- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy aki az Edigitalban vásárolta kapott-e a számlán kívül bármilyen jótállási jegyet, vagy csak a számlát?
(A termék csomagolásában lévő "Technical Support and Limited Warranty Guide" füzetecskén kívül")
Köszönöm -
Süvi
őstag
Úgy tűnik, hogy a Letöltött mappák szinkronizálása nem működik.
Ez volt benne az egyetlen értelmes szolgáltatás.Megpróbálom újból összepárosítani.
Ha nem megy, akkor költözhetek át más felhőbe, a WD pedig mehet a "kukába". -
Süvi
őstag
Megújult a MYCloud asztali app IOS-re
Az új felületen (régi jobban tetszett, gyorsabban lehetett navigálni Downloads és MyCloud között, jobban látszódott a szinkronizáió) kívül nem sok funkcióbeli változást látok. -
Süvi
őstag
Nekem igazából két dolog hiányzik:
-Tudjam úgy nézegetni és rendezgetni a képeket, mint pl. One-drive-on
- Tudjak megosztani fényképes mappákat, mint Onedrive-on (tehát tudják böngészni pl. a szüleim a képeket) és ne kelljen egy egész rar-t letölteniük, mert azzal nem tudnak mit kezdeni -
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #1794 üzenetére
És ha egyszer kiszeded, többé már nem lehet visszarakni?
Csak azért érdekel a kiszedés, mert gondolkozok, hogy 2 lemezes NAS-ra váltok, akkor legalább már nem kell vinyót venni, és kíváncsi vagyok, hogy mennyi barkáccsal jár.
KöszönömHa szükséged van rá szóba jöhet a 3TB MYCLOUD és 3 TB RED csere értékegyeztetéssel
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #1792 üzenetére
Kiszedted a házból a vinyót?
-
Süvi
őstag
válasz
flegga92 #1526 üzenetére
Szia. Mindig medialejatszorol nézem a filmeket, de most kipróbáltam az f7000-en, de nem találkoztam az általad leirttal. Kipróbáltam vagy 10-15 filmmel, minden volt benne 1080p-íg. 15-20 között mar nagyon hangos volt. (Nem is olyan rossz a Samsung lejátszója egyébként
. )
-
Süvi
őstag
válasz
drmotto #1520 üzenetére
Igen, igényeltem, be is írtam.
#1518) krealon: Kipróbáltam, de sajnos nem működik.
Most már határozottan emlékszem, hogy volt rá példa, hogy a munkahelyemről is megnyitottam, csak valamit ezek szerint jól elállíthattam.
Van olyan lehetősége, hogy a gyárit visszaállítom, de a tartalom megmarad a Cloudon?
Köszönöm -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Sajnos semmilyen külső hálózatról nem érem el az eszközt.
Sem az asztali WD My Cloud alkalmazással (Can not connect this device), sem a WD photos alkalmazással , sem pedig a MY cloud appal (Device offline, This device is inaccessiable).
Asus router van otthon, a készülék IP-je DHCP-re van állítva. (Lehet, hogy mindig is ez volt a probléma, csak még nem nagyon volt rá szükség és nem próbáltam.Mivel próbálkozzak?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Ipadon használom a készüléket a gyári IOS alkalmazással. Itthonról könnyedén elérem, azonban más hálózatról azt írja ki, hogy az eszköz offline és nem elérhető.
Mi lehet a gond?Köszönöm
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy Ipad-Air-t.
Érdeklődnék, hogy tudom-e úgy használni a NAS-t, hogy egy adott mappa tartalmát letöltöm, hogy offline is tudjam használni és amikor csatlakozom a netre, akkor szinkronizálódik.Köszönöm
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Kb. 1 hete, mióta az új driver felment nem kapcsol ki a eszköz, mint régen. Folyamatosan megy, nem alszik el, pedig be van kapcsolva az alvás.
Mi lehet a gond?Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
Gomezforewer #1047 üzenetére
Szia!
Én is gondolkoztam a Syno-n, de pont az ára miatt döntöttem ezen készülék mellett, és eddig egyáltalán nem bántam meg, főleg amire nekem kell, kb. azokra mint Neked.
Egy Med600-as készülékkel használom NFS módban és gyönyörűen visz mindent. A 40GB 3d BD iso-k sem akadnak meg semennyire, nem találkoztam olyan filmmel, amit ne tudott volna lejátszani.
Nagyon segítőkészek itt a többiek (akik jobban értenek hozzá
) biztosan segítenek ha elakadsz a telepítéssel.
Érdemes upvote-olni a wd support oldalon a javaslatokat.Üdv
-
Süvi
őstag
válasz
Szaszabond #777 üzenetére
Ne felejtsetek el a felfele irányuló gombra is kattintani, hogy minél "királyabb" legyen az ötlet , vagyis hogy minél feljebb kerüljön a TOP ötletek között
-
Süvi
őstag
A WD My Cloud asztali alkalmazással egy adott mappáról küldtem egy emailt, hogy mások is meg tudják nézni a megosztásomat, de nem működik, mert nem lehet a linket megnyitni.
Nálatok működik, valaki próbálta már?Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #723 üzenetére
Köszönöm, be is kapcsolom
-
Süvi
őstag
Újraindítottam, már nem találom a hálózati eszközök között. A router beállításainál a hálózati eszközöknél már nincs megnevezve az eszköz, de a korább IP címnél még van egy MAC cím, amire rákattintva írja, hogy WD.
Kihúztam az utp kábelt a WD-ből. A routeren láttam ennek a jelét, de a WD ugyan úgy maradt kék ledes, mintha mise történt volna, pedig elvileg meg kellene változnia az állapotának.
-
Süvi
őstag
válasz
PistiSan #715 üzenetére
Köszönöm.
Várok még egy kicsit, aztán sztem kihúzom.
Érdekes volt a folyamat. Áthelyeztem a 300 Gb-ot, úgy tűnt minden OK. Majd átmentem filmet nézni a médialejátszón (Med600) és azt vettem észre, hogy NFS-sel szaggat a 720p-s film. Utána újraindítottam a lejátszót és már nem is tudott kapcsolatot létesíteni. Ugyan így még a Total commanderben tudtam benne lépkedni, majd aztán már be sem engedett, de zakatol a vinyó rendesen
-
Süvi
őstag
Lehet hogy nem 100 hanem 300GB-ot mozgattam, de még mindig semmi, nem tudok azóta se hozzáférni. Húzzam ki a tápkábelt? Köszönöm
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Áthelyeztem vagy 100GB-ot a WD egyik mappájából a másikba. Azóta (vagy 2 órája) nem tudom elérni a szokásos felületeken (wd2go, 192......;műszerfal, WD my cloud asztali alkalmazás)
A windows látja, de hálózati hibát ír, "nem tud kapcsolatot teremteni az összetevővel."
Folyamatos kék led van.Ez most a scan miatt van?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #691 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy megnézted
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #686 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam a Hálózati számtógépek és eszközök megtekintése menüpont alatt és sikerült is elérni.
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #686 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom hol kell megnézni.
A wifi része nagyon nem jött be. A régi linksys sokkal jobb volt, sokkal erősebb. Ez a másik szobába, ahol a párom tabletezik alig ad jelet, ledobál, 2 napja csak szívok. Csináltam speedtest méréseket, inssider képeket és a mérések alapján is jutottam erre. Lehet, hogy itt a környéken sok hasonló van. Az asus acu66-os sok jót írtak, bepróbálkozok egy olyannal, ha jó fejek lesznek a számtech boltban és engedik kicserélni vagy elállni a vásárlástól.
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #684 üzenetére
Ez egy régi linksys wrt54gl router 192.168.1.100-at ír starting Ip addressnek (ami az elmúlt napokban be volt állítva az egy Tp-link3600 volt, de azt viszem holnap vissza
)
Köszönöm
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy hálózaton (intéző, TotalComm) látom az eszközt, jelenleg is másolom rá az adatokat, de egy ideje nem tudom elérni a műszerfalról, sem pedig a 192.168.0.101-en sem pedig a wd2go.comról?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #672 üzenetére
Sajnos csak 50cm választja el a gépet a Wd-től, egymás mellett vannak, ez alaplapi probléma lesz.
A router és a Med600 közé CAt6-os húztam, így azzal remélem nem lesz gond (Ezért vettem főleg és torrent miatt)
De ha jól értelmeztem csak addig lesz ez probléma főleg, amíg az asztali gépről átmentem a dolgokat a NAS-ra, utána már a torrent remélhetőleg arra fog menni, és a szinkronizlás selesz remélem nagy gond.Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
BullZeye #669 üzenetére
Most vettem a Routert is és a régibe dugtam
Realtek PCIe GBE Family Controller van a GA-P55A-UD3 alaplapon, ami elvileg "Nagysebességű Gigabit Ethernet"-re képes és elvileg teljesen friss a drivere
Most rákötöttem a t430-ra vezetéken, azon szépen jön 50-60 megával, tehát valami az alaplappal a ludas.
Köszönöm a segítséget. -
Süvi
őstag
Belső hálózaton vezetékes másolás kb.12.000 kbyte Tplink3600-os routerrel.
Mit kellene változtatnom a beállításokon?Köszönöm
-
Süvi
őstag
Telepíteném fel a desktop progit, de azt írja, hogy várjak a folyamatos zöld kék világít-ra de nekem vagy 20 perce csak sárgán villog.
Ez normális?
Köszönöm -
Süvi
őstag
Már eddig is nagyon sok kérdésemre kaptam itt választ, amiket köszönök.
Még mindig nem vettem meg a terméket, pedig már nagyon érik.
Több változatban gondolkozom, ezért kérnék egy kis segítséget a döntésben.Amire használnám:
- torrent hetente átlagban kb. 20-25 Gb (2-3 sorozrész 720P-ban vagy 1 db .iso filmek (ha már ilyen lejátszót és TV-t vettem))
-amire főleg kellene: Med600-as készülékkel vezetékkel összekötve 3dBD50 iso filmek akadásmentes lejátszása (ki szeretném váltani a winyóhordozgatást)
- adattárolás
- más eszközökkel (tablet) képeket, adatok elérése, azokon filmek lejátszásaAz adatok mentését manuálisan is meg tudom oldani hordozható vinyóval.
Még gigabites router sincs hozzá, tehát azt is be kellene szerezni. Merevlemezt egyébként is vásárolnék, akkor pedig már inkább valamilyen fejlettebb megoldás.
Következőkre gondoltam:
1. Tplink3600 + WD my Cloud 3Tb
2. Tplink3600+Synology213j+Wdred 3Tb 1 db.
3. Valamilyen jobb router és ahhoz külső vinyó.Tudom, hogy a második verzió kb. 2* annyi, de ha az annyival stabilabb, jobb, user error biztosabb, akkor inkább gyűjtök még hozzá.
Egyenlőre úgy gondolom, hogy több dologra nem használnám, kamera és társai belátható időn belül nem jönnek szóba.
Ezeken kívül a legfontosabb, hogy egyszerű legyen a felhasználás (Linuxhoz sajnos nem értek), de a ctrl+c és ctrl+v még megy
Köszönöm a véleményeket.
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #423 üzenetére
A filmlejátszás vezeték nélkül megy közben?
KöszönömMi a szakdoga téma?
-
Süvi
őstag
A kedvezményes wdstore-ban még mindig nem kapni, de a normál wd storeban van a 3TB 179EUR-ért
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy a szerkezet nem válik be NAS-ként ki lehet-e belőle operálni a merevlemezt?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
A topic lelkes követője vagyok, de látom lehet azért bosszankodni ezzel a kis készülékkel.
Erősen gondolkozok rajta (Torrentezéshez kellene és adatmegosztásra), eddig teljesen azon voltam, hogy boltban veszem, de ma megkérdeztem itt nálunk (vidéken) 60.000 Ft-ért adják a 3TB-es változatot, ezért hajlok a wdstore felé. (csak nincs olyan munkahelyem, ahonnan ingyen tudnám hívni Hollandiát)
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #304 üzenetére
Köszönöm, el is mentem, hogy meglegyen, ha megérkezik a készülék.
Minden további beszámolót örömmel olvasok. -
Süvi
őstag
Úgy vettem észre, hogy csak a bejelentkezéshez, az accounthoz kér címet, azt követően 5 perc után küldte a jelszót, utána én még nem találkoztam vele. (Kizártnak tartom, hogy ellenőrizte volna, hogy aktív-e a státuszom) A fizetés folyamatánál sem láttam (még nem rendeltem meg).
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Merevlemezt szeretettem volna venni, hogy majd később valamilyen NAS-ban rakjam bele, és itt találtam a készülékre
Érdeklődnék, hogy a készülék teljesen (NAS)kezdőként mennyire alkalmas torrentezésre ?
Alkalmas-e arra a készülék, hogy wifin a nappaliban lévő p50gt60-as tv-n,MEd600-as wifis médialejátszón keresztül nézzem a sorozatokat, 3d BD-ket?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest