- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
JamesFinn #8507 üzenetére
Szia!
Talán a legegyszerűbb próba a wsreset paranccsal megrpóbálni "tisztába tenni" a Windows Store-t.
A keresés mezőbe írd be, hogy wsreset, majd futtasd a parancsot. [screenshot] .
Ha nem megy akkor majd még meg lehet próbálkozni a Store újratelepítésével, de én az Insider Preview-os Windows 10-esemnél addig próbálkoztam a hibajavítással, míg ki nem írtottam a Store-t.Valószínűleg már csak az újratelepítés segít rajtam, de nálad a wsreset még nem jár nagy kockázattal.
-
-
peterk
senior tag
válasz
JamesFinn #7352 üzenetére
Ha törlöd az old mappát akkor oda a 8.1.
Még sosem állítottam helyre win10 alól korábbi 8.1-es recovery partíciót (teljes rendszerrel), úgyhogy ezt nem tudom.
A win10-ről nincs szükség pendrive-ra visszaállítási partíciót csinálni, mert nincs miről.
Az a recovery partíció amit a 8.1-nél pendrive-ra másoltál, az tartalmazza a teljes win8.1 telepítőt, plusz a tablettel érkező gyári előtelepített appokat. Lényegében egy előtelepített windows. Upgrade után ilyened nem lesz, hiszen ahhoz win10-ből kéne egy ilyent készítenie a gyártónak. A recovery ezek után úgy megy, ahogy a desktop gépeken, amiken nem volt gyári rendszer: bedugot a win10 telepítő lemezt (pendriveot), bebootolsz róla, és ott rendszervisszaállítást választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest