- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
tordaitibi #156687 üzenetére
A win10 óta annyiszor mellélövök egérrel kikapcsoláskor, hogy power gombbal kapcsolom ki a gépet. Nem hosszan nyomva, hanem röviden, beállítottam, hogy álljon le, ne hibernáljon meg ilyenek.
Én voltam az első hülye aki ikont javasolt ide meg oda. Én ha nagyon véletlenül keresek így billentyűzettel valamit a start menüben, azt veszem észre, hogy olyan 4-5 billentyűleütés után kezdi kapizsgálni mit akarok, az első 3ra még teljesen vad dolgokat hoz. Namost akkor a red az így pont nem jó buli. Szerintem nem bug hanem feature.
-
SirRasor
addikt
válasz
+1, de ezt már megszoktam King Unique kollégától
I02S3F olvasd el a kérdésemet. Nem megkerülést kérdeztem, hanem az indexelésre javítást. Arra egy darab válasz se jött. A voidtoolst meg fogom majd nézni, de elsősorban a beépített funkciót szeretném használni, ami ráadásul nekem tökéletes.
Másrészt: hogy számomra mi gyors és mi kényelmes, had'döntsem már el magamnak, köszönöm. Nem értem mit nem tudtok azon felfogni, hogy NEKEM gyorsabb gépelni, mint kattintani. Erre beírjátok, hogy oké, de nektek gyorsabb kattintani. Eszem megáll
-
I02S3F
addikt
válasz
Nem mellébeszélés, amit írtunk, hanem megoldási alternatíva. Ugyanis a probléma megkerülése is megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged