- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Asszony gépét tegnap frissítettem, ott is írta. Ennek ellenére ráengedtem, felment, telepítés után szabvány vga adapter volt. Elkezdtem a neten keresgélni, egyszer csak vagy 10 perc után elkezdett villogni a képernyő, utána újratöltötte az asztal ikonokat. Eszközkezelőben megnéztem, feltelepítette windows update-ről. Pedig már épp lejött a radeon classic vagy mi driver (régi radeon 3650). De intel vga drivert is leszedi.
-
peterk
senior tag
Nincs szükség szűz telepítésre. Dugj rá egy USB billentyűzetet (vagy pedig csald elő a boot menüt valahogy, általában hangerő fel lenyomva tartva és bekapcs, és ott választ a recovery opciót). Billentyűzettel pedig boot közben nyomogasd az F8-at (azonnal bekapcs után, mert a 8-as gyorsan átugorja a boot részt).
Bármelyik módszerrel is csinálod, a windows recovery menünek kell bejönnie, ahol kell lennie egy olyan opciónak, hogy visszaállítás, azon belül pedig teljes visszaállítás. Ez a recovery partícióról gyári állapotba állítja vissza a rendszert. (Üzleti tablet lévén feltételezem nem törölte senki a recovery-t.)
-
bisti79
tag
Elvileg minden jó amit csináltál. Ki kellene még zárni az otg-kábel hibáját (gondolom azon keresztül kötötted a gépre), illetve ezekben az UEFI-s BIOS-okban szokott olyan trükk lenni, hogy csak akkor jeleníti meg választhatóként a pendrive-ot, ha a következő feltételek teljesülnek:
- van rajta bootolható állomány,
- mielőtt bekapcsoltad a készüléket, a pendrive már rá volt kötve.
Ekkor, ha belépsz a BIOS-ba, meg kell, hogy jelenjen a boot-eszközök között. Ha még mindig nincs ott, akkor az elég nagy gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest