- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
kriszwells #42699 üzenetére
Egy liszensz egy gép. Nem lehet másikon is fent. A 64 bites 7-est tudod csak felfrissíteni 64 bitre.
-
kriszwells
aktív tag
-
Top cat
addikt
válasz
kriszwells #42696 üzenetére
Én úgy tudom (majd kijavítanak ha tévedek) nem számít hogy 32 bites vagy 64-bites a rendszer.
Ha van egy jogtiszta 32 bites 7-esed azzal a seriallal 64 bitest is feltehetsz.Na Popes is így tudja
-
Popes
őstag
válasz
kriszwells #42688 üzenetére
Ha van jogtiszta 32 bites win7 telepítőd akkor gondolom ahhoz van egy kulcsod is, ha van jogtiszta kulcsod akkor nyugodtan felteheted egyből a 64 bites win 10-et is tisztán azzal a kulccsal mivel nincs külön 32 vagy 64 bites kulcs. (a kulcs egyaránt érvényes 32 és 64 bitre is
)
-
kriszwells
aktív tag
Jogos, vegyek meg egy jogtiszta Win 7-et, hogy fel tudjam rakni a 10-et, hogy utána ne használjam a 7-et?
-
SP4C3
veterán
válasz
Heisenberg69 #42690 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
-
idegen lény
addikt
válasz
kriszwells #42688 üzenetére
Egy frissítéstől nem lesz jogtiszta semmi. Csak az a jogtiszta, amiért fizettél, néha még az se.
IMIIKE1998
Nem hiszem, de a jövőt nem látom. -
SP4C3
veterán
válasz
IMIIKE1998 #42689 üzenetére
Nem lesz, de hanyagoljuk már a nemjogtiszta témát pls.
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Hogy tudom beállítani, hogy ne mentse a korábban megnyitott alkalmazásokat?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
idegen lény #42687 üzenetére
De nem lesz valami gebasz, mert nem jogtiszta?
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Nekem is ez a kérdésem, hogy lehet kihasználom ezt a pár napot és frissítek 10-re, de a Win7-em nem jogtiszta, így akkor a 10 se lesz az? Van jogtiszta Win 7 telepítőm de az 32 bites, nekem meg 64-bites kellene a gépre. Ahhoz, hogy jogtiszta 10-em legyen fenn a gépen előtte kell egy jogtiszta 7-et felraknom? Ha loader-el van fent a win7 akkor is nem jogtisztának fogja látni?
Illetve, úgy gondoltam veszek egy 120Gb-os ssd-t és arra, raknám a 10-et, a mostani 1Tb sshd meg lenne tárolónak. Hogy tudok az ssd-re frissíteni? Elsőnek arra fel kell tenni egy win7-et és ráfrissíteni? Vagy van más megoldás, hogy rátelepítsem a 10-et?
Kösz! -
idegen lény
addikt
válasz
IMIIKE1998 #42686 üzenetére
Értelme lenne, de jogtisztább nem lenne. Egy hónapig (31 napig) meg visszaállhatsz, ha nem jó.
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Érdemes lenne az én gépemet frissíteni Windows 10-re? Gyorsabb lenne? Illetve szégyellem, de a Windowsom nem eredeti, így gondolom alapból nem lenne értelme.(Config az adatlapomon.) -
idegen lény
addikt
válasz
csaba951 #42683 üzenetére
Ezt most ugye konkrétan a Lenovo G560-as laptopra írtad? Mondjuk WiFi-t nem használok, mert nagyon egészségtelennek tartom, a hang meg remélem, csak kijön a TV-ből. Köszönöm, ezek nagyon hasznos információk voltak, nem fogom akkor elkapkodni a tiszta telepítést, az úgyis várhat. Lesz egy hónapom letesztelni a rendszert, addig még visszaválthatok W7-re, úgyis csak régi játékaim vannak lemezen.
Az SP1-et a MS oldaláról is letölthettem volna, de mivel már SP1-es volt a W7, ezért nem lett volna értelme. Zömében biztonsági frissítések, de hátha leszed valami Lenovo specifikusat is. Meg hát várom a felhívást a W10 keringőre, de egyelőre sehol.
-
csaba951
veterán
válasz
idegen lény #42679 üzenetére
Lassú Win7 frissítésre lásd: #58416 csaba951
-
csaba951
veterán
válasz
idegen lény #42661 üzenetére
Már 8.1-hez sincs hivatalos driver támogatás hozzá. Win10-hez meg pláne nem. Megpróbálhatod a frissítést, de ne csodálkozz ha szívni fogsz a hanggal, Wi-Fi-vel!
-
Daffni2
addikt
válasz
idegen lény #42679 üzenetére
Ezért nem privátba írtam
Most indult a telepítés.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Azt meg lehet-e oldani win 10-nél, h adott programok gyorsabban induljanak? Valahogy tartsa készenlétben, betöltve de GUI nélkül? Konkrétan az Asus Sonic studio az, ami lassabban indul el, mint a Photoshop, pedig elvileg szolgáltatása is fut. -
Reorx
tag
ha esetleg valaki más is belefut:
Gépház-Helyreállítás-Speciális rendszerindítás-Troubleshoot-Speciális és ott újraindítod parancssorral majd bepötyögöd:
"bcdedit /deletevalue {default} safeboot"
kilépsz a parancssorból, power off és a következő indítás már normál!Mellékesen nekem a gépház frissítés/biztonság füle sem volt hajlandó bejönni de ugyan ide jutsz a Vezérlőpult-Helyreállítás-Ha nem működik megfelelően a gép (kék szöveg alul)-al is.
Gondoltam bepötyögöm hátha valakinek egyszer még jól jön..
-
marec1122
senior tag
válasz
idegen lény #42673 üzenetére
30 Mbit és azt írták hogy 3 gigát szed le. Ez elvileg le jön fél óra alatt. Bár az is lehet hogy le vannak terhelve a mikrofostos szerverek minthogy 5 nap van még a frissítési határidőig. Na adok még neki időt de nem tudom mennyit
(#42674) Daffni2 Annyira nem vágom mire gondolsz, ki tudnád fejteni privibe?
-
gyurkikrisz
őstag
Ha Insiderrel felrakom az állítólagos RTM-et (14393), és kilépek az Insider programból, akkor utána hogyan kapom majd az updateket? A "normál" megjelenési időben?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Frissíteni akarok win 7-ről 10-re. rá is kattintottam a frissítésre de a letöltés indítása felirat és a körbe futó pontok mennek már lassan 1 órája. Lehet valamit tenni vagy várjak míg történik valami?
-
Tybike81
őstag
Miért van az hogy alvó állapotból nehezebben tölt vissza a rendszer mintha szimplán bekapcsolnám a gépet?
Sima bekapcsolásnál, max 15-20 sec és írhatom a pin kódot, de sleepből van olyan hogy 1 perc is kell neki?
Windows 8.1el jó volt ott pár sec és üzemkész volt, de Win10el ez nem akar működni
A vas nem hiszem, hogy gyenge lenne....
Asus X550JK laptop: 8 giga ram, 1 terra hdd, I5-4200H Cpu, GF GTX 850M 2 GB -
Reorx
tag
Olyan problemaba futottam bele amit nem is ertek.. Ujrainditottam a win 10t minimal modban (azt hiszem igy hivjak legfelso opcio msconfig ide vago fule alatt) gyakorlatilag csokkentett modban. Megcsinaltam amit akartam es irnam be ujra h msbonfig de nem mukodik a kereso, cmd-t sem ad.. Hogy tudok kilepni csokkentett modbol?
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Windows 10 alatt nem tudom beállítani rendesen, hogy az MPC-HC legyen az alapértelmezett videólejátszó program. Próbáltam már mindenféle módon: az alapértelmezett programoknál, társítással, illetve az MPC-HC belül megadni a formátumokat, de mindig a hülye Filmek+TV-vel indítja el a videókat, és a Total Commanderben a fájlnév előtt szereplő ikonok se váltanak át az MPC-HC kicsinyített verziójára.
A legfurcsább az egészben, hogy a zenei fájloknál sikerült beállítani a Foobar2000-et, és minden jól működik (még az ikonok is átváltottak a TC-ben). Egyedül a videófájloknál nem tudom megcsinálni ugyanezt! Nem értem.
Valakinek valami ötelete?
Előre is köszi a segítséget.
-
Daffni2
addikt
Sziasztok,
az összefoglalóban olvastam az alábbiakat:
A frissítés után megmaradnak a programjaim?
Ha ugyanolyan nyelvű a telepítőkészlet, mint a telepített Windows, akkor igen, túlnyomórészt minden változatlan marad. Ha nem, akkor a telepített programjaid törlésre kerülnek.Én eredeti angol nyelvű DVD-ről telepítettem a W7-t és utánna töltöttem le a magyar nyelvi fájlokat.
Ha az ingyenes frissítést az értesítési területen levő MS programjával indítom,akkor is igaz?
-
csibor
addikt
Egy apróságot nem kérdeztem meg, T4400, nvidia9100M elég a 10 elfogadható futtatásához?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
A műveletközpont jelzi, hogy új értesítés van, de hiába kattintok rá semmi nem történik, nem nyílik ki...
Ez mitől lehet?
gép újraindítást próbáltam
-
SP4C3
veterán
válasz
BladePocok #42659 üzenetére
Változó.
Jelenlegi "nem gyári" windows mappám (belakva): 10.4 GB (11,205,120,000 bytes)
Nemrégiben upgradelt, ám azóta sem használt windows mappa (szinte szűz): 15.9 GB (17,101,291,520 bytes)+ Ehez még jön egy rakás khm, szemét...
+Pagefile, ha a rendszerlemezen szeretnéd tartani, személy szerint még véletlenül sem engedem neki, hogy oda írjon.
+Hiberfil, ha sleep helyett a hibernálást használodUpgrade minimum 20GB üres helyet kér a lemezen.
-
idegen lény
addikt
válasz
BladePocok #42659 üzenetére
Ötven GB-nál nem tippelnék többre, annyira rá kell férjen aztán minden, még jókora túlsúllyal is.
Régebben volt egy eszköz, amivel le lehetett ellenőrizni, hogy a gép alkalmas-e a W10-re, de már nem találom még a MS oldalán sem. Lenovo G560-as laptopról lenne szó. W7 SP1, i3, 6GB RAM, 250GB SSD, amit nem is akarok particionálni, HDD nincs.
-
BladePocok
tag
Sziasztok!
Lassan lejár az ingyenes frissítési lehetőség Windows 10-re. Ez ügy kapcsán szeretnék még én is élni a lehetőséggel,viszont a leendő SSD-m méretét úgy szeretném megválasztani,hogy a Windows mellett bőven maradjon hely.
LÉNYEG A LÉNYEG: Jelenleg (2016 július 24) mekkora helyet foglal el az operációs rendszer maga a meghajtón,ILLETVE a hamarosan jövő Anniversary Update kapcsán érdeklődnék,hogy az mekkora méretnövekedéssel fog járni? Ugyanitt érdekel,hogy esetleg a jövőre nézve (1-másfél-2 év) mekkora hellyel számoljak? (tehát friss telepítést követően,jelenlegi állapot szerint és egy nagyon halvány becslés a jövőt illetőleg)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Hyper-V-n csináltam egy XP-t amit egy internal switch-en keresztül kötöttem össze a host-tal, de guest irányból nem lehet az istenért sem pingelni a host-ot.
-ARP táblában viszont mutatja
-host-ról guest-re be tudok RDP-zni (ez volt a cél és működik is, csak fura, hogy nem lehet pingelni)
-ha lelövöm a host-on lévő túzfalat akkor is ez a helyzet.Van tippetek, hogy mi lehet az ok?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Hogyan tudok felvenni programokat a "Leggyakrabban használt" programok közé?
Minden segítséget köszönök, mert megbuktam...
-
Apucy01
őstag
válasz
Beretvás #42450 üzenetére
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vígy minket az IBMhez, de szabadíts meg az OS/2-től, mert tiéd a Dos, a Windows, és az NT, Mindörökkön örökké,
Enter. -
csibor
addikt
Kaptam ma egy medion akoya aio pc p4010d gépet jogtiszta német nyelvű win7-el. A kérdésem az lenne win10 magyar nyelvel mehet rá? Ha igen, hogyan
Mellé menne ubi is, az lenne főleg használva. De van legális lehetőség miért ne használjam ki.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ladislaoca #42643 üzenetére
Biosban nézd meg, mi van beállítva boot eszköznek.
Windows Boot Managernek kellene lenni beállítva. Ha olyan nincs, akkor a HDD-nek. (vagy SSD) -
Popes
őstag
válasz
Ladislaoca #42643 üzenetére
Nézd meg a biosban a beállításokat mert valószínű hogy lemerülhetett az alaplapon az elem és elfelejtette a beállításokat.
-
törölt tag
válasz
Lacces #42628 üzenetére
Nekem ilyet akkor csinált, ha a Windows Explorer mellett egyidőben az Internet Explorer is nyitva volt. Ugyanez a jelenség amit leírtál. IE bezár és úgy már jó volt. Ne kérdezd miért, mert Microsoft. 2 hetet kell még kibírni és talán végre át lehet állni Edge-re végleg.
-
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
1 hétig távollétem miatt áramtalanítva volt a gépem. A mai nap bekapcsoláskor az alábbi hibaüzenet fogadott Windows 10 betöltése közben:
inaccessible _Boot_Device
Próbáltam hibajavítással. Semmi.
Mi lehet a megoldás? -
gyulank
addikt
Van egy betűtípus, ami Linuxon minden betűt normálisan jelenít meg, Windowson pedig az ő, és az ű, sima nem odaillő karakter. Ez probléma, mert nem minden van Linuxra, és lehet, hogy több olyan betű is van, ami Windowson ilyen, de amúgy jó lenne. Mitől lehet, és hogy lehet megoldani?
-
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
Ma vásárolt Acer lapos dobozos win10-el telepítve a start menü nem működik.Egy darabig rendben volt azután frissíteni kezdte a rendszert és közben adta meg magát a start menü.Valamint pl.at eszközkezelő megnyitásakor a betűk kissé homályosak.Valaki tudna segíteni? -
szekto
aktív tag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtök óta (miután feltelepült a legújabb frissítés), a gépem elég érdekes dolgokat csinál. Kezdődött azzal csütörtökön, hogy az update telepítése után elkezdtem volna nézni egy YT-videót, amely egyszer hirtelen megállt, a kép elment, és a gépem sípolni kezdett, mint amikor hardverhibás a cucc. Újraindítottam, toltam neki egy stress-tesztet játékkal + 10 YT-videóval, ment szépen minden utána.
A következő érdekes eset most szerdán történt. Szintén YT-videó, viszont ekkor teljesen újraindult a gépem magától. Majd pénteken, ekkor csak simán neteztem, elmegy a kép, a monitor nem talál jelet, viszont a gép szépen ment tovább.
Érdekes mindhárom esetben, hogy Windows-ba lépés után 10 percen belül jelentkezett ez a probléma.
A kérdésem az lenne, hogy találkozott-e valaki ilyesmi problémával már Windows 10 alatt (főleg a legutolsó frissítéssel), és ha igen, mi erre a megoldás? Most javasoltak nekem egy update uninstall-t, hátha...
Ha segít, akkor itt a konfigom:
- ASRock FM2A55M-HD+
- AMD A10-5800K
- Gigabyte GTX 960
- 2*4 GB HyperX 1600 Mhz
- 500 GB + 1 TB WD HDDElőre is köszönöm a segítséget!
-
Antonio
senior tag
válasz
Antonio #42574 üzenetére
Sziasztok, Sikerült még este felrakni win 10-et. minden szép és jó,
(Dell Precision M4800) AMD Fire proViszont pár apróbb kérdés van: ha AMD Fire pro beállításai közt vagyok akkor azt látom
e szerint AMD hardver le van tiltva. De ha belemegyek Win 10 Device manager be ott nem látom azt hogy le lenne tiltva.
Egyelőre nem találom hol tudnám ezt beállítani win 10 ben
ebbe tudnátok segíteni?
-
jsk
senior tag
Sziasztok,
Tegnap telepítettem életemben először egy Windows 10-et. Azonban két kényelmi probléma merült fel. A monitor hangszóróira hdmi-n megy ki a hang. Az AMD High Definiton Audio Device az alapértelmezett, de az eszközkezelőben látok egy High Definiton Audio hangeszközt és egy Intel megjelenítő hangot. Viszont néha elmegy a hang. Visszaolvastam, a tiltással engedélyezéssel mindjárt visszajön a hang. Ezenkívül erre van valamilyen betonbiztos megoldás?
A másik az egeremmel kapcsolatos (Genius Maurus GX Gaming). Amennyiben indításkor nem kattintok egyet a jelszókérő képernyőnél, akkor nincs kurzorom a Windowsban, csak ha kihúzom és visszadugom. Amennyiben kattintok, akkor nincs gond az egérrel. Feltettem a driver-át, viszont az eszközkezelőben csak azt látom mintha két HID-kompatibilis egerem lenne. Valaki találkozott már ilyennel?
-
netpeti98
addikt
Végre van contex menu a Opnedrive appban!
-
Lacces
őstag
Szevasztok!
Van egy nagyon érdekes és baromira idegesítő hiba, ami tegnap jött elő... (Vírus, anti-spam, trójai stb scan volt). A windows Explorer (nem Internet Explorer), megnyitom, legörgetek, csinálok valami a fájlon, aztán 30 másodperc múlva - hogy nem csinálok semmit - a windows Explorer automatikusan a legtetejére görgeti az ablakot.
Miért csinálja? Hol tudnám ezt az elmebeteg viselkedését kikapcsolni?
-
CptAdamica
veterán
válasz
CptAdamica #42573 üzenetére
Erre valaki?
-
Azt nem tudjátok miért csinálja néha a gép, hogy elindítom és bejelentkezés után egy kis lakat jelenik meg az óra melletti értesítési területen? Ilyenkor nem enged be az Xbox-ba sem és eléggé zavaró...
-
-
-
yanna
addikt
Biztos nem egyszerű, de olyat nem lehet, hogy az idetévedt első látogató/kérdező csak az után írhatna, ha leokézta az"elolvastam az összefoglalót"?
Ill. a másik, hogy az összefoglaló címet ki kellene emelni, más szín, esetleg villogás, megy egy kicsit nagyobb betű méret.
(#42621) Lenry: Értem.
-
idegen lény
addikt
válasz
csaba951 #42604 üzenetére
Sosem volt Apple vagy android-OS vagy windows-OS telefonom, de köszönöm. Engem is zavart egy kicsit, hogy amerikai, az európaiakban nagyobb a bizodalmam. Viszont azt sejtettem, hogy ezzel esetleg nem minden fog úgy működni, ahogy annak kellene, legfőképpen persze azért, mert nem értek hozzá. Sajnos ezekhez a programokhoz nem írnak használati utasítást, vagy hogy pontosan mik lehetnek a következményei annak, ha ezt vagy azt kikapcsolom; és rettenetesen túl vannak bonyolítva. Ezek szerint ez nem nekem való, hanem csak profiknak. (Hatalmas villámok csapkodnak mellettem, szerencsére még nem kezdtem el a frissítést!)
-
pzstm
titán
megnéztem, tudom milyen, de ha az összefoglaló GYIK-ot kiszedem, szerintem kicsit sok lenne....
Persze ha a topik népe ezt jobbnak látja, akkor ok. Tény, hogy a "kezdő" idetévedt userek is hamarabb megtalálnák
Ha van konkrét elképzelése valakinek, és elküldi nekem privátban (hogy ne a topikot terheljük), akkor szívesen berakom oldalra
-
vlevi
nagyúr
Forma1 topicban jobb szélen egy nagyobb összefoglalója van a topicnak. Ide lehet olyat tenni?
Azt a 3-4 gyakran előforduló kérdést, kinkkel kitenni oda.
Az összefoglalót ui. szerintem csak rutinos ph fórumozók ismerik, de ők sem biztos, hogy kinyitják. -
King Unique
titán
válasz
csaba951 #42609 üzenetére
Nyilván aktivált, az rendben. Csak arra gondoltam, hogy ha inkább 8.1-en szeretnék maradni még egy ideig, akkor ha 31 napon visszaállok és pl. GWX-ben is elutasítom a lehetőséget (mert ugye utána is kínálgatni fogja 29-ig), akkor ez az új rendszerre való jogosultságban nem fog-e problémát okozni. De, ha egyszer beregisztrálta a hardvert, akkor gondolom nem.
Köszönöm!
-
-
pzstm
titán
be fog kerülni összefoglalóba, augusztus 2-től amúgyis frissíteném
-
törölt tag
Nagyon jó lett!
Nekem Pro kellene, de nem látom, hogy hol állítom ezt be az MCT-ben
Sehol, a telepítőkészlet azonos a Home és a Pro verzió esetében, a beütött aktiválókód határozza meg, hogy mi kerül telepítésre.Ide még annyit beírnék a helyedben, hogyha nincs kód, akkor a listából kell kiválasztani, de ez már csak a frissítés utáni esetleges tiszta telepítéskor játszik. Illetve, hogy milyen előző Windowsról lesz Home és Pro.
-
csaba951
veterán
válasz
King Unique #42146 üzenetére
1) Ha a mostani rendszered frissíted, akkor annak aktiváltnak kell lennie.
2) Frissítés után megnézed a Gépházban, hogy aktivált-e? Ha igen, nyert ügyed van, később is újratelepítheted ugyanerre a gépre, kulcs nélkül. Telepítés után aktivált lesz.
Egyébként (jelenleg) úgy van, hogy akkor sincs semmi, ha nem aktivált a Win10. Csak annyi, hogy nem tudsz egyéni hátteret, meg egyéni (megjelenítési) beállításokat használni. Ennyi. Persze ez később változhat, ha az MS érdeke úgy kívánja...
-
válasz
King Unique #42607 üzenetére
lehet persze, de ezt most írtam csak hirtelen felindulásból
de ok, jelzem pzstm-nek, hogy tegye bele, ha jónak látja
-
válasz
King Unique #42605 üzenetére
mert a blogomat tudom szerkeszteni, az összefoglalót meg nem. persze ha errejár valaki, aki odalinkeli a szösszenetemet, akkor sem fogok megsértődni
a korábbi kérdésedre a válasz benne van a tárgyalt kisokosban
-
King Unique
titán
És ezt mért nem az összefoglalóba teszitek be
Nem ártana annak is már egy kis bővítés...
Erre a korábbi kérdésemre nem kaptam választ, de gondolom igen?
-
csaba951
veterán
válasz
idegen lény #42602 üzenetére
Ellene:
Ha felmerült benned, akkor nyilván zavar, kapcsold ki! Erre a helyedben inkább ezt használnám: O&O ShutUp10. Németországban készítik, ahol fokozottan figyelnek az adatok biztonságos kezelésére/felhasználására. Folyamatosan javítják, ha valami új dolog derül ki, akkor belefejlesztik az "elhárítást".Ja, utána ne gyere azzal, hogy ez-az nem működik "magától" a windowsban, mert pont te kapcsoltad ki!
Mellette:
Tulajdonképpen már évek óta így használod az Andriod/IOS telefonodat. Ha ott nem zavar, akkor felesleges pont az MS-re berágnod.#42603 Lenry
Like! -
Kérdezés előtt kérem elolvasni
Aki bugot talál benne, az meg szóljon legyen szíves
-
idegen lény
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Még erről érdekelnének vélemények. Ki mit gondol róla? Van-e értelme? Érdemes, nem érdemes, okozhat-e bármi gondot, stb.? Tudom, hogy kényes téma, de hátha. Ugyebár ez egy program, amivel elvileg ki lehet kapcsolni a W10 adattovábbításait: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged