Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ürölok, mint majom a farkának, hogy megjött a 14393-as verzió.
Nálatok nem villódzik a taskbar?
Időnként (percenként eccerkéccer) eltűnik róla az összes ikon egy tizedmásodpercre, aztán visszajön. -
sz.j
nagyúr
Nálam egy cerkás notin, 30-as nettel kb 1,5 óra volt a frissítés ....
-
Tompie
őstag
Kész van nálam is, kb 25 perc volt

-
Sokan ráugrottak a dologra, 30 perc alatt 7%
-
törölt tag
Én a keresőbe a Media Creation Tool szöveget írtam, és rögtön az első találat a megfelelő oldalra vitt.
-
vlevi
nagyúr
Ha rossz helyről töltötted le az MCT-t, akkor lehet, a 10240-t töltötte le.
Sajnos jobbszélen a windows frissítési kisokosban a 10240-es verziójú MCT-re mutat a link. Szerencsésebb lenne kijavíttatni a cikk írójával, hogy ne közvetlenül az MCT-re mutatót hivatkozást tegyen a cikkbe, hanem a letöltőoldalra. Az mindíg a legfrissebb lesz. -
bobalazs
nagyúr
Egy értelmes dolgot találtam a frissítésbe. Mégpedig hogy a másodlagos képernyő tálcájára is került végre óra!

Amúgy a sötét módtól többet vártam, azt hittem legalább a fájlkezelő is kap egy sötét módot, de részemről ez így értelmét vesztette. -
-
Kèsz nálam is!1 óra 20 perc volt.
-
törölt tag
Az UAC ablaka is megváltozott. A Defendernek pedig egy pajzs lett az ikonja a tálcán, az óra mellett.
-
Zoshi85
aktív tag
[link] Kész a frissítés
Nem látszik az ora.. ez mitpl lehet? 
-
kengyel
nagyúr
A Windows Old mappa törlését nem engedi, tudnátok valami tippet adni ? A lemezkarbantartóban is kerestem, de ott nem találom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az asztali gépen 50. frissítés kereslsre kaptam egy új definíciófrissítést a Defenderhez. Már sírva röhögök.

A nyomorult WP-s telefonra sem jön semmi.
-
törölt tag
Itt a winver ablaka.

-
bobalazs
nagyúr
15-20 perc alatt felnyomta, milyen gépen tartott 75 percig?
-
yanna
addikt
Ha letöltötte és elindítom akkor most lesz egy windows .old könyvtár?
-
ifotep
csendes tag
Nekem már 55%-on tart a letöltés.
-
CJ4567
nagyúr
Nálam sincs még semmi. Csak jelentek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Megyek letakarítani a Windows.old mappát.
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy mostanában ha videót nézek, ha böngészek, magától spontán felugrik a kereső

-
vlevi
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Ez már csak ilyen. Túl sok hasznos újdonságot nekem nem hozott a 10-es, a héthez képest, ellenben kaptam pár apró bosszantó dolgot. Idővel talán valami jobb lesz, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
Wan androidos tabletem, tavalyi beszerzés, és gindolkodtam rajta, hogy lehet, hogy jobb lenne a droid helyett win8-as tabot wenni, ami majd frissül tizesre, de pár próba utánlemondtam róla. Nem tudom pontosan megmagyarazni, de valahogy a microsoft megoldása érintőképernőn nekem nem jött be, és a droidon megszokott alkalmazások hiány wégképp eltántorított.
Asztali gépen pedig végigpróbálgattam az uwp appokat (groove zene, filmek, posta es naptar, satobbi), de inkabb maradtam a bevált megoldásoknál. -
törölt tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Én sem tiszta telepítést csináltam. Letöltöttem az ISO-t. Csináltam egy üres mappát, az ISO tartalmát belemásoltam, majd onnan indítottam a setup.exe-t. Ez így frissítésként települt fel. Most már az új 10-esről írok. 24 perc kellett hozzá, 850 EVO SSD-vel.
Az ISO-t elmentettem egy külső vinyóra az ISO-k közé, majd később csinálok belőle telepítő pendrive-ot.
-
törölt tag
Nálam most épp 33%-nál jár a frissítési folyamat.
-
Joker88
őstag
ahogy nézem a hozzászólások új számát, megjött a várva várt frissítésetek..

-
vlevi
nagyúr
Na, akkor, hogy rosszmájúskodjak, trollkodjak, hogy miért nem ér semmit az egész
- Terjeszkedik a Windows Hello : Asztali gépemen semmilyen, ilyesféle azonosításhoz használható eszköz nincs, és sokáig szerintem nem is lesz.
- Egyelőre még csak a gyári Edge böngészőnél. Na ez az. Edge sem túl nagy favorit nálam.
- A rajzolás művészete : Érintőképernő, és ceruza sincs. useless fícsör.
- Éjjel sem égeti ki szemünket a monitor Attól, hoyg van sötét téma, még a dolgok túlnyomórésze világosan (pl. weboldalak, levelek, word, excel, satöbbi) jelenik meg. Felér egy atomvillanással. Ezért hiába van sötét téma, jobban jársz, ha nem használod.
- az akkumulátort is kíméli a kevesebb fény. Jáááááj. Amúgy sincs akkumulátorom, és a monitoron sincs ilyen funkció.
- Vezeték nélküli Continuum Ahhoz WP telefon is kellene.
- Linux a Windowsban Erre nem mondok semmit, mert igaz, hogy én nem használom, de azon kevesek,akik várták, azok biztosan örülnek neki.
- Van – és még sincs Cortana Remélem sose lesz. Szoktam szidni a gépet, nem hiányzik, hogy wisszapofázzon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Az update-en még nincs nálam, de az MCT már az új ISO-t tölti le. Telepítem is.
-
sz.j
nagyúr
Hátha érdekel valakit:
"Ezt hozza a Windows 10 szülinapos frissítése" -
BladePocok
tag
Live szerint bő 1 és negyed óra volt a telepítés/frissítés.(AU)
-
sz.j
nagyúr
A notimon már jön a v1607 frissítés, de az asztalim nem akar frissíteni, azt írja ki, hogy "naprakész" ....
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok! Vegul benne lesz a redstoneba az opcio, ha kapok egy nemfogadott hivast wps telomon akkor megjelenik a gepen is az action centerbe?
-
vlevi
nagyúr
Félhét körül értem haza, bekapcsoltam a gépet.
Gyorsan bedugtam a külső vinyót, és elindítottam egy backupot (sosem árt).
És, amikor készen volt a backup, ahelyett, hogy kihúztam volna a külső vinyót, lányos zavaromban lenyomtam az elosztó kapcsolóját..
Aztán még én csodálkoztam, hogy mitől sötétült el oly hirtelen minden
-
törölt tag
-
vigyori78
őstag
MSDN-re is megérkeztek az ISO-k

-
Dévacsen
senior tag
Az MCT-ból is már a friss van..
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Startmenü 1 - 2 másodperc múlva ugrik csak fel, visszafele azonnal reagál. Windows gomb, vagy egér, teljesen mindegy. Találkozott már valaki ilyennel?
Orvosolható valahogy? Kb pár napja, hete vetem észre, hogy ezt csinálja. -
Dashes
őstag
elérhető a frissítés...jön le windows update-ből
-
Nekem már ön elvileg a frissítés!Windows 10 1607!Ő az?
-
Zoshi85
aktív tag
-
Воланд
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Te mit vársz egy olyan funkciótól, ami konkrétan mostantól érhető el?
-
Jumapili
tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
"Kis tálcagombok használata" szöveg előtt szedd ki a pipát.
(Jobb gomb a tálca üres részén - Tulajdonságok - Tálca)
-
King Unique
titán
válasz
junior11
üzenetére
OK, persze, az jó hogy már van. Csak, ha azt nézzük, hogy pl. Firefox & Chrome alatt mennyivel több van és a telepítés is közvetlenül a böngészőn belül történik, akkor azért annyira nem nagy szám... Illetve én inkább az uBlock Origint használom, az kevesebbet eszik.
(#43715) woland_y2k: hát ez az, hogy csak most...már a 10240-ben tudnia kellett volna. De mindegy is, mert (mostanában) nem nagyon lesz ebből olyan szintű böngésző, mint a fentebb említett másik 2.
-
junior11
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Én az Adblocknak örülök, már régóta várom, Chrome-on is használtam.
-
King Unique
titán
Komoly ez az Edge + kiegészítők...átdob az áruházba, ahol van egynéhány db, aztán kifújt.

-
pvt.peter
őstag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Héttől azért már lehet próbálkozni ...

-
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nálam is ilyen alapból:

-
junior11
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, már az újfajta.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nekem alapból így van, nem kell hozzá rs, de azt se hogy miért ilyen

-
pzstm
titán
Windows 10 évfordulós frissítés Live Stream
Mi már itt vagyunk, hamarosan kezdünk

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
,akkor újra leszedem de ISO-ban és kijelöltem egy mappát erre a célra.

Hiába nyomkodom a frissítés gombot 4 eszközön egyszerre, nekem semmi nem jön.