Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
igen, warframe elsődlegesen egy elcseszett grindfest szimulátor
de mondjuk olykor jó, mert leköt egy vacak nap után, segít kikapcsolniazok a questek igen, a többi újrajátszható, akár felfogható mellékküldiknek is, amiben szerzel új eszközöket
a questek is nagyon fontosak, mert azok oldanak fel 1-2 főbb dolgotugye vannak a companion-ok - ez alatt értsd: kavat-ok (cicák=) ), kubrow-ok, (blökik =) ), sentinel-ek (fejed fölött elhelyezkedő kis robotizék - első ami számodra elérhető lesz az sztem ez lesz) - elsődlegesen ezeket is érdemes élettel, páncéllal kigyúrni, majd másodsorban - mivel most kezdted eléggé szükséges neked a nyersanyag, így egy olyan modot berakni amely beszippantja az ellenfelek (ill, ládák, szekrények) által hátrahagyott lootot (ez nagyon fontos, igen hasznos mod)
nagyon sokáig sentinellel mentem, aztán jöttek a kubrow-ok majd kavatok, direkt nem használtam őket, ill. csak addig ameddig fel nem húztam mindet 30as szintre a mastery pontok végett, aztán mentek a hibernálóba
mint a Pusztítóban Stalone :_D egyszerűen egy erőltetett tamagocsinak tudtam be őket, most jelenleg van egy Smeeta kavatom, melyet a Charm mód miatt szeretek és nem utolsó sorban van neki is vakuum modja 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de mondjuk olykor jó, mert leköt egy vacak nap után, segít kikapcsolni