Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#5988) ViZion válasza s4hu|SyD^ (#5987) üzenetére


ViZion
félisten

Nem jól értetted sztem.
A szerzett XP eloszlik, a %-ot nem vágom fejből, de nagy adagot kap, amivel harcoltál, egy keveset a többi (companion fegyó és a companion is), valamennyit kap a többi felrakott fegyver és a warframe is. Tehát ha van bent egy fullos kard, akkor az is megkapja -még az exalted is-, ami így kárba vész. Ha húzni akarod egyik cuccot, akkor a lehető legkevesebb egyéb legyen felpakolva.
Nálam ignis wraith van, meg mellé amit húzok. Ha már arra is tudok pakolni, akkor ignis ki és csak azzal megyek. Erre jó a Sanctuary, mert kicsi pálya, sok ellenfél, és a csapattól is jön XP, ha a közelben ölnek.
Másik, h formázás után is fejlődnek a cuccok, de az már az MR szintbe nem számít bele. Szal. első körben legyen egy stabil warframed, meg egy jó fegyód, amivel tudod a többi cuccot húzni, küldit csinálni. MR 5-6-után már sokkal jobb fegyók vannak, addig Boar, Braton elég. Saturn-ra már érdemes vmi combosabb fegyót összerakni, onnantól keményebb. MR 10-től megint sok jó cucc van, klánból kivehetők, etc. Eddigre lesz már prime cuccod is, ha néha relicezel.
Relicből egyelőre a formát és a jobb prime cuccokat vedd ki. Forma rengeteg kell majd.
Boar-t uranuson dobja, egyik este beviszlek, összeszedjük. Abba is kell 3-5 forma, de utána nyugi van, minent visz sokáig.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.