- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
Egyik pillanatról a másikra elkezdett villogni a fehér led, majd semmilyen fény nincs a nason. Tökéletesen működik, elérem mindenhonnan, csak a kék fény nincs ott. Újra is indítottam, de semmi sem változott. Akkor is fehér villogó, fehér fix, majd kialudt. Aggódjak, vagy ne is foglalkozzak vele?
Épp eladni készülök, azért érdekel. -
drmotto
őstag
Hátha most.
v04.04.03-113-ra a transmissiont melyik leírás alapján kellene feltenni?
MC-t fel lehet erre tolni? -
drmotto
őstag
v04.04.03-113-ra a transmissiont melyik leírás alapján kellene feltenni?
MC-t fel lehet erre tolni? -
drmotto
őstag
A gyári cuccban be lehet valahogy állítani azt, hogy adott IP-ről/gépről csak adott mappákhoz lehessen hozzáférni?
-
drmotto
őstag
Melyik leírást kell követni a transmission v04.04.02-105-re telepítésekor?
-
drmotto
őstag
Köszi mindenkinek, visszament a w8.1, azon működik rendesen.
Viszont most fogta magát és lefrissült a nas firmware v04.04.01-112-re. Így most nincs transmissionom...
Bár most már kibírom addig amig cserélem gy zyxelre. -
drmotto
őstag
Frissitettem w10-re és most a nas nincs a hálózati eszközök között. Igy nem tudom úgy tallózni, mint pl a saját gépet. A hálózaton látszik maga az eszköz. Ott van mint média eszköz, mint tároló, csak fájl rendszer szinten nincs. W8.1 alatt ilyen gondom nem volt.
-
drmotto
őstag
válasz
Black Dragon #2786 üzenetére
Köszi
-
drmotto
őstag
Milyen vinyó van a nasban? Red?
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Tervbe van véve egy nagyobb nas-ra váltás (Zyxel NSA310s vagy 325 v2), és úgy tervezem, hogy ebből kikapom a vinyót és beteszem az újba. A kérdés annyi lenne, hogy ilyenkor a hdd-n lévő adatok bukó, ezért mentsek róla mindent, vagy megmarad?
-
drmotto
őstag
válasz
kazsmerlaca #2685 üzenetére
Szerk: most látom, hogy megoldódott.
Nálam a /shares alatt vannak a könyvtárak és így látszik minden. -
drmotto
őstag
válasz
kazsmerlaca #2682 üzenetére
Nincs több ötletem.
nekem van vagy 10 könyvtár, minden jól megy, úgyhogy valami helyi hiba lehet. -
drmotto
őstag
válasz
kazsmerlaca #2680 üzenetére
Indítsd újra, hátha ennyi a nyűgje.
-
drmotto
őstag
válasz
kazsmerlaca #2677 üzenetére
Gondolom azért nem tudsz semmit módosítani, mert a nyílt hozzáférés van beállítva.
Nekem is így van, és nálam jól látszik minden.
A könyvtárakat hol hoztad létre? Nekem anno azt hiszem csak úgy volt jó, hogy a nas gyökerébe csak az jön létre ténylegesen, amit a http://wdmycloud/UI/ oldalon hoztam létre. Az alkönyvtárakat már bárhonnan lehet, de a gyökérbe asszem nem. Egy próbát megérhet ez is. -
drmotto
őstag
válasz
kazsmerlaca #2675 üzenetére
Nyílt hozzáférés be van kapcsolva? Vagy ha nem nyílt, akkor az adtál jogot hozzá a felhasználóknak?
-
drmotto
őstag
válasz
kazsmerlaca #2646 üzenetére
Torrent:
Felteszed a transmission klienst (itt is van vagy 3 leírás), és utána ugyanúgy használod mint bármelyik másikat. Van hozzá windowsos GUI,egyszerű a kezelése.
Nekem az összes film wifin megy át a tévére, WD -> router- > Tévé útvonalon, és a tévé saját lejátszójával nézem. Full HD-k nem akadnak, nem szaggatnak. -
drmotto
őstag
Én megint leírom a magamét, hogy legyen valami pozitív is szegény cloud mellett szólva...
Sosem akad a lejátszás, nem szakad meg a stream, pedig mindenféle módon megy a lejátszás.- NAS -> router -> Samsung tv
- NAS -> router -> másik router -> Samsung tv
- NAS -> router -> PS3 wifinIgaz, nincs szétbuherálva, megy rajta egy transmission és fent va egy mc. A firmware meg még mindig a v03.03.02-165.
-
drmotto
őstag
válasz
BullZeye #2505 üzenetére
Érdekes amit írsz a wd2go-ról, mert nekem a mai napig megy hiba nélkül azóta hogy hónapokkal ezelőtt itt volt téma. Windows-ról is, droidról is.
Én pedig csak ajánlani tudom. Igaz én nem buherálom állandóan, a fw is még a 2. amit kiadtak rá (3.xx.xx)
Megy rajta a transmission hiba nélkül, kiszolgál egyszerre 3 tévét. Szóval szerintem lényeges hogy mire is akarja valaki használni. -
drmotto
őstag
válasz
drmotto #2458 üzenetére
Kiműtöttem a tévét a helyéről, lehoztam a routerhez, összekötöttem egy madzaggal, és azonnal indult is a lejátszás. Több fájlt is néztem, mind ment. Megállapítottam, hogy ezek szerint a hálózati lejátszás is megy, csak valahol a két router között lesz valami. Visszavittem, visszatettem a helyére, összedugdostam a kábeleket. Gondoltam teszek egy próbát megint. Erre nem elindul? Bármit próbálok megy rajta.
Fogalmam sincs mitől, de működik.Köszönöm az ötletelést.
-
drmotto
őstag
Az elérést tudom, ott nyomtam resetet, ami nem segített. Változtatni me nem változtattam eddig sem benne semmit. Ráadásul nem is frissítettem a firmware-t, mert eddig minden jól ment, ami nekem kellett.
A linkelt oldalon media player hibára van megoldás, de nekem az sajna nem jó.
Azt nem értem, hogy 2 -3 nappal ezelőtt még jó volt, akkor most mitől nem. Este valahogy lerángatom a tévét, és ráteszem közvetlen a fő routerre, hogy ott megy-e vagy sem. -
drmotto
őstag
nem tölt, ahogy rányomok, már írja is. Most direkt néztem, hogy az ugyanott lévő mp4-et meg azonnal.
A másik tévé, ami wifin van a 4300-as routeren, az most is viszi ugyanezeket. Lehet hogy a brige-nél lesz valami geb*sz?
Csak leküzdöm a tévét a lenti routerhez, hogy kiderüljön, úgy jó-e. -
drmotto
őstag
A tévét a routerre nem tudom dugni, 2 szinten vannak, nem lenne egyszerű. A tévé biztos nem frissült, ki van kapcsolva a frissítés. A ne jó, a tévén keresztül szokott menni netrádió, illetve most lefrissítettem a tévét, 2 perc alatt végzett vele.
Legfeljebb azt tudom megnézni, hogy a 841-re kötöm a notebookot, és mit szól. -
drmotto
őstag
Sziasztok!
Akadt egy problémám, és nem tudom melyik lenne a megfelelő topik, ezért írom ide (is). A tévés topikban nem tudtak segíteni sajnos.
Adott egy Samsung UE32EH5300WXXH tévé, egy TP-Link TL-WDR4300 valamint egy Tp-link Tl-WR841ND router, és egy WD My Cloud NAS. A két router wifi bridge-ben van, a 4300 mögött van a NAS, a 841 után a tévé. Az utóbbi napokban a tévé nem játssza le az mkv fájlokat a NAS-ról. Csak ezeket, de ebből egyet sem, mindegy, hogy 500 megás sorozatrész, vagy 20 gb-os film. Avit, mp4-et simán. Ugyanezeket az mkv fájlokat ha egy pendrive-ra teszem és közvetlenül a tévébe dugom, akkor szó nélkül viszi egy röccenés nélkül. Ugyanezeket a fájlokat másik eszközökön (tévé mobil, tablet, noti), amik közvetlenül a 4300-ashoz csatlakoznak, simán le tudom játszani wifin keresztül.
A tévén frissítettem a firmware-t, visszaállítottam a gyári beállításokat, de nem segített. Mi lehet a baja, van valami ötletetek?
Köszönöm! -
drmotto
őstag
Én nem tudom mit csinálok rosszul, de nekem lassan másfél év alatt se nem fagyott, se nem állt le, se semmi más baja nincs. Igaz, még mindig a v03.03.02-165 fw fut rajta, és a TM-en és MC-n kívül nincs rajta más. De gond nélkül szolgál ki egyszerre akár 3 tévét is.
-
drmotto
őstag
Start-stop terén en vagyok a nyerő.:
4 Start_Stop_Count - 11212
9 Power_On_Hours - 9664Hol lehet kikapcsolni?
Azt tudja valaki, hogy a wd appja és az online felülete (wd2go.com) milyen porton akar kommunikálni?
Úgy néz ki, a router nem engedi a kapcsolatot, mert itthon wifin minden formában elérem a nast, viszont más hálózatból nem. -
drmotto
őstag
Újabban nem érem el a Cloudot sem androidról, sem böngészőből. Azt írja ki mindkét cucc, hogy offline. Ez viszont nem igaz, mert a wdphotos app az működik, elérem a képeket, a droidos transmission kliens szintén megy. Mi lehet a hiba?
-
-
drmotto
őstag
válasz
gonorrea #1729 üzenetére
Szia!
Nálad lesz a hiba, a nas beállításainál, mert nálam nem akad semmi, pedig van itt mindenféle átvitel.
Samu UE46F7000 tévé, vcat5e, wdr4300 router, vagy PS3, wifin ugyanez a router, vagy UE32E5300+wr841 ami wifin csatlakozik a wr4300-hoz, és úgy a NAS. Szóval bárhogy van az átvitel, nem lagol. -
drmotto
őstag
válasz
Dzsiszke #1599 üzenetére
Firmware::
http://support.wd.com/product/download.asp?groupid=904&sid=211&lang=en
http://drivers.softpedia.com/get/HDD-SSD-NAS-USB-Flash/Western-Digital/Downgrade:
http://community.wd.com/t5/WD-My-Cloud/Firmware-downgrade/m-p/693892/highlight/true#M9268nem próbáltam, saját felelősségre.
-
drmotto
őstag
válasz
Zjunior #1586 üzenetére
Telepítés:
http://logout.hu/bejegyzes/bullzeye/wd_my_cloud.htmlElérés:
1. böngészőbe ip-cím:9091, és eléred. pl. 192.168.0.200:9091
2. Felteszed ezt, ha windows-od van: https://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/
3. Teljesen kívülről: regelsz egy ip forward oldalon, pl. a no-ip, és azt írod a böngésződbe. Pl. Zjunior.no-ip.com:9091A routeredet is be kell állítani hozzá, hogy a port elérhető legyen kívülről.
IOS:
https://code.google.com/p/itransmission/downloads/list
Droidos vagyok, szóval ez csak google találat, ha nem jó, akkor sorry, -
drmotto
őstag
Tudna nekem adni valaki egy linket a transmission windows klienséhez?
Újratelepítettem a gépet és nem találom.
Köszönöm! -
drmotto
őstag
Üdv!
Két kérdésem is lenne egyből.
3D filmet valaki néz a nasról? Milyen eszköz kell hozzá, persze a tévén kívül?
PS3 Media Server-t fel lehet rá varázsolni, hogy az mkv filmeket is le tudja játszani a konzol?Köszi.
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
válasz
Black Dragon #1470 üzenetére
Nekem a sima 2 terrás van. Rá van dugva a routerre, egy másik madzaggal a tévé (Samsung EH5300), és ennyi. Ide megy a torrent is, ami egyből nézhető is. A gyerek meg a saját szobájából egy PS3-on keresztül kapcsolódik a routerhez és úgy nézi.
-
drmotto
őstag
Be lehet úgy állítani a NAS elérését, hogy eszközönként eltérő legyen a hozzáférés?
Gondolok itt arra, hogy az itthoni hálón egy tévé és egy PS3 éri el, és jó lenne, ha a PS-ről korlátozott lenne a hozzáférés, hogy a gyerek este ne nézze meg lehetőleg pl a fűrész összest.
Köszi. -
drmotto
őstag
Érdekes problémába botlottam, segítsetek légyszi.
A NAS-on tárolt zenéket kizárólag ABC-rendben tudom lejátszani, nem a megfelelő sorrendben, ahogy az adott albumon is van. Pedig a fájlok neve számozással kezdődik. Úgy tűnik, mintha vagy nem venné ezt figyelembe a rendszer, vagy a metaadatokat olvasná ki.
Hogy tudnám rábírni a fájlnevek szerinti rendezésre? Próbáltam Samsung TV-ről és PS3-ról is, a helyzet ugyanaz.
Köszi -
drmotto
őstag
válasz
Szaszabond #1363 üzenetére
Érdekes, nekem nincs/nem volt ilyen gomb, mégis azt írja, hogy pro verzió.
-
drmotto
őstag
Idézet a manual-ból:
A WD SmartWare™ Pro használata (csak Windows)
A WD SmartWare szoftver egy könnyen használható biztonsági mentés megoldás, amely
az alábbiakat teszi lehetővé:
� Az adatok automatikus védelme – Az automatikus, folyamatos biztonsági mentés
azonnal másolatokat készít a fájlokról, amint azok módosulnak, vagy létrejönnek.
Megjegyzés: Az automatikus biztonsági védelem addig működik folyamatosan,
amíg a WD My Cloud eszköz és a számítógép a hálózatra
csatlakozik. Az eszköz hálózatról történő lecsatlakoztatásakor
a biztonsági mentés átmenetileg leáll. Miután a csatlakozás helyreállt,
a WD SmartWare szoftver a számítógépen automatikusan megkeresi
az új vagy módosított fájlokat, és folytatja a biztonsági mentést.
� A biztonsági mentés megjelenítése folyamatában – A vizuális biztonsági mentés
kategóriákba rendezi a tartalmat, és mutatja a biztonsági mentés folyamatát.
� Az elveszett fájlok visszaállítása – Az értékes adatok mindig visszaállíthatók eredeti
helyükre, akkor is, ha az összes adatot elvesztette, vagy csak felülírt egy fontos fájlt.
� Vegye át az irányítást – Tegye egyedivé a biztonsági mentést.
A WD SmartWare szoftver telepítése
Megjegyzés: A WD SmartWare Pro egy ingyenes frissítés, amely három licencet
biztosít az Ön számára.
A telepítési művelet során választhat az alap WD SmartWare, illetve a WD SmartWare
Pro telepítése közül. A Pro lehetővé teszi, hogy nem WD meghajtókra, egyéb módon
nem támogatott WD meghajtókra, illetve Dropbox-on keresztül felhő tárolókra is
készítsen biztonsági mentést.Ennyi a dropbox kapcsolat, illetve még annyi, hogy eléred a wd mobil appjából a dropboxon tárolt cuccokat is.
-
drmotto
őstag
válasz
lazlogogola #1268 üzenetére
Működik a saját appjával bárhonnan neten keresztül, lokális wifin pedig bármilyen fájlkezelővel, ami képes hálózati eszközöket kezelni.
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Urak!
Aki tudja a titkát annak, hogyan kell firmware frissítést végrehajtani úgy, hogy utána a transmissiont visszatéve menjen a seed/töltés tovább, ossza meg legyen kedves.
Köszi! -
drmotto
őstag
válasz
PistiSan #1167 üzenetére
Ha jól értem, akkor nem törli le minden példányát, csak a transmission alapértelmezett mappájából. A nézős helyén ott marad, tehát seedelni később is lehet.
Mondjuk ha már automatizálni akarsz, akkor a transmissionnal helyeztesd át letöltés után oda, ahol tárolni akarod, és onnan seedeld vissza. Így bármeddig maradhat, és nincs dupla fájl.
Ez mondjuk a rar/zip állományokra nem jó, de eleve nem töltenél le semmilyen filmet így a 21. században, ami tömörítve/darabolva van. -
drmotto
őstag
válasz
PistiSan #1100 üzenetére
Nekem már megy.
Nem tudom mi volt a baja, kb. 20x végigcsináltuk a beállításokat, és egyszer csak működni kezdett.(#1097) Mentiii:
Próbáld meg úgy, hogy portonként veszed fel. Nekem is Dlink van, és működik.
Összesen 3 port van megnyitva. A HTTP, a HTTPS, és egy random kiválasztott port a 9091-ra irányítva. 3 külön sorként van, csak TCP. -
drmotto
őstag
válasz
stickermajom #1082 üzenetére
Sima terafile tárhelyről letöltés.
pl:
http://terafile.co/fb869c780464/I9300XXUGMK6_I9300OXFGML1_XEH.zip -
drmotto
őstag
Kérdés.
Rá tudom venni valahogy a NAS-t, hogy pl innen a melóhelyről indítsak letöltést rá, ami nem torrent?
1-2 órás letöltések(terafile), és jó lenne ha lejönnének, mire hazaérek. A PC nem megy jelenleg.És még 1.
Ti tároljátok máshol is azt, ami a NAS-ra lett téve, vagy bíztok benne, és töröltétek a többi helyről?
Nyilván ha csak filmeket tároltok rajta, akkor nem kérdés, mert pótolható, de én pl feltettem az összes zenét, filmet, képet, egyebet rá.
Ha meg tárolom máshol is, akkor sokkal előrébb ugye nem lettem, főleg a helyhiány megoldásában. -
drmotto
őstag
válasz
Gomezforewer #1033 üzenetére
Szia
Nekem lasssan 3 hónapja hogy megvan, azóta 0-24-ben megy. Én is erre használom, a filmeket a tévé beépítettjével nézem. 20 gb-s mkv-k sem okoztak eddig gondok, pedig nálam nincs gigabit. A torrent meg teszi a dolgát, éjjel el van eresztve, nappal amikor dolgozok, akkor le van korlátozva.
A távoli elérése nekem hibátlan, mind androidról, mind pc-ről.Szóval szerintem a fent vázoltakra pont elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest