Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Igen, de a Warframe corrupted mod-ok 10-12 plat-ok. De nem is csinálom 4-nél többször naponta. Ahogy írtam 3(2:30) perc alatt meglehet a Capture. Bullet Jump az a kulccsal is gyors meg a roll is. Rhino egyedül az Iron Skin miatt jó, de lehet Nezha-t is vinni, ott is van shield buff + gyorsítás. De azért nem krumplizok megint. Rhino elég csak ugrálni kell sokat. Valamelyik nap 4 körből 2 warframe mod jött, volt vagy 1 perc mire eladtam őket. Az egy jó 24 plat 10 perc melóval.

Blood rush-on gondolkodom még, hogy párat kiszedek csak kell krumpli a Limbo-ra, hogy gyors legyen, viszont szeretném a Prime verziót szóval várok vele. Ha megunom a Vault-ot lehet megyek pár Lua spy-t. Elvileg a Vault óránként 70-80 plat-ot tud termelni. Szerencsével persze. Talán a Relic érdekesebb viszont a Vault meg a Relic barátok a Void Fissure miatt, kell a kulcsokhoz. Ha én farmolok valamit szeretem mesterien csinálni. Sok gyakorlás csodákra képes. Ivara farmolásnál a Spy küldetések is kb 4-5 percesek voltak nekem.
Lich is tervben van, de ahhoz kell Relic meg Parazon mod-ok, mert az is csak 1 van.

(Nem is tudtam, hogy a Silver Grove is ad speckó mod-okat lol)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest