- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
eleinte nem kellett nightwave kreditért venni, rengeteget össze lehetett farmolni akár cetuson küldikből, vagy éppen alertekből - úgy hogy mindent legyártottam amihez kell van most 500felett valamivel
más, ez a Railjack avionics farm kegyetlenül "pain in da ass" ami komolyabb "gold tier" avionics baromi csekély az esély rá hogy kidobja az amúgy is ritka ellenfél --> 1% és ez alatt - tehát az adott ellenfélből jó ha van 4 per mission, és erre rájön még a % esés - egy darab kell már csak a szettből, de azt nem tartom annyira eget-rengetően fontosnak, uh hanyagolom
találkozott már valaki RJ-ben hasonló itemmel? mi lehet ez? Felvenni nem tudtam, azóta sem láttam a cuccot.
(#6425) ViZion ez a Serro most kb azt sem tudom miez
amúgy elnézve a statját igen alacsony krites, én már hagynám is
Fragor Prime amúgy nagyon ütős cucc, azt ajánlom 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy elnézve a statját igen alacsony krites, én már hagynám is
Fragor Prime amúgy nagyon ütős cucc, azt ajánlom