Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
Acer Iconia Tab 8 W nem veszi fel a töltést.. több töltővel, kábellel ki lett próbálva, most egyik napról a másikra elromlott?

-
Bomc
aktív tag
Az lehet hogy egyik naprol a masikra elromlik a wifi a tablatben (Acer Icinia Tab 8 W) Hiaba kapcsolom ki-be, nem erzekeli a wifi halozatokat, pedig minimum 5 halozat van a kozelben, ujratelepietttem a win 10-et meg a driver packet, nem lett jo, aztan a win 8.1-et tettem fel, akkor se lett jo, most mit csinaljak?
-
Bomc
aktív tag
32 GB-os tableten már napok óta b*szogatott a Windows 10 hogy kevés a hely (3 GB), szabadítsak fel tárterületet, töröljem az előző verziót...Megnéztem a Gépházba és ott volt olyan opció hogy Windows előző verzió 5,5 GB, azt letörölte és annyival több hely lett. Csak az az érdekes, hogy a 10-et tisztán telepítettem, akkor meg mi volt az az előző verzió?
-
Bomc
aktív tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Telepítésnél nem kért sorozatszámot. Amikor meg felraktam a drivereket, beaktiválta magát (gondolom biosból vagy uefiből kiszedte a kódot)
-
Bomc
aktív tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
thepiratebay.la
Ide beírod hogy windows 8.1 with bing
Kidob 3 találatot és a 32 biteset letöltöd
Ennyi -
Bomc
aktív tag
Na, találtam a neten Windows 8.1 with Bing iso-t, igaz angol nyelvű, de legalább be tudta magát aktiválni... így már zsír
-
Bomc
aktív tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Nem sajnos, legalábbis nálam. Angol verzió, lehet hogy ezért nem fogadja el a kódot... (
szopjon ki
) -
Bomc
aktív tag
Hát nem tudom, amit én kezdtem telepíteni azon nem volt Kihagyás gomb. Win 10 telepítőbe volt, 8.1-be nem volt. Win 10 automatán be is aktiválta magát. 8.1-et csak úgy tudtam felrakni ha beírtam egy általános serialt, aztán persze b*szogatott hogy kéne aktiválni, de nem tudom a a saját serialját. Nincs olyan okosság, amivel biosból vagy uefiből ki lehetne szedni a 8.1 kódját?
-
Bomc
aktív tag
Az mitől lehet Win 10-en Edge böngészőben éles minden oldal, de a többi böngészőben meg homályos?
-
Bomc
aktív tag
Van olyan Win 8.1 ami telepítés közbe nem kér kódot (vagy kihagyható mint a 10-nél) ?
-
Bomc
aktív tag
Win 10-et nem lehet úgy beállítani hogyha asztali gép módba van a cucc akkor azon is maradjon? Mert nekem mindig visszaállt táblagép módba (pedig azt nem szeretem)
-
Bomc
aktív tag
Hogy lehet visszatenni a Win8.1-et? Letöröltem a windows.old-ot, de rendszervisszaállításnál mindig a win 10-et teszi vissza (csak nem tudom hogy honnan)
-
Bomc
aktív tag
Valami baj lett a gépemmel
Acer iconia tab 8 w
Bekapcsolás után előjön az acer logo, aztán a kijelző háttérvilágítás működik, azon kívül semmi
Mi történhetett vele? -
Bomc
aktív tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Volt szerencsém egy ilyen géphez de csak rossz emlékeim vannak róla
-
Bomc
aktív tag
Énis visszatettem a 8.1-et, nem lenne rossz ez a 10 csak szerintem még mindig nincs kész teljesen, tableten jópár cuccot fel se ismert, drivert se talált hozzá, fényerőt nem lehet állítani... majd jövő júliusba frissítek rá, addig jó lesz a 8.1 is
-
Bomc
aktív tag
Aida64 mennyire megbízható? Zsír új akksira azt írja ki hogy 2% elhasználódás...
-
Bomc
aktív tag
Láttam Dell-t, igaz, Venue 11 pro i5-ös, FHD, 128 GB, 4 giga ram, 185-é... máshol meg 300 ezer... érdekes
-
Bomc
aktív tag
Na feltelepült, 5,83 GB szabad hely maradt...
-
Bomc
aktív tag
Most meg csináltam egy rendszervisszaállítást win 8.1-re tableten, lett kb 17 GB szabad hely, elkezdte letölteni a Win 10-et, de már egy órája 40%-on jár és nem megy tovább...
-
Bomc
aktív tag
Hát...vicces ez a 1 gb ram 32 gb tárhely tablet...letöltötte a win 10-et , aztán kiírta hogy kéne neki 9 GB szabad hely... volt kb 500 mega

-
Bomc
aktív tag
32 GB-os tabletre telepítem a Win 10-et, nem fogja letörölni a Win 8.1 recovery particiót?
-
Bomc
aktív tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
16-ból a win kb 5-öt hagy szabadon
-
Bomc
aktív tag
Na ez vicces lesz
acer iconia tab 8 w-m felajánlotta hogy letölthetem a win 10-et
4 magos atom procira, 1 GB rammal, 6 giga szabad hellyel , 1280x800-as felbontással vicces lesz
-
Bomc
aktív tag
válasz
Zozzer888
üzenetére
Vettem egy noném szart, aminek töltés közbe meghalt a kijelzője, nem érzékelte hol érintettem meg, vissza is vittem, meg 16 GB semmire nem elég, ebbe csak angol win volt, aztán vettem egy acer iconia tab 8 w-t, ez most jó, semmi baja, angol és magyar win van benne és 32 GB-os
-
Bomc
aktív tag
Az miért van hogy vettem a tabletemhez egy usb átalakítót, mégsem érzékeli a pendrive-t, se külső vinyót, se a billentyűzetet...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)