- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Gyöször #156691 üzenetére
"Namost akkor a red az így pont nem jó buli." Gondolom ezt nekem szántad
Szóval ez tényleg tanul. No man's sky-hoz először még "no man"-t kellett írin, de pár alkalom után már a no-ra is azt hozza legelőre.
red-nél nekem nincs más alkalmazástalálat, tehát utána már a vezérlőpultot ajánlja, szóval ha rendesen működne, akkor már erre a három betűre is azt hozná.
Másik példa: shadow of the tomb raider parancsikonja csak sottr és elég csak sot-ot írni, máris azt dobja elsőnek.
Szóval már nem rémlik hány alkalom után, de jellemzően elég 3 karaktert írnom, hogy azt kapjam, amit keresek. Kivétel a foobar, amit CTRL+ALT+A-val indítok+1 a leállításra a kikapcsológombba. Csomószor ki van kapcsolva a monitor és ha tudom, hogy max böngésző megy, akkor be se kell kapcsolni leállításhoz a monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest