Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Van egy 4 éves WD My Cloudom, alapból 3terás volt, de aztán cseréltem Synologyra, HDDt használom azóta is.
Jelenleg kibelezve pihen dobozában évek óta az eszköz, gondoltam húgomnak összerakom egy 500 gigás HDD-vel, hogy alap dolgokra jó legyen neki (transmission, backup, sickbeard, flexget). Évek óta hozzá se nyúltam, de annó volt egy leírás külső telepítésre linux alól, kérdésem az lenne, hogy van e valami guide, amivel lehetőleg gyorsan és flottul fel tudok telepíteni egy 500GB HDD-re My Cloud OS-t?
Vagy van valami tippetek mire tudnám még használni a hardvert?
-
direwolf
őstag
Sziasztok!
Tud valaki megoldást arra, hogy nem tudok bejelentkezni a files.mycloud.com-on keresztül az eszközre? Elakad a "Signing in..."-nél. Port forward rendben van, ki is írja a wd hogy "Port forwarding connection established." illetve a mobilos klienssel is megy minden. Csak a weben nem. Több gépről próbáltam különböző browserekkel. -
Celtis
veterán
válasz
szrobert
üzenetére
Ez pedig tipikus routeres kérdés.
A port szám nem nagy trükk. A továbbításnak arra a portra kell történnie, amin a transmission figyel. Tehát ha a 9091-es porton éred el wifin, akkor a port átirányítás is a 9091-es portra történik.
Hogy melyik portról irányítod át, az meg a te választásod. De különösebb indoklás nélkül az 1024-49151 tartományból válassz. Legegyszerűbb azonban, ha ugyanazt választod, tehát az internet felől is a 9091-es portot használod és továbbítod a belső hálózaton a 9091-es portra.
Ez azonban édeskevés. A főbb gond a routered publikus IP címének ismerete. Ezen keresztül éred el a router az internet felől. Mivel ez az IP cím dinamikusan változik, célszerű névfeloldást használni. Regisztrálnod kell egy dinamikus DNS szolgáltatást és beállítani ezt a routeren. Ezután a regisztrált név:beállított port-on keresztül éred el a transmission felületét.
De még ekkor sem fog működni, mert a transmission konfigurációs fájlban be kell állítani, hogy akármilyen IP címről elérhető legyen.(whitelist rész)
Ne felejts el erős jelszót beállítani, mert a port nyitással bárki elérheti a bejelentkezési felületet, és gagyi jelszó esetén be is tud lépni, aztán törli a torrentjeidet vagy egyéb okosságot csinál.
-
szrobert
tag
Elnézést, hogy kérdeztem, de gondoltam ha valakinek működik ez a dolog, el tudja mondani, hogy mit, hogyan állítsák be, hol nézzem a továbbítandó portokat, stb..
A hálózatok topicban meg majd elküldenek, hogy ezt miért nem a WD My Cloud topicban kérdezem..Mégegyszer köszi, sokat segítettél...
-
Noxy
veterán
-
szrobert
tag
Azt a webes felüleletet hogy érem el, hogy hozom össze a NAS-t és az iPaddel?
Kicsit részletesebb segítség kellene, mert amit írtál abból fogalmam sincs, hogy hogy lehet ezt megoldani...
Persze a bemásolom a torrentfájlt az ok, de hogy érem el egyáltalán a NAS-t az iPadről?
Esetleg lépésenként ha leírnád, mit állítsak a NAS-on, mit az iPaden?Köszi!
-
Noxy
veterán
Mi a bonyolult?
Az hogy hosszan rányomsz a torrent letöltésére, majd a felugró ablakban MÁSOLÁS.
Safari, Transmission: torrent hozzá adása, majd BEILLESZT.
Nem tudom te mit látsz a Safariban a Transmissionnál,
de nekem ott van az áthúzott piros kör amivel a kiválasztott torrentet lehet törölni. -
Alex91
félisten
válasz
szrobert
üzenetére
A transmission webes feluleten az url-t adod meg. Magnet linket szoktam, az mukodik altalaban. Sajnos talalkoztam mar olyan hellyel, ahol nincs magnet link, es a torrent url-t megadva nem sikerul betenni a torrentet. Erre is van tan megoldas. De az kicsit bonyolultabb. Ami meg zavaro, az az, hogy pl. a visszatoltott torrentet iOS alol a webes feluleten nem tudom torolni...
-
szrobert
tag
Sziasztok!
WD MYCLOUD EX2 ULTRA, most vettem..
Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet azt oldani, hogy mondjuk az iPadről adjak hozzá torrent fájlt a letöltésekhez, amit az otthoni NAS letölt..
A másik, hogy Dashbordon az Alkalmazásoknál nem érhető el
sem Transmission, sem Plex..semmi..
Apps not available... ezt írja.
Ez miért van?Köszi a segítséget!
Robi -
törölt tag
Hogyan lehet beállítani, hogy bizonyos időközönként mentsen le egy mappát valamelyik eszközömre?
Kell ehhez valami extra vagy akár win alól is megoldható? -
ID# ATTRIBUTE_NAME FLAG VALUE WORST THRESH TYPE UPDATED WHEN_FAILED RAW_VALUE
1 Raw_Read_Error_Rate 0x002f 200 200 051 Pre-fail Always - 0
3 Spin_Up_Time 0x0027 136 134 021 Pre-fail Always - 4183
4 Start_Stop_Count 0x0032 097 097 000 Old_age Always - 3852
5 Reallocated_Sector_Ct 0x0033 200 200 140 Pre-fail Always - 0
7 Seek_Error_Rate 0x002e 100 253 000 Old_age Always - 0
9 Power_On_Hours 0x0032 081 081 000 Old_age Always - 14202
10 Spin_Retry_Count 0x0032 100 100 000 Old_age Always - 0
11 Calibration_Retry_Count 0x0032 100 253 000 Old_age Always - 0
12 Power_Cycle_Count 0x0032 100 100 000 Old_age Always - 81
192 Power-Off_Retract_Count 0x0032 200 200 000 Old_age Always - 64
193 Load_Cycle_Count 0x0032 199 199 000 Old_age Always - 5756
194 Temperature_Celsius 0x0022 092 086 000 Old_age Always - 51
196 Reallocated_Event_Count 0x0032 200 200 000 Old_age Always - 0
197 Current_Pending_Sector 0x0032 200 200 000 Old_age Always - 0
198 Offline_Uncorrectable 0x0030 100 253 000 Old_age Offline - 0
199 UDMA_CRC_Error_Count 0x0032 200 200 000 Old_age Always - 6
200 Multi_Zone_Error_Rate 0x0008 100 253 000 Old_age Offline - 0A hőmérséklet résszel kapcsolatban kérnék segítséget.
Az aktuális érték 51 fok ha jól értem. Mennyi a legrosszabb?
-
Drótszamár
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
Ezt fordítottam le: rtl-433
Egy usb-s tv tunert hangol a program 433 mhz-re, és minden dekódolt adatcsomagot kiír a standard outputra.
Egyelőre egy texfile-ba van átirányítva, de picit módosítani fogom a forrást. Saját text fájlba fog írni a nekem tetsző formátumba.Egyelőre 90 eszközt ismer, de ez havonta növekszik. Megy 868 Mhz-en is.
-
envagyok
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ezt a 433MHz logolást hogy sikerült csinálni milyen elven működik?
-
Drótszamár
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubhoz egy 2TB-os gen2 verzióval.
Ma felkerült rá a Clean Debian, és az Openmediavault. Második telepítésre lett jó. Az első után üres volt az eszköz lista a megosztott mappáknál. Nem tudtam így mappát megosztani. Unmount + eltávolítás + újra felvétel után lett csak jó.
Az USB-t is sikerült beállítanom. Most egy 2000 Ft-os kínai TV tuner van rádugva, és logolja a 433 MHz-es időjárás állomásom adatait.

Még át kell másolni 500 giga adatot egy Dlink 313-as NAS-ról.
Nagyon király, hogy van hozzá rendes Debian, így bármit meg lehet vele csiálni, amihez van elég erő a prociban. Nem kell pluszban egy raspberry pi-t járatni

-
envagyok
veterán
Torrent fut?
-
direwolf
őstag
Azt meg lehet tudni valahogy, hogy miért nem tud elmenni a hdd sleep módba? A user.log szerint csak pár secet tud aludni, de azt nem írja, hogy miért ébred újra.
-
Melorin
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
Ez mit jelent nálad? Nekem 4MB/s-el jön a torrent, egyszerre csak egy darab, szépen sorbaállítva a többit. Ez keménynek számít? Miért akad be a film torrentezés közben? A filmet csak olvasnia kell mint egy adatot, nem kell kódolnia vagy ilyesmi. Azért gondoltam, hogy a DS116 elbír ilyesmit mert 2 magos 1.8GHz procija van, gondolom jobban tud két dolgot csinálni egyszerre.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
1 lemezes NAS-on töröm a fejemet már egy ideje és most a WD My Cloud és a Synology DS116 között vacilálok. Ha azt most nem nézzük, hogy van-e hozzá HDD vagy sem, csak a tudását, akkor miben marad el a WD megoldása a Syno-tól?
Amire kéne:
- jó gyors a helyi hálón, ne nagyon érezzem meg, hogy nem a gépben van a HDD, ott 100-110MB/sec az olvassi sebesség.
- fusson rajta jól beállítható torrent kliens. A legjobb az lenne ha tudna olyat, hogy RSS-ből olvasná be a torrentet, és több RSS forrás-t is meg lehessen adni amiket külön mappába tölt le, pl SorozatokRSS->Sorozatok mappa, FilmRSS-> Film mappába.
- FTP-n el lehessen érni, könnyen konfigurálható legyen a felhasználók kezelése
- Transzkódolás nélküli DLNA megosztás közben ne akadozzon még torrentelés közben se -
capafog23
őstag
Gondolkozom ilyen NAS vételén.
Most egy D-Link DNS-320-am van, azért akarom lecserélni mert nagyon hangos, non stop megy a ventrillátor.
Ezzel a Nassal kivitelezhető hogy csak akkor hangoskodjon hogyha használom?
Csak fájl tárolásra, film megosztásra, torrentre használnám.
Transmission-t simán fel lehet rakni alkalmazásként vagy mókolni kell? -
freeapro
senior tag
Sziasztok!
Egy MyBook World-ot szeretnék lecserélni és a Cloud-ot ajánlották.
Főleg torrentre és némi backup-ra használnám GB LAN-on.Átfutva a hozzászólásokat felmerült bennem pár kérdés:
-Gen1 vagy Gen2? Nem tudom a debian vs busybox mit jelent torrentezést tekintve.
-A kétlemezes Mirror is ugyanígy használható?
-Utólag bővíthető nagyobb HDD-vel? Ezek a piros WD-k meddig bírják benne? -
PistiSan
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Amikor eszembe jut, nyomok neki egy apt update, ugrade parancsot, illetve Debian 7 ről 8 ra dist-upgrade el mentem.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Clean Debian-t futtatóktól kérdezném: szoktátok az OS-t frissíteni?
Üdv
-
radio
csendes tag
Hali!
Ma üzemeltem be egy my cloud nas-t, de nem úgy sikerült, ahogy vártam.
Mac Os X rendszeren léptem be a mycloud setup felületre és azon állítottam be a dolgokat.
A problámám az, hogy egy windowst futtató gépen szeretnék hozzáférni a nas mappáihoz expolererben, de nem tudok:
látszik a hálózatok között, mint "tároló", de hozzáférni nem tudok. Más nem jut eszembe, mint a két fájlrendszer eltérése. Lehetséges, hogy ezt a Nas nem tudja? (magyarul két gépről, egy macről és egy windows gépről szeretnék rá közvetlenül torrentezni, de a windows csak tárolóként hivatkozik rá, ha rákattintok a 192.168.1.72 címet nyitja meg a böngészőben)Ötlet? Megoldás? Köszi a segítséget!
-
enterlaci
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Örvendetes, de még mielőtt neki esnék és feljebb említett ssh probléma bejönne, megnéznél nekem egy valamit?
"DLNA Media Server and iTunes configuration now also available under Apps"
Miket lehet állítani dlna szerveren belül? Megnéznéd? esetleg egy screenshotot hozol?
iTunes-t nem használok az nekem mindegy. -
_Zsolt_
tag
válasz
envagyok
üzenetére
Viszont frissítés után már nem működik az SSH-n keresztüli "feloldás" Mert végig csinálom ahogy le van írva, illetve ahogy eddig működött, de a program telepítésnél mikor el kell fogadni a szerződést, hiába nyomok az elfogadásra olyan mintha inaktív lenne a "gomb" tehát nem lehet tovább lépni.
Erre van valami megoldás
-
envagyok
veterán
Kijavították a biztonsági hibát:
[link] -
envagyok
veterán
Szerintem a transmission sem jó, mindkét érték 0 kell legyen, sőt jobb lenne ha konkrétan le lenne állítva az összes torrent.
A top parancsot biztos akkor adtad ki, mikor dolgozott a hdd? Mert itt semmi folyamat nem megy.
Lehet beszart a hdd és próbálja javítani a disk szoftvere -
Asztee
aktív tag
válasz
envagyok
üzenetére
Gen1(szerintem
), Transmission 2.92, A fw az v04.04.04-101. Melyik beállításra vagy kiváncs, van annyi
?
A feltöltés most egyébkén megyeget ,de bőven nem használja ki a lehetőségeit (a tm korlátlanon van és csak olyan 10 KB/s környékén muzsikál. (A speedtest.net szerint meg van 1.8 Mb/s-em (tudom.. az egyik bit a más Byte,de itt nem 8-szoros a külömbség
))
Na és az hogy éjszaka is dolgozik az miért lehet !? TV kikapcs, torrent off éjszakára, szóval elevileg semmi nem kellene,hogy használja.
Probáltam már SSH-n a top parancsal,de ott nem láttam semmi furcsát ,bár az igaz,hogy nem is vok akkora linux guru ,hogy tudjam, hogy mi ott a furcsa.

Kösz. -
Asztee
aktív tag
Hali srácok !
Két problémám lenne nekem most itt ezzel a kis drágasággal :
Az egyik hogy éjjel-nappal vadul "kerepel" pedig be van állítva a GUI-ban, hogy menjen aludni és a Transmission is úgy van beállítva ,hogy csak bizonyos időintervallumban működjön.
A másik meg az hogy a Transmission feltöltés (pár napja tűnt fel) 0kb/s-n van úgy hogy van vagy kb.100 viszonylag friss cucc a listámon (ncore)
Szerintetek mi lehet a gebasz.
Köszönöm. -
enterlaci
senior tag
válasz
envagyok
üzenetére
Az oké, köszi, csak nem akartam sok meghajtót egyszerre. Végül is átszerveztem a mappákat, 3 meghajtóval 2 felhasználóval meg tudom oldani amit szeretnék.
For all: Egyébként eddig elégedett vagyok a masinával. Másolás nasra 95MB körül volt stabilan, nagy állománynál, majd kíváncsi leszek ez változik-e esetleg. Az egész csendes és gyors, aminek pedig külön örvendek, hogy hibernálásból gyorsan ébred, gyorsabban mint a cégnél a Syno216. Szóval teszi a dolgát észrevétlenül.
-
enterlaci
senior tag
Fel tudom csatolni a nast meghajtónak win10 alatt, vagy csak megosztásonként?
-
envagyok
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nem
Nekem is ilyen gondjaim voltak, ez segített Ssh-n :
mkswap /dev/sda3
mkdir /mnt/hdd
mount /dev/md0 /mnt/hdd
touch /mnt/hdd/etc/.fresh_install
umount /mnt/hdd -
Sir Riccio
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
Most már hagyom a DSM-et. Nagyon jónak tűnik. Egyébként amikor gyári volt rajta minden, akkor sem volt jó. Pattintok bele egy 6-8TB-os HDD-t és jó lesz ez DSM-el, főleg ha megcsinálják a 6-ost. Egyébként ami alapján én csináltam az a gyári állapotú szűz image-t húzza rá az összes kellő partícióval együtt, szóval szerintem mindennek meg kell lenni benne, nem?
-
envagyok
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
https://ftp.anionix.ru/WDMyCloud/WDMyCloud-Gen1/
A replace hdd leírás alapján megy hibátlanul
A te módszered nem is csinál swap partíciót, ez is lehet gond (lassulás,fagyás) -
Sir Riccio
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
EZ alapján csináltam a visszaállítást, utána WebGUI-n keresztül quick factory reset, majd fw frissítés és újabb quick factory reset. Ezután képes volt egy hálózati beállítás megváltoztatásán tíz percig gondolkodni, vagy teljesen lehalni, pedig üres volt, nem volt rajta adat, tehát még a tartalomvizsgálatra se lehet fogni.
Mielőtt elkezdtem volna vele próbálkozni, volt full factory reset is, de az sem oldotta meg, lassú volt, képtelenség volt használni a WebGUI-t, az FTP-n a könyvtárak között lépdelve is elakadt percekre, aztán utána már el sem értem. A Synology DSM szerint 25ezer óra van a HDD-ben, szóval gyanítom elfelejtette kikapcsolni (vagy a DSM olvasta ki rosszul) de pont ezek miatt az utóbbi egy évben nem is használtam, mert használhatatlan volt. A DSM-el minden hiba megszűnt, ezért gondolom, hogy nem hardverhiba.
-
envagyok
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Akkor vmit nem jól csinálsz.
Milyen leírás alapján csinálod?
Bármilyen hdd-vel megy bármekkora méretben -
Sir Riccio
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
Igen, Gen1. A gyàri nekem nem opció. Percekig tart neki egyáltalán a WebGUI-ig eljutni, ha valamilyen beállítást megváltoztattam kifagyott, de már az FTP-n matatva is kifagyogatott néha, számomra használhatatlan volt. Ahogy néztem màr hegesztik a DSM 6-ost. Egyébként mekkora HDD-re érdemes cserélni a benne lévőt, meddig látja? Csak RED jöhet szóba, vagy játszik más is? Köszi!
-
envagyok
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Gen1-ed van?
Nekem azon a másolás csak 30MB/s volt synologyval, illetve ha sok kis file-t másoltam, időnként dobta a másolást. Lehet azóta javították.Gen2-esen pedig néha kitörlődik 4 rendszerfile, amit ugyan lehet javítani, de elég kellemetlen.
Mindkét verzióra lehet a gyári rendszernél is feltenni appokat, én inkább azt javasolnám. Ott a leggyorsabb a sebesség
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
-
Keef_Lee
őstag
válasz
_Zsolt_
üzenetére
# envagyok: Kezdettől ki van kapcsolva a DLNA
#_Zsolt_: Köszi. Megnéztem. Alighanem az időt állítgatja ilyenkor. Log lejjebb.
#Sir Riccio: Igen gyári firmvare.Mondjuk ma volt egy érdekes dolog. Egyáltalán nem volt netem délutánra, rooter reboot után sem, csak fizikai áramtalanítás után. Ilyen még nem volt. (Remélem nem a nas rakoncátlankodik.)
2017 Mar 17 02:30:06
RTC
Set System Time.
2017 Mar 17 02:30:01
OTHER
2017-03-17 02:30:01.710234 (-0100) +0.091230 +/- 0.150791 time.windows.com 52.187.60.107 s2
2017 Mar 17 02:30:01
OTHER
sntp 4.2.8@1.3265 Fri Jan 9 06:42:54 UTC 2015 (8) -
Sir Riccio
addikt
válasz
PistiSan
üzenetére
Köszi, de úgy fest, hogy végül a Synology DSM-et sikerült rávarázsolni. Más dimenzió a többihez képest, érezhetően gyorsabban reagál, nem fagy ki, nem dobálja el a kapcsolatot. Elsőre működött az FTP, szóval rendben van. Azt írják, hogy kikapcsolni/újraindítani csak SSH-val lehet, de ennyi belefér ha cserébe ilyen szépen működik és egyelőre úgy fest, hogy nagyon rendben van. Telepíteni nem egyszerű én EZalapján csináltam (eleve recovery módba erőszakolni is egy külön műsor, aztán Windows alatt nem működött a TFTP server, szóval linux alól kezdhettem újra az egészet), de most megy. Még írok majd tapasztalatokat ha már lesz is rajta adat. Köszi még egyszer mindenkinek a segítséget!

-
trol75
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék vásárolni egy keveset használt WD My Cloud 2TB.
Az eladó szerint gen2-s, ezt esetleg külsőleg is lehet ellenőrizni valahogy?Amire szeretném használni:
- filmek, mesék megosztása (okos tv végzi a film lejátszását, illetve egy ASUS OPlay)
- torrentek letöltése (nem nagy számban)
- a legfontosabb, de ezt nem tudom, hogy támogatja az eszköz data.hu-ról prémium letöltés.
- hálózaton másolás eszközről-eszközre.100/50-s internetem lesz nemsokára.
A házban cat6-os kábelezés van az eszközök között.
A hálózati másolási sebessége milyen az eszköznek?Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv
-
envagyok
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Ha kell vannak lementett partícióim gen1-re és 2-re
Melyik van neked? Lehet nem a jó verziót teszed fel.
És pontosan hogyan csinálod?
Ha kihagysz vmit,akkor szokott furcsaságokat művelni. -
PistiSan
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Mit szeretnél használni a CleanDebian alatt?
Nekem ezek vannak kb:
FTP, Samba, Transmission, Flexget, Lighttpd, Syncthing.Erre tökéletesen jó ez a rendszert, azért is egyszerű így, mert ha keresel a neten egy akármilyen linuxos leírást, akkor az szinte biztos hogy egy az egyben használható itt is.
Én anno 3x szedtem szét a nast mire sikerült használhatóvá tenni, nekem sem volt szerencsém az általad használt rendszerekkel.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Ezt gyári FW-el?
Én végül kénytelen voltam szétszedni és a gyári "szűz" image-t dd-vel visszahúzni rá (már vagy nyolc-tízszer legalább), mert ha véletlenül el is jutottam addig, hogy rákerüljön egy OMV, utána vagy nem indult el többet, vagy az FTP-t nem tudtam beállítani. Most éppen azt a játékot játszuk, hogy én felhúzom Ubuntu live alól a gyári image-t, majd összerakom, quick system restore, fw frissítés és amint megpróbálom átállítani DHCP-ről static-ra, megförmed és vége van. A CleanDebian-al az volt a bajom egyébként, hogy nincs WebGUI, annyira meg sajnos azért nem értek ezekhez a dolgokhoz, hogy parancssorosan konfigurálgassam. Synology DSM-et még megpróbálnám ráereszteni, de sehogy sem tudom recovery módba tenni, ahhoz meg ugye az kell, ha jól olvastam. Bármilyen segítséget elfogadok, mert ebből így az lesz, hogy megtartom belőle a vinyót és kukázom a többi részét.
-
Keef_Lee
őstag
Beállítottam nagyjából az új masinámat...
Kívülről nem hozzáférhető (elvileg)
Alszik szépen, még PC használata közben is, ha nem túrom a mappáit (pedig mountolva van egy mappája), de már második éjjel kapom rajta. kb hajnali 2.30 körül, hogy nem alszik.
Mi ébreszti fel és mit csinál vajon ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

?
))
Probáltam már SSH-n a top parancsal,de ott nem láttam semmi furcsát ,bár az igaz,hogy nem is vok akkora linux guru ,hogy tudjam, hogy mi ott a furcsa. 
Majd vinyócserénél lehet kipróbálom, köszi (