Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Dévacsen
üzenetére
Én csak a linkelt HP útmutató alapján írtam le, ami ott is szerepel, azt már nem néztem, hogy az adott program pontosan milyen útvonalon van, az neked kellene tudni (te használod), megnézni és módosítani, ha szükséges.

Illetve itt az lesz a gond, hogy ott ellentmondásosan van megadva, mert 64 bites Windowsnál egyszer
C:\Program Filesmappát, máskorC:\Program Files (x86)mappát említenek, ahol ha az a program 64 bites Windowsnál is alapból aC:\Program Files (x86)mappában van, akkor az elérési utat is értelemszerűen annak megfelelően kellene megadni, mint ahogyan a másik screenshoton is van.cd c:\program files (x86)\hewlett-packard\hp softpaq download manager -
King Unique
titán
válasz
Dévacsen
üzenetére
Ami a 3. pontnál a kiemelt szövegben az előbbi alatt van leírva a "Parancs" sorban, elolvastad azt is?

cd c:\program files\hewlett-packard\hp softpaq download manager—►majd utána értelemszerűen az Enter billentyű megnyomása következik. -
válasz
Dévacsen
üzenetére
Köszönöm srácok ez sikerült. Most egy olyan problémám van, hogy valami
használja a discord egy fájlját és ezért nem tudom teljesen törölni, és gondolom ez akaszt be az újra telepítésnél is. Az a gáz, hogy fingom sincs mi használja. Újraindítás után, azonnal feljön egy discordos error ablak. Hogy tudom ezt a szart gyalulni teljesen, mindennel együtt? -
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

használja a discord egy fájlját és ezért nem tudom teljesen törölni, és gondolom ez akaszt be az újra telepítésnél is. Az a gáz, hogy fingom sincs mi használja. Újraindítás után, azonnal feljön egy discordos error ablak. Hogy tudom ezt a szart gyalulni teljesen, mindennel együtt?