- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
-
krealon
veterán
How to enable port forwarding on a network router for use with a WD My Cloud
WD My Cloud Setup --> Click Here for Instructions
...
Navigate to the General option under Settings and scroll down to where it says Cloud Access.
Remote Access --> [On] -
-
dish17
csendes tag
Köszi! Az úgy érthető, de nekem sajnos a mediaplayer kimaradt a körből, igazából nem is szeretnék még arra is beruházni, van a roteren a nas, egy laptop és a tv. A gépen van serviio, de ennyi a lehetőségem, úgyhogy gondolom az iso-ról mindenképp le kell mondanom, de az legyen a legnagyobb baj, majd máskor jobban megnézem és nem töltök olyat, mást szerencsére visz mindent, serviio-val a feliratok is mennek szóval ez nekem elég lesz.
Még egy érdekesség ha már szóba hoztam
a tv és a nas kábelen van kötve a routerre, 5 ghz-es router. Jelenlg a legnagyobb mkv filmem 17 giga 1,5 órás, ez a nasról simán fut, akkor is, ha a tvt nem kábelen kötöm hanem wifin csatlakozik, nincs akadás, semmi, ergo úgy gondolom a wifi sebessége elég kell legyen hozzá. De ezt csak próbaként néztem meg, a tvt nem gond kábelen kötni. Viszont a laptopomon nincs utp csatlakozás, így azt csak wifin tudom csatlakoztatni szintén 5ghz-en, de ha így akarom lejátszani a gépről (serviio-val) ugyanazt az mkv-t akkor már akad.Külön érdekes, hogy akkor is nagyjából ugyanott és ugyanannyit akad, ha a gépre másolom a filmet és onnan indítom, magyarul egyszer megy át a wifin és akkor is ha a nasról file megosztással szedi a serviio és onnan megy vissza a tvre (tehát itt kvázi kétszer megy át a wifin). Ennek mi lehet az oka?
-
drmotto
őstag
Én ez alapján, 13 sor copypaste.
-
Ed Parker
nagyúr
Nem akkora mutatvány mint amennyire ijesztő, a szópóka ott van, ha valami olyasmit is ki törölsz a sorból, amiről nem tudtad hogy kell oda es akkor mér' nem megy
De amúgy kb fél óra es megvan.
Matyi94: ez a leírás jo a mycloudra is, mert en nem ebből csináltam meg es a szerző is felhívja erre a figyelmet.
-
matyi94
senior tag
Millió leírás van róla. Én életemben nem csináltam még ilyet, mégis egy félórás művelet volt, amiből 25 perc volt a terminalos szövegszerkesztő használatának megtanulása. Ha azt a lépést úgy csinálod, hogy filezillával leszeded a config.jsont és gépen szerkeszted, majd frissíted, akkor az egész kb 8-10 programsor copy-pastelése innen.
Más: azt merre tudom beállítani, hogy a transmission admin jogosultságú mappákhoz is hozzáférjen?
-
BullZeye
veterán
My Cloud Desktop App - Windows
(#705) vizcsap
Ha lekapcsolsz mindent róla (TV, Gépek, Telefonok stb) akkor nálam olyan 5-15 perc alatt kezd el pulzálni a fény nagyon lassan, kb 1,5-2 másodperc alatt elalszik teljesen a led, és utána újra feléled és megint elalszik.
Ami érdekes, hogy hajnalban ha felébredek néha kijön sleepből, és hallom, ahogy felpörög, pedig ki van lőve az auto upgrade is.(#731) Alex91
Lenne úgy, viszont akkor lenne user error, ha SSHn keresztül piszkáltam volna, és ott állítok be manuálisan mindent, de ez az UI, amit Pistike is elér, és állítgatja, ahogy a könyvben ez le van írva
De nagyon bízom benne, hogy tényleg ilyen egyszerűen lehet javítani.Ha nem, akkor küldöm a supportnak 141 log fájlt tartalmazó zipet, aztán bogarásszanak
-
PistiSan
addikt
Fura, tehát sem a weben, sem a hálózaton nem éred el, mégis hálózaton látod hogy ott van.
Nem tudom mit tennék, valószínűleg én is megpróbálnám a tápot kihúzni, majd vissza.
Viszont a bootoláskor tényleg ne türelmetlenkedj, remélem sikerrel jársz.Ha másnak sincs jobb ötlete, akkor szerintem próbáld meg.
-
stickermajom
addikt
Nem ismerem a Linksys menürendszerét, de nálam DHCP Clients List alatt érhető el az összes csatlakoztatott kliens, mert nem használok statikus címzést, az eszköz IP-jének állandóságát címfoglalással biztosítom.
Valami ilyesmit kéne keresni, ott egészen biztosan meglesz, hogy épp milyen címet kapott a My Cloud. Nekem WDMyCloud néven meg is jelenik, de legrosszabb esetben MAC cím alapján beazonosíthatod. (Vagy végigpróbálgatod az összeset
)
szerk.: akkor ez a komment felesleges, mert mialatt megírtam megoldódott
-
stickermajom
addikt
Milyen kábelt használsz? Nincs mellette elektromos elosztó, vagy vezeték a falban véletlenül? Én két hétig szívtam ezzel, hiába voltak jó minőségű cat5e UTP kábeleim, sehogy nem akart menni és végül kiderült, hogy az elosztó pont annyira zavart be, hogy csak 100Mbps sebességre volt képes a router és a pc között. Cat6 FTP kábel megoldotta a dolgot
-
-
Celtis
veterán
Tökéletesen alkalmas. A torrent klienst ugyan kézzel kell telepíteni, de ez 2 perc.
Ez a NAS kényelemes ki tudja szolgálni a TV-t, meg a háztartásban előforduló eszközöket. A szűk keresztmetszet a wifi lesz.A hétvégén teszteltem, 60MB/s fölött volt az olvasási sebesség, miközben a torrent kliens is futott, igaz csak 1-2 torrenttel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest