Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem tudom miért kell ezt az unalmas designt követni.
Az OP13 pl elég jól néz ki, főleg a kék bőr hátlappal. Én hiányolom a kevésbe lekerekített, sarkosabb kinézetet is. -
Vagy nem itthonról kell venni és lesz nagy aki meg minden.
-
micimacko
aktív tag
Egy újabb péklapát szar. Nem veszik észre az emberek, hogy használhatóságban közelébe nincs egy 5-6"-os telefonhoz, ha meg tartalmat akarok fogyasztani, akkor egy tablet ezerszer kényelmesebb?
-
joey04
titán
Ezért megy össze minden más benne.

-
Nem akartam senkit meg bántani vagy le húzni a telefont szimplán úgy emlékeztem a nagy YouTuberek azt mondta róla anno, hogy közép kategóriát céloztak vele nem pedig felső kategóriák ellen szállt harcba.

-
Ez most felső kategóráis cucc lett/lesz vagy közép, mint az előző?

-
hdavid1
tag
Gondolom nem akar az Oppo saját magának konkurenst.
-
Várjuk meg a tesztet,aztán meglátjuk.
-
joey04
titán
válasz
adamfriday
üzenetére
Konkrétan csak erősebb lesz, de 2 kamera is visszalép, az uw marad, de az már butított a 13-ban is a 12-höz képest. Plusz a haptic is szarabb lesz. Hááát...
-
joey04
titán
Ezek viszont elszomorító hírek.
-
Draun01
tag
Most ütött így fejbe, hogy már az OP is beállt a sorba. Kb az összes nagyobb gyártó felso-közép meg felsokategorias telefonja ugyanugy nez már ki. Egyenes oldalak, nagy ívu lekerkítés a sarkokon, két üveglapközé zárva, vékony káva és kb csak a kamerasziget amiben eltérnek. Nem is tudom mikor voltak legutóbb ennyire hasonlóak a telefonok.
-
Csere érett lett a Nord 4
bejön a cucc
ja és nem megyek homok közelébe ezek után a képek megrémísztettek
-
Drughi
addikt
Tetszik, igazán visszatérhetne hivatalos forgalmazásba is az OP. Ha ez is kellően kompakt méret lesz, szívesebben venném mint egy S26-ot.
-
hito
nagyúr
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Úgy gondoltad, hogy homokférgek a valóságban is léteznek?

-
janeszgol
félisten
Nagyon szép telefon.
-
Draun01
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Fel is van tüntetve
-
Bareszotron
tag
A háttérképet szerintem AI-val generálták

-
hdavid1
tag
A szín jól néz ki, de mi ez a cím?
-
Draun01
tag
Hát ez igazából a OP 13T/13s dizájnja egy az egyben. Már akkor is bejött, csak lenne akkora a mérete is.
-
tms+
senior tag
ez most naggggyon tetszik nekem
-
Gabci77
csendes tag
szintén
-
kerobi
senior tag
En nekem rohadtul tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az OP13 pl elég jól néz ki, főleg a kék bőr hátlappal. Én hiányolom a kevésbe lekerekített, sarkosabb kinézetet is.