Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Oké, ez túl szép lett volna.
Most megnéztem a telepített prog. listáját és áhh...
Nem is az, hogy a legkorábbi telepítési dátum 2010 márciusi és van, hogy már azt sem tudom névről mi is az, (de ha nem lesz rögtön kelleni fog) vagy hogy hosszú a lista (nagyon hosszú) hanem egy csomó olyan dolog van, ami külön meló.
Rengeteg exportálás előtte, utána importálás valamibe, de van egy csomó licenc ami már nincs vagy már nem úgy van vagy mit tudom már hogy volt a kulcsfájl stb., aztán szinte biztos adatvesztés is, mert valamit úgy is elfelejtek és akkor a végén független lemezképből úgy is visszatérek win7-re, mert az persze kell, amit elfelejtettem áááá elment a kedvem teljesen, már a lista elég volt, hogy eszembe jusson miért nem vált senkiÓriási meló egy 5 éves telepítéstől elszakadni. Akinek nem, az nem is használja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest