- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsiszke
csendes tag
válasz
BullZeye #1597 üzenetére
Sajnos nem állítottam át automatikus frissítésről manuálisra a My Cloud-ot, így ma hajnalban frissített és nálam is jelentkezett a Bazie (#1592) kolléga által jelzett Transmission hiba.
Ismertek egy kipróbált módszert amivel visszaállíthatom a régi firmware-t? -
Kroni1
veterán
válasz
PistiSan #1595 üzenetére
Én azt hittem, hogy Bazie is ezzel a módszerrel próbálta, és így nem sikerült ujratelepítenie..
Bazie: A leírás szerint leállítottad a Transmissiont FW frissités előtt vagy az kimaradt?! Ha igen, akkor próbáld meg PistiSan leírása alapján:
"Firmware frissítéskor minden visszaáll a gyári állapotba, ha nem szeretnél napokat tölteni a régi torrentek újra hozzáadásával, ellenőrzésével akkor az alábbi leírás alapján készíts mentést.
Állítsd le a torrent klienst:
/etc/init.d/transmission-daemon stop
Jobb szeretek fájlkezelővel másolni, ezért ajánlom mindenkinek hogy használja a “mc”-t erre a célra, ha még nem lenne fent az alábbi paranccsal telepítheted.
apt-get install mcA telepítés végén az “mc” parancsot kiadva indul a program.
Készíts egy mappát valahol a megosztásaid között, utána az alábbi könyvtárakat/fájlokat másold át. (Javasolt almappákba másolni a fájlokat (indit.d, var, etc, így nem kérdez rá a felülírásra)
/etc/init.d/transmission-daemon
/var/lib/transmission-daemon
etc/transmission-daemonEzek után indulhat a fw frissítést.
A telepítés végeztével kezd el telepíteni a szokásos módon a Transmissiont, amikor készen van állítsd le, majd másold vissza az előzőleg lementett fájlokat a helyükre.
(Leállítás közvetlen a “apt-get install transmission………” parancs után szükséges.)
/etc/init.d/transmission-daemon stopMiután készen vagy a másolással indítsd el a Transmissiont.
/etc/init.d/transmission-daemon startHa minden rendben zajlott akkor minden beállításod, hozzáadott torrented a helyére került."
-
Bazie
csendes tag
Óvatosan az upgrade-del, mert nekem firmware frissítés után nem fut a Transmission 2.82, és nem is tudom újra telepíteni, a telepítés hibajelzéssel fut le:
[....] Starting bittorrent daemon: transmission-daemon/etc/init.d/transmission-daemon: line 25: 13188 Killed start-stop-daemon --start --chuid $USER $START_STOP_OPTIONS --exec $DAEMON -- $OPTIONS
failed! -
h0ri
csendes tag
-
itg
tag
NEW My Cloud™ product update is now available!
Firmware Release 4.00.00-607 (7/9/2014)
This updated firmware release contains:
• Updated network connection reliability
• Updated device read and write performance
• Updated video metadata extraction performance
• Resolved issue of dashboard not being accessible when the admin user is deleted
• Resolved issue of share permissions not being able to be changed
• Resolved issue of .srt subtitle files not being displayed when streaming videos to LG® Smart TVs -
drmotto
őstag
válasz
Zjunior #1586 üzenetére
Telepítés:
http://logout.hu/bejegyzes/bullzeye/wd_my_cloud.htmlElérés:
1. böngészőbe ip-cím:9091, és eléred. pl. 192.168.0.200:9091
2. Felteszed ezt, ha windows-od van: https://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/
3. Teljesen kívülről: regelsz egy ip forward oldalon, pl. a no-ip, és azt írod a böngésződbe. Pl. Zjunior.no-ip.com:9091A routeredet is be kell állítani hozzá, hogy a port elérhető legyen kívülről.
IOS:
https://code.google.com/p/itransmission/downloads/list
Droidos vagyok, szóval ez csak google találat, ha nem jó, akkor sorry, -
mzoleex85
csendes tag
Sziasztok
Vennék magamnak egy NAS-t. Erre a típusra gondoltam . Első sorba filmnézésre és torrentezésre lenne.Jó lenne a Diginek a 100/50 új szolgáltatását kihasználni. Jelenleg egy TP-link WR1043ND router-em van Ha jól értelmeztem telefon és tablet-tel is tud kapcsolódni. Ezen felül nem tudom hogy lehetséges-e távoli kapcsolatból elérni ?
Zoli
-
Zjunior
veterán
Felraktam a WD Progit, most rárakok egy filmet behúzásos módszerrel...
9GB-ra 46 percet ír másolásra...
Felraknám a Transmission-t, hogyan kezdjek hozzá?
Hogyan érhetem el kívűlről?Köszönöm, segg hülye vagyok hozzá....
-
Zjunior
veterán
Megjött a Nas.
Este kezdem a beüzemelést
Iphone/ipad alkalmazás van?
Torrentet hogyan fogok tudni berakni iphoneról?
Köszi a segítséget! -
Kroni1
veterán
válasz
Zjunior #1581 üzenetére
mit szeretnél feltenni majd ra?! mielött megtöltöd tartalommal sztem àllitsd be ugy ahogy majd hasznàlni fogod. (pl. twonky dlna streaming leallitas, wd photos letiltàs, stb. ahogy te akarod)
aztan irj miben kell segitség, lesz majd itt biztos aki tud!
màs: tudja valaki, h szetszedve mennyi hely van odadent?! lehetne ventit applikàlni bele, vagy sem?!
-
Kroni1
veterán
válasz
PistiSan #1579 üzenetére
Szia!
Jó ötlet, támogatom! Bár nem az én tollamból származik, hanem BullZeye kollégának köszönhető a magyar leírás de sztem a Transmission fontos dolog, azt is beletenném egy menüpontnak, és szintén BullZeye egyik logout cikke tartalmaz még sok egyéb hasznos SSH parancsot, ill programot, ezt is be lehetne tenni egy menüpontba, ha már közkincsé tette logouton gondolom itt is szívesen megteszi, illetve ha beleegyezik akkor bárki bemásolhatja..
Arra gondoltam, h a minidlna-ról szóló angol guide-ot lefordítom és felteszem logoutra, hogy azt is fel lehessen használni, ha jól láttam arról magyar leírás még nincs..
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Arra gondoltam készíthetnénk egy kis összefoglalót a téma elejére, mint ahogy más topicokban is van.
Közzé tettem egy doksit közös szeresztésre, aki úgy érzi hozzá tud szóni írjon nyugodtan bele.
1. oldalra egy kis tartalom jegyzéket gondoltam, 2. oldaltól meg mindenki írja le ami szerinte fontos lehet.
Annyit még kérnék, hogy a fúrumos nick neveteket írjátok oda, hogy tudjuk kiknek köszönhető az összefoglaló.
Ha már úgy érezzük nincs mit hozzá tenni, akkor írok a megfelelő topicba az összefoglaló miatt.
Összefoglaló - Link -
Kroni1
veterán
SSH-n a "cat /var/log/user.log | grep standby" parancsnál az hogy "exit standby after 2665" ha jól látom a sleepben töltött másodpercet jelenti.. Nálam ezek elég alacsony számok, a transmission-on kívül lehet még valami ami felébreszti sleep-ből a NAS-t?
Ha nem akkor azt éjszakára letiltom majd...
Nézegettem amugy a nyári melegben hogy mostanság hány fokos a My Cloud-om, smart kiirása szerint 45C, ez jónak tűnik, viszonylag szellős helye van egy sarokban, a PC sincs a közelében hogy melegítse.
-
Dzsiszke
csendes tag
-
Dzsiszke
csendes tag
válasz
BullZeye #1571 üzenetére
Köszönöm a tippeket, de sajnos nem jutottam előrébb. Én nagyon amatőr szinten állok a Linux rendszereknél, ez a parancssoros dolog soha nem ment. A Transmisson-nál manuálisan szeretném megadni a torrentek letöltési helyét mikor a torrent fájlt megnyitom. Próbáltam beállítani az elérési utakat, de mindig hibaüzenet kapok. A megadott helyen hiába állítok be több könyvtárat. A webes felületűvel is ez a helyzet.
Csak azt a könyvtárat látom ami a "settings.json"-ban benne van.
Leellenőriztem a könyvtárak jogosultságait (kép).
Az sem teljesen tiszta, hogy miért nem egyezik meg a fájlkezelőben látszódó könyvtár elérési út "/nfs/Public/Torrent" a transmission-ban megadandóval "/DataVolume/shares/Public/Torrent/Film". Gondolom csak nem látom a fától az erdőt és nagyon egyszerű a hiba. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Dzsiszke
csendes tag
Sziasztok!
Kedd óta én is tulaja vagyok egy 3TB-s változatnak. A fórum segítségével fenn van a transmission is, ami alapjában véve működik is. De volna egy kérdésem. Van rá lehetőség, hogy a torrent letöltés kezdetekor különböző könyvtárakat adjak meg, annak függvényében, hogy milyen jellegű a torrent? Hasonlóan a mint a PC-n, ahol Film, E-konyv, Progi, stb könyvtárakba vannak szortírozva és nem ömlesztve egyetlen könyvtárba. A "settings.json"-ban eddig tett próbálkozásaim a több könyvtára vonatkozóan sikertelenek voltak. Segítségeteket előre is köszönöm! -
Kroni1
veterán
válasz
Zjunior #1564 üzenetére
Nekem is LG TV-m van!
A minidlna-val nincs felirat gond, ha kell linkelek leirást, azt feltenni se tul bonyolult és csak egyszer kell, a transmissiont meg kb 1 perc se volt feltenni, pedig én se értek hozzá nagyon..
Egyébként ha jól tudom a syno-k is twonky-t használnak alapból, ergo ahhoz is kell minidlna hogy legyen külső felirat.. De ha lesz lejátszód, (amit én ajánlok is) akkor meg tökmindegy, én se tettem fel a minidlna-t, mert csak a Raspberry-Pi ről nyomatom a filmeket, az legalább tudja a 24p-t!
Dönsd el mennyi pénzed van, és döntsön az!
-
Zjunior
veterán
-
Kroni1
veterán
válasz
Zjunior #1562 üzenetére
Ha komolyabbak az igényeid tabletről elérés esetén pl. akkor a Syno már ha van rá.. Ha nem gond a kicsit béna szoftver, akkor ez is tökéletes tud lenni, nekem bőven elég a céljaimra és a 3D mkv-kat is szépen viszi.. 3D bluray-t nem tudom mivel akarsz lejátszani, az is kell hogy menjen elvileg az adatátviteli sebessége szerint, mert 70-90MB/s tempóval dolgozik LAN-on, de ezt nem próbáltam ugyhogy nincs tapasztalatom. Viszont Transmissiont könnyű volt feltenni, a minidlna ami a legjobb DLNA kliens az is feltehető, a sokat zabáló WD cuccok könnyen letilthatók SSH-n, ugyh jó kis cucc ez, de nyilván árához képest!
-
Zjunior
veterán
36 érttudnék venni most edigitaltol 2tb my cloudot.
Megéri?
Vagy vegyek Synologyt, filmnézésre kellene, akár 3D bluray, akadásmentesen fusson, na meg a torrent is kellene, elérjem tabletről, telefonról.
Ha ezekre alkalma most meg is rendelem -
stickermajom
addikt
-
krealon
veterán
válasz
stickermajom #1558 üzenetére
Manual 15-os lap:
Yellow
Blink
The following circumstances trigger this state:
- Disk thermal warning threshold exceeded (under or over temp)
- Network cable not insertedAz aktiv hutes mentes (ventilator nelkuli) WD eszkozok csak jol szellozo, huvos helyen mukodnek megbizhatoan. Sajnos ezt tapasztalatbol irom.
-
PistiSan
addikt
válasz
stickermajom #1558 üzenetére
Halozati kabelt ki huznam majd vissza, illetve ha ez nem hasznal akkor kihuznam egy fel orara, mert tulhevulest is jelezhet a sarga led a leiras szerint.
-
stickermajom
addikt
válasz
PistiSan #1557 üzenetére
Az a poen, hogy nem aramszunet volt, hanem egy sima leallitas - aramtalanitas - aram ala helyezes
Tegnap este 7 ora ota villog amugy, ez nem media scan mar sajnos.. Foleg, hogy sarga a villogas, nem is feher
Volt mar szetszedve, szoval negyed ora helyreallitani, de persze ismet bukom az osszes adatot (filmek es ebookok, szoval potolhato). Azert duhito, mert nem ezert vettem nast, hogy ket havonta mokolni kelljen vele.
-
PistiSan
addikt
Fura, enyém már több áramszünetet is megélt, néhány perc után mindig helyre jött.
Egy firmware frissítés kapcsán volt egyszer 1 vagy 2 órás fehér ledem, de az is helyre jött. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
stickermajom #1555 üzenetére
Nekem neha tobb mint egy orat vesz igenybe a bekapcsolas, addig csak villog a feher led.
-
stickermajom
addikt
Vicc ez a kütyü amúgy.. Tegnap jött a vihar, gondoltam kikapcsolom (ugye OS-ből szépen halt) és kihúzom, ne legyen baja, ha jön az áramszünet. Ma visszadugtam délután ééés persze halott. Erősen gondolkozom egy Synology NAS-on..
-
BullZeye
veterán
válasz
stickermajom #1550 üzenetére
nem használok DLNA-t, twonky is ki van lőve, samsung tv rootolva van, és sambát használok hozzá.
-
BullZeye
veterán
-
flegga92
senior tag
válasz
BullZeye #1540 üzenetére
Mit tettél vele?
Nekem is a 2TB os van bár már beállítottam a Transmissiont hogy 22-7 ig ne menjen csak a letöltés, így kicsit sem zavaró. Amíg ment addig sem nagyon zavart de jobb a békesség. Egyedül a led villogása marha zavaró de nem merem kikapcsolni, leragasztani meg nem tudom mivel lehetne igényesen. -
Mentiii
tag
Sziasztok!
Nektek már volt olyan probléma a Transmission-el, hogy nem akarta betölteni a webui-t (egy hálózaton vannak).
Ha leállíttom a transmission daemont akkor egyből azt írja böngésző, hogy nem elérhető....de ha fut, és beírom a megfelelő IP-címet, csak tölt tölt és tölt. Miközben a saját Dashboardját betölti simán.
-
zolnagy
őstag
Ilyen NAS-t szeretnék venni. A 2TB 38e, a 3 TB 45e most.
Nem kérdés, hogy a 3-s arányaiban jobban megéri.
De, arra 7200 rpm-t írnak, a 2 TB-nál 5400 rpm.
Sztem egy ilyen tárolónál optimálisabb a kisebb fordulat a tartósság miatt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Visszakeresve erről még nem volt szó a fórumban. -
Kroni1
veterán
válasz
BullZeye #1533 üzenetére
Na ilyen progit keresek, csak rosszul fogalmaztam, szóval nem feltétlen a mycloudra, hanem a mycloudhoz szeretnék egy ilyen progit.. (menet közben derül ki hogy mit is akarok.
) Szóval akkor ez a NASról belső HDD-re másolás egy sima sync progival megoldható.. Mindjárt keresek is valami egyszerűbbet! THX!
-
BullZeye
veterán
Miért nem telepítesz egy tucatsync programot gépedre? Úgy értem ha nincs mindig bekapcsolva a gép, akkor nem is a mycloud-ra kéne rakni, mert nem tud syncronizálni, ha nincs a gép bekapcsolva.
Viszont ha gépeden fut a sync, mycloud 24/7 elérhető, így akkor és úgy tud synncronizálni amikor csak szeretne.
-
Kroni1
veterán
Üdv! Egy olyan automata alkalmazást szeretnék beállítani a MyCloud-ra, hogy ha a rajta lévő "képek" mappába bemásolok bármit akkor arrol egy biztonsági másolatot egyből másoljon be az asztali gépemben lévő belső HDD-re is. Létezik ilyen lehetőség egyáltalán, vagy ezt továbbra is manuálisan kell csinálgatnom?!
-
Süvi
őstag
válasz
flegga92 #1526 üzenetére
Szia. Mindig medialejatszorol nézem a filmeket, de most kipróbáltam az f7000-en, de nem találkoztam az általad leirttal. Kipróbáltam vagy 10-15 filmmel, minden volt benne 1080p-íg. 15-20 között mar nagyon hangos volt. (Nem is olyan rossz a Samsung lejátszója egyébként
. )
-
PistiSan
addikt
válasz
flegga92 #1526 üzenetére
Nagyon egyszerű utána járni, másold át egy pendrivera, ha arról lejátszva jó a hang akkor tuti hogy nem a filmmel van gond.
Nem nagyon találkoztam még olyannal, akinek nem lett volna problémája az ilyen DLNA típusú lejátszással, én 2 éve vettem egy média lejátszót, azóta SAMBA-n keresztül nézek mindent, soha semmilyen gondom nincs vele. -
flegga92
senior tag
most vettem észre, hogy elírtam nem plex hanem a twonky
-
flegga92
senior tag
Samsungos tv topicban feltettem a kérdést de nem kaptam rá választ sajnos így felteszem ide hátha tud valaki segíteni:
Van egy F5300 as tv-m és az problémám, hogy a 720p-s HDTV sorozatok baromi halkak. Dlna-n játszom le nasról, plex media serverrel. A nas előtt csak sima x264-es sd részeket szedtem azoknak a hangja megfelelő. Azzal általában este 10-15 hangerő között rendesen hallom, viszont itt felveszem 100 asra de még mindig nem elég hangos. 5.1-es AC-3 hangot tartalmaz a film. Laptopról lejátszva is halkabb, de nem ennyivel.Természetesen a nas egy WD MyCloud
-
drmotto
őstag
Tudna nekem adni valaki egy linket a transmission windows klienséhez?
Újratelepítettem a gépet és nem találom.
Köszönöm! -
Süvi
őstag
válasz
drmotto #1520 üzenetére
Igen, igényeltem, be is írtam.
#1518) krealon: Kipróbáltam, de sajnos nem működik.
Most már határozottan emlékszem, hogy volt rá példa, hogy a munkahelyemről is megnyitottam, csak valamit ezek szerint jól elállíthattam.
Van olyan lehetősége, hogy a gyárit visszaállítom, de a tartalom megmarad a Cloudon?
Köszönöm -
Celtis
veterán
-
krealon
veterán
How to enable port forwarding on a network router for use with a WD My Cloud
WD My Cloud Setup --> Click Here for Instructions
...
Navigate to the General option under Settings and scroll down to where it says Cloud Access.
Remote Access --> [On] -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Sajnos semmilyen külső hálózatról nem érem el az eszközt.
Sem az asztali WD My Cloud alkalmazással (Can not connect this device), sem a WD photos alkalmazással , sem pedig a MY cloud appal (Device offline, This device is inaccessiable).
Asus router van otthon, a készülék IP-je DHCP-re van állítva. (Lehet, hogy mindig is ez volt a probléma, csak még nem nagyon volt rá szükség és nem próbáltam.Mivel próbálkozzak?
Köszönöm
-
pocokmester1
csendes tag
Megoldódott a problémám. Egy zárójel hiányzott a kód elejéről. Most a Vezérlőpulton ezt írja: "A felhőalapú hozzáférés meghibásodott." Most ez a próblémám és nem is tudom használni a NAS-t. Mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszönöm. -
kokosmith
tag
Szia!
Nekem egy UPC által adott Technicolor routerre van kötve, megy rajta a torrent hibátlanul, gépről hálózaton keresztül elérem, távolról is a hozzá adott szoftverrel gond nélkül, illetve a WD média lejátszómmal tökéletesen letudok játszani bármit. Szerintem nagyon meg fog felelni neked. Ha LG TV-d van, akkor lehet baj a gyári DLNA-val, ott is csak a felirattal.
-
Klara_
őstag
Amit szeretnek 1st-os p2p megosztasok futtatasa a My Cludrol onalloan PC nelkul, halozatba kotve adattarolokent haszalni, valamint halozatba kotott TV-n keresztul mkv-k nezesere hasznalni.
Jelenlegi eszkozeim: Cat5e kabelezes, gigabit LANos PC, LG 575S TV, Asus RT-AC56U gigabites router (azt hittem ez a router is eleg lesz a fentiekhez, de a gyari p2p kliense egy f<s, normalis custom FW pedig nincs ra ami NTFS HDD-t tamogat, ami kulso HDD-m van azt pedig nem fogom csak ezert linuxra particionalni, hogy sehol mashol ne tudjam hasznalni), Windows kornyezet.
Erre alkalmas a My Cloud, mas eszkozt rajta kivul kellene-e meg vennem, hogy teljesuljenek az elvarasaim?
Koszonom. -
PistiSan
addikt
válasz
titanium011 #1506 üzenetére
De, ugrik!
De ne baszd el
Csak Másolás/Beillesztés szintű művelet, szóval nem nagyon lehet elrontani. -
krealon
veterán
válasz
pocokmester1 #1502 üzenetére
Ez egy szokasos hiba.
Lemaradt a vesszo a sor vegerol. -
Kroni1
veterán
válasz
titanium011 #1503 üzenetére
transmission egyszerűen feltehető, de valóban neked kell feltenni..
Ha rákötöd az okosTV-re a hálózatot és az játsza le a beépitett lejátszójával azt hivják dlna-nak. Arra figyelj, hogy az LG TV-k nem szeretik a NAS-okon általában feltelepített twonky dlna klienst, egész pontosan nem jelenitik meg a külső (srt,sub, stb..) feliratokat. Ha más TV-d van akkor nincs gond, de az LG sajna ilyen.
-
titanium011
tag
Sziasztok. Tervezem egy ilyen nas beszerzeset. Par torrent futattasra es filmnezesre lenne. Olvasstam hogy transmission meg anyamkinnya jobbra balra, a torrentezeshez bele kell matatni h mukodjoj rendesen, vagy most mi a szitu? Illetve ha nem dlna-n szeretnem lejatszani a filmet akkor elviekben ha halozatba kotom akkor latja az okos tvm es effektiv az utpn keresztul lejatsza az anyagot ugye? Bocs az amator kerdesert de ebben nem vagyok meg otthon. Koszi a valszt elore is
-
pocokmester1
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a Transmission 2.82-t és amikor meg változtatom a letöltés helyét és megpróbálom elindítani a Transmissiont ezt írja ki:[....] Starting bittorrent daemon: transmission-daemon[18:55:08.157] JSON parse failed in /var/lib/transmission-daemon/info/settings.json at pos 8: STRING_OUTSIDE_CONTAINER -- remaining text ""alt-speed-down""
(warning).Ha tudnátok segíteni nagyon jó lenne. Köszi:
-
Kroni1
veterán
válasz
BullZeye #1500 üzenetére
Igen, én is ugy látom, h ennyi az előnye, de nálam amugy is mindig van egy pendrive, arra felmásoltam a program files mappámból a már feltelepített mycloud progit (azaz portable verzió csináltam belőle) és igy bárhol elérem, még a melóhelyen lévő lekorlátozott gépekről is.
Amugy a videozás jópofa lenne, de sajna a MyCloud procija elég gyenge a filmek streameléséhez ha jol sejtem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest