- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Újfent kérdésem lenne Lenovo Thinkpad 2 táblagépemmel kapcsolatban. Sajnos aktív tollam nincs hozzá és arra nem jöttem még rá hogyan kell képernyőmentést csinálni nélküle ezért leírom a problémám. Már win 8.1 alatt sem töltődtek be az alábbi driverek;
bcmfn2 Device
Intel(R) Dynamic Platform & Thermal Framework Driver
Akkor sok kutakodás után sikerült megtalálnom és megjavítanom őket mert az eszközkezelőben természetesen frissítéskor azt írja naprakész meg hogy nincs frissebb de nem működik. Mikor rendberaktam érzésem szerint lassabb lett a gép....
1 hete frissítettem Windows 10 re az eszközkezelőben megjelent ugyanez a két eszköz hogy nem tölthető be az illesztőprogramjuk de lett hozzá egy harmadik is;
Broadcom GNSS Geolocation SensorFontos ebből nekem valamelyik? Vagy ne foglalkozzak vele?
A gép sebességével nincs bajom inkább csak a böngészést érzem lassúnak mindegy melyik böngészővel (Edge,Firefox)Esetleg ha valaki tudja hogy tudok print screenelni billentyűzet és toll nélkül az ossza meg velem. A Windows billentyűzettel természetesen megy de akkor az is ott van a képen 😌
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs