Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
touch drivereknél szokott olyan lenni, hogy van egy .fw kiterjesztésű file amit a driver telepítés nem rak a helyére. Ezt kézzel be kell másolni a windows\system32\drivers mappába, és utána telepíteni a drivert, úgy nekem is jó lett. Bele szokták egyébként írni readme-be is.
-
motrola
aktív tag
Sajnos nekem nincs ilyen tabletem, de biztosan akad itt a fórumon akinek van. Idő kérdése mert nem biztos, hogy sürün látogatják a fórumot. A telepítésről más tabletre van tapasztalatom ott is az volt a döntő, hogy egy másik működő voyo driverei le lettek mentve és az újratelepített tabletre felrakva minden funkció működik.
Esetleg olvass vissza hátha akad hozzászólás ami a te tabletedhez kapcsolódik.
Megpróbálhatod még a google-ban rákeresni, de mondjuk az nálam sem jött be. -
molnartom
aktív tag
Ez fusd át[link]
Innen le tudod tölteni - igaz másik tabletre- a win 8.1-et. Tedd fel, jó eséllyel a géped helyreáll, esetleg a drivereket kell újra telepítgetni.
Azt hogy érted "hiába telepítettem bármit"? Tettél fel Win 8.-at, és ott sem volt jó az érintő képernyő?
Lehet ezzel a módszerrel sem oldódik meg a gondod, de hátha. Ebben benne vannak a driverek is integrálva, igaz mondom még 1x - EZ MÁSIK TABHOZ VALÓ!Amúgy gari nincs rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest