Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sirály12
üzenetére
Win telepítővel nem tudod törölni, nem hagyja. Az enyémen 17 partíció+ a 0. efi system partíció van, összesen 18, a win látja mind a 18-at, de azt nem engedi törölni, szürke marad a törlés.
Nem tudom hogy bootol-e nélküle, ilyent is olyant is olvastam a neten, kipróbálni nincs kedvem.
Lehet hogy az inteles flashelő fel tudja tenni, nem jártam még utána. -
han_lev
senior tag
válasz
sirály12
üzenetére
A teljes lemerülés valós ok lehet. Nekem hasonló van, Teclast x98. Volt, hogy a bekapcsológomb nyomkodására nem akart bekapcsolni. Akkir nekem úgy sikerült, hogy bekapcsológomb+hangerő gomb fel (vagy le már nem emlékszem) És nyomva kell tartani. Sokáig.
Egyékbként ha a bekapcs gombot benyomva tartod 15 másodpercig( azt hiszem) akkor resetel, és újraindul. Persze, ha van benne kraft.
-
han_lev
senior tag
válasz
sirály12
üzenetére
Én megcsináltam a dualbootos teklastomon. Simán töráltem minden ext particiót. Sajana kéoet nem tudok küldeni, nekem valhogy még nem sikerült ide a fórumra képet feltölteni. De a lényeg: most is arról írok, a win megy simán.
Miniparticiowisard-al csináltam.más:
nekem olyan hogy "készenlét" nincs a beállítási lehezőségek között. Alvó mód van, meg leállítás. Az alvó módba fogyaszt, a leállítás macerás.
hibbernáció, készenlét?...
aDrpbox: nekem sehogy sem sikerül ez aznáthelyezés, átirányítás sd kértyára. pedig próbálkoztam. Nincs erről balami szájbarágós magyar!! leírás alapj(l)úzereknek?

-
tlac
nagyúr
válasz
sirály12
üzenetére
live linux-okkal lehet próbálkozni, én is játszottam ilyennel, nem sok sikerrel
ha valami népszerű tableted van, akkor van rá esély, hogy nagyjából működni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest