- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
BullZeye #1796 üzenetére
Húz a szívem egy Synology felé, abba pont megfelelő alapp lenne a winchester belőle.
1-2 hónap és kiderül mi lesz a vége, bár már most hiányzik a NAS nyújtotta lazaság
(#1795) Süvi Köszönöm, de legrosszabb esetben megy a gépbe a disk, nem szeretnék újból My Cloudra váltani.
-
BullZeye
veterán
válasz
stickermajom #1792 üzenetére
Vegyél egy normális NAS-t abba jó lesz a vinyó.
Én is gondolkodom a váltáson, kell a hóhérnak a stressz állandóan, nem beszélve arról, hogy 3-4 nap után nem érem el külsőleg androidos progival a szerót.
De hát a nagyok sokat esznek, és qrwa drágák, van ami 150k, holott 20k körül lehet megvenni ugyanazt az alaplapot és procit ....
(J1900)
Ha nem ingyen lett volna a My Cloud, eléggé dühös lettem volna párszor rá.
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #1794 üzenetére
És ha egyszer kiszeded, többé már nem lehet visszarakni?
Csak azért érdekel a kiszedés, mert gondolkozok, hogy 2 lemezes NAS-ra váltok, akkor legalább már nem kell vinyót venni, és kíváncsi vagyok, hogy mennyi barkáccsal jár.
KöszönömHa szükséged van rá szóba jöhet a 3TB MYCLOUD és 3 TB RED csere értékegyeztetéssel
-
Süvi
őstag
válasz
stickermajom #1792 üzenetére
Kiszedted a házból a vinyót?
-
stickermajom
addikt
Hm, hát unbrick után is fehér led
Ugyanitt 3TB-os WD Red eladó
-
Ra3
őstag
Sziasztok, már egy ideje figyelem a nas témájú fórumokat, ide is mindig benéztem, ma végül a shopline-os akció hatására eldőlt a kérdés, berendeltem egy 3tb-s my cloudot.
Háttértárnak, transmission-re és dlna-ra kell csak, szóval nekem valószínűleg elég lesz a teljesítménye, volt nálam 3 hétig kölcsönbe egy Zyxel NSA310s de azt sem használtam másra, ráadásul még a ventije is elég zavaró hangot generált.
A kérdésem az lenne hogy a fentiek fényében firmware-t érdemes lesz-e frissíteni a legújabbra, ha az eggyel régebbi van fent? Ahogy láttam a transmission mindegyikre felmegy, a felirat mizéria meg nem érint, csak Samsung tv van a háztartásban. -
Poki79
tag
Az nagyon jó ár, kár hogy nem vártam pár napot, de így is elég a hely (2TB)
Halk zúgás hallatszik, de nem vészes szerintem. Kb. mint a hangfalam, ha bekapcsolva hagyom. Aludni lehet mellette. Bár gondolkodom berakom valami zárt helyre, de a melegedés miatt még nem tudom mi lenne a megfelelő helye. -
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
A Shopline-on most a 3TB-os csak 40ezer. Elég jó vételnek tűnik.
Megtudnátok mondani, hogy mennyire zajos? Sebessége milyen? Torrent szépen fut rajta?
-
Kroni1
veterán
Ez a twonky a MyCloudban a "beépitett" DLNA kliens. Ez kell ahhoz, hogy a TV- médialejátszója le is játsza a filmeket a nasról. Na ezt le lehet cserélni egy jobb kliensre, a miniDLNA-ra.
Asztee: Én már azért nem parázok a dolgon, mert vettem egy raspberry pi-t 12k-ért feltettem rá az Openelec OS-t, (ami nagyjából olyan mint PC-n az XBMC médialejátszó progi) és arra van rákötve a MyCloud-om LAN-on. Ez sokkal közelebb áll egy komolyabb médialejátszóhoz mint a beépitett vagy akár a minidlna kliens és a TV-k saját lejátszója! A TV távirányítójával tudom vezérelni, Tudja a 24p-s lejátszást, (ezt egyik TV lejátszója sem) DTS, DD hangot is átvisz, (az én 2011-es LG TV-mnek sajnos a DTS az nem ment még) lehet tekerni, akár borítót leírást is letölthetsz, sőt én feltettem rá az opensubtitles plugint ami automatikusan megkeresi a filmekhez illő feliratot, és egy kattintással letölti a film mappájába! (van hozzá még több subtitle plugin is, de nekem ez jött be legjobban) Ja éslig fogyaszt 1-2W-ot..
-
Poki79
tag
Ez a twonky és miniDLNA mi is pontosan? Mire lehet használni, ha a TV-nek egyébként is van média lejátszója?
-
Asztee
aktív tag
Hát az igaz ,hogy jobb a twonky mint mondjunk a MyBook Live-omban ,de azért még ez sem az igazi pl. a tekerés hiánya az nagyon nem tetszik. Meg erőforrás szempontjából is sokkal jobb a miniDLNA. (itt a fórumon írták
) Bár a kockázatok miatt lehet hogy tényleg nem kellene.
-
Kroni1
veterán
miért kell a minidlna? Az uj FW-ben már a twonky se olyan rossz, persze tény hogy kicsit még mindig kevesebbet tud.. A régebbi Fw-kre sokkal könnyebb feltenni a TM-et, de ha már az uj van és sikerült feltenned ugy hogy jól működik, esetleg a MC nem olyan fontos akkor én nem downgradelnék..
-
Asztee
aktív tag
Hi ! Nekem most a V4.00.00-607 fw van fent és ez alapján fel is raktam rá a TM-et ,de az MC és a miniDLNA miatt gondolkozok egy downgrade-en. Az lenne a kérdésem,hogy ugyanazzal a módszerrel visszarakhatom-e a TM-et a réggebbi FW-re is vagy az csak a 4.x-es fw-vel működik ?
( illetve esetleg valami hasonló módszerrel nem lehet valahogy - legalább - az MC-t is rávarázsolni a 4-esre ?)
-
Kroni1
veterán
A twonky LG tv-n eddig nem jelenitette meg a külső feliratokat, az uj Fw-ben már igen! Szóval más TV-ken eddig sem volt gond!
-
gonorrea
senior tag
-
gonorrea
senior tag
Gonodoltam akkor inkább frissítek, úgy olvastam az is megoldja a .srt fájlokat!
Szépen végig is ment: a frissítés után a hálózati meghajtó automatikusan újraindul balbal
utána belépek verziószám v03.03.02-165WTF?
2 frissítés is ugyanaz
-
gonorrea
senior tag
Akkor azt nem tudjátok, hogy lehet eltávolítani a minidlna-t?
Sehogy sem sikerül újra felraknom, első nekifutásra nem volt semmi gond -
ToxLee
őstag
FTP keresztül a feltöltésem max 120KB/sec. Gondolom nem csak ennyit tud FTP keresztül a NAS. Vagy igen?
-
gonorrea
senior tag
válasz
Szaszabond #1766 üzenetére
PUTTY letöltés indítása, beírod a gép ip-t, port marad 22
felhasz.név:root
pw:welc0me
ha nem jól tudom majd kijavítanak -
Szaszabond
aktív tag
AZ előző kérdésemhez kapcsolódóan valaki lenne oly kedves és leírná nekem lépésről lépésre, hogy SSH-n keresztül hogyan tudom megváltoztatni a passwordömet? Hátha ez reseteli ezt az egész hibát?
Onnan kellene kezdeni a leírást, hogy egyáltalán mit kell megnyitnom ahhoz, hogy be tudjak lépni ssh-n keresztül. Jelenleg annyit tudok az egészről, hogy anno engedélyeztem az SSH-t az UI ban. De semmi mást nem tudok erről az egészről sajnos. Előre is köszi a segítséget. -
Szaszabond
aktív tag
Üdv,
Van egy pici gondom. Nem tudok bejelentkezni az UI ba. Beírom a jelszavam de egy picit bedob az UI ba majd rögtön visszadob a jelszókérő oldalra. Nem ír ki hibát, mint pl. amikor rossz jelszót írok és pirossal megjeleníti, hogy hibás fh név vagy jelszó. Szóval csak visszadobál a jelszókérő oldalra. Így nem tudok semmilyen beállítást megváltoztatni. Minden más alkalmazással elérem egyébként , meg hozzáférek a tartalomhoz is, csak az UI hoz nem. Próbáltam több gépről és több böngészővel is. Mit lehet tenni ilyenkor szerintetek?
-
gonorrea
senior tag
Hogy tudom letörölni a minidlan-t, hogy előröl kezdjem a telepítését? Próbáltam gyári visszaállítás után újból feltenni, apt -get update elindul majd a végén kapok egy hibaüzenete:
W: Failed to fetch bzip2:/var/lib/apt/lists/partial/ftp.hu.debian.org_debian_dis ts_sid_main_i18n_Translation-en Hash Sum mismatch
E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead
de a meghajtón látszik hogy van fenn minidlna, meg tudom nyitni a config fájlt (ssh), és ott is vannak a régi beállításami :S Pedig csináltam egy teljes gyári visszaállítást!
Sajnos a beépített médiaszolgáltatás nem viszi az srt fájlokat a tv-re (samu d500), pedig régen pc-ről ment
dpkg --get-selections parancs után a listában azt látom hogy deinstalled.
-
Poki79
tag
válasz
flegga92 #1762 üzenetére
Időközben megtaláltam a választ, ebben a topicban. Csak mindig elfelejtem a keresőt használni kérdés előtt
Szóval #1291 megválaszolta a kérdést, és az ideiglenes fájlokat nem a /root/Downloads-ba rakom, mert ott valóban 1,5 Giga után (miután nincs több hely) betelik és leáll minden. -
Poki79
tag
Üdv!
1. Előjött valami hiba transmissoin-nél. Elméletileg jól települt, fut is szépen, tölt is, amennyivel engedem (max. 5 Mb/s), de valami miatt ezt a hibát kaptam, és nem tudom miért: "Unable to save resume file: No space left on device"
A letöltésben már eljutott 17,4 %-ig (8,27 GB-ból), de ezután már az összes letöltöttre ugyanezt a hibát írja, ami már seed-ben is van.Ötlet? Köszi.
2. A feltöltési sebesség se valami kielégítő, 1 Mb/s helyett 100-300 Kb/s sebeséget ér el csupán.
-
Poki79
tag
Nah, feltettem a bővített GUI-t. Ez már jobb, azt hiszem nem lesz ezzel bajom
-
Poki79
tag
Köszönöm a sok jó a hsz-t, sikeresen fut a transmission. Kicsit fapados utorrent után, de majd megszokom.
Szépen tölt le és fel is
Mi a módja, hogy elinfuljon a letöltés egyből? Mint a pc-re mentem megnyitva utorrentel. Vagy egyből a cloudra kell menteni? -
Poki79
tag
Nah, megvettem én is a 2 TB verziót és örvendek, hogy v03.03.02-165 a firmware benne. Nem fogom frissíteni, az biztos
Máris próbálkozom a Transmission-el, remélem nem lámázom el. -
PistiSan
addikt
válasz
stickermajom #1751 üzenetére
Az áramszünet nem árt neki, 2 héten át napi 5-6 volt.
Fw frissités közben azért ártalmas lehet. -
gonorrea
senior tag
Elindítottam a teljes gyári visszaállítást, 4,5 óra után 67%! Ez elég csiga
-
Poki79
tag
Kicsitt off a hsz-m, de a napokban meg kívánom venni, ajánlom másoknak is edigital-nál cetelem kártyára 10% kedvezmény. Aki teheti használja ki, számoljon, főleg, ha van ilyen kártyája és használja is. Aki nem használja, az nem jár jól vele, mert az éves díj több mint a kedvezmény (én tavaly így jártam), de ezt ki-ki döntse el. 35.000 Ft elméletileg így a 2 TB.
-
gonorrea
senior tag
-
Poki79
tag
válasz
drmotto #1741 üzenetére
Köszi, akkor mégiscsak átsiklottam a downgrade felett
A wifi sebességgel nincs gond, az most is úgy van, hogy a routert bridge módban használom (Xbox, Xbox360, TV rákötve) bár kicsit lassan tölt be, és nem nagyon tekerek belé, mivel sokat (2-5 mp) tölt, de asszony laptoposa is wifin van, szóval osztozni kell
Akkor megnyugtattatok és beruházok egy masinára -
-
Poki79
tag
Üdv!
Végignyálaztam nagyjából a topicot, mivel tervezem egy My Cloud 2TB beszerzését. De bizonytalan vagyok, mivel nem tudom, ha most veszek ilyen készüléket akkor az már v.04 firmware-el fog nagy valószínűséggel rendelkezni, és ekkor elég sok minden funkciótól elesek, amire azért szükségem lenne.
A kérdésem annyi, hogy honnan tudom vásárlás előtt megállapítani, hogy melyik firmware van benne? Értem ez alatt, valami sorozatszámot kell-e figyelni, mint pl. Xbox360 esetén is lehet következtetni a kernel/dash verzióra. Vagy alapból nem a legfrissebb firmware-el kerülnek forgalomba?
Ha mégis a legrisebb, akkor gondolom szétbontás után lehet csak letörölni a régit. De várom a véleményetek.Köszönöm.
-
gonorrea
senior tag
Nem tudjátok mit jelent az a wd2go.com oldalán hogy application blocked?
Belépek és ez a szöveg fogad, majd középen egy fehér négyzet piros felirattal, amire ha kattintok megint csak ez jön elő (java telepítve lett), és mindegy melyik böngészővel csinálom (ie, gc)Másik dolog: el lehet érni a nas-t távolról, pl másik gépről meg tudjam mutatni documentumokat?
Van ddns, nyitottam egy portot, de ha beírom a böngészőbe a címet akkor kiírja hogy Forbidden blablabla -
gaga1981
csendes tag
Sziasztok!Segitsetek legyszi!Wd my cloudomnal volt egy frissites es sajnos nem tudtam,hogy igy problemas a transmission,es persze hibara futott a telepitese.Utana ujrainditottam a nas-t es azota nem erem el az UI-t.Hogy tudnam visszavarazsolni?Lemondanek a transmissionrol is...Koszi elore is!
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #1718 üzenetére
Lehet én szúrtam el valamit, de a nas újra indulása után nem indul el alapból a torrent kliens.
A leírást követve az utolsó sorral bekerült a crontab ütemezőben a parancs.
@reboot transmission-daemon
Sajnos csak az után tudom használni a klienst ha kiadom manuálisan konzolban a "transmission-daemon" parancsot.
Próbálkoztam már sok mindennel.
Ha külső scriptbe rakom, simán indul, ha meghívom a sriptet cronból akkor pedig command not found hibát kapok.Nem igazán zavar a dolog, de a héten valami eszméleten rossz az áram szolgáltatás, napi 3-4 áramszünet is van
-
drmotto
őstag
válasz
gonorrea #1729 üzenetére
Szia!
Nálad lesz a hiba, a nas beállításainál, mert nálam nem akad semmi, pedig van itt mindenféle átvitel.
Samu UE46F7000 tévé, vcat5e, wdr4300 router, vagy PS3, wifin ugyanez a router, vagy UE32E5300+wr841 ami wifin csatlakozik a wr4300-hoz, és úgy a NAS. Szóval bárhogy van az átvitel, nem lagol. -
gonorrea
senior tag
Üdv!
Miért van az, hogy minidlan-t látja a tv, de üresnek mutatja a könyvtárakat! A tv-m mutataja a wdhálózatot is, és ott látom a filmet, és el is indítja (samu ue40d5000, tp-wdr3600 cat5e kábelek, és mégis laggolt egy hd film, így neveld a sárkányodat
)
-
Asztee
aktív tag
Yeeeeeaaaaah !!!!
2 heti kínlódás és tetszhalál után végre sikerült újra élesztenem a MyBook Live-omat !!!
Ezt a módszert alkalmaztam és SIKERÜLT !!! Most nagyon happy vagyok !
-
itg
tag
válasz
PistiSan #1709 üzenetére
apt-get install -al vigyázni kell, én anno így nyírtam ki a live-ot.
valamelyik php modult akartam telepíteni, de nem figyeltem, hogy milyen függőségei vannak, illetve a telepítés érdekében mit kell cserélnie.
Yes-t nyomtam, lecserélte apache-ot, az egész php-t és én hülye még újra is indítottam, egy gyári beállítások visszaállítása után. (így se ssh, se UI)
Még jó, hogy gariban kicserélték...szedhettem volna szét.
Azóta elolvasom, mit akar cserélni/telepíteni. -
kokosmith
tag
Mini DLNA-t próbáltam telepíteni, de hibába ütköztem, majd őrült módjára nekiálltam próbálkozni netes leírások alapján
Ennek az lett az eredménye, hogy az UI-ja mindenféle hibát dobált, és mivel gyári visszaállítást nem tudtam csinálni, újraindítottam úgy, hogy kihúz-bedug. Nem kellett volna...
Ilyesmi parancsokat próbáltam:
apt-get clean all
apt-get updateIlletve ilyeneket is:
apt-get -f install
apt-get clean allMeg:
apt-get autoremove
Asszem ezután kezdett el szolgáltatásokat újraindítani.
Erről a fórumról szedtem ezeket:
http://www.linuxforums.org/forum/debian-linux/110983-solved-unmet-dependencies.html
-
kokosmith
tag
Szerintetek esélytelen, hogy garanciába el tudjam intézni? Ipon-os gari van rá. Olyan indokkal, hogy mondjuk FW frissítés közben elhasalt?
Megnéztem a szétszedős videót, hát én nagyon nem szívesen állnék neki, tuti ketté törném valamelyik létfontosságú alkatrészt...
Illetve most megpróbáltam megint áramtalanítani 30 óra fehér folyamatos led után, de most újra fehér folyamatos led világít bedugás óta (kb 2 órája), illetve néhány percenként villan egyed a fehér led. Érdemes lehet reset-elést megpróbálni még?
-
Kroni1
veterán
válasz
PistiSan #1718 üzenetére
Azért kérdeztem hogy ezek a szemetelők le voltak-e tiltva, mert az általad linkelt képen nagyon lassunak tűnik a régebbi FW-vel elért másolási sebesség. Kiváncsiságból én is lefuttattam a nastester 1.7-et és nálam sokkal gyorsabb a régi FW alatt is, igaz még mindig nem éri el az új FW-vel általad elért sebességet, szóval az tűnik a leggyorsabbnak..
Az új FW-nál gondolom pont ugyanúgy kell letiltani őket igaz?!
-
PistiSan
addikt
Én a leírás alapján copy+past-al csináltam meg mindent, úgy voltam vele úgy biztos jó lesz, utána majd módosítom amit kell.
Természetesen a wdphotodbmerged és a wdmcserverd is letiltott állapotban figyel végig, ha vissza olvasol a legelejére én voltam az akit rögtön zavart a dolog, és állítottam is le amint tudtam.
Korábban linkeltem a megoszott google doksit ahová a leírásokat pakolt(uk)am, az ott leírtak szerint mentsd le a torrent fájlokat a régi fw-ből, frissíts majd rakd fel a Transmisisont, próbáld ki hogy elindult e, ha igen akkor kész vagy az első lépéssel.
A settings.json fájt én egy az egyben felülírtam a régivel, majd a public mappába mappa helyesen vissza másoltam a kliens (torrent) fájlokat, majd elindíottam ismét a TM-t.A vége az lesz, hogy minden ugyan úgy működik mint frissítés előtt, nem kell újra hashellni semmit, minden bent lesz a kliensben ahogy volt, ugyan oda tölt mint frissítés előtt.
Amit viszont most kihasználtam, hagytam a torrent fájlokat a public megosztásban mivel én azt a mappát igazából nem is használom, viszont így ha legközelebb frissítek majd nem kell foglalkoznom a mentéssel, csupán a settings.json fájlt kell lementenem és később vissza állítani.
(MC, HTOP nagyon hiányzik, valahogy csak fel kéne telepíteni)
-
Kroni1
veterán
válasz
PistiSan #1715 üzenetére
Ezt örömmel hallom! Akkor én is veszem majd a bátorságot ha lesz időm és neki is ugrok majd a frissitésnek.. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem a Public megosztásba szeretném telepíteni a TM-et, hanem egy másik, szintén levédetlen Data megosztásba akkor telepítés közben csak simán átírom mindenhol és kész? Vagy ez okozhat esetleg galibát?
A sebességek amugy gyanusan sokat nőttek, ezt majd én is megnézem, hogy nálam is változik-e ennyit. Amugy a media és a wdphotodbmerged és a wdmcserverd -et te átállítottad disable-re az előző FW-vel vagy nem volt letiltva ez a két folyamat?!
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #1714 üzenetére
Gondoltam megnézem a fw frissítés kiadási megjegyzései között leírt sebesség javítás mennyrire valós, mint kiderült nagyon is!
Pár napja csináltam egy tesztet a NasTester programmal, akkor elég gyatra eredményeket kaptam a valós fájl másoláshoz képest, most ismét elővettem a programot és szinte hihetetlen a javulás, a valós fájl másolás pedig ennél is gyorsabb kb 5-10MB-al.
Itt egy összefoglaló kép a mérésekről: [link]
Firmware Release 4.00.00-607 (7/9/2014) -
PistiSan
addikt
Frissítettem az új fw-re, végig gondoltam és igazából nem nagyon van olyan extra alkalmazás ami miatt félnem kell a apt-get hiányától.
A transmission telepítési leírást követtem. [link] (másolás beillesztés).
Egyelőre minden rendbenlévőnek tűnik.(#1712) wcoo
Arra gondolok, hogy a wd lehet eleve titkosítva tárolja az adatokat a nason, pont azért ha ellopják a jelszó nélkül úgy sem tudják használni, ha meg kivszik a vinyót akkor a titkosított adatokkal megint nem érnek semmit. -
PistiSan
addikt
válasz
kokosmith #1710 üzenetére
Nem tudom hogy titkosítva vannak e az adatok a meghajtón, ha össze kötöd linuxal akkor látfni fogod hogy engedi csatolni a meghajtót vagy sem!
Ha kiírod merre laksz, akkor talán valaki fog jelentkezni, bár szerintem összesen 1 vagy 2 ember lehetett aki így elrontotta a nast, hogy ehhez keljen folyamodnia.
-
PistiSan
addikt
válasz
kokosmith #1708 üzenetére
Szerintem az "apt-get -f install" betett pár dolognak, mivel figyelmen kívül hagyod vele a hibaüzeneteket és telepítesz vele, felülírva akármilyen hibát kiváltó eseményt.
Én több dolgot is telepítettem már a cloudra, azóta is működik tökéletesen.
Véleményem szerint pont az ilyen esetek miatt vették ki az új fw-ből az apt-get install lehetőséget!UNBRICK leírás: [link]
Bele is rakom az összefoglalóba, hogy ne kelljen keresgetni. -
kokosmith
tag
válasz
stickermajom #1706 üzenetére
Ennyire parás a minidlna telepítése? Illetve van itt vajon olyan, aki ilyen brick-elős dolgot meg tud nekem csinálni, aki már gyakorlott ilyenben, és cserébe szívesen fogadna néhány sört?
-
kokosmith
tag
válasz
PistiSan #1705 üzenetére
Még a régi FW volt rajta, tehát mennie kell a parancsnak. Adtam ki sok parancsot, de upgrade-t épp nem.
Pl ilyet: apt-get -f install. Illetve kerestem leírásokban, hogy mit lehetne csinálni, és volt egy parancs, ami a nem futó dolgokat vagy miket eltávolította, meg néhány szolgáltatást újraindított. Utána hasalt el az UI, próbáltam factory reset-et, de az sem indult el, csak hibákat dobált. Adatbázis ellenőrzésre is ERROR-t dobott.
-
PistiSan
addikt
válasz
kokosmith #1704 üzenetére
Azt szokták mondani, hogy várd meg a fehér ledet amíg helyre jön!
Van amikor több mint 1 nap kell hozzá, egyébként te milyen fw-t használtál rá? Úgy tudom a legújabb fw-vel már nincs apt-get install teletőség, korábbi hozzászólásodból látom hogy használtad a parancsot!Ugye upgrade parancsot véletlenül sem adtál ki? Mert az tönkre teheti az egész rendszert.
-
kokosmith
tag
válasz
kokosmith #1703 üzenetére
Tegnap már az UI is ezer féle hibát dobott, de a kütyü még elérhető volt. Mivel UI-ból nem tudtam újra indítani, áramtalanítással próbálkoztam. Jelenleg 16 órája fehér folyamatos led világít. Kérlek segítsetek, hogy mit csináljak annak érdekében, hogy életre keltsem a kütyüt. Ha még az adatok elvesztése nélkül sikerülne ez, az még szuperebb lenne, de az első számú cél az, hogy beinduljon szétszerelés nélkül!
Kérlek segítsetek!
-
Asztee
aktív tag
válasz
stickermajom #1701 üzenetére
Nem. A Public/transmission/downloads-ba. Bár a TM setupjában az van hogy : /root/Dowloads
,de a PC-n és a TV szerint is a Public/transmission/downloads-ban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Használt Számítógép!
- CHUWI Surpad Tablet 4G LTE Dual SIM 4/128GB - OUKITEL RT1 4/64GB 4G Dual SIM Android RUGGED Tablet
- Playseat Trophy fekete + Logitech G920 kormány eladó
- 10TB WD GOLD !!! WD102KRYZ (RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- Funko Fantasztikus Négyes Láthatatlan Nő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest