Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
A legtöbb küldi újrajátszható, a főküldik közül is több, de nem mind. Ezeket a codexben látod.
Egyelőre akkor azt ajánlom, h Mars felé nyomulj, ott a bazár már segítség. Ahogy írtam, sok jófej van, alacsony MR-el kapsz akár free cuccokat is. Este gyere fel vmikor, ha lesz boar BP-m, azt odaadom, meg pár modot.
Braton kezdő is jó, csak az infested pályákon elvérzik sztem. A boar egy sg, moddolva brutál sebzéssel, igaz rövid táv, de sokáig elvoltam vele. Mellé lehet sok jó cuccot szerezni, alacsony szinten a botok nagyon jók, gyorsak. Ha nyaszatolni szeretnél, akkor Galatine, de ahhoz sok mod kell. Eleinte a secondaryra nem költenék -ezeket a modokat endóra váltottam, csak ha volt sárga, az maradt.
Secondaryból később nekem a Mara Detron vált be (ezt a baró srác árulja néha) és a "zsebrakétavető" Akarius, a kis hőkövetős rakétáival. Mindkettőnek van hátránya is, de pl. az utóbbival Eidolon síkságon lazán lehet bóklászni, halottak, mire látnak. Eleinte ezekre nem lesz szükség mondjuk.
Én is este/éjjel játszom, ha elakadsz, kérdés van írj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Renault, Dacia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.