Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
egy nagyon gyors kérdés, ne telepítsem fel a 25h2 ugye? ha később szeretnék win11re menni
-
Abrion
senior tag
én ha veszek valamit a pcre, azonnal resetelem a bios, mert akkor minden enablere megy. és nézek új bios frissítést, mivel lehet hogy a BIOS nem támogatja az eszközt, vagy rosszul kezeli.
örülök hogy megoldódott a probléma -
Abrion
senior tag
oktober 14? milyen közel vagyunk hozzá, a gépem képes vinni a win 11, de még nem frissítettem rá hehehe
és a legutolsó dráma miatt "killing ssd" kicsit hát, nehezen fogok átmenni.valószínűleg azt fogom csinálni hogy törlöm a jelenlegi windows10. és friss telepítés után frissítem win11 re, a jelenlegi windows 10em 5 éve telepítettem

-
Abrion
senior tag
Végre feltelepedett az update ami már vagy fél éve hibával megállt

A fura az hogy a partícióm volt vagy fél gigabyte hely
-
Abrion
senior tag
a cput ignoráld, az többnyire 70% megy, most valamiért fel ment 95% ra 
-
Abrion
senior tag
nagyon régi tc, és nekem elég ez igy, és nem csak azon látszik hogy nem stimmel valami, elindítom a firefoxot, és fél percig gondolkodik , de figy tegnap újra indítottam a pct, talán holnap már újra csinálni fogja ezt, majd készítek egy screenshotot a memóriáról, és igen be van kapcsolva a virtuális memória, tudod mit, most készítek egy képet aztán holnap meg holnap után is
Amikor ER és OBS megy
-
Abrion
senior tag
hali
Ez a gépem:
INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GBAz első két napban semmi gond nincs megy rajta ER simán OBSel is, a harmadik napon ami folyamatos müködésree vonatkozik, elöjön egy lasulás és használok total commandert
hehe, és azt irja hogy nincs elég memória a futtatásra, 50% fizikai memoárnál
olyan mintha a második memóriát nem akarná használni a windows..
Home edition windows 10 van, retail -
Abrion
senior tag
azt hittem hogy ez egy windows update
-
Abrion
senior tag
egy gyors kérdés, ez a looping eljött MOra is?
-
Abrion
senior tag
Kezd idegesíteni ez a beragadt update KB5034441, megnéztem a neten és azt látom hogy 250MB szabad hely kell legyen a helyreállítási partíción, megnéztem lemezkezelőben és kettő partició van WTF, és mindkettőn van 500MB szabad hely, mi a franc?
1x telepítettem fel a Windows 10 et az új m2 ssdre, hogy a francba van két helyreállítási partícióm.
-
Abrion
senior tag
hm még mindig nem lehet feltelepíteni a KB5034441, nagyon makacs a microsoft.
-
Abrion
senior tag
valaki írjon majd rám ha ez az update telepíthetővé válik.
-
Abrion
senior tag
lenne egy kérdésem, hogy tudok játék képet készíteni úgy hogy a fps érték látszódjon a képet? mondjuk a steam fps kijelzése látható legyen a screenshoton? vagy mondjuk az adrenalineban lévő monitoring kijelzése látható legyen a screenshotban.
-
Abrion
senior tag
hát um, jelenleg a windows 8gb fogyaszt ere rájönn az Elden Ring ami kb 5gb, ez a status rt kikapcsolásnál láttom, és kapok néha spikeot, valamiért az az érzésem ez a virtuális memoriá lesz, mert a cpu 70% használatott mutat és a vga is csak 75% megy, és bekapcsolom az adrenalin monitoringját hogy kijelezze menyire van használatban a gép.
-
Abrion
senior tag
válasz
Abrion
üzenetére
oh lemaradt hogy a c meghajtó és amin tárolom a játékokat az egy M2 SSD Kingston NV2 1TB, és ezen van a virtuális memoria is, 3gb per másodperc gondolom inkább kikéne ezt a régi feature kapcsolni, inkább csak lassítja a játékokat. és terheli a pct azzal hogy ki kell olvasni az adatot a virtuális memoriából. ti mit mondtok?ki kapcsoljam teljesen a virtuális memoriát? 2x16gb ram van, az elég nem?
-
Abrion
senior tag
Hey
Játszom egy nagyon szép játékal "Elden Ring" és kb 1 óra játék után az 55 fps lemegy 30 alá. a steamen azt a tanácsot kaptam hogy kapcsoljam ki, mert a játék direct x et haszbnál hogy rendelelje az rt et, nost elötte és végeztem egy apro tesztet, és a probélem a virtuál memoriábol jött, kikapcsolva minden okés, fél óra játék utás sem ment le 55fpsre, a kérdésem annyi hogy van opció ara hogy mondjuk a játék ne használja a virtuális memoriát?
Edit:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB -
Abrion
senior tag
válasz
Csupingo
üzenetére
ez a gépem

ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GBa játék amiről szó van, alig használ 5% a pcm erőforrásából
hogy magyarázzam el, ez nem vga lassulás, mert mondjuk farmolok valahol a játékban, és nagy különbséget láttok szörny ölésben ha a fökarakter ablakját vagyon vs nem lennék ott.
#148643 ok elég régi egy játék hm, nem hiszem hogy van ilyen beállítás rajta D
szóval egy magas prioritás nem fog ezen segiteni, rendben rendben -
Abrion
senior tag
-
Abrion
senior tag
hol tudom ezt beállitani? hogy ha elmegy a focus 1 ablakról, akkor is maradjon a maxon, és ne csökkenjen le az erőforrás
-
Abrion
senior tag
Hali

Nem értek hozzá de van két ötletem
az elsőt elvágtam mert miután elolvastam milyen windowsod van, leeset hogy a gép méreg drága, szóval volt pénzed Enterprise kulcsra 
Szal maradt a tuning, próbálj egy bios resetet, és ne tuningolj semmit
ha nem vállik be, csinálj egy Ram tesztet D GL -
Abrion
senior tag
-
Abrion
senior tag
nem
egyszerűbb, egy cmd admin modeban és 2 kod 
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/enable-gpeditmsc-in-home-edition/1c429a6d-2e45-4be1-bd2b-6106fa42ec7d -
Abrion
senior tag
nem is tudtam hogy van olyan lehetőség hogy bekapcsolhatom a group policyt homeban

-
Abrion
senior tag
Fontos biztonsági és minőségi javítások hiányoznak az eszközön.
A választható frissítésben van egy update "ASUSTek Computer Inc. - firmware - 10. 1. 2. 1620"na most, ugye nem rég volt egy upgrade a pcn, és új a windows is, megnéztem minden hardvert és alap bios támogat mindent, nem érzem ugy hogy felkéne ezt telepiteni, vagy ez nem az alaplapra megy hanem a windowsnak? és én értek valamit félre, és ez kell hogy a windows 10 jobban kommunikáljon az alaplappal?
-
Abrion
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
igen igen, kösz
azt a pipát csak igy lehet elérni? kösz
amugy egyéni modba kellet raknom, KÖSZ -
Abrion
senior tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
ok most vettem csak észre, minden ablak teteje is fehér

-
Abrion
senior tag
feladtam, ti jöttök

Feltelepíttettem a Windows HOME az új gépre, aktiválódót no worries
Minden program installálva,azért vagyok itt mert van egy idegesítő problémám valszeg a classic shell okozhatja, bár nem biztos.
A start menü szép kék színe van
de a tálca hófehér, szó szerint a háttér és a program a tálcán egy színben van, ne is probáljátok ajánlani a gépház személyre szabás szinek részt, "a start menü, tálca és műveletek" pipa nem tudom bekapcsolni. valszeg mert home verziós, de a régi win10en nem is volt ilyen, a tálca és a start menü egy színe volt 100%
HELP -
Abrion
senior tag
Hali
új alaplap cpu ram jön ma "jelenlegi és az új is intel".
Ara lennék kíváncsi, hogy simán elindíthatom a régen telepíttet Windows10 az új gépen? lesz valami problémám ebből?
csak azért kérdem ha valami problémám lenne, akkor a régi Windowst eltudjam indítani, vészhelyzet okán -
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
más oka is van, szeretnék pro verziót retailban
de azt a 45 dollárt eltudom másfelé költeni ha a home újraaktiválható
azt értetem hogy a retail verzió nem az alaplapra köti a szerzödést, hanem embere, szal elvileg tudnom kell újraaktiválni, de az ami papiról ígérnek, nem biztos hogy a valóságban is így lesz 
-
Abrion
senior tag
valszeg nemsokára veszek egy windows 10 pro retail kódot a neten, tudjátok a cdkeysales, agyon reklámozott weblap mindenhol, ara lennék kíváncsi, ez menyire legális és mit várhatok el tőle? az olcsóságnak van ára gondolom, az mi lenne?
A másik kérdés, ha aktiválok egy új kulcsot. ugyan ara a microsoft accountra, lesz valami problémám? jelenleg egy windows 10 home retail "Box" van, és cserélni fogom az egész gépet "alaplap cpu ram stb" még ez a box verzió sem fogja kedvelni egy ilyen upgradet
szóval érzem kell majd egy új kulcs. -
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
igazából amikor anno megvettem az ssd ara asszociáltam hogy az ssd memóriájában mondjuk 100TB hely van és azt limitálták le 128GB láthatóságra. és 1x betelik, és nem lesz írható rész rajta, nem tudom miért gondoltam így, látszik hülye voltam akkor D
ah tudom miért ere gondoltam, láttam egy videó amiben, 1tb ssd vet valaki ami nem is volt 1tb, meglett hackelve. -
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
csak egy kérdés

HDD megértem hogy teljes törlést lehet, de SSDre hogyan?
elárulnád? mármint egyszer ha adat ráment akkor az ott marad örökre. -
Abrion
senior tag
nekem is van egy kérdésem windows 10 aktiválásra

Szóval, jelenleg egy régi 10 éves pcm van. most cseréltem rajta a VGAt. Sapp RX 6600 XT decemberben valszeg alaplap CPU Ram lesz csere benne, meg talán SSD, dobozos win 10 home van, a dobozos úgy tudom nem alaplaphoz kötött a szerződés. de ha ezt meglépem, újra kell majd aktiválnom? ill a Microsoftot fel kell hívnom?
-
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
valamiért éreztem valami nem stimmel
kösz a helyre tételt 
-
Abrion
senior tag
olyan programot keresek amivel az összes szint a windowsban tudom módosítani, még az ikonok betűinek a szinét is, windows 10 home fut

És ne ne Gépház - Testre Szabás - Szinek, nagyon nem jó. gusztustalan ahogy beállítja a különféle területi színeket -
Abrion
senior tag
válasz
Gargouille
üzenetére
Igen és egy igazi segítő nem csak az utolsó hozzászólást olvassa hogy képben legyen.
-
Abrion
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
most tényleg foglalkozzak velek? pont ugyan azt a sablont íród mit az aki irt nekem steamen, pont ugyan azt irtad, te ugye egy 90 években létrehozott bot fejlődése vagy?
tudod az az bot aki azt mondta, tartsa a vonalat.
Már 1x leírtam A JÁTÉK ELINDUL WIN10 allol, CSAK STEAM ALLOL OMLIK ÖSSZE.
egy normális ember felfogja hogy a steam hibásan indítja el a játékot. -
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
oh milyen kedves
egy öltet mit 100x próbáltam steam compatible modeban rendszergazda joggal. most ez után a letörlés újra telepítést ajánlod?
inkább olyan ember segítsége kéne ide aki megtudja érteni a hiba üzenetet amit a windows hozott létre -
Abrion
senior tag
Hali

először ide, mindenkit kérek hogy ne irányítson át máshová, nem azért írók ide hogy valaki kiokoskodjon innen a steambe!
Oké szóval, van egy játék a steamen, Wizardry 8, ez egy 2001 játék, és eltudom indítani a telepítő könyvtárából, szóval nincs semmi problémája a játéknak, de a szar STEAM alol kezdésnél összeomlik.
van egy crash report.wer fájl ha valaki rábólint hogy képes lesz kibugázni a hibát. akkor bekopizom ide
még valami, semmilyen linket ami a béna steam játék forumán megtalálsz, azzal már fárasztatok a steam hivatalos forumán D -
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
hogy tudom beállitani azt hogy update telepítés után törölje a letöltést automatikusan?
-
Abrion
senior tag
amugy a windows update volt a ludas
7.3GB volt a disk cleanupnál 
Ne érts félre, csak egy sima windows van fent, meg csak 1 játék aminek kell sebbeség, meg FF ennyi, meg pár más hasznos progi, steam meg a több játék másik tárolon van, a lényeg hogy alig van valami a C meghajtóm
de természetesen letöröltem pár progit és áthelyeztem már képet és video ami a játék könyvtárában volt, van most 64GB hely
úgy érzem ezt már nem fogja a windows update lefogyasztani 
-
Abrion
senior tag
Hali
Hát tegnap olyat láttam amit még soha, a 128 GB SSDn a C meghajtó tele van figyelmezés kaptam
elégé bepánikoltam hogy talán elérte a max irási limitet de nem
a windows anyi mindent töltőt le hogy elfogyott a 8GB szabad hely
nehéz volt megtalálnom hová ment el a 8GB de meglett
kíváncsi lennék, valaki kitalálná el hol volt 7GB felesleg 
-
Abrion
senior tag
rendszergazda jogom van, de nem úgy indít el semmit se játékot se programot, hol tudom ezt beállítani hogy minden amit elindítok rendszergazda ként indítson le?
-
Abrion
senior tag
Hali
van egy registry bejegyzés amit módosítani szeretnék. de a regedit nem engedi
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\bam\State\UserSettings\
mit kéne tennem hogy itt módosíthassak bináris adatot? -
Abrion
senior tag
Hali
Van a Windowsnak beépített játék videó felvevője? van egy régi játék és szeretném felvenni videora -
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
már tölti a toolról, de kösz

-
Abrion
senior tag
próbálok virtual pc csinálni a windows 10 homera, virtualbox al, pendriveról elindult a telepítő, de fájl másolás közben errorral kilépet, elegem lett ebből, és úgy döntöttem letöltöm az isot, de a link ami az összefoglalóban van, csak egy toolt akar letölteni nem az isot, mindent ugy csináltam ahogy a weblapon van, de semmi, valaki ránézne a weblapra hogy még jó a lépések?
-
Abrion
senior tag
rendben, meggyőztetek, megy a VM a fél éve vett Adata Su800 SSDre, amin jelenleg 15 TB írást mutat a sentinel

-
Abrion
senior tag
Hali
A legutóbbi nagy frissítés után a Windows memória kezelése szörnyű lett.
Elmagyarázom, PC 4GB memória, a Windows SSD kártyán van, a játékok is, a böngésző is, a virtuális memória meg egy régi HDDn, egy kis böngészés és játék és már halom is hogy a HDDre megy a memória, megnézem a feladat kezelőt és 3gb memória használatot ír.
Előtte semmi ilyesmi nem volt, mehetett a játék napokig és nem volt a HDD használatban. most meg pár perc és virtuális memória használat. honan tudom hogy az miatt olvas ir a HDDre? lekapcsoltam és megszűnt a probléma. de kaptam egy másik problémát
ami annyi hogy egyszer a játék máskor meg a böngésző erroral lép ki.Mit csináljak?
-
Abrion
senior tag
válasz
sirzollee
üzenetére
a ctrl + shift + ESC sem csinál semmit?
ha bejön a feladatkezelő nyomj fájlt és új feladat indítása, oda beírod az MSConfig ot, és rendszerindítás fülnél beállítod a biztonsági indítást minimálisra. ennyi a csökkentet mode.Ha nem jön be a feladatkezelő, próbáld a CTRL + ALT + Del gombot.
-
Abrion
senior tag
válasz
Tamás9x
üzenetére
SSD van, a windows welcome képe 10 mp asztal betöltődik 15re, és a többi +10 mp alatt töltődik be.
Ma próbáltam ritkítani a betöltődő programok számát, kezdéskor még 32 MP alatt töltötte be az összes progit, wise care szerint.#79735
hulladék ill lassító progit törlése. 1 hónapos windows, most van időm a szarok lekapcsolására. ha látom melyik szolgáltatás lassítja a windowsost, azt elakarom távolítani. -
Abrion
senior tag
Ajánljatok egy betöltés idő mérőt, ami megmér mindent, de tényleg mindent, például, hány mp alatt tölti be a windows bootól számítva, meg hogy az összes automatikusan induló program hány mp alatt tölt be
Olyasmit mint a wise care csinál.
-
Abrion
senior tag
van olyan catalyst drive amit a windows 10 tud használni a régi vgakra?
kicsit régi Ati HD3xxx vgam van és a Windows 10 nem engedi elindulni a catalystját. -
Abrion
senior tag
Ma próbáltam helyet felszabadítani
15GB a windows oldban és 5gb update te jó ég milyen sok 
Nem is értem miért volt az oldban fájl, nem is volt semmi a partición, ennyire hülye az telepítő? nem érzi hogy nincs régi windows a partíción? -
Abrion
senior tag
Zökkenő mentes 1 és fél órás Windows 10 telepítés után végre betöltődött a Windows teljesen

Voltam olyan hülye és nyomtam egy frissítést a telepítésnél
.De nem ezért írók, van egy dolog ami nem tetszik, és nem találom a beállítást
, szóval van az a szar értesítő ikon a jobb alsó sarokban, nem írja ki az ikonra hány értesítés van, csak fehére vált az ikon. -
Abrion
senior tag
Bocsika de néztem a sok, nem aktiválódót a Windows topikokat a Microsoft fórumán, biztosra akarok menni hogy nem kell órákat ezzel foglalkoznom
, elég lesz a sok szart visszatelepíteni rá, elfog tartani 3 napba hogy mindent feltudjak telepíteni
, és olyan legyen mint a jelenlegi. -
Abrion
senior tag
válasz
üzenetére
Kérlek értsd meg amit akarok mondani
Először is nem értem miről beszélsz, leírom hogy én mit csináltam.Előzőleg egy win7 volt, jan 9 telepítettem fel a windows 10 pendriveról amit a dobozban volt, a telepítő elég gyorsan megvolt, alig volt 10 perc, amikor mindent végig néztem, és akartam aktiválni már aktiválva volt, nem csináltam semmit, nem jelentkeztem be sehová, 1xüen aktiválta magát a windows, pár napja hoztam létre egy accountot a microsoftnál meg a xboxnál és az áruházat hozzárendeltem. ennyi történt, még a felhőn sem vagyok fent, hogy értsd, egyedül csak microsoft accountom van.
Mi ez a fiók? hol ez a fiók? hogy tudom elérni a fiókot?
-
Abrion
senior tag
A windows 10 em box verziós, és boltban vettem, szal egy pendriveon van a telepítő.
holnap jön az első SSDm és lecsatlakozom az összes HDD és feltelepítem az SSDre a Windows 10-et, szeretnék egy friss windows, és nem átklónozni a meglévőt az SSDre, lesz valami problémám az aktiválással? és kell a termékkulcs? vagy valamit le kell töltenem a Netről? mit csináljak a telepítés előtt? -
Abrion
senior tag
1 kérdés
Nekem egy Box verzióm van, ha ugyan ara a gépre rakom rá még1x, de másik vinyora, mondjuk egy SSDre telepítem a win 10 et, nem fogom elveszíteni a szerződést?
-
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Úgy kb 6 7 éves
esedékes már a halál 
Olyan programokra értem amit napi 1x indítok el, például a böngészőt tuti az SSDre rakom.Köszönöm a segítséget mindenkinek

-
Abrion
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
jelenleg 1TB vinyon van a windows, és valaki a vinyos topikba SSD ajánlt, rákerestem és látom hogy sz SSD sokkal gyorsabb, mint egy vinyo, szóval, lefogom cserélni a vinyot SSdre, és minden progit és játékot majd a HDDre fogok menteni.
De igazából most is így van, van egy 70GB partició azon van a windows, és minden progit és játékot egy külön partícióra telepítek.Amúgy kb 25k van most ha megveszem a kingstom 120GB SSD, még veszek mellé egy másik TB HDD is, mert a meglévö HDD elég régi, kitudja mikor fog tönkre menni, 2 HDD jobb mint egy

-
Abrion
senior tag
Hali
120GB SSD elég a windowsnak? vagy vegyek nagyobbat mondjuk 240GB at
-
Abrion
senior tag
Kéne az Összefoglalóba tanácsot írni a belső program nem indulása hibára.
Én személy szerint 15 naponta látom azt a hibát, és mindig megoldódik ezek a a kóddal a parancssorban
Win + X aztán parancssor rendszergazdaként, aztán ezt írom
PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted $manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest
többnyire ezzel megoldódik a gond, de van még kettő amit javasol a microsoft
DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestorehealthSFC /scannow
-
Abrion
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
nem regeltem magam a felhöre aszem
ha a onedrive gondolsz.
És nem regiztem be a béna microsoft weblapra hogy lássák menyire vagyok okos, esetleg lássak kreatívabb reklámokat tőlük, az email címemen
, csak egy hónapja vagyok aktív aknakeresőben és sudokuban, túl teszem magam rajta, de azért készítek egy másolást hátha jó lesz.
Ha nem jönn be akkor csinálok egy gyenge email cimet nekik és ara regizem be a játékokat.Kösz a választ.
-
Abrion
senior tag
Hali
Hová menti a microsoft játékok az adatokat? le kell törölnöm a Sudokut és MineSweeper játékokat mert nem jutok el velük a játékig, de szeretném az achievemeket tovább adni a következő telepítésnek.
Segítsetek. -
Abrion
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
1. igen töröljem a játékot és telepítsem újra, amugy az aknakereső játék dobja ki ezt a kódot amikor a napi kihívásra megyek, van még sudoku is a gépen, ott minden rendben, dec 1 jött ki először, az előző hónapban telepítettem fel először.
2. nem értem, 1703? hogy tudom ara cserélni? mármint pár hónapja vettem a windowst bizonyára nagyobb updatel telepítettem a windows.
-
Abrion
senior tag
Hali
Két idegesítő hibám van, remélem tud valaki segíteni benne.
1. Hiba Kód 002000 :/ egy belső játéknál
2. Hogy is írjam le néha nem jön fel a menü a tálcán lévő beépített programoknál, mint mondjuk a hangerőálltó vagy az óra vagy a műveleti központ. -
Abrion
senior tag
menyire jó a classic shell program? van jobb?
Csak az old start menü miatt telepítettem fel. -
Abrion
senior tag
Valamit félre állítottam vagy nem tudom xD
Creative Sound Blaster Audigy Handkártyám van és Headphonet használok, a bal oldal hangja mindenhol, még videóban is mind két csatornára lejátssza ugyan olyan hanggal és a jobb oldali hangot meg sehová. mindkét oldal csak halkabb ennyi.
Remélem érthetően írtam le a problémát
Na még1x
Van két csatorna a windowsban Jobb és Bal, ha a windows Bal oldalra lejátszik egy hangot az mindkét csatornán a headphoneban halható ugyan olyan hangosan, a jobb oldalra lejátszott hang meg sehová, annyi történik hogy mindkét oldal halkabb lesz.Be van állítva a Headphone a beállításban, és feltelepítettem a win 10 drivert, a beállitásnál látom a hivatalos creative beállításokat. szal az fut biztosan.
-
Abrion
senior tag
3 gyors kérdés
Home Premium,
1. feladat kezelő, rányomom a részletekre de nem jegyzi meg a pozíciót ha újra indítom, visszamegy a folyamatokra, tudok valamit ez ellen tenni?
2. A start menü egy kész rémálom, sikerült a csempéket eltüntetni de a megmaradt lista abc sorrendben listáz. a-z ig, nem elég hogy kurva sok progi van de még a-z minden betű szét van választva
áttudnám ezt szabni? hogy mondjuk ne legyenek listák, mint a legutóbb telepített meg a leggyakrabban használt progik, a szép régi start menüt tuti nem lehet visszahozni, de valami hasonlót esetleg?
3. esetleg valami szebb kinézel ablakra mint rég volt? azok a kinézetek jobban bejönnek mint amit most látok. -
Abrion
senior tag
hali
valaki azt mondja hogy a windows 10 feltölt adatot a microsoft szerverére, igaz? mint mondjuk a böngészőm cookiját, még mit?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és a legutolsó dráma miatt "killing ssd" kicsit hát, nehezen fogok átmenni.
a cput ignoráld, az többnyire 70% megy, most valamiért fel ment 95% ra