- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Van egy kis problémám hátha tud valaki segíteni. Tegnap este elment itthon az internet és csak ma reggel jött vissza a kapcsolat. Most az a hiba van, hogy nem érem el a cloudot semmilyen formában, próbáltam trasmission gui-n keresztül, a saját műszerfalán keresztül a putty.al is de semmi nemn éri el. Újra is indítottam 2x de semmi. Modemet routert már mindent áramtalanítottam többször, de nem tud kapcsolódni hozzá semmi. A router kezelőfelületébe lépve azt írja arra a port-ra, hogy ki van húzva vagyis csak az az egy ahová be van dugva nem megy. Átraktam másik portba a routeren de akkor sem lett jó. Mentek rajta torrentek mikor ez az egész megtörtént. Mi lehet a gond szerintetek?
-
xboxfreak
tag
-
Poki79
tag
Az ÚJ FW-ben van benne. Aki már frissített annak ez az OS van fent, de nem tudom mi változott a régihez képest, mármint értem mit írnak, de ez lényeges dolog, vagy annyit nem ér az egész.
-
Kroni1
veterán
Ezt akartam én is kérdezni, hogy ez most akkor honnan tölthető és hova..
-
Poki79
tag
http://www.storagereview.com/wd_my_cloud_os_15_now_available
-
Poki79
tag
Az FW-el kapcsolatban mégis megragadott ez a mondat:
Upgrade to the My Cloud OS 1.5 experience.Ha valaki már frissített, akkor megadja, hogy ez a dolog miben merül ki, mi változott?
Köszi.
-
itg
tag
Üdv!
OneDrive szinkronizációval foglakozott már valaki?
Leszedtem ezt a [link] cuccost, de annyi mindent akar frissíteni, hogy elsőre No-t nyomtam.
FW: v03.04.01-219Köszi előre is.
-
Kroni1
veterán
Most én is azon gondolkodom, hogy inkább hagyom menni 24/7-ben, ugysem hallom (másik szobában alszom) és fogyasztása sem számottevő.. De ez a sok leállás felpörgetés még a Red winyónak sem hiszem hogy túl jót tenne. Menet közben 44 fokos volt nyáron is, az meg sztem nem sok, ugyhogy remélhetőleg nem lesz gond a melegedéssel sem.
-
Kroni1
veterán
Elolvastam az általad linkelt topicban leirtakat, köszi a linket! Valaki ott azt irja, hogy az NTP és a Remote Acess-t is ki kell kapcsolni, hogy Sleep működjön rendesen! Hát ez komoly, hogy a távoli elérést is ki kell kapcsolni?!
Mert ha igen akkor meg sok értelme nincs a nas-nak!
-
Poki79
tag
Amíg a twonky nem újul, addig hanyagolom, ezek az újítások nem nagyon érdekesek számomra, bár nem is tudom pontosan mit jelent, csak sejtem.
-
envagyok
veterán
Jött ki új szoft :
Firmware Release 4.01.00-408 (10/27/2014)
[link] -
Poki79
tag
Itt talán válaszra lelsz: http://community.wd.com/t5/WD-My-Cloud/my-cloud-won-t-sleep/td-p/639769/page/2
-
Kroni1
veterán
Mitől lehet hogy éjszaka mikor nincs használva a NAS mégis felébredget sleepből?!
DLNA nem megy, TM nem megy, és nincs rákötve semmi, csak RPi-ről szoktam róla nézni a filmeket, de az is ki volt kapcsolva éjjel, mégis mindig vannak ilyen 7-8 másodperc után felébredések..
Oct 27 20:13:41 WDMyCloud logger: exit standby after 8 (since 2014-10-27 20:13:33.967594001 +0100)
Oct 27 21:04:51 WDMyCloud logger: exit standby after 2459 (since 2014-10-27 20:23:52.047594001 +0100)
Oct 27 23:09:33 WDMyCloud logger: exit standby after 7 (since 2014-10-27 23:09:26.067594001 +0100)
Oct 28 02:00:19 WDMyCloud logger: exit standby after 9635 (since 2014-10-27 23:19:44.147594001 +0100)
Oct 28 02:58:46 WDMyCloud logger: exit standby after 2896 (since 2014-10-28 02:10:30.347594001 +0100)
Oct 28 03:16:00 WDMyCloud logger: exit standby after 8 (since 2014-10-28 03:15:52.956808001 +0100)
Oct 28 06:59:33 WDMyCloud logger: exit standby after 12802 (since 2014-10-28 03:26:11.046808001 +0100) -
qwax
újonc
Segítség.
Régi probléma újból. Az utolsó előtti FW 4.00... feltevése után teljesen lelassult a belső hálózat, csiga lassú tempóban ment minden. Visszakerült a régi és minden ment egy darabig rendben, de egyre sürübben szakadt meg a nettes kapcsolat. Na most frissítettem a legújabb FW-re, 4.00.01-623 (9/24/2014) és újból jön a régi probléma minden szörnyen lelassul. Úgy gondolom valahol a média felépítés körül van a baj mert a média lejátszok se latnak most csak a zenét a NAS-ról.
Kérlek ha valaki tud valami megoldást, segítsen.Amúgy a múltkori FW után írtam a WD-nek, jött ez a válasz, ami persze nem segített:
(I)(I)(I)" I will be more than glad to assist you with your inquiry.
In regards to your support case about experiencing slowness on your My Cloud after updating the firmware to the latest release, please perform a System Only Restore on the drive, as this normally fixes some glitches or other small errors. The device will go back to default settings without deleting any of the files previously stored on it. The administrator user and password on the device will reset also to default "admin" and no password. Follow the instructions included on the knowledge base listed below.How to restore a WD My Cloud or WD My Cloud EX4 Personal Cloud drive to factory default settings
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/10433/It is possible that the firmware did not install correctly on the drive. To make sure the firmware installs properly, please perform a "manual firmware update" to force the firmware to be reinstalled.
How to manually or automatically update the firmware on a WD My Cloud, Mirror, EX2 or WD My Cloud EX4 Personal Cloud drive
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/10440/If none of the steps above help to resolve the issue, perform a Quick Factory Restore on the device. this will restore all the My Cloud settings to their default factory values, also this may correct problems caused by a failed firmware upgrade or faulty configuration settings. Note that this procedure will erase all the data currently stored, therefore you must make sure to have as second copy of your files before performing this task.
How to restore a WD My Cloud or WD My Cloud EX4 Personal Cloud drive to factory default settings
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/10433/."(/I)Hát Factory Restore az nem volt , igaz.....
-
miller66k
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Találkozott valaki a következő problémával?
A WD MyCloud megosztott és jelszóval védett mapáit nem lehet elérni Win8.1-ben, már a
WDMYCLOUD háózati ikonra kattintva azonosítást kér és innen nem lehet tovább lépni a
megosztott publikus és védett mappákhoz.
Win7-esben csak a tulajdonos mappánál kéri az azonosítást.
A Win7-esben nincs probléma, minden felhasználó a saját hálózati mappája tartalmát éri el
felhasználói név és jelszó beírása után.Valami ötlet?
-
zolnagy
őstag
Nem találja meg a setup.
WD rádugva a lan portra, led kéken világít.
Letöltöttem a support oldalról 3 telepítőt: WD Discovery Software, WD My Cloud Desktop for Windows, WD My Cloud Setup for Windows, Egyik sem találja. Feladom. Ezek szerint nem lehet külső vinyóként használni, csak ha van egy router. -
Poki79
tag
válasz
zolnagy #2071 üzenetére
Nem a lemezre gondoltam, hanem ami van telepítője, a netről letölthető.
Egy érdekes dologra figyeltem most fel: TM-el töltöttem egy mappába ami még nem létezett a megosztások közt az UI-ban. Nem is lehetett tallózni benne, nem látszódott, de a TM már letöltötte oda. Megosztás után már bele tudtam menni. Persze logikus a dolog, csak meglepődtem, hogy nem találom a letöltéseimet -
Poki79
tag
válasz
zolnagy #2065 üzenetére
Én FTP-vel használom az Xbox és Xbox360 gépeimet. A DHCP meg ahhoz kell, ha jön ismerős, akkor fel tud kapcsolódni a telójával, vagy gépével a wifi hálózatomra, nem kell egyebet szöszmötölni. De mivel le vannak foglalva bizonyos IP-k az itthoni hálózathoz, nem lesz összeakadva semmivel se. Két routerem van, ebből az egyik csak bridge üzemmódban van, hogy ne kelljen annyit kábelezni.
-
Poki79
tag
Nekem van DHCP is, és mellette lefoglaltam a fix eszközöknek az IP-t MAC adress alapján. Ez a leg egyszerűbb, nem kell keresgetni pl. a ftp-ket.
-
zolnagy
őstag
válasz
flegga92 #2061 üzenetére
Szintén azt állítottam be
Újra kellett indítanom mind a routert, mind a nas-t, hogy rendesen felismerje.
De most úgy tűnik müxik. Legalábbis az ip a lefoglalt. TM is megy, tölt is, viszont ha a beállításoknál port próbát csinálok, akkor azt írja, hogy zárva van. Illetve a router UPNP listájában most nem jelenik meg a TM. -
-
Celtis
veterán
válasz
zolnagy #2058 üzenetére
Én a routeren fixen beállított és DHCP-vel oszott cím megoldást preferálom, mivel ha több eszközöd is van, akkor egyetlen felületen, központilag és egységesen tudod menedzselni az összes eszköz fix IP-jét. Ráaádásul, ha pl openwrt-d van, akkor a router névfeloldást is tud, így IP címet sem kell megjegyezned.
-
zolnagy
őstag
Eddig DHCP-n használtam a NAS-t, de elegem lett, hogy ha a router újraindul, akkor más IP-n értem el.
Ezért átállítottam statikusra. Eddig jól működik, de most nézem, hogy az is egy megoldás, ha hagyom DHCP-n és a routerben MAC cím alapján reserválok neki egy IP-t.
Van egyiknek, másiknak előnye? Melyik a jobb megoldás? -
Poki79
tag
válasz
envagyok #2056 üzenetére
Ha [EZ] alapján tetted fel, akkor készítettél mappákat a TM-hez.
Nekem a letöltési mappám: /DataVolume/shares/Public/Transmission/Downloads
Ha befejezte utána átrakja a megfelelő mappába, amit letöltés kezdetén megadok neki, pl:
/DataVolume/shares/Public/Shared Videos/Sorozatok vagy
/DataVolume/shares/Public/Shared Videos/Filmek vagy
/DataVolume/shares/Public/Shared Videos/Mese vagy ami tetszik, ha zenét töltesz, akkor értelemszerűen
/DataVolume/shares/Public/Shared Music/ -
Poki79
tag
válasz
envagyok #2053 üzenetére
Nem árt végig mazsolázni a topicot, utoljára Kron említette a #2010 hsz-be a problémát.
Alapból a /root/Downloadba tölt a TM, ezt átt kell írni az UI-ba amit megadtak, vagy ami tetszik. A lényeg, hogy nem az elsőnek megadott legyen, mert oda nincs elég hely (ezt írja hibának is a TM).
Jasonchan: Egyébként igen a legfrisebb fw-t használom. -
envagyok
veterán
Tudna segíteni nekem valaki beállítani a transmission-t?
A leírása alapján a 4-es fw-hez beállítottam, de vagy nem elérhető, vagy ha igen, akkor sem csinál semmit.
Felveszi a torrentet a listába, de nem tölt... -
Poki79
tag
-
ToxLee
őstag
Érdemes az új fw.-t felrakni? Valami tapasztalat? A cloudon már 300 giga backup van, ezért nem merem felrakni.
-
Poki79
tag
Nah, ez a tetű twonky nem akarja az srt filokat lejátszani a film mellé. Mindjárt felrugdosom az új verziót.
OK, megjavult, újra kellett építeni az adatbázist a felmásolás után
Rugdosás canceled
-
Poki79
tag
Ma visszakaptam én is a Cloudot, szintén teljes csere volt. Ezt már meg kell becsülni így csak TM lesz rajta.
fel is frissítem a legújabb fw-re, és nem lesz további késztetésem a baxtatására. -
zolnagy
őstag
Szerintem nem jó neki, ha állandóan megy, persze az sem, ha túl gyakran elindul és leáll. Ha megy a TM, akkor úgyis megy a vinyó, én azt akarom, hogy naponta egyszer, ha leállítom a tmt (esetleg sikerül ezt automatizálnom), akkor ne menjen már a vinyó, ha semmi nem használja.
Amúgy annyiban előrébb vagyok, hogy be van kapcsolva a dlna, de az összes eszközt leállítom ott a dlna pontnál a webuin, akkor elmegy alvó módba. Most már csak a tmel kell kísérleteznem.
-
Poki79
tag
válasz
zolnagy #2040 üzenetére
Egyébként miért is akarod, hogy alvó üzemmódba menjen? A zajszint a zavaró? Erre mások írták, hogy gumi lapot tettek a lába alá (bicikli gumi belső) és azzal javult a dolog. A fogyasztása minimális.
A zajra még egy bélelt plusz doboz, amiben azért jár a levegő megoldás lehet, de ez már gondolkodósabb, hogy a zaj útját hogyan lehet megtörni, de a tojástartó alakú szivacs nagyon jó hangszigetelő hatású (a szellőzést kell megoldani). -
zolnagy
őstag
Átnéztem az írásokat. A javasolt dolgokat kikapcsoltam a webuin. Csak az fut, ami kell: TM és dlna. Tesztelgettem, nézegettem ps-a paranccsal, hogy mi fut. A tapasztalatom: ha fut a tm akkor nem megy alvó üzemmódba. De akkor sem, ha a dlna megy. Tehát mind a TMt, mind a dlnat le kell állítani, csak ekkor megy alvóba. Viszont érdekes módon a tmnek nem mindig volt elég a transmission-stop parancs (pedig kiírta, hogy terminated). Futott utána egy transmission-da folyamat, amit kill paranccsal ki kellett lőnöm. Majd még ennek utánajárok, miért van. De mindenesetre ez így elég fapados megoldás, hogy ki kell lőni a tmt és a dlnat is, hogy el tudjon menni alvóba.
-
gaga1981
csendes tag
Szia.Igen kék a led,el is erem (pl. Laptopon es medialejatszon keresztul is),csak tavoli eleressel nem(mobil v tab),ssh-n es webui-n keresztul nem latom. Probaltam a setupot is ujra lefuttatni,dehat ott sajnos nem lehet beallitani semmit se.Felismeri rendesen laptopon keresztul.Annyit lehetett beallitani,hogy automatikus legyen a firmware upgrade,de gongolom ezzel nem jutok elorebb,mert azt is webuin keresztul kellene jovahagynom,nem?Ha egyebkent lemenne sikeresen egy firm upgrade,akkor az megoldhatna a problemamat szerinted?De ez gondolom nem fog menni magatol,igaz?Koszi elore is!Esetleg mas otlet Neked vagy valaki masnak?Koszi a segitseget!
-
Poki79
tag
válasz
gaga1981 #2035 üzenetére
Esetleg próbáld meg újra lefuttatni a setup programot a pc-den. Ha ott se fogja felismerni, akkor nem tudom.
Reset után talán az egész felismerési procedúrát elölről kell kezdeni. Ha a kék led világít nem lehet baja. -
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #2032 üzenetére
Nos crontab úgy néz ki nem müxik v4 fwn a TM időzitett indítására/leállítására.
Az előző formátumom nem volt tényleg jó.
Most így próbáltam
09 21 * * * root /usr/local/bin/transmission-stop
22 21 * * * root /usr/local/bin/transmission-daemonTehát teljes elérési út, root fh, perc óra megadással, de sajnos nem lövi le.
Az időzitett alternatív sávszéll. viszont most jónak tűnik, előzőleg fordítva adtam meg az időket
De majd meglátom, hogy tényleg lelövi-e, ill. elmegy-e alvóba a nas.
Folyt. köv. holnap -
Poki79
tag
Forrásom: https://docs.google.com/document/d/1IciMAd20lda438JFOgvUq6koUMCaGi_FemCMIlpaELk/edit
Megadás értelmezése:
-
Poki79
tag
válasz
zolnagy #2005 üzenetére
Egy ilyet találtam más témában:
"First, crontab has a format to follow that specifies when a command is to be run. In the example above, it starts with 15 14 * * *This means it will run at 2:15pm every day. The 15 is minutes, 14 is the hour (in 24hr format), and the *’s are placeholders for “any” for day, month, and days of the week. If you wanted to run this every night at 3am, for example, you would change it to:
0 3 * * * rsync - ..."
Akkor a Te esetedben ezért nem indul el a TM, hogy:
0 6 * * * * transmission-daemon
0 22 * * * * transmission-stop
lehet a helyes formátum. -
Poki79
tag
válasz
PistiSan #2028 üzenetére
zolnagy üzenete:
"Nos ezt írtam a crontab fileba:
6 * * * * transmission-daemon
22 * * * * transmission-stop"PistiSan: Akkor szerinted, ha ezt írja, az működik?
10 * * * * transmission-stopBár, így a délelőtt 10 is kikapcsol, szóval nem igazán járható...
-
Poki79
tag
ITT van valami megoldás a sleep funkcióra. De nem vágom az angolt, fordító se pontos, de érdemes átfutni.
-
Poki79
tag
-
gaga1981
csendes tag
-
kokosmith
tag
válasz
gaga1981 #2019 üzenetére
Szia!
Én a helyedben routeren ellenőrizném, hogy most milyen IP-n van a WD, és úgy próbálnám elérni. Illetve a PC-re és telóra való progi is úgy emlékszem kiírja, hogy milyen IP-n van. Ezekkel a programokkal sem éred el a tartalmát?
Ha kék LED van, akkor mázlid van szerintem, tuti lesz itt olyan, aki már vissza hozott így WD-t.
-
Kroni1
veterán
válasz
zolnagy #2011 üzenetére
Én régebben azt állítottam be, hogy ne 0-ra hanem 50kbps-re vegye vissza a le és feltöltést éjjel, és az működött simán... Igaz ez még a 2.82-vel volt, az uj FW alatt nem próbáltam. Cron helyett nem használok semmit, ha ujraindul a NAS akkor SSH-n elinditom a tm-et és kész, mást nem kell csinálnom.
-
Poki79
tag
válasz
zolnagy #2005 üzenetére
Én még sose hallottam erről a cron-ról, így kutakodtam, érdekes dolog ez is:
http://www.tanit.hu/cron-idozitett-feladatok-kezelese
http://community.wd.com/t5/WD-My-Cloud/How-to-run-a-cronjob/m-p/786807/highlight/true#M20504 -
Poki79
tag
válasz
gaga1981 #2016 üzenetére
A hivatalos oldalon néztem gyorsan, de újra építést emlegetnek csak. Ott is próbálj meg keresgélni, hátha van valami okosság ezen kívül.
-
gaga1981
csendes tag
válasz
zolnagy #2013 üzenetére
Szia! Sajnos nem ez a baj, nem megy azzal se. Korábban itt a forumban azt olvastam, hogy ha az új firmware-re rakom fel a TM-et akkor előfordulhat ilyen hogy kinyírja a webui-t. Nálam szerintem ez történt. Valahogy egy firmware frissítést kellene csinálnom, hogy minden visszakerüljön gyáriba.
-
gaga1981
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítsen légyszi, mert sajnos sikerült rontanom a legutóbbi helyzetemen. Az volt a problémám, hogy a webui részt nem tudtam elérni, a többi működött minden. (Ezt úgy csináltam, hogy sajnos automatikusan felraktam a kb 1 hónappal ezelőtt az új firmwaret és utána pedig megpróbáltam rá felrakni a transmission-t. Ez kinyírta a webui-mat.)
Eddig ugyanakkor elértem ssh-n (putty-on) keresztül is. Ma pedig gondoltam rányomok egy reset-et....Na ezt nem kellett volna, mert így már sajnos ssh-n keresztül sem érem el. Gondolom, hogy a gyári beállítások kerültek vissza, amelyben ki van véve az ssh. Mit tudok tenni? Hogy tudnám visszahozni a webui-t? Valahogy nem a firmware-t kellene frissítenem? Segítsetek légyszi ,mert teljesen tanácstalan vagyok. Ígérem utána nem buherálom soha többet..nem kell nekem transmission se, csak a gyári, eredeti állapotot kapjam vissza valahogy. Köszi előre is! Üdv: Gábor
-
zolnagy
őstag
válasz
flegga92 #2006 üzenetére
Nálam meg pont fordítva volt. Én a fel és a letöltést is levettem 0-ra, úgy hogy 23:00-06:00 legyen érvényes. Ennek ellenére már 22:00-kor se töltött le/fel, amikor beállítottam.
@Kroni1, igen rájöttem. Igazából ütemezni szerettem volna, hogy éjjel ne töltsön, de nem veszi figyelembe az időpontot, hanem egyből megszakít mindent.
Az új fwn neked sem megy a crontab? Ha nem, mit használsz helyette? -
Kroni1
veterán
válasz
zolnagy #2004 üzenetére
Szerk: Semmi, látom közben megoldódott, csak amit irtam az szokott lenni jellemző hiba.
Amikor a TM-ben hozzáadod a torrenteket akkor ott a kis ablakban az alsó sorban mit ír Destination Folder -nél?!
Mert telepítésnél én is a Public-ot állítottam be a leírás szerint, de itt mégis a root/Downloads mappa volt beállítva, ami hamar megtelik és utána már nem tölt, ezért át kellett a TM-ben állítanom a beállítások -> Torrents fül alatt a Download to: menüpontot manuálisan egy megfelelő helyre. Nem a Publicba, hanem egy másik Data nevű helyre töltök, nálam így néz ki: /DataVolume/shares/Data/Movies/ -
Poki79
tag
Szerintem bármilyen hálózati kérés fel fogja ébreszteni, ha csak kapcsolódik a tablet hozzá, akkor pörög.
Én most ez egyik winyómmal tojokodtam este a PC-n, mert az is pörög, mint a majom, az egész gép meg zúg mint a mosógép miatta (régi már, de nem hibás szektoros, emiatt nem dobom ki). Ha lelövöm hibárnációba, egyből elhalkul a szoba, de mivel azon fut a torrent, így mindig kavar. Ennek külső ház kell, vagy valami gumi csillapítást találok ki. -
Ra3
őstag
válasz
flegga92 #2006 üzenetére
Én is ugyanígy lőttem be, és egyelőre működik, de bármilyen eszközt bekapcsolok ami be van kötve a hálóba akkor egyből felkel. Például ha reggel a tabletet bekapcsolom akkor egyből felpörög, csak azért írom mert lehet hogy valami androidos eszköz vagy eszközön futó folyamat tartja ébren.
-
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #2004 üzenetére
Most már csak a TM-et kellene ütemeznem, hogy éjjel álljon le.
Ekkor a Nas is el tud menni alvó módba, ugye?Nos ezt írtam a crontab fileba:
22 * * * * transmission-stopÉjjel leállítottam. És reggel 6-kor el kellett volna indulnia, de nem indult.
Mintha vki említette volna, hogy az új fwn nem megy a crontab, ez igaz?
Ha ez nem megy tudna vki megoldást a problémára? -
zolnagy
őstag
válasz
PistiSan #2003 üzenetére
Semmi hiba.
És tegnap is ugyanez a konfig volt, akkor ment a letöltés vele. több torrent is lefutott, pillanatok alatt.
Most meg órák óta 0%-on áll. Semmit nem változtattam tegnaphoz képest, nem is nyúltam hozzá, csak le akartam tölteni 3 torrentet.
A Public alatt hoztam létre mappákat, tudott oda írniMegvan
Az alternatív sávszélesség korlát volt beállítva
Most már müxik -
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy #2001 üzenetére
Korán örültem
Sajnos a TM nem tölt. Nem tudom mi lehet a gond.
A router egy TP-Link 1043ND v2, UPnP engedélyezve, látszik is a TM TCP és UDP portja
TM port próba szerint OK.
Próbáltam, hogy leállítom TM daemont, majd elindítom, nem jött be.
Magát a NASt is újraindítottam, ua...
Megpróbáltam más portot megadni a TM-nek. Látszólag itt is OK, de nem megy a letöltés.
Jelenleg 3 elindított letöltésem áll, pedig lennének seed kliensek bőven.Mi lehet a hiba?
-
zolnagy
őstag
Köszi, kipróbálom ezt.
Nálam is 30 nap volt ráírva, amit be is tartottak.
De egy rossz szavam se lehet, mert most van egy vadiúj nasom egy jól működő TM-el.A twonkyról én is olvastam, hogy javítottak rajta, de most nem vagyok benne biztos, hogy én azt használom
Nekem szintén Samsung TVm van (UE40F6320), de nem tudom, hogy ez a twonky a felületet jelenti, vagy csak a mögötte lévő kezelő alkalmazást. Csak azért, mert nálam ugyanaz a felület van pl. egy pendrive-ról futtatott filmnél is. Itt kipróbáltam, néztem egy filmet, amibe betekerni se tudtam. Ment egy percig, majd kikapcsoltam a TVt. Amikor visszakapcsoltam újra az elején kezdte, amikor kiválasztottam a filmet (újra ki is kellett keresni a mappákból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest