Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

Néztem én is az árakat... nem tudom, h mekkora biznisz (mármint hogy mennyire adják-veszik, mert mintha ua. lenne a kínálat).

Én felraktam 2-3 rivent, semmi. Volt akire ráírtam, h megvenném. AFK volt a 90%, de aki nem, az sem írt annyit sem, h kabbe. Tegnap vkinek a klánban eladtam egy rivent, amit nem tudtam kinyitni. 4 ayatant adott, mindenki boldog. Kereste a kihívást, hát ebben van. :)

Vik: nagyon gyorsan haladsz. Én nem tervezgettem, játszottam amihez kedvem volt, mostanság is így van ez. Persze most kell megint Cryotik és mutagen sample, ez módosítja a terveim (illetve a nem létező terveim).
    Néha fegyók, néha warframe, de ha megszerzem, akkor csak játék. OK, figyelem a nightwave-t, weekly ayatan-t, ilyesmit. De nem kapkodok, tutira marad még felfedezni való.

Mániám a maxolás, beszéltük, h többnyire ez idő és egyéb. De most pl. mutagen sample farmra készítem nekrost. Sokadik forma... pár mod hiányzik. Múltkor jó volt nidus is a survival-on, de állítólag nekrossal lehet sokat farmolni. Mindenféle feladatra raktam össze fegyót, warframe-t. Persze néha találok újabbat, érdekesebbet, amiket minap is írtam.

...és a kuva fegyókat még meg sem szereztem. Erre érdemes lenne még időt szánni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés