAM jelent egy kis gondot, mert azt elég hamar befallja a Firefox, de 2GB-nál szerintem ez már nem jelent gondot.
Hosszabb terhelésnél a proci visszavesz, így tartós terhelésnél lehet egy kis lassulás. Például, amikor én videót konvertáltam a tableten
.Szerk.: ha esetleg szeretnél valamit kipróbáltatni írd le és ha van olyan programom, akkor kipróbálom.
-
junior11
veterán
Ez az Intel Atom Z3735F Bay-trail proci mire elég manapság? Egyesek szerint általános használatra bőven elég (net, zene. fullHD filmek), másik szerint a fullhd filmek már akadnak miatta. Vagy a 2GB RAM lenne a ludas egyes esetekben? Mit gondoltok?
-
joergie
őstag
Geekbuying-on van Onda v820w CH, tehát cherry trail Z8300 2/32-es $115+posta, ha valaki erre izgul. Viszont nem dual boot. De az AmiDuos megoldás itt is működik
-
XDModesty
aktív tag
válasz
kurtzyx
üzenetére
Nem bízok a kínai, illetve azonosítatlan átcímkézett nem nagy márkákban. Mindig szívtam az ilyesmivel. Ha ennyit költ rá az ember érdemes minőségit venni szvsz, így nálam csak az ilyen asus, acer, lenovo és ilyesmik jönnek szóba. De lenovoból nem találtam ilyet, az asus t100 gyengének tűnik leírás alapján, marad az acer, de abból is ezer verzió van és már összezavarodtam.
-
Upo
addikt
Hiába olvasod ki, a 8.1 is kiolvassa magának ha megfelelő változat kerül rá. Tabokra általában a Windows 8.1 with Bing, más néven Windows 8.1 Core Connected változat való, de az ki is olvassa magának a kulcsot. Ez hivatalosan nem elérhető, kereskedelmi forgalomban nincs, csak hardver gyártóknak elérhető. Leginkább kínai nyelvű van, warez oldalakon esetleg elérhető, de nem tudni miket csomagolnak még bele abba a telepítőbe a jóindulatú feltöltők, gondolom tele van kémprogramokkal és hasonlókkal.
Leginkább a gyártónál kéne nézni "firmware helyreállító" csomagot és azzal helyreállítani. -
XDModesty
aktív tag
Hasonló célokra szeretnék én is tabletet, de meglepően szegényes a kínálat...

-
t181
senior tag
válasz
kurtzyx
üzenetére
Én egy Chuwi Vi8-on filmezek, zenét hallgatok, olvasok, böngészek, illetve Én is Hearthstone-ozom. Engem tökéletesen kiszolgál, ennél több nekem nem is kell.
Más:
Próbáltam keresgélni a témában, de nem nagyon találtam semmit. Van bármiféle használható alternatíva a jelenlegi billentyűzet helyett vagy a jelenlegihez több beállítási lehetőség? Ez a magyar bill.kiosztású touch keyboard annyira nem áll kézre, hogy az valami hihetetlen. Megváltás volt kézbevenni a telót és Swiftkey-jel gépelni. Most megpróbálom az angol kiosztást használni, de itt meg ugye a világ összes ékezetes magánhangzóját felkínálja, ha valamelyikre hosszan nyomok. -
yoli666
tag
válasz
kurtzyx
üzenetére
Én is hasonlóakra keresek tabletet és eddig mindig arra jutottam, hogy az usb-s eszközök nehézkes használata tesz mindig idegbeteggé...
Épp ezért néztem a Vi10-et, ami majdnem jó, de mivel jön a Hi10 ami szinte tökéletesnek tűnik a 2 usb és hasonlók miatt én biztosan azt veszek. Csak gondolj bele, hogy egy egér és egy pl. pendrive vagy hdd simán mehet egyszerre és még sd-vel bővíthető is. Nekem ennél több nem kell, de kevesebb se...
Nem is beszélve a billentyűzetről, amin touchpad is van!
Ha azonnal kell akkor én Vi10-et vennék, de persze nem mindenkinek egyforma a prioritás.... -
kurtzyx
tag
Estét!
Jegyzetelés, multimédia, hearthstone szenthármasságra keresgélek [már 1 ideje] vágódeszkát.
Win / dual boot témakörben mik az ajánlott darabok? Keret: kicsi tárhely esetén microsdvel együtt 170k
Persze ha kínai kihozza 50-70k-ból az csak jó.Amit eddig találtam:
belföldről:Alcor IQ935R-el [link] találkozott már valaki, mit lehet róla tudni, ~70k-ért megéri-e?
Allview Wi10N Pro emagon akciózzák éppen 60kért dokkolóval 1ütt ugyanakkor nem említik, hogy bővíthető lenne [vagy csak nem a specek közt ahol én néztem] erről vki tud valamit?
Acer Aspire Switch 10 SW5 különböző variánsai 100-120k között
Lenovo ThinkPad 20BN001RXS 135k
PRESTIGIO MultiPad Visconte 3 92k
ill. Lenovo yoga tab 2 10" 130k billentyűzettel együtt
gearbest /tinydeal eu raktár:
Cube i6, Pipo w3f, teclast x98 pro [ez utóbbi mintha nem lenne 1 stabilan összerakott jószág erről tudtok valamit?] chuwi vi 10 / hi 8 stb van belőlük bőven.Esetleg Kínából Cube I7?
Ahogy elnéztem lényegi különbség 3g megléte + kijelző adatai között lehet [+ ugye az akku] cube i7, teclast x98 pro kivételével eléggé hasonlóak. Ár-érték arány szempontjából melyek az esélyesek?
Előre is kösz.
-
junior11
veterán
Acer aspire switch 10" fullHD - mi a véleményetek róla? Bevallom, egy kicsit tartok a márkától, bár lehet, hogy ma már alaptalanok a félelmeim. Vagy megbízhatóbb egy HP vagy Lenovo?
-
Bomc
aktív tag
Hát nem tudom, amit én kezdtem telepíteni azon nem volt Kihagyás gomb. Win 10 telepítőbe volt, 8.1-be nem volt. Win 10 automatán be is aktiválta magát. 8.1-et csak úgy tudtam felrakni ha beírtam egy általános serialt, aztán persze b*szogatott hogy kéne aktiválni, de nem tudom a a saját serialját. Nincs olyan okosság, amivel biosból vagy uefiből ki lehetne szedni a 8.1 kódját?
-
bbdzyx
senior tag
válasz
codmester
üzenetére
Én Vi8-on használom és egyáltalán nem vészes, persze preferencia kérdése a dolog. Külső bill. nélkül azonban már idegesítő gépelni, túlságosan is. Továbbá mivel a Vi8-on csak egy microUSB port van, ezért vagy billt használ az ember, vagy tölti. Egy Bluetooth-os bill-el persze nincs ilyen gond.
-
codmester
tag
Sziasztok Ismerős kérdése:
Egy 8-10" win tab+billentyűzetel kilehet váltani egy notebookot? (Offira értve) -
plau85
tag
Üdv! Ti melyik böngészőt használjátok, ajánljátok? Az edge elhasal a adblock hiánya miatt ( simán kifagy a böngésző egy egyszerű ebay indításnál)viszont a youtubet jobban viszi mint a Chrome igaz tele reklámokkal. Chrome sima oldalakkal jobban teljesít viszont nagyon pörgeti a procit youtube lejátszása közben ( 85-90%). A gépem Dell Latitude St2, 2 giga ram és 64 giga belső tárhely. Windows 10el. Esetleg van értelme felrakni a Firefoxot? Köszi
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki bármi infót a levono ideapad miix 3 10collos billentyűzetes tablet csodáról? Egyik ismerősöm ajánlotta, mert neki 2es van, de alig találok olyan helyet ahol kapható, és kicsit olyan ez a tablet mintha létezne is meg nem is. Amikor kérdeztem itt a topicban a 100-110ezres kategóriát akkor nem is ajánlotta senki. Egyébként a kérdés még mindig fent áll, ebben a kategóriában mindenképp windowsos dokkolós tabletből az acer switch 10 és asus transformer 100 mellett van még értelmes alternatíva? Illetve az aceren belül a régi verzió, vagy az e betűvel fémjelzett újdonsült társa a jobb?
-
codmester
tag
Sziasztok
A Samsung P8510 ATIV megéri? -
Mozso26
senior tag
Honnan érdemes rendelni egy chuwi vi10-et?
És egyáltalán érdemes e még azt rendelni? -
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Van itt olyan akinek van Onda V919 air eszköze? Nem egyértelmű a leírásokból, hogy van-e rajta hdmi.
A Gearbest mennyire megbízható? A gyorsított szállítással kb mennyi idő alatt ér ide?
Gondolkozok még a Teclast X98 air-en is,van valakinek tapasztalata vele? -
molnartom
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
kb naponta
-
.nodi.
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
mi?
-
.nodi.
tag
Üdv! olyan tabot keresek ami gyors, nagyon vékony, elegáns megjelenésű. 80K lenne a keret. Minél nagyobb annál jobb. 10" Lenne a leg ideálisabb. Használat. Film, Netezés, játék nagyon ritkán.
-
Upo
addikt
Néhány kínainál volt kis anomália az érintő driverrel. Az acer-hez van fent komplett driver csomag, ráadásul ahogy nézem, egy klikkes setup, és minden drivert felrak. Kikeresed a menüből, vagy direkt link a driver csomagra.
A 8.1-hez képest nem változott a driver model, a 8.1 driverek működnek 10 alatt is. Amkínaiaknál leginkább olyan gondok voltak, hogy ott nincs a "'gyártónál" "letöltések" menüpont, és sokan csak simán ráküldték a 8.1-re a frissítést. Utána meg forgolódtak, hogy "honnan töltsem le a drivereket". Aki okosabb volt, az segédprogrammal (double driver vagy hasonló) lementette a 8.1 alatt a drivereket, és utána visszarakta a 10-re, de mivel az acernek van letölthető csomagja, ezért nem létszükséglet.
Ha felraktad a windows 10 upgrade-t, akkor 30 napig még ott van a helyreállítási beállításokban a régi 8.1 rendszer visszaállítása, de szerintem annyival jobb kezelni érintővel a 10-et, hogy nem lesz rá szükség
-
válasz
CollectoR
üzenetére
Az olcsóbbnak mondható kategóriában az Asus Vivotab Note 8-hoz adtak gyárilag tollat, de ez is inkább a 70-80k-s kategória. Prohardver teszt-ben elég pozitív volt a teszter véleménye:
"Kifejezetten jó szolgálatot tett a mellékelt érintőtoll, ami a Wacom piacvezető, nyomásérzékeny technológiáját használja. Elsősorban a klasszikus Windows asztalra tévedve vettük hasznát, ahol segítségével kezelni tudtuk az apró ikonokat – például a 3 x 3 milliméteres ablakbezárót – ezeket ujjal lehetetlen volt pontosan megnyomni. Szintén sok érdekesség összehozható vele szabadkézi rajzolásnál vagy akár jegyzetelésnél is, hiszen érzékeli a pontos nyomóerőt, ráadásul a One Note és a Fresh Paint révén megfelelő szoftveres támogatás is van hozzá, így a határ a csillagos ég – vagyis fantáziánk és kézügyességünk." -
arnd
senior tag
válasz
CollectoR
üzenetére
A kapacitív touch toll kombo nem egy nyerő párosítás, max a kolbász ujjúaknak segítség.
Eleve nem tudod a kezedet megtámasztani, így a levegőben papírra sem tudsz értelmesen rajzolni.A P910 rezisztív volt azért volt jó cerkával...
Szóval csak a spéci digitizeresek használhatóak. Ez inkább a 4-500$ kategória, nem a 100.
-
CollectoR
aktív tag
-
CollectoR
aktív tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne általánosságban a tabletekről. Egyik munkatársamnál láttam egy drágább Samsung tabletet (pontos típust nem tudok), járt hozzá egy külön toll, amiben úgy láttam, valamilyen elektronika is kapott helyet.(A toll hegy lenyomást külön érzékelte pl.), amivel igen precízen lehetett jegyzetelni, rajzolni a képernyőre.
A kérdésem, hogy az olcsóbb windowsos tabletekhez jár-e ilyen toll, vagy ezek ilyen univerzális tollak amik többféle tablethez is jók, illetve egyáltalán alkalmas-e minden kapacitív érintőképernyő precízebb nyomkövetésre? Tapasztalatból tudom, hogy egy régi Sony P910-es telefonnal könnyedén tudtam a hozzá tartozó passzív tollal rajzolni, míg a mostani Samsung okostelefonom képtelen érzékelni egy tollhegynyi felületet.
Használnék pl. Adobe Illustratort rajta. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Újra itt a szorgalmi időszak, úgyhogy megint tabletet kell(ett) vennem. Acer W3-810 lett belőle az ára miatt, és azért mert nekem ez bőven elég mindenre az otthoni notesz mellé.
Kérdésem az lenne, hogy szabad-e/érdemes-e a Windows 10 felpattintani? Sok rosszat olvasok azzal kapcsolatban, hogy driverekkel gond van, illetve arról, hogy utána nem lehet, vagy nem egyszerű win8.1-et visszavarázsolni rá.
Mennyire ijesztgetések, illetve user error a dolog és mennyire valóságos?
-
.nodi.
tag
Üdv! olyan tabot keresek ami gyors, nagyon vékony, elegáns megjelenésű. 80K lenne a keret. Minél nagyobb annál jobb. 10" Lenne a leg ideálisabb. Használat. Film, Netezés, játék nagyon ritkán.
-
Kroy79
csendes tag
Sokan biztattak hogy ne adjam fel a lark 8i vel való harcot, köszönöm nekik. Sikerült feltámasztani az érintő. Ha valakinek kell a 4fájl hozzá amitől nekem megjavult, írjon privátba egy emailcímet elküldöm. Köszi mindenkinek aki segíteni próbált! Jó kis csapat van itt!
-
codmester
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
2010-st
-
tlac
nagyúr
az IE/Edge szürkeárnyalatosan simítja a betűket (grayscale antialiasing), míg a Chrome, Firefox alapesetben subpixel antialiasing-ot csinál, az RGB képpontok helyét is figyelembe veszi simításnál
az előbbi gyorsabb és mindegy neki, hogy merre van forgatva a kijelző (magas pixelsűrűség kell neki, ott tud szép lenni, pl. 10" full hd)
az utóbbi lassabb, elvileg szebb (főleg tft monitoron), viszont érzékeny arra, hogy merre van fordítva a kijelző, csak az egy irányból, a normál fekvőből néz ki jólChrome átállítható hogy szürkeárnyalatos legyen [link]
és így a görgetés is sokkal folyamatosabb lesz -
codmester
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen,tudnám rajta használni?
-
Kroy79
csendes tag
Feladom!!!! Van valaki Nyíregyházán aki meg tudja csinálni a lark 8i win tabletem? Előre is köszi!
-
Bomc
aktív tag
Az mitől lehet Win 10-en Edge böngészőben éles minden oldal, de a többi böngészőben meg homályos?
-
codmester
tag
Sziasztok
Vajon ilyen wines tabok (pl:t100) elbírnak egy C#? -
bigsee
addikt
A Win10, illetve a telepítő segédprogramja melyik frissítéssel jön le, csakhogy meg tudjam kerülni. Elk*rta a tabomat, most rendbe raktam és el szeretném kerülni...
-
Alg
veterán
Sziasztok!
kb. 60 ezerig mi az a tablet ami ajánlott/ajánlható vétel?
Szép kijelző (720p elég), 10", minimum 2GB/32Gb, legalább közepes, 6-7 órás akksi jó lenne.
Kamera, SIM foglalat, GPS nem érdekel.
Illetve ez megéri vajon az árát? (Angliában vagyok jelenleg)Köszi!
-
codmester
tag
Sziasztok
Valaki ilyen win-es tabon (pl:chuwi,lark stb.)
COD MW3-mat futattni? HD,low elég
+milyen külföldi oldalt tudtok ahol érdemes kínából rendelni? -
törölt tag
Sziasztok!

Szóval frissítettem a tabletemet 8.1-ről 10-es win-re és olyan problémám van, hogy azóta az automata képernyő tájolás nem működik. 8.1 alatt tökéletes volt, de azóta sajnos nem hajlandó elfordulni. Más win 10hez képest hiányzik az "elforgatásgátló csempe" Másnak ott van a műveletközpontban, nekem viszont hiányzik és ki se lehet tenni:/ Valakinek van valami tippje? Újratelepítés már megvolt, de nem javított semmit:/ -
SirAlo
aktív tag
Azt hol lehet beallitni hogy a Win gomb hosszan lenyomva tartasara milyen funkcio aktivalodjon? Alapbol screenshotot keszit
-
Kroy79
csendes tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Milyen tab? Lark8i? Én is pont ezzel a hibával küzdök 2 hete.
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Miért van az hogy wimboot alatt a touchkijelző összevissza érzékel. A Frissitett driver fenm van
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Dual-boot-os tabletet? 10"környékén, négymagos procival. Legjobb lenne, ha nem csak USB-ről lehetne tölteni, hanem lenne külön töltője.
Ár "mindegy".
Köszönöm! HB
-
djherby
tag
Sziasztok!
Létezik olyan eszköz, "toll v. ceruza", amivel lehet a képernyőn dolgokat végezni? Nem írni szeretnék, csak asztal módban elég nehézkes pontosan eltalálni gombokat stb. Na meg persze nem lenne állandóan újj lenyomatos a kijelző. Egyszerű eszközre gondoltam csak, max. 1-2 ezer Ft. Pipo W6-hoz kellene.
-
n0k0m_
tag
Láttam én is, de a hozzászólások nem valami meggyőzőek. Valaki erről infót?
Hasonló árban van most ez is gyárilag win10-el: http://www.edigital.hu/wifi-tablet/modecom-freetab-8025-ips-ib-16gb-wifi-tablet-fekete-(windows-10)-p488592.html
-
Ryobi
csendes tag
Sziasztok!
Csak infó, aki olcsó Windows tablet-ben gondolkodik (magyar forgalmazó,pick up 'n return gari. stb.)
ennyi pénzért cukorka, már akinek elég a 1GB/16GB.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Sorozatok
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kösz az ötletet, nem is tudom miért nem gondoltam erre hamarabb. 
)