Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Igen, de a Warframe corrupted mod-ok 10-12 plat-ok. De nem is csinálom 4-nél többször naponta. Ahogy írtam 3(2:30) perc alatt meglehet a Capture. Bullet Jump az a kulccsal is gyors meg a roll is. Rhino egyedül az Iron Skin miatt jó, de lehet Nezha-t is vinni, ott is van shield buff + gyorsítás. De azért nem krumplizok megint. Rhino elég csak ugrálni kell sokat. Valamelyik nap 4 körből 2 warframe mod jött, volt vagy 1 perc mire eladtam őket. Az egy jó 24 plat 10 perc melóval.

Blood rush-on gondolkodom még, hogy párat kiszedek csak kell krumpli a Limbo-ra, hogy gyors legyen, viszont szeretném a Prime verziót szóval várok vele. Ha megunom a Vault-ot lehet megyek pár Lua spy-t. Elvileg a Vault óránként 70-80 plat-ot tud termelni. Szerencsével persze. Talán a Relic érdekesebb viszont a Vault meg a Relic barátok a Void Fissure miatt, kell a kulcsokhoz. Ha én farmolok valamit szeretem mesterien csinálni. Sok gyakorlás csodákra képes. Ivara farmolásnál a Spy küldetések is kb 4-5 percesek voltak nekem.
Lich is tervben van, de ahhoz kell Relic meg Parazon mod-ok, mert az is csak 1 van.

(Nem is tudtam, hogy a Silver Grove is ad speckó mod-okat lol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Tápos kibeszélő offtopik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Nyaralás topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest