Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Igen, de a Warframe corrupted mod-ok 10-12 plat-ok. De nem is csinálom 4-nél többször naponta. Ahogy írtam 3(2:30) perc alatt meglehet a Capture. Bullet Jump az a kulccsal is gyors meg a roll is. Rhino egyedül az Iron Skin miatt jó, de lehet Nezha-t is vinni, ott is van shield buff + gyorsítás. De azért nem krumplizok megint. Rhino elég csak ugrálni kell sokat. Valamelyik nap 4 körből 2 warframe mod jött, volt vagy 1 perc mire eladtam őket. Az egy jó 24 plat 10 perc melóval.

Blood rush-on gondolkodom még, hogy párat kiszedek csak kell krumpli a Limbo-ra, hogy gyors legyen, viszont szeretném a Prime verziót szóval várok vele. Ha megunom a Vault-ot lehet megyek pár Lua spy-t. Elvileg a Vault óránként 70-80 plat-ot tud termelni. Szerencsével persze. Talán a Relic érdekesebb viszont a Vault meg a Relic barátok a Void Fissure miatt, kell a kulcsokhoz. Ha én farmolok valamit szeretem mesterien csinálni. Sok gyakorlás csodákra képes. Ivara farmolásnál a Spy küldetések is kb 4-5 percesek voltak nekem.
Lich is tervben van, de ahhoz kell Relic meg Parazon mod-ok, mert az is csak 1 van.

(Nem is tudtam, hogy a Silver Grove is ad speckó mod-okat lol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest