Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz
kurtzyx
üzenetére
Én egy Chuwi Vi8-on filmezek, zenét hallgatok, olvasok, böngészek, illetve Én is Hearthstone-ozom. Engem tökéletesen kiszolgál, ennél több nekem nem is kell.
Más:
Próbáltam keresgélni a témában, de nem nagyon találtam semmit. Van bármiféle használható alternatíva a jelenlegi billentyűzet helyett vagy a jelenlegihez több beállítási lehetőség? Ez a magyar bill.kiosztású touch keyboard annyira nem áll kézre, hogy az valami hihetetlen. Megváltás volt kézbevenni a telót és Swiftkey-jel gépelni. Most megpróbálom az angol kiosztást használni, de itt meg ugye a világ összes ékezetes magánhangzóját felkínálja, ha valamelyikre hosszan nyomok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Óra topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kávépörkölés
- PlayStation 5
- Melyik gamer laptopot ajánlod inkább?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Formula-1 humoros
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest