Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi94
senior tag
Már csak ez hiányzott erre a hétre. 3 féle nyavaját szedtem össze és bebuktam egy rakat vizsgát, most meg zenét se tudok hallgatni

-
-
PistiSan
addikt
válasz
matyi94
üzenetére
Ha ellenőrzés közben kirántod alóla az áramot, azzal lehet a legkönnyebben tönkre tenni, voltak páran már így itt. Amúgy nem tudom mi okozhat ilyet egyeseknél, mert nálam nyáron nagyon gáz volt az áramellátás, volt hogy napi 10 áramszünet is volt, ilyen 1mp-et meg nem haladó fajtából. (Az egész falu szenvedett tele, nem csak én)
Minden áramszünet után, néhány perccel bekapcsolt a nas.(#2297) Poki79
Az adatok simán lementhetőek róla, ha rákötöd gépre és csatolod a fájlrendszert linuxon?
Nincs valami külön titkosítás az adatok tárolásához? -
Poki79
tag
válasz
matyi94
üzenetére
Nem akarlak rémítgetni, de én is így jártam. Ha számít a garancia, és nem vészes az adatvesztés, akkor gariba vidd vissza. Ha nem számít a gari és fontosak az adatok, akkor a szétszedést és újrarakást javaslom. Nem nehéz, csak rászánni magad. Ha a szétszedés mellett döntesz, akkor csavarhúzó ékelés helyett a hitelkártyát javaslom, mint ahogy azt BullZeye oldalán láttam (sajnos későn, és maradt néhány nyom a házam hátulján).
-
Poki79
tag
Még teljesen új winyóval nem próbáltam újra felépítést, de a régit, már csináltam (meg egy páran mások is innen). Új esetén csak be kell állítani a megfelelő partíciókat, utána már a brickelés megfelelő részét kell alkalmazni. Backspace nagyon jó leírást készített hozzá, tanulmányozd át: http://logout.hu/bejegyzes/backspace/guide_wd_my_cloud_unbrick.html
-
isma
csendes tag
-
isma
csendes tag
Sziasztok ,
Van nálam egy WD my cloud NAS (wd10000h1nc) uj HDD-t (1TB wd) szeretnék bele tenni. Beleszereltem és elindítottam .Nem kap ip címet a routertől nem találom a dhcp naploban nem találja a wd discovery sem.
Mit rontottam el ,miért nem működik. A két szélső fehér led -ből az eggyik világít a másik kb 5 másodpercenként villog.
Ha valaki tudja a megoldást kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm. -
Celtis
veterán
Bocs, a Live-nál lehet választani a média típusok között is. Most nézem, hogy a Cloudnál csak azt lehet kiválasztani, hogy legyen-e média kiszolgálás vagy sem az adott megosztásból. De ennek működnie kéne SZVSZ. Ha be van kapcoslva, akkor aza dott megosztás tartalmát a Twonkynak mutatnia kellene.
-
PistiSan
addikt
válasz
vwThamas
üzenetére
Nas web felületére belépsz /beállítások/Hálózat majd itt az SSH-t be állásba kapcsolod.
Utána ez alapján a leírás alapján letöltöd a puttyot, vagy valamit ha nem windowsos van, és ugyan így a router ip címét adod meg kapcsolódáskor. [link] (A telnetes részt hagy ki, csak az ssh- kell) -
PistiSan
addikt
válasz
vwThamas
üzenetére
Aki nem használ DLNA-t és telefonos alkalmazásokat, azoknak nincs gondja az eszközzel, mert egyszerűen letiltjuk ezeket az erőforrás zabáló dolgokat és normális sebességgel működik utána minden.
A telefonos alkalmazásban hogy lásd a képeket, előbb a nas legenerálja az összes képed béjegkép méretre.
Mint irtad nagyon sok képed van, ezért ez sok időt és erőforrást emészt fel a nasból, nem tartom kizártnak hogy időnként automatán nem végzi el újra és újra ezeket a műveleteket.Ha ezek nélkül tudsz élni akkor lehet szeretni fogod az eszközt, bár egy próbát mindenképpen megér a dolog, hogy látsd tényleg ez okozza a problémát.
Lépj be ssh-n, add ki ezt a 2 parancsot.
update-rc.d wdphotodbmergerd disable
update-rc.d wdmcserverd disablemajd indítsd újra a nasod web felületről, vagy a reboot paranccsal ha már úgy is ssh-n bent vagy.
Újraindítulás után ezekt a folyamatok nem indulnak el.
A visszakapcsoláshoz ugyan ezeket a lépéseket kell megteni, csak a disable helyére enable kerül. -
vwThamas
csendes tag
Üdv mindenkinek,
(Elnezest de nincs ekezet a billentyüzetemen)
A nyaron vettem egy ilyen 2TB-s WD MyCloudot, azota folyamatosan csak a gondom van vele.
Macintos rendszer alol hasznalom/nam, ha nem tartana minden egyes belepesnel (Finderböl) percekig mire, felhasznalo nevet/kodot ker, amit masodjara jol beirva sem fogad el es siman belep vendeg felhasznalokent.
Strukturalisan mappakba rendezve kb. 45.000 kep van fent rajta, valamint a munkabol adodoan fajlok, de egy kin szenvedes akar le akar feltölteni valamit.
Dashbordbol szinten percek telnek el mire felhasznalot hozza lehet adni, vagy adott felhasznalo mappa megtekintesi jogait meg lehet adni.
iPhoto, iMovie abszolut semmilyen formaban nem hajlando együtt müködni vele.Uj Firmware frissites ota pedig, be sem lehet lepni, Finderböl egyaltalan semmilyen mappat nem jelez.
Par oldalt visszaolvastam a kommentekben es latom, hogy masnak is van vele gondja. Van esetleg valami megoldas vagy "megtanultatok" együtt elni vele?

-
Poki79
tag
válasz
flegga92
üzenetére
Elég érdekes dologra lettem figyelmes a megosztásával kapcsolatban. Nekem a legtöbb eszköz wifin van, és ha két helyen kapcsolódok fel a cloudra akkor az már kapcsolódottat, pl TV megszakítja, leválasztja a cloudról. Ez egyedi probléma, és egy 54 Mbps Wifi hálózathoz kevés lehet, akár két egyidejű megosztáshoz ez a sebesség? De csak kapcsolódáshoz minek vesz el ekkora sávszélességet? (lehet már kérdeztem a dolgot)
-
flegga92
senior tag
Teljesen jót írsz!
Asztee (#2273) Ha nem állítottad át a torrentek könyvtárát akkor innen kell kitörölni: /var/lib/transmission-daemon/info/torrents
Nekem is az volt a bajom, hogy hozzáadtam a torrenteket, majd utólag megváltoztattam a torrent fájlok helyét a leírás alapján máshova, és itt szépen mindig itt maradtak, újraindítás után újra előjöttek. Aztán az új mappának nem adtam megfelelő jogosultságot és szintén nem tudta törölni, szóval ez is közrejátszhat. -
Poki79
tag
Ezzel már én is találkoztam és ha jól emlékszem a root/Downloads könyvtárba rakja az ilyen dolgokat, amíg át nem állítod. Újraindításkor lehet azt tölti be először, mert csak az UI-ba vala belépés után írja át a config fájlt. De lehet hülyeséget írtam. Pistisan és Bullzeye tudja pontosan, ők már írtak több tutort is a TM-hez.
-
Asztee
aktív tag
Az miért lehet,hogy amikor újra indítom a TM-t ,akkor elkezd letölteni olyan cuccokat amiket már hónapokkal ezelőtt töröltem ( a TM-ből is meg a vinyóról is) ? Honnan veszi ezek a bejegyzéseket és hogy tudnám végleg törölni ezeket ?
Az vele a baj ,hogy - még ha rögtön le is állítom - a HnR listámon egyből újra megjelennek.
Köszi. -
Asztee
aktív tag
-
Asztee
aktív tag
Tegnap du.-n - véletlenül - kihuztam a konnektorból a My Cloud-om azután (kb 10 percet vártam) amikor visszadugtam elindult, de fehéren villog azóta is (15-16 órája), de minden működik rajta. (SSH, TM, DLNA, látja a Win is és a WebUI is bejön.)
Most akkor mi van ?
Varjak még vele vagy inkább restart ?
( az a baj,hogy ma mindenképp ki kellene, hogy kapcsoljam , mert lenne itthon egy kis villany szerelés
) -
matyi94
senior tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Itthon muszáj bekapcsolva tartani a család többi tagja miatt. Albiban bekapcsoltam a portforwardingot és betonstabil volt, amíg az ünnepekre haza nem költöztem.
Egyébként csoda folytán ismét megy a seed. Szerintem valami nyűgje lehet a router fwjének, mert most néztem, hogy egy két éves beta verzió van rajta és elvileg csak rebootkor kellene a forwardokat törölnie.
Hagyom is már a fenébe az egészet.
-
matyi94
senior tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Köszi a felajánlást! Most már amúgy sem vagyok itthon csak 3 napig, addig nem baj ha áll a seed. Itt szerintem a routerrel lesz a baj, mert néha kiüríti az upnp listát és akkor nem tud utána csatlakozni a tm. (szerintem)
Az albérletemben a Technicolor routerrel több, mint egy hétig hibátlan volt, miután rájöttem, hogy konfiguráljam szóval alapvetően amennyiért vettem én is elégedett vagyok vele, csak ez zavar, hogy néha bármiféle előjel nélkül makacsolja meg magát a "rencer". -
Kroni1
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Lekopogom, eddig nálam is kibirt minden frissitést, TM és egyéb felrakást és egyszer sem kellett ujrainditani vagy ilyesmi. A legnagyobb gondom az volt vele, hogy egy restart után sokáig inicializált, kb 5-10 percig asszem, de én egyenlőre (főleg ezért az árért) nagyon meg vagyok elégedve a My Cloud-al.
-
matyi94
senior tag
Már nekem is kezd betelni a pohár. Sikerült beállítanom a port forwardingot és a canyouseeme is nyitottnak látja, meg a ddwrt is, ettől függetlenül a tm is és a tracker is zártnak látja a peer listening portot és seedelni sem tudok egyáltalán. Router reboot volt és a tm-et is 3-szor újraindítottam. A Mycloud összesen 3 napja ment rendesen, mikor egyik pillanatról a másikra produkálta ezt.
Mi a fenét csináljak én ezzel?
Egy informatikus ismerős ajánlotta, hogy b.sszam ki az ablakon -
-
Poki79
tag
válasz
steeveenson
üzenetére
Az már elég régi hsz, az abban leírtak már nem aktuálisak, ettől függetlenül jól használható az eszköz. Mondom annak ellenére, hogy túl vagyok egy garis cserén és egy bricken is már. Utóbbi óta már nem félek tőle, ha valami install után megdöglene, de TM és Minidlna után már nincs más igényem

-
steeveenson
csendes tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Bár nem kértem külön, de köszönöm az infókat! Valószínűleg én is beruházok egyre

-
Iga007
tag
Sziasztok! Tapasztalatok már olyat, h áramszünet, reboot vagy kikapcsolás esetén mindig be kell lépni a Twonky felületére és újra beállítani ott a megfeeleő mappákat ha a DLNA-n keresztül akarom elérni a zenéket / videókat?
-
Poki79
tag
Megjelent egy új frissítés, de mi ez az AFP?
-
matyi94
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
UPC
Amiket irtatok mar kiprobaltam tegnap es semmi siker. -
PistiSan
addikt
válasz
matyi94
üzenetére
Megnézed web felületen a beállításokban, hogy milyen portot használ a transmssion, majd azt a portot nyitod meg a routeren az adott ip címre, nem bonyolult!
Routereden az ip címed alatt mi az alhálózati maszkod?
255.255.255.255 a jó, ha az utolsó szám 0, akkor lehet ez a baj, de az meg szolgáltató függő. -
matyi94
senior tag
Elvileg azt az rsa kodot, amit a hszbol kivettem azt kellene beirnom a known_hosts fileba, csakhogy a terminal azt a valaszt adja, hogy ilyen file nem letezik. Probaltam 3 fele programmal osx alatt es egyikkel sem megy. Windows alol tovabbrai is problemamentes.
Mas: valaki tudna segiteni a transmission peer listening portjanak beallitasaban? Az osszes interneten fellelheto modszert kiprobaltam es mindig zart portot kapok. Upnp-vel gyakorlatilag 10 fele portot probaltam mar, egyik sem mukodott, port forwardinggal probaltam 3 portot es azok sem, holott kizart, hogy barmelyik is foglalt lett volna.
Maradt meg valami lehetoseg vagy hivjam fel az ISPt ? -
matyi94
senior tag
4-es fwvel ha terminalbol akarok belepni sshba ilyet kapok:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@ WARNING: REMOTE HOST IDENTIFICATION HAS CHANGED! @
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
IT IS POSSIBLE THAT SOMEONE IS DOING SOMETHING NASTY!
Someone could be eavesdropping on you right now (man-in-the-middle attack)!
It is also possible that a host key has just been changed.
The fingerprint for the RSA key sent by the remote host is
(ezt kiszedtem).
Please contact your system administrator.
Add correct host key in /Users/Matyi/.ssh/known_hosts to get rid of this message.Probaltam megnyitni a megadott known_hosts filet, de azt irja, hogy nem letezik. Puttyal viszont ugyanugy be tudok lepni, de nem szeretnek mindig oprendszert cserelni ha sshzni akarok.
Valakinek van otlete?
Koszi! -
black.eagle
csendes tag
Igen, TP-Link routerem van és a Packets és a Bytes szám is folyamatosan nő.
A gyári progit telepítettem fel, ott írta ki az IP címet is (192.168.0.103).
Sajna nem vagyok hálózatok terén profi. Hogy tudom megnézni a Switch IP címét? :-)
Nekem a DHCP-t 192.168.0.100 - 192.168.0.200 között osztja.
Azért írtam, hogy nincs szerencsém a NAS-okkal, mert ez már a második My Cloudom, mivel most cserélték gariban másikra vinyó hiba miatt. Az első idén márciustól októberig ment, aztán minden egyre lassúbb lett.
Pl. 700 GB adatról Safepointot 3 nap teljes nap alatt csinált meg... -
Poki79
tag
válasz
black.eagle
üzenetére
Ha TP-linked van, akkor a System Tools -> Stastic részben a Cloud IP címénél változnak a számok (Packets, Bytes)?
Próbáltad akkor a gyári desktop telepítőt is futtatni?
A switch-ed IP címe mi?
Nekem 192.168.1.1, a DHCP-t 192.168.1.100- és 200 közt osztja. Ha neked is akkor a 192.168.0.103 nem esik bele.
Egyébként amimég fontos ennél a szutyoknál, hogy várni kell vele türelmesen. Nem egy erőgép, és saját káromon tanultam, hogy jobb várni mint áramtalanítani
-
black.eagle
csendes tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Az eszköz a Hálózati eszközöknél látható, igaz csak egy Photos mappa és az almappái láthatók...
A LED az elején folyamatos kék fénnyel világít, ha jól látom hátul pedig zölden villog...
Beállítottam a javasolt statikus DHCP címet az eszköznek az Address Reservítion-nál, de sajna most sem jó...
Nincs szerencsém a NAS-okkal... :-( -
Poki79
tag
Nekem a tegnapi újraépítés (legfrisseb FW-el) megoldotta a gondomat teljesen.

Most fut rajta a TM 2.84, Minidlna 1.1.4-patched és a Twonky 7.2.9 is. Utóbbit majd lehet lekapcsolom, nem tudom mennyi erőforrást zabál el. Valóban nem lett átütő sikerélményem a Minidlna-val, de annak örülök, hogy megjegyzi végre hol hagytam abba a filmek nézését. A TV (LE32C630) médialejátszója egy szutyok, arra rájöttem. De ez van.
Lejátszókkal kapcsolatban az ilyen androidos hdmi-re dugható kis vackokkal van valakinek tapasztalata. OkosTV-vé alakításhoz talán jó. -
BullZeye
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
sokat nem árul el, nekem spec jelenleg kéken világít, az IP címével semmi baj, mert 5 perce még ment, aztán XBMCn movie setteket akartam beállítani, aztán most hallom ahogy dolgozik a vinyó, de se hálózatról, se SSHról, se böngészőből nem érem el. Ilyenkor szoktam kihúzni, de már a faszom tele van, hogy ki kell állandóan

mivel SSH is elérhetetlen, ezért fogalmam sincs mit csinál, twonky ki van lőve, és a HTPC-t kikapcsoltam már.
-
PistiSan
addikt
válasz
black.eagle
üzenetére
Biztos új ip címet kapott!
Nézd meg a routeredben, illetve ha már ott vagy akkor állítsd be neki egy Statikus DHCP címet.A nas elején a led sokat elárul!
Vedd előz a kézikönyvet, illetve itt van online a 10. oldalon a ledek mit jeleznek.
[link] -
black.eagle
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
A WD My Cloudomat nem tudom elérni a hálózaton. Mi lehet az oka?
Telepítéskor switchre csatlakoztattam, feltelepítettem a szoftverét, megtalálta az eszközt és 192.168.0.103 IP címen lehetne elérni. Az első induláskor látta is az eszközt, letöltött egy firmware frissítést, újraindult a rendszer, onnantól kezdve iszonyúan belassult és már el sem érhető. Mi a franc lehet a baja? Mit tudok kezdeni ebben a helyzetben? Várom szíves tanácsaitokat! -
Kroni1
veterán
válasz
matyi94
üzenetére
Értem, hát én ezeket az albumartokat meg kifejezetten nem szeretem, pont a puritánság jött be a foobarnál, bár az tényleg nagyon minimalista... A hangja tényleg jó volt, bár nekem nincs sajna túl komoly rendszerem a PC-n, meg nem is hallgatok sok zenét ugyhogy nem lényeges annyira. (A foobart is csak azért raktam fel, mert előtte a kmplayerben játszottam le a zenéket is és hat az botrányosan gyenge alapbeállitásokon legalábbis.) Lehet adok majd mégegy esélyt a Jrivernek, de mondom én leginkább csak filmet sorozatot nézek és erre tök jó az XMBC szerintem. A Windowsos PC-men is ez van, és a nagyszobában ahol a komolyabb hangcuccom leledzik, az RPi-n is ezt használom, és a hangot passtrough átengedi HDMI-n az erősítőmre, ugyhogy a hang is kiváló.
-
matyi94
senior tag
Ha egyszer konfiguralod az auto importot, utana folyamatosan scanneli azokat a mappakat es kielemzi neked, legyen az audio, video vagy kep. Mindegyikhez keszit thumbnailt es album artot meg ha az neked nincs is letoltve (ez mondjuk nekem 90%-ban mukodik csak). A lejatszasnal rengeteg dolgot tudsz beallitani, tobbek kozott: mintavetelezes parameterei, driverek (nekem egy DAC-hoz 3 fele driver van felrakva es valtogathatom melyiket hasznalja lejatszasra), a gui termeszetesen valtoztathato joval egyszerubben, mint foobarban es az egesz felepites nekem nagyon is logikus. A lejatszas sorrendjet tok jol lehet parameterezni: beallithatsz 4 sorrendet pl.: az eloadokat nev szerint, az albumokat ev szerint, albumon belul a szamokat meg hossz szerint stb.
Nem beszelve arrol, hogy nekem minosegben mindent visz. Probaltam decibelt, audirvanat, foobart, stb.En most macen hasznalom az xbmct, windowson pedig a jrivert. Osszessegeben a Jrivert jobban szeretem mert kitolja az arcomba az osszes album artot es konnyebben megtalalom amit keresek na es persze minosegben is jobb. A mintavetelezest kezzel is allithatod, de nekem az van beallitva, hogy az eszkoz allitsa. Igy van egy kis szunet albumok valtasakor, de az max fel masodperces, amig xbmcnel csak az eszkozet tudod hasznalni es tart neki 2-3 masodpercig beallitani azt.
-
Poki79
tag
Sikerült helyrerakni mindent. A fájlok is megmaradtak, a TM is fut a NAZAR féle. Újra a régi minden, gariba már nem viszem

Nem bonyolult ez, csak nem értem. Jó hogy mások is szórakoznak vele így nem maradok álmatlan ma se.
Jó éjt! -
Kroni1
veterán
válasz
matyi94
üzenetére
én régebben zenehallgatásra használtam, mert nagyon jó minőségben játssza le a zenéket, de valami nem tetszett benne, talán a felülete vagy nemtom, de már csak a foobar van fent az asztali PC-men, a mediaplayer igényeimet az OpenElec kielégitette eddig tökéletesen..
Miben tud többet a jriver mint az XBMC?
-
Kroni1
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Én is nagyon szeretem egyenlőre, és remélem ez igy is marad, de a sok rémtörténet miatt is folyamatosan mentem a tartalmát.. Nálam csak a tm ment fel, és kész, de igy az én céljaimra tökéletes.
Poki79: Én amugy most már nem biztos h lecserélném a twonky-t, persze jobb a minidlna, de fw frissités órta már nem sokkal tud többet. Amiatt meg megint kockáztatsz egy brick-et, főleg ugy h voltak már gondok vele.
-
PistiSan
addikt
Nyáron napi 2-3 áramszünet volt, végig be volt dugva, lehet szerencsés vagyok, de eddig soha nem volt vele semmi bajom.
Fura hogy egyeseknél meg ennyit szarakodik, az biztos hogy nekem teljsen jó vétel volt
-
Poki79
tag
A fájl szerkezettel valami gebasz lett, mert nem látom a megosztásokat. Linux alatt megvolt minden mappa és fálj, de valami bebaszott neki lehet.
-
Kroni1
veterán
miért olyan fontos amugy a twonky-t lecserélni? Még mindig állitom, hogy a legjobban akkor járnál ha vennél egy raspberry pi-t, és arról menne XBMC-n a filmezés. Persze ha anyagilag megoldható. Ezek a dlna kliensek nem az igaziak sajnos, még egy 14e ft-os pi is sokkal többet tud náluk..
-
Poki79
tag
Megcsináltam. Valóban nem olyan bonyolult mint gondoltam. A külső burkolatot mostmár vissza se pattintom, megpróbálkozom a minidlna-val is

Nem is volt baj nyitva hagyni. Miután betöltött és kék led világított, UI-ban nem nagyon találtam semmit, újraindítás után most meg fehéren villog a marhája. Ekkora fost... -
BullZeye
veterán
Ha eléred SSH-t piros ledből, akkor elméletileg elég, ha csatolod a meghajtót (fogalmam sincs hogy, de nekem azt írták anno, de egyszerűbb volt szétkapni és linux alól újrahúzni az egészet).
Szutyok egy eszköz ez, zéró supporttal, nekem első napon ment tönkre: fehér ledes volt, ami mint azóta kiderült lehet, hogy javítható lett volna kis türelemmel, de persze support erről nem tudott, úgyhogy kihúztam falból. De menyasszonyom elintézte, hogy másnapra küldjenek egy újat, régit visszaküldtem, és visszakaptam az árát, így végül is ingyen volt.
De még így is, hogy semmibe nem került rettentően utálom, mert az új eszközt belaktam, ment is pár hétig aztán egy újraindítást követően ugyanúgy piros led lett, akkor azt írták, hogy ssh-ból lehet mountolni a kötetet, de inkább újrahúztam, aminek hátránya, hogy nem maradnak meg az adatok, vagy legalábbis nem sikerült úgy megoldanom, hogy megmaradjanak, és a cloud is működjön.
Ha HTPC-t végre sikerül rábeszélnem, hogy virtual machine-ben futtassa Synology OS-ét, akkor az lesz az a nap mikor kidobom az 5. emeletről.
Ha másolok róla, már használhatatlanul belassul, és még XBMC lejátszása is megakad. Flexget mikor ellenőriz gyakorlatilag megakasztja fél percre az egészet. Letöltése transmissionnel nem tudja kihasználni az 50mbites netet sem.
De legalább ez a legolcsóbb NAS mind közül, úgyhogy nagyon nem lehet rá panasz.
-
Poki79
tag
Ahogy írtam az történt. Hibaüzenettel zárt a fw frissítés a letöltés után. El se kezdte telepíteni. Gondoltam újraindítom az UI-ból, aztán majd újra próbálom a frissítést. De a fehér led után vörös lett, folyamatosan. reset gomb se segített rajta 4 ill 40 mp-es nyomogatós se.
Nincs szerencsém ezzel az eszközzel, pedig nem tekintem magam hülyének... -
Poki79
tag
Frissíteni szerettem volna én is az új fw-ra, ezt kaptam:
"A belső vezérlőprogram frissítését megelőzően ellenőrizze, hogy mindkét meghajtóra telepítette-e WD My Cloud felhőrendszerét! (370007)"
Nem tudom ez mi, újra indítottam a rendszert, hátha az a baja, 5 perce várok, hogy történjen valami, mostsárgánvörösen? világít a led rajta. -
envagyok
veterán
Nekem mostanában olyan furcsaságokat csinál a mycloud , hogy a csatlakoztatott külső hdd-n vannak a filmjeim, és beállítottam a cloudot, hogy ott is keressen médiát. Meg is találta, upnp-n le is játsza...
Egy darabig. Aztán nem látja, és újraindítás után már megint.
Tud valaki erre megoldást? -
matyi94
senior tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Twonky nekem nagyon nem gyere be. A flimeim felelt egyaltalan nem talalta. Most az uj fwvel tegnap kb 3 ora alatt sikerult belaknom. At kellet pakolnom a filmeket es zeneket a Publicba, mert az upnp valamiert csak abban a mappaban mukodott. Azota minden stream tokeletes xbmcvel es Jriverrel. Mind a kettot csak ajanlani tudom, ha lejatszot kerestek.
-
ricso002
csendes tag
[link] ennél a TM-nél lehet használni telepítás utána Transmission Remote GUI programot a torrent kliens beállításaihoz, vagy csak parancsoros formában lehet beállításokat eszközölni ? Mert jelenleg van egy MyBook Live-om amin TM 2.77 fut és azt tudom kezelni ezzel a megoldással.
-
Kroni1
veterán
Nektek megy a távoli elérés?! Most én is feltettem a legujabb FW-t, és nem tudom van-e hozzá köze de se a windows-os se az androidos mycloud appal nem érem el a NAS-t máshonnan, pedig az otthoni hálózatban minden oké..

-
Poki79
tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Ezt én is olvastam pont tegnap este, de nem mertem belefogni. Mi az az újítás, amivel jobb lett a cloud frissítés után? Látom az angol leírást, de nem tudom igazán értelmezni.
A MiniDLNA telepítést nem merem bevállalni, mert az előző cseszte gajra a cloudom. Most már elég sok minden van rajta, nem szórakoznék vele, amíg többen nem erősítik meg tőletek is a működését. -
Kroni1
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Én is igy telepítettem még multhéten, és azóta is megy hibátlanul a TM nálam is.. Irtam is róla magamnak egy kis emlékeztetőt logouton, hogy egy esetleges ujabb WD FW frissités utánra is meglegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , de azután jött a csodálatos kék led !!!
Köszönöm ! 

)