Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Led: GE, Tracon ezeknél néha tapasztaltam halk zúgást eddig. Az átlagnál jobb a hallásom, olyat is hallok amit más nem. A GM-et az ügyfél is hallottam, a Tracon-t nem mindig hallotta más.
Hasonlóan volt gondom Osram/Ledvance éjjeli fényekkel. Azokat a már a félsüket is hallja, olyan hangosak.A GE egy személyes kedvenc, ha fel volt kapcsolva az FM sáv 1/3-a a rádión meghalt...
Megtartottam magamnak... ki tudja mire lesz még jó, ezzel a plusz feature-val.A LED még mindig gyerekcipőben jár... Március végén épp egy Tungsgram mérnőkkel vitatkoztam, amikor egy 1600 nm-es gyártócsarnok világításáról volt szó. Minél többet tudsz róluk, minél több megy át a kezed alatt... úgy látod majd idővel magad is. De ha majd ezek is 60-70 évet tudnak fejlődni a consumer részen, mint a fénycsövek... akkor már ezek is jók lesznek. Ott is a végére jött el a tökély... aztán a végén már kompakt is lett stb...
Meliora sunt bono inimica
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest