Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én meg közben összeraktam a Volt meg Saryn build-jeim. Pár mod meg Forma kell még, de amíg kitanulom jók lesznek. Viszont Saryn esik sokat szóval a Regenerative molt kelleni fog vagy Melee-re health visszatöltés.
Mindig látom videókon, hogy tölt vissza az életük meg a pajzs hihetetlenül gyorsan. Nem értem, hogy hogy.
Relic-ezésre is nagyon ráhangolódtam, összekötöttem a szintezéssel. Így lassan MR14 leszek, talán ma. Sajnos sokszor nem lett szerencsém, de az utolsó darabokat meg tudom venni. Viszont lett rengeteg Forma meg olyan darab amit eladhatok.
Szóval szép, hogy tervezetten játszanék, de pár napja nem úgy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest