Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #5952 üzenetére

Leírom én hogy csináltam...
    A régi játékosokkal nem lehet lépést tartani, végigrohannak, kész. De nekem kellett a loot, szal. én eleinte szólóban mentem, amit nem tudtam megcsinálni, oda volt csak public.
    Modokat hetente nézd át, ami felesleges, dupla, az mehet endóba. Nem MR-re hajtottam, inkább több formával csináltam jó fegyókat, sok lootolás, könnyebb pályákat akár újra is toltam, főleg az erdősek tetszettek.
    Volt egy pont, h sok nanospore kellett volna... kezdetben alig van. -mondjuk nem írtad, h hol tartasz-
    Ilyenkor recruit csatorna: need taxi for saturn, nano spore farm.
    Jelentkeznek, kezdőket sokan segítik, kaptam modokat, endónak való cuccot és platinumot is, ingyen. Marson a bazárban is próbálkozz, sok jó arc van. Később már a warframe market jobb persze. Angol tudás nem árt, de ha klánba kerülsz, akkor onnan is vihetnek magukkal és esetleg olyan cuccokhoz jutsz így, amik megkönnyítik a kezdést.

Ha lehet, a prime cuccokat tartsd meg, de inventoryból a dupla, felesleges bp-ket eladhatod.
    Pízkeresés eleinte Ceres/Gabii survival, 5 perc és kilépsz, ~20-28k píz, mikor már sokadszor tolod a loot is jó lesz. Tovább nem érdemes maradni, alig kapsz több kreditet.
    Ha a saturnra eljutsz, akkor a nanospore hiány enyhül. Lesz más farmolni való.
    Ha sikerül egy gyors, ütésálló Warframe-t moddolnod, akkor vannak könnyű relic küldik, publicban nem nehéz, maradj a többiekkel, sok píz, prime cuccok. Ezeknek később lesz jelentősége, eladható platért vagy dukátért.

He leírod hol jársz, mikor vagy fent, akkor friend-be raklak, mehetünk pár kört, van sok modom, amit odaadok, később találsz biztos, de most segíthet.
    ezt másold be a chatbe:
    /w Vizion-HUN Hello...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés