- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
height #156510 üzenetére
Na itt vagyok, csak sok dolog volt...
Tehát szimpla fülbedugós füles: azokat elég könnyű meghajtani, tehát olyan baj nem lehet.
Éééés a lényeg ott van: ha csak az előlapinál jelentkezik, akkor biztosan árnyékolási probléma!
Szedd le az oldalát és nézd meg, hogy a kötegelt kábel, ami az előlap könyékéről megy az alaplapba, az nincs-e véletlen túl közel a 4070 Ti Superhez, ami elég bika kártya annyira, hogy szép elektromágneses teret csinál már önmagában
Próbáld meg arrébb tenni azt a kábelt akár úgy is, hogy menet közben hallgatod a fülest és nézed hogy változik a zaj.
Sajnos simán előfordulhat, hogy nem fogsz neki jó pozíciót találni, mert ha nincs rendesen szigetelve a kábel, akkor...ez van. Redditen olvastam olyan kókányt, hogy valakinek sikerült megszüntetni a zajt úgy, hogy alufóliába tekerte a kábelt, de ezzel azért vigyáznékjack982 igen, a pofátlan árazásnak az lesz az eredménye, hogy mégtöbb piacot veszt a PC. Így is már csomóan nyomkodnak inkább telefont, de ez az almásoknak is bőven ad lehetőséget
Maelephant +1, most úgy vettem egy új RX 7800 XT-t, hogy a régit 6700 XT-t 112k-ért eladtam és eladtam minden egyéb lomot, ami már nem kell és így kb. 40k körül jött ki a kártya
Azért így más, mintha 0-ról kellene újat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest