Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #156686 üzenetére
Mindenkinek vam rigolyája, nekem pl. a gép kikapcsolása.
alt+F4-->enter, 3 éve meg egyedi gyorsgombot használok. Egeret 5 éve nem használtam, szerintem a startmenü ezen része a létező legidiótább.Igazat adok a kollégának, terelitek, ráadásul agresszíven rábeszélősen.
Pl. Te megkérded egy autós topikba, hogyan kell defektes kereket javítani, senki nem tud haszmos tanácsot adni de közlik hogy felejtsd el az autódat és járj ezentúl busszal. Ez megoldotta a problémádat..?
Ennél az is jobb ha semmit nem válaszolnak.Bocs ezért a hsz-ért de napok óta erőltetitek azt amit láthatóan nem akar. És úgy tűnik os hiba mert mindenki másnál működik az indexelés csak nála nem talál pár dolgot.
Szerk, én Classic Shellt használok és szerintem 5000x jobb a kereső funkciója mint a winé.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest