Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
gulac12
üzenetére
Azt tedd hozzá hogy ezt követően kéri, ha microsoft fiókkal jelentkeztél be, meg kell adnod a microsoft fiókot és jelszavat hogy automatikusan bejelentkezhessen.
(#35210) steele80
Nem bug, ha bluetooth kerül a gépbe, így automatikusan bekapcsol.
Mondjuk így bugnak tűnik elsőre...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
gulac12
üzenetére
NE aggódj, az egy régebbi információra van alapozva, júliusban még gond volt hogy egy új telepítésen nem lehetett 7-8 kulcsokat aktiválni, mivel nem lett frissités által aktiválva a windows 10re a kulcs.
A novemberi win 10 kiadás óta, viszont nem feltétele, nem kell megtenni a frissitést 7,8.1-->10 hogy aktiválhassuk a kulcsot.
forrás -
bobalazs
nagyúr
válasz
gulac12
üzenetére
Mehet fel a 7, ugyanaz a verzió mint amire a kód vonatkozik, pl. home premium 32bit.
majd frissitéseket felnyomod, és végül felkinálkozik a win10re frissités lehetősége, ha kompatibilis, alkalmas rá a géped.
Ettől ez még nem jogtiszta módszer.(#34663) Racecam
Oké igazad van, elnézést. Atvihető a retail kulcs.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
gulac12
üzenetére
Köszi, ez nem segített, de közben SIKER!!!
Nem értem én ezt a Win10-et, szinte mindenre van egy Gépházi közvetlen, meg egy régi vezérlőpulti elérés.. Na most a szép az a dologban, hogy a Gépházban hiába állítottam be a társítást nem jegyezte meg, de ha a Vezérlőpult \ Programok \ Alapértelmezett programok alatt tettem meg ugyanezt akkor jó lett.. 3-4 óra kínlódást követően... Már mindent 20-szor végignyomkodtam, mire ez elsőre megoldotta..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dobozos, Retail verziója van a W7-ből, miért ne lenne jogtiszta???