Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #5956 üzenetére

A legtöbb küldi újrajátszható, a főküldik közül is több, de nem mind. Ezeket a codexben látod.
    Egyelőre akkor azt ajánlom, h Mars felé nyomulj, ott a bazár már segítség. Ahogy írtam, sok jófej van, alacsony MR-el kapsz akár free cuccokat is. Este gyere fel vmikor, ha lesz boar BP-m, azt odaadom, meg pár modot.
    Braton kezdő is jó, csak az infested pályákon elvérzik sztem. A boar egy sg, moddolva brutál sebzéssel, igaz rövid táv, de sokáig elvoltam vele. Mellé lehet sok jó cuccot szerezni, alacsony szinten a botok nagyon jók, gyorsak. Ha nyaszatolni szeretnél, akkor Galatine, de ahhoz sok mod kell. Eleinte a secondaryra nem költenék -ezeket a modokat endóra váltottam, csak ha volt sárga, az maradt.
    Secondaryból később nekem a Mara Detron vált be (ezt a baró srác árulja néha) és a "zsebrakétavető" Akarius, a kis hőkövetős rakétáival. Mindkettőnek van hátránya is, de pl. az utóbbival Eidolon síkságon lazán lehet bóklászni, halottak, mire látnak. Eleinte ezekre nem lesz szükség mondjuk.
    Én is este/éjjel játszom, ha elakadsz, kérdés van írj.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés