- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
-
stickermajom
addikt
-
Xray-1
tag
Teljesen felesleges szetfejleszteni NAS iranyban torrent miatt. Épp az a jó benne, hogy akár telóról (Transmission Client) rá dobalod a tennivalókat, aztán elfelejted. Ha meg van időd, leülsz es ott van minden. Ha esti programhoz kell valami gyorsan az utolsó pillanatban, akkor meg toltsd le az ssd-s gepedre, majd dobasd át a végén a NAS-ra. Nekem nem gyenge notebookom van, de az is alig szalad fel 35-45 MB/sec-re. Asztali PCIe-s SSD-vel lehet kimaxolni, de felesleges a mai sebessegek mellett a leglasabb "bestprice" is több mint elég. (240-500mbit közöt)
Nekem az egy lemezes fehér myhome 9-10mb/sec-el tölt le.
-
itg
tag
nem mondom, hogy 100%-os, én is ugyanolyan frászban vagyok az adatok miatt.
különösen akkor, ha mindkettőt ki kell húzni a konnektorból....mert ugye a wd nasok újraindításkor csinál(hat)nak fura dolgokat.amúgy volt felhő alapú mentésem a kiemelt adataimról (12-16 GB kép
, de sajnos az MS már nem adja ingyen a tárhelyet. (mondjuk lehet megérné még fizetni is érte)az otthoni nasok különböző feladatokat látnak el:
nas 1: web,sql,snmp,transmission,mentés,ssh, iot stb.
nas 2: dlnaegyébként valóban érdekes (és fontos) a téma, pár hete nézegetem is a hirdetéseket hogy vegyek egy harmadik nast, amit nem otthon tárolnék

-
kicsiii
tag
-
Noxy
veterán
-
kenand
veterán
Debiant is csak Gen 1-re lehet ? Mycloud Home-ra (hardware-ben erősebb) fel lehet tenni mást?
Nekem olcsón, használtan vett Gigabyte BRIX-en fut most Xplenology (Synology) teljesen jó, RAID ugyan nincs (1 SATA port), bér 2-3 USB 30-t még elkezelne. 2 kamera megy , + okos otthon központot szeretnék, de azt még tanulnom kell.
-
stickermajom
addikt
-
kenand
veterán
-
Noxy
veterán
-
stickermajom
addikt
Az tuti, hogy én is Red-et fogok venni, ha ez megdöglik, nagyon jól bírja. Bár valószínűleg probléma esetén már költözöm HP Microserverre, kezd szűkös lenni a 2 mag, 256MB RAM-mal.
Power On Hours: 32789, átlag 40 fokos hőmérsékleten, 5875 start/stop ciklussal. Utóbbi nőni fog drasztikusan mostanában, mert beállítottam egy heti reboot-ot, azóta nincs lassulásom.
-
balees
tag
-
BullZeye
veterán
-
capafog23
őstag
-
enterlaci
senior tag
-
Sir Riccio
addikt
Köszi, de úgy fest, hogy végül a Synology DSM-et sikerült rávarázsolni. Más dimenzió a többihez képest, érezhetően gyorsabban reagál, nem fagy ki, nem dobálja el a kapcsolatot. Elsőre működött az FTP, szóval rendben van. Azt írják, hogy kikapcsolni/újraindítani csak SSH-val lehet, de ennyi belefér ha cserébe ilyen szépen működik és egyelőre úgy fest, hogy nagyon rendben van. Telepíteni nem egyszerű én EZalapján csináltam (eleve recovery módba erőszakolni is egy külön műsor, aztán Windows alatt nem működött a TFTP server, szóval linux alól kezdhettem újra az egészet), de most megy. Még írok majd tapasztalatokat ha már lesz is rajta adat. Köszi még egyszer mindenkinek a segítséget!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu -
Sir Riccio
addikt
-
Keef_Lee
őstag
-
Sir Riccio
addikt
Megpróbáltam telepíteni de nem tudta feltölteni mert nagyobb volt mint amit enged, szóval SSH-nn keresztül átírtam a php.ini jogosultságait és extplorerrel átírtam a filemérezkorlátot aki a feltöltött fájlokra vonatkozik, majd újraindítottam, viszont nem indult el. Sárgán világít a led és nem éren el sem webGUI-n sem SSH-n keresztül.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu -
stickermajom
addikt
-
envagyok
veterán
-
törölt tag
-
Celtis
veterán
Megosztom a tapasztalatomat, hátha valakinek segít.
Szóval már régóta küzdök egy ismerősömnél az akadozó videó lejátszással az Open/Libreeleces HTPC-n. A legtöbb gond a fényképezővel készült házi videókkal volt. (kb. 100MByte/perc -> 15 mbps). Tehát a probléma, hogy míg windows-os gép felé gyors az SMB megosztás átviteli sebessége, a linuxos HTPC felé baromi lassú. Hozá kell tennem, hogy a HTPC 100mbit-en kapcsolódik, de az elért sebesség ennek csak a töredéke.Volt olyan időszak, hogy az advancedsettings.xml beállításokkal sikerült eredményt elérni, de az utóbbi időszakban már nem, pedig rengeteg beállítást elpróbáltam. Korábban az is megoldás volt, ha a NAS LAN portját átállítottam 100megásra, de most már ez is csak tovább lassította az átvitelt.
Akinek hasonló problémája van, az ezekkel próbálkozzon.
- a Kodi advancedsettings.xml-ben a buffermode-ot 1-re kell állítani, ezen kívül a readfactor növelésével (szerintem 1-2 között jó, de max 20-ig érdemes felmenni), és a cachesize növelésével érdemes próbálkozni.
- NFS használata SMB helyett. Az NFS kisebb oveheadje miatt gyorsabb átvitelt biztosít, viszont NFS-sel csak a Public megosztás érhető el a WD NAS-okon.
- DLNA használata SMB helyett. Nálam ez vált be. A jelszavas megosztáson engedélyeztem a média megosztást. A Kodi-ban pedig az UPnP-n keresztül böngésztem be a forrást. Így akadásmentesen és előtöltés nélkül simán mennek a problémás videók. Nincs ugyan jelszavas védelem, de a DLNA-n keresztül a véletlen törlés kizárt.
- Van még egy lehetséges opció, az SMB paraméterek tuningja. Ezt még nem próbáltam, de ideteszem ezt a nagy nehezen kibányászott linket. -
envagyok
veterán
-
Celtis
veterán
-
generic
senior tag
-
envagyok
veterán
-
djszido
tag
-
MrSealRD
veterán
Igen, hozzá tudtam férni, és működött minden. Szerencsére már befejezte...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage -
jojoker08
tag
-
MrSealRD
veterán
-
Szabi2121
tag
-
Szabi2121
tag
-
Poki79
tag
Amikor megszakad a kapcsolat mindig megnézem a htop-al, de max 20 % a terheltsége a CPU-nak. Erre gondolok, hogy csak a TV-nek lehet valami baja, hogy néha megszakítja a kapcsolatot. Annak meg frissíteni nem lehet a firwwaret. Ha meg egy akármilyen külső média box lenne, akkor nincs szükség a nas minidlna-ra se, a kodi-val mindent le lehet egyszerűen játszani róla.
-
drmotto
őstag
-
törölt tag
-
Speeedfire
félisten
-
Speeedfire
félisten
-
MrSealRD
veterán
Igaz. Reggel volt még nagyon. Nem gondoltam át teljesen...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage -
MrSealRD
veterán
Amúgy sima Debian esetén van lehetőség a CPU-t húzni egy kicsit? ( Csak a poén kedvvért tegyük fel, hogy a hűtést is megoldom.) A lehetőség érdekelne, hogy adott-e vagy sem.
Speeedfire
félisten
-
Joe215
aktív tag
-
Joe215
aktív tag
igen [itt] vettem az aprón.
most szétszedve és pár szétszedős videót látva, már tudom megbontott a cucc.
Le vannak törve a kis fülek amik a garanciát hivatottak biztosítani és nem most törtek le.
Most kiszedve bekapcsolta aránylag gyorsan kékre is váltott, viszont a vezérlő panelján az előre néző led mögött gyorsan felforrósodott
-
MrSealRD
veterán
Gondoltam, hogy lesz különbség...csak azt nem, hogy ekkora.
MrSealRD
veterán
Clean Debian-al hogy alakul a memóriahelyzet? Nálam a gyárival most putty-al nézve 177MB foglalat és 49MB szabad. Néhány KB-al megy a seed...Szóval most mondhatni IDLE állapot van.
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Köszi. Néztem. Viszont Nazar oldalán nem találom, hogyan lehet hozzáférést igényelni.
Igazából most még kísérletezem. Most kaptam meg a cuccot nemrég. Örülök, hogy kiszenvedtem a v4-et.

A Dlna, Timemachine backup, iTunes egyelőre le is van kapcsolva. Első körben hálózati tárként és torrentkliensként szeretném használni. Idővel majd még kiderül... Lehet később kedvet kapok a CleanDebian-hoz. Mi az ami érv mellette? A szabadságot leszámítva...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage -
MrSealRD
veterán
Nekem is 1 lemezes verzió van. Közben megtaláltam v03.04.01-230 uprade fájlt. Az simán felment. Eddig ok.
Az ismerősömnél az volt a gond, hogy ezzel a verzióval a távoli elérés, vagy az appok, már nem működnek együtt. (Most nem emlékszem pontosan mi volt a probléma.) Ezért szeretett volna v4-re frissíteni. Viszont ilyenkor kakukk volt az egész rendszernek...
Ahogy néztem a transmission v4 alatt nem akar működni. Ez jelenleg is így van vagy van előrelépés?
|AP|
veterán
-
PistiSan
addikt
-
Poki79
tag
-
Celtis
veterán
Először reprodukáld a szakadozást. Nekem nem sikerült úgy, ha a csak a HTPC portját állítottam 100mbps-re vagy ha eleve csak annyit tudott (RPi). Viszont egy ismerősömnél bekerült egy 100-as switch a gigás switch és a HTPC közé és volt olyan video ami 5 másodpercet ment, 5-öt állt. A lenti módosítás után teljesen jó lett.
Ja igen. Újra kell indítani a KODI-t, hogy a beállítás érvényre jusson.
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
Tehát akkor a megoldás ha a LAN-on 1GB-es a NAS és 100Mbps a HTPC LAN sebessége egy közbenső 100megás switch miatt.
A userdata folderben létre kell hozni egy advancedsettings.xml fájlt. A tartalma pedig ez:
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
</network>
</advancedsettings>Ez anyit csinál, hogy a helyi hálózaton is bekapcsolja a video cache-t.
-
drmotto
őstag
-
kukucskad
tag
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
Itt is egy KODIs HTPC-ről van szó. Minden gigabittel volt bekötve, de bizonyos okokból bekerült egy 100 megás switch a láncba a HTPC előtt.
A hiba rendkívül látványosan jelentkezik. Gigabiten minden jó. Ha bekerült a 100 megás router akkor egy bizonyos fajta kamerával felvett video egyszerűen lejátszhatatlan. Többet áll a kép mint megy, hosszú másodpercekig pufferel, majd megy a kép kb. 5 másodpercet. Filmeknél általában folyamatos a lejátszás.Átkötve a HTPC-t gigabitre vagy lelassítva a NAS LAN portját 100 megára, az említett video zökkenőmentesen nézhető.
Arra tippelek, hogy a TCP beállítások nem optimálisak és emiatt a sebesség túlságosan ingadozik az óhatatlan csomagvesztések miatt. -
drmotto
őstag
-
MrRon
csendes tag
csak a routeren DHCP Client List-en látom a my cloud ott! és semmit nem tok vele csinálni se ssh nem érem el se dashboard semmi nem látja! soft hard reset meg volt! igazából nem tudok vele semmit csinálni áramtalanítom várok akár napokat is semmi be kapcsolom folyamatos fehér fény valami olyasmiben gondolkodom hogy talán ha pendrive-al ha tudnék os frissíteni vagy valami ilyesmit tudok elképzelni!
ja meg próbálom a szoftvert újra telepíteni akkkor vagy 5 hibát ir ki amik nem fognak működni stb -
FrezeR
senior tag
Értem hát olyan jól sikerül néha, hogy egy napra is belassul és csak az újraindítás segít ezen pedig ekkor csak pár torrent került fel rá meg törölgettem dolgokat. Kikapcsoltam amit javasoltál reménykedem benne, hogy ezután nem jön elő egy darabig.
Természetes esküvői fotók - www.eskuvoifoto.gtfoto.hu -
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
v03.03.01-156 verzió van fent nem a legújabb de nem volt gondom vele ezért nem frissítettem. Másolás után lassult be tegnap. Meg egy pár videót megnyitottam róla.
beírtam a top parancsot. ezeket írja
PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND
6553 root 20 0 124m 6948 1148 S 99.0 3.0 246:12.57 twonkyserver
8120 www-data 20 0 63944 9644 6756 S 12.7 4.2 0:01.88 apache2
6103 root 20 0 53152 15m 1308 S 4.6 6.8 19:32.96 transmission-da
6581 root 20 0 34600 4640 1996 S 0.7 2.0 1:10.23 wdmcserver
22159 root 20 0 2664 1084 748 R 0.7 0.5 0:01.16 top
5 root 20 0 0 0 0 S 0.3 0.0 0:01.10 kworker/0:0
278 root 20 0 0 0 0 S 0.3 0.0 0:05.49 kswapd0
2204 root 20 0 0 0 0 D 0.3 0.0 0:34.77 pfe_ctrl_timer
6774 root 20 0 10564 568 404 S 0.3 0.2 0:04.28 wdnotifier
1 root 20 0 1688 340 316 S 0.0 0.1 0:08.82 initTermészetes esküvői fotók - www.eskuvoifoto.gtfoto.hu -
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
-
Kroni1
veterán
-
mballer
csendes tag
-
Alex91
félisten
Nem kellett nekik ssh
. IMHO siman elertek. Csak a megosztasokban levo allomanyokat toroltek. Amihez alapban en sem fertem hozza, azt ok se bantottak.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros. -
kazsmerlaca
senior tag
-
kazsmerlaca
senior tag
-
kazsmerlaca
senior tag
-
stickermajom
addikt
Ha több szolgáltatásra lesz szükségem én is valószínűleg építek majd egy gépet (J1900 alapon 2 giga RAM-mal pl. már elég sok erő lenne benne ~50k körül), vagy veszek egy HP Microservert és akkor ezekre mehet olyan szoftver amilyet szeretnék.
Akár xpenology, szűz Debian, de 4 GB RAM-mal még egy Windows Server 2012 is IIS-szel alap baromkodásra. Persze ez így nem lenne out "of the box élmény", de hétvégente pár órácskát rászánva meg tudnám csinálni. Legalább tanulok is belőle. -
BullZeye
veterán
-
Joe215
aktív tag
-
Kroni1
veterán
-
stickermajom
addikt
-
BullZeye
veterán
-
solti
senior tag
-
xboxfreak
tag
-
solti
senior tag
Jelenleg nincs routerem, csak egy Technicolor 7200 HGW a UPCtől, ennek viszont lassú a beépített switch-e, úgyhogy mögötte minden egy egyszerű d-link gigabit switchre van kötve (GO-SW-5G). Nemsokára költözünk Digi területre, akkor majd valszeg egy TL-WDR3600 routert veszek.
USB másolás hiányával tudok élni, de egy mc se ijeszt meg
A gyári rendszer bekorlátozása mit jelent? (elnézést, biztos leírtátok már párszor, de rengeteg hozzászólás van)
Nekem transmissionön és hálózati megosztáson kívűl nincs másra nagyon lehetőségem (az ip camera dolog csak ilyen jó lenne kategória, de nem fontos).
Ha nem muszáj, akkor nem cserélném le a gyári szoftvert. Tudom, hogy ez ennek a terméknek a specifikus topicja, de van esetleg amit ajánlanátok még? Bár ahogy néztem, ez ár/értékben eléggé odaver a társaknak.
köszönöm! -
solti
senior tag
-
stickermajom
addikt
-
Poki79
tag
Nekem egy időben 26 percenként megállt a lejátszásban, majd miután elkezdtem nézni ugyanonnan, ismét kb 26 perc után újra leállt. Én újraraktam az egészet, úgy felidegesített, utána lett feldarabolva és azóta megy rendesen, bár csak a gyerek néz róla meséket, én filmet már régen nem néztem.
-
flegga92
senior tag
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Lassulás/gyorsulás előfordul? Érthetetlen okokból kifolyólag időnként akad lejátszás KODIn ami azért vicces, mert közben van szabad memória, és procit se hajtja semmi, és már szeretnék nagyon megszabadulni eredeti OS-től.
Na most van hátránya, hogy nem eredeti OS van? Synology OS nem megy fel rá?
-
xboxfreak
tag
-
xboxfreak
tag
-
xboxfreak
tag
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
Sikerült!
Ismét kék led, és megy a cloud!Ez alapján csiáltam meg: [link] Replace HDD - English.txt
Most jöhet még egy próba az OMV-vel!Egyébként első alkalommal usb sata kütyüvel csináltam meg mindent, össze raktam, és nem ment! Utána leszedtem a gépem oldalát, és közvetlen rendes sata porta kötöttem rá, így lett jó!
-
xboxfreak
tag
-
xboxfreak
tag
-
PistiSan
addikt
-
xboxfreak
tag
Csak 52 oldal este átfutom

Egyébként csoda lenne ha előkerülne Ványa oroszból és synology-t csinálna a my cloud-ból ... pont ezen tököltem, hogy lecserélem egy Synology ds115j-re de végülis ebben dualcore 1.2-es proci van tehát elvileg elbírná a plex-et, a Kodi-t meg talán mindent ... csak kellene rá egy Debian meg egy új OS.
De meg lehet csinálni, mert én anno kb a 3. napon felnyomtam rá az OMV-t csak visszacseréltem erre a szép WD felületre ... én barom

Ez a scriptből visszaállítás meg nem fehér led-nél van hanem zöldnél szerintem ...
-
Kroni1
veterán
Hogy lehet letiltani a távoli elérés app-ot hogy ne zabálja a vasat?! Elég a Mycloud felületen kikapcsolni a remote acess-t és akkor már kész is? Te hogy éred el akkor a NAS-t távolról? FTP-n?! Én már kezdem megszokni ezt a WD mycloud alkalmazást, az tetszik, hogy ha valahol máshol vagyok a zenéimet tudom hallgatni, és egész jó a lejátszója.. És mondjuk nálam a megosztás és a TM is műkszik mellette rendesen, nem szokott megállni a kép filmnézés közben, mint korábban a router-ről csinálta.. Egyedül a WD photo, meg a wdmcserverd van disable-re állítva, ezeket a rejtett wdmc mappákat nem szerettem..
-
stickermajom
addikt
"Én a fizetett tanácsadókat bírom
"Most így hirtelen nem tiszta, hogy kire gondolsz.
Ha rám, akkor tévedésben vagy.(#2499) xboxfreak
Az általad említettek mind megoldhatók 10 perc alatt, gyakorlatilag hozzáértés nélkül. Az, hogy a gyári fw mit tud jelen esetben nem mérvadó, mert áll emögött a "buta szerkezet" mögött egy jelentős community, akik sok mindent megcsináltak rá. (lásd pl.: PistiSan által fordított alkalmazások)
Out of the box lehet nem tud annyit, de ettől nem lesz "buta szerkezet". v4 fw óta nálam meglepően stabil is, úgy, hogy flexget + transmission fut rajta. (Pedig előtte többször megfordult a fejemben, hogy bezúzom az egészet és veszek mást.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- LG LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont tegnap néztem, hogy 5,5 év folyamatos működés van már a vinyóban, rá kéne szánni magam legalább a nézelődésre, mert a végén még NAS nélkül maradok egyszer csak. Mondjuk úgy, hogy megdolgozott az áráért a cucc.
, de sajnos az MS már nem adja ingyen a tárhelyet. (mondjuk lehet megérné még fizetni is érte)

kikapcsolja a víruskeresőt, mert "az úgyis csak lassítja a gépet" 
Illetve mióta felraktam a Debiant atomstabil, újra megszerettem az eszközt.

A gyári rendszer bekorlátozása mit jelent? (elnézést, biztos leírtátok már párszor, de rengeteg hozzászólás van)