Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Igen, de a Warframe corrupted mod-ok 10-12 plat-ok. De nem is csinálom 4-nél többször naponta. Ahogy írtam 3(2:30) perc alatt meglehet a Capture. Bullet Jump az a kulccsal is gyors meg a roll is. Rhino egyedül az Iron Skin miatt jó, de lehet Nezha-t is vinni, ott is van shield buff + gyorsítás. De azért nem krumplizok megint. Rhino elég csak ugrálni kell sokat. Valamelyik nap 4 körből 2 warframe mod jött, volt vagy 1 perc mire eladtam őket. Az egy jó 24 plat 10 perc melóval.

Blood rush-on gondolkodom még, hogy párat kiszedek csak kell krumpli a Limbo-ra, hogy gyors legyen, viszont szeretném a Prime verziót szóval várok vele. Ha megunom a Vault-ot lehet megyek pár Lua spy-t. Elvileg a Vault óránként 70-80 plat-ot tud termelni. Szerencsével persze. Talán a Relic érdekesebb viszont a Vault meg a Relic barátok a Void Fissure miatt, kell a kulcsokhoz. Ha én farmolok valamit szeretem mesterien csinálni. Sok gyakorlás csodákra képes. Ivara farmolásnál a Spy küldetések is kb 4-5 percesek voltak nekem.
Lich is tervben van, de ahhoz kell Relic meg Parazon mod-ok, mert az is csak 1 van.

(Nem is tudtam, hogy a Silver Grove is ad speckó mod-okat lol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest