Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne általánosságban a tabletekről. Egyik munkatársamnál láttam egy drágább Samsung tabletet (pontos típust nem tudok), járt hozzá egy külön toll, amiben úgy láttam, valamilyen elektronika is kapott helyet.(A toll hegy lenyomást külön érzékelte pl.), amivel igen precízen lehetett jegyzetelni, rajzolni a képernyőre.
A kérdésem, hogy az olcsóbb windowsos tabletekhez jár-e ilyen toll, vagy ezek ilyen univerzális tollak amik többféle tablethez is jók, illetve egyáltalán alkalmas-e minden kapacitív érintőképernyő precízebb nyomkövetésre? Tapasztalatból tudom, hogy egy régi Sony P910-es telefonnal könnyedén tudtam a hozzá tartozó passzív tollal rajzolni, míg a mostani Samsung okostelefonom képtelen érzékelni egy tollhegynyi felületet.
Használnék pl. Adobe Illustratort rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Akciókamerák
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest