Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SirRasor

addikt

válasz height #156510 üzenetére

Na itt vagyok, csak sok dolog volt...
    Tehát szimpla fülbedugós füles: azokat elég könnyű meghajtani, tehát olyan baj nem lehet.
    Éééés a lényeg ott van: ha csak az előlapinál jelentkezik, akkor biztosan árnyékolási probléma!
    Szedd le az oldalát és nézd meg, hogy a kötegelt kábel, ami az előlap könyékéről megy az alaplapba, az nincs-e véletlen túl közel a 4070 Ti Superhez, ami elég bika kártya annyira, hogy szép elektromágneses teret csinál már önmagában :DDD
    Próbáld meg arrébb tenni azt a kábelt akár úgy is, hogy menet közben hallgatod a fülest és nézed hogy változik a zaj.
    Sajnos simán előfordulhat, hogy nem fogsz neki jó pozíciót találni, mert ha nincs rendesen szigetelve a kábel, akkor...ez van. Redditen olvastam olyan kókányt, hogy valakinek sikerült megszüntetni a zajt úgy, hogy alufóliába tekerte a kábelt, de ezzel azért vigyáznék :))

jack982 igen, a pofátlan árazásnak az lesz az eredménye, hogy mégtöbb piacot veszt a PC. Így is már csomóan nyomkodnak inkább telefont, de ez az almásoknak is bőven ad lehetőséget :(

Maelephant +1, most úgy vettem egy új RX 7800 XT-t, hogy a régit 6700 XT-t 112k-ért eladtam és eladtam minden egyéb lomot, ami már nem kell és így kb. 40k körül jött ki a kártya :D Azért így más, mintha 0-ról kellene újat venni.

Új hozzászólás Aktív témák