Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Sofian #30802 üzenetére
minél nem megy a push? FB, twitter, skype, viber, whatsapp és OKF-VTR esetében is megy, emailnél meg mindig is ment
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
jacis
nagyúr
-
Fkris
őstag
válasz Sofian #32518 üzenetére
Akkor viszont nem ertem a Glance hiányt...
Oppenheimer:
nem csak Amoledre teszik ra a Glancet epp azert, mert azon az egyes pixelek ki-be kapcsolása megoldható anélkül, hogy az egész kijelzőt be kene kapcsolni?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
btudos
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz Sofian #32660 üzenetére
Ez mindig így van, bármilyen műszaki cikkel. Lehet várni a végtelenségig, szinte biztos, hogy ha veszel valamit, adott pénzért 1-2 hónap múlva kaphatsz jobbat is.
Egyébként nincs utód, én inkább a hézagkitöltést várom az MWC-n a Nokiától, vagyis a normális méretű csúcsmodellek, és a középkategória frissítése hiányzik. Hardverben nehéz lenne fejlődni, a 1520 belénél nincs még fejlettebb SoC a piacon, csak bejelentve, de a Snapdragon 805 nyárra várható, annyi ideig meg nem hiszem hogy játszanának a friss fejlesztésekkel.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Sofian #32746 üzenetére
Ahogy mondod. Bár mostanában egyre több fejlesztő kezd el kacsingatni a WP felé, és egyre több ismertebb kiadó is csiszolgatja az appjait, ami jó jel.Bár a részesedés még mindig egy számjegyű, és legalább kétszámjegyűvé kéne nőnie hogy komoly tényező legyen, de már nem is tudom ki megmondta: 2014 lesz a WP éve
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Lacces
őstag
válasz Sofian #32746 üzenetére
Álmodozni szép dolog
Plusz a Skype (ami az MS tulajdona) is szarabb, mint Androidon .
És ez még a 8.1-el sem fog javulni Ez szerintem mindent elárul arról, hogy az MS mennyire szarik a saját appjairaÖcsém pont a Skype miatt váltott Droidra, és én is erősen gondolkozom.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Assdak
őstag
válasz Sofian #33309 üzenetére
Ha az Apple-nel valami szimpatikus volt, az mindenképp az, hogy megalkottak egy stílust/szemléletet, és azt vitték végig. Nyilván, míg egy autó lehet státuszszimbólum, addig egy telefon soha, de azért még nem dob fel, hogy a jól összerakott, letisztult design helyett, majd most az ilyen csicsaszarok fognak elterjedni, és esetlegesen ez alapján marad meg a rendszer a köztudatban.
-
Воланд
titán
válasz Sofian #34247 üzenetére
nalam mukodik normalisan (mondjuk ez nem meglepo). viszont elcseszett az ertesites hangja es menjenek a picsaba, hogy nincs fekete hatter.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
-
Lall
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.