Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroy79
csendes tag
Sokan biztattak hogy ne adjam fel a lark 8i vel való harcot, köszönöm nekik. Sikerült feltámasztani az érintő. Ha valakinek kell a 4fájl hozzá amitől nekem megjavult, írjon privátba egy emailcímet elküldöm. Köszi mindenkinek aki segíteni próbált! Jó kis csapat van itt!
-
Kroy79
csendes tag
Feladom!!!! Van valaki Nyíregyházán aki meg tudja csinálni a lark 8i win tabletem? Előre is köszi!
-
Kroy79
csendes tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Milyen tab? Lark8i? Én is pont ezzel a hibával küzdök 2 hete.
-
Kroy79
csendes tag
válasz
motrola
üzenetére
Üdv! Szerintem már mindent kipróbáltam, csak még azt az egy dolgot amitől megjavulna azt nem. Nagyon rendes emberek vannak itt, többen is küldtek drivereket, leírást, tanácsokat, telepítési sorrendet, de sajnos egyik sem segített. Előbb utóbb csak megtalálom a megoldást. Annyit nézetm a lengyel oldalakat, mert ott sok minden van, csak épp gyári cucc nincs, hogy már kicsit lengyelül is megtanultam. Ezúton is köszönöm neked és mindenkinek hogy próbáltatok segíteni. Ha megtaláltam a megoldást megírom. Üdv nektek!
-
Kroy79
csendes tag
Sziasztok.
Van valakinek egy jól működő és gyári rendszerű lark ultimate 8i tablete? És esetleg lenne olyan kedves hogy csinálna róla egy olyan mentést amit egy másik ugyan ilyen gépet szintén gyárivá tenne, vagy esetleg csak működőképessé. Sajnos nekem a win10 frissítés elintézte az érintőt, és azóta sem tudtam megoldani, hiába telepítettem fel bármit. Remélem van itt valaki aki tudna segíteni , és ezzel nem csak nekem segítene hanem még legalább 4-5 emberkének.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest