Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Amúgy tudnátok segíteni döntésben?
Keresek egy tabletet, ami tollat is kezel. elsősorban rajzoláshoz, (ágyban) netezéshez, kiebb munkákhoz (office, photoshop), ismerkedéshez a win10 érintős világával. alatta van egy note 3, fölötte egy erős notebook (Thinkpad), a kettő közé keresek valami hordozható rajzolótáblát.
erddig 3 esélyest találtam:• Thinkpad X220t: 12,6", 256nyomáspont, teljes értékű notebook.
minusz: legnehezebb (1,7kg), legiksebb akku idő (kb 4-5 óra), feleslegesen nehéz, túl nagy átfedés a notebookal
• Samsung Series 7 Business Slate 11.6", majdnem notebook (i5), kicsi, könnyű, erős, jó képernyővel, 1024 nyomáspnt érzékenységű wacom kijelzővel
minusz: kisebb, mint a thinkpad, kár hogy nem tölthető sima microUSB-vel
• Samsung Note 10.1 hosszú akku idő, jó kijelző (1024 nyomáspont), legnagyobb felbontás
minusz: legkisebb, androidos, tudásban nem sokkal több, mint a teklefonom (note3)részemről a Slate felé hajlok, mert jó kompromisszum a méret és a tudás közt. de nem ismerem a rajzképességeit. a túl nagy felbontás ekkora méreten nekem nem előny, nagyon az olvashatóság rovására megy. amúgy szerintem a 16:9 is egy használhatatlan formátum, a filmeken kívül semmi értelme nincsen
-
Wolfskin
őstag
sziasztok
a Samsung Series 7 Business Slate XE700T1A-A04US az minden esetben wacom érintőkijelzős? ha nincs hozzá toll, elég ha csak veszek egyet, vagy volt olyan verziója, ami nem tollas, csak kézi (multitouch)?
(tudnék venni egyet, de az eladója sem tudja, hogy az-e, neki nincs hozzá tolla, így vette) -
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tablet vásárláson gondolkodom, ehhez szeretnék tanácsot, ötleteket kérni.• amit keresek 10-12" tablet,
• multitouch + wacom (azaz nyomásérzékeny, tollal is rajzolható, írható)
• lehetőleg windowsos (8-10) fusson rajta, (esetleg android...?
)
• van olyan, amelyik amelyik meg tud hajtani egy külső monitort? (leginkább egy hordozható usb-s monitort, mint AOC E1759FWU vagy ASUS MB168B+, esetleg egy hdmi-t)
• el bírjon futtatni egy photoshopotamik eddig felvetődtek: Thinkpad X220t tablet ( de ez már majdnem laptop, nagy az átfedés a laptopommal, hátrány, hogy viszonylag nagy és nehéz)
thinkpad tablet 2 /10 (amit olvastam róla, hogy elég gyenge hardveresen és nem tudom, hogy meghajt-e egy külső monitort)
samsung note 10 (hátrány, hogy androidos -szerintem - és nem tudom, hogy meghajt-e monitort)van tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)