Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
azt hittem a küldetéseket (quests) kérdezted, (ez amolyan single palyer része a játéknak végül is, akkor majd ez később jól fog jönni) lényegében sztem ennél jobban senki sem tudná leírni, hogy mi minek az előfeltétele és mik a rewardok stb, mint az az oldal.. én kb 2014 év eleje óta játszom, és annyi frissítés jött, új content, hogy ha akarnám sem tudnám fejből felsorolni, hogy melyik küldetés után melyik jön, mert idő közben megcsináltam őket idestova már hosszú hosszú éve
// utolsó hszed után már értem hogy a missionökre voltál kíváncsi, legfontosabb hogy szerezz egy ütőképes fegyvert (akár primary + secondary + melee egyszerre) / warfremaet, ill elég nyersanyagot, ahhoz ha le kell gyártani valami cuccot - ha ezek megvannak jöhetnek a különböző fegyver/warframe farmok amik mastery (ez a karid fő szintje) pontot adnak egészen 30as szintig (de csak 1x eléve azt)) való húzásukig (am ez a szint akár fegyver akár warframe szintje, nem összekeverendő a masteryvel), az az igazság hogy mindennek (fegyver, warframe, companion etc.) megvan a saját mastery szint függése (már linkeltem a vidit, de ebben is jól látni 01:45nél), tehát nem tudsz pik pak olyan cuccot használni majd ami nem a mastery szintedhez való
az hogy a bolygókon milyen sorrendben mész végig kb mindegy, ill csak annyira fontos hogy melyik ad több kreditet, lootot (elsősorban nyersanyag, másodsorban blueprinteket) ez által szükségszerűen (érdemes minél többet feloldani a változó nyersanyagigény végett, amúgy ha kell valami nyersanyag akkor egy ismerősöd is el tud "taxizni" olyan helyre ami neked le van zárva)
ezek a vidik talán segítenek az elején picit a fegyverválasztásban majd,
Warframe - Primary Weapon Recommendations For Each Mastery Rank
Warframe - Secondary Weapon Recommendations For Each Mastery Rank
warframe megválasztásában ami fontos az elején hogy legyen masszív tank framed (pl Rhino (ez az oldal ír minden hasznos infót, hol tudod megszerezni, nyersanyagigény stb), tehát legyen több armorja, életereje, pajzsa), utána ha picit elsajátítottad a játék mechanikát akkor jöhetnek a képességeik buildelése ill, más framek is, én anno mag-el kezdtem
fegyverek buildelésénél fontos hogy milyen az adott fegyvered képessége, az ellenfél típusa - ennek függvényében kell buildelned az adott fegyvered - erre van egy jó kis táblázat amit itt találsz - de van számos how to build video is youtubon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Jogász topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Projektor topic
- RAM topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest