- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Újfent kérdésem lenne Lenovo Thinkpad 2 táblagépemmel kapcsolatban. Sajnos aktív tollam nincs hozzá és arra nem jöttem még rá hogyan kell képernyőmentést csinálni nélküle ezért leírom a problémám. Már win 8.1 alatt sem töltődtek be az alábbi driverek;
bcmfn2 Device
Intel(R) Dynamic Platform & Thermal Framework Driver
Akkor sok kutakodás után sikerült megtalálnom és megjavítanom őket mert az eszközkezelőben természetesen frissítéskor azt írja naprakész meg hogy nincs frissebb de nem működik. Mikor rendberaktam érzésem szerint lassabb lett a gép....
1 hete frissítettem Windows 10 re az eszközkezelőben megjelent ugyanez a két eszköz hogy nem tölthető be az illesztőprogramjuk de lett hozzá egy harmadik is;
Broadcom GNSS Geolocation SensorFontos ebből nekem valamelyik? Vagy ne foglalkozzak vele?
A gép sebességével nincs bajom inkább csak a böngészést érzem lassúnak mindegy melyik böngészővel (Edge,Firefox)Esetleg ha valaki tudja hogy tudok print screenelni billentyűzet és toll nélkül az ossza meg velem. A Windows billentyűzettel természetesen megy de akkor az is ott van a képen 😌
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- EAFC 26
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest