Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
junior11
üzenetére
Szia!
Nekem Lark tabletben van ilyen proci és tablethez elég az ereje. A filmeknél nincs gond, FullHD filmet kb. 8 százalék körüli terheléssel elviszi, mert a GPU megoldja a proci helyett. A Xvid fájlok jobban megizzasztják, de ott sincs akadás. Talán ha valmilyen nagyon egzotikus tömörítésű videót akarsz lejátszani nagy felbontással ott lehetnek gondok, de eddig én nem találkoztam olyannal. Természetesen a YouTube is OK.A hardveres gyorsítás miatt nekem úgy tűnik, hogy a H264-es FullHD film kevésbé fogyasztja az akksit, mint egy standard felbontású Xvid film, de egy töltéssel abból is végig lehet nézni 1 hosszabbat és még kb. 40 százalékod (persze ez akksitól is függ). Sajnos eddig még nem mértem le pontosan.
Internetezésnél nálam az 1 GB RAM jelent egy kis gondot, mert azt elég hamar befallja a Firefox, de 2GB-nál szerintem ez már nem jelent gondot.
Hosszabb terhelésnél a proci visszavesz, így tartós terhelésnél lehet egy kis lassulás. Például, amikor én videót konvertáltam a tableten
.Szerk.: ha esetleg szeretnél valamit kipróbáltatni írd le és ha van olyan programom, akkor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.