Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2551) papaya


papaya
senior tag

Úgy látszik, eléggé népszerű ez a szám amit a videó alá raktál, én is ezt választottam :B

Elkészítettem az első esküvős videót, íme: [link]

Egyedül voltam. Sajnos néha csúnyán látszik, a warp stabilizálás. Illetve még rengeteget kell gyakorolnom: a stabil monopodozást, a színkorrekciót, a nézőpontokat, a vágást stb. stb.. Vhol most el kellett kezdeni, de a cél még nagyon messze van.. :K

Canon 600D+50 mm f1.8 mk2 +15mm f2.8 fisheye állt rendelkezésemre. Valamint egy verbon dv 6000 tripod, és egy manofrotto 561bhdv monopod.

[ Szerkesztve ]

(#2552) Dictator^ válasza papaya (#2551) üzenetére


Dictator^
veterán

Mivel megy a sok megosztás, bedobok egyet Én is a mi videónkból.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2553) .DLL


.DLL
veterán

Az meg a másik, hogy biztonság a megrendelő felé. Ha bármi gebasz történik az egy szem felszereléssel vagy az egy szem operatőrrel akkor oda a munka.

(P.H.)

(#2554) papaya válasza .DLL (#2553) üzenetére


papaya
senior tag

jogos, nálam most két 600D volt. Tény és való, hogy én is két emberes felállásban tudom csak elképzelni a jövőt. Most végig felvettem a szertartásokat is az egyik géppel, a fix állványon thx by ML még a felvételt sem kellett újraindítgatni. Az volt most a biztosíték.

[ Szerkesztve ]

(#2555) .DLL válasza papaya (#2554) üzenetére


.DLL
veterán

Na a modern tehnyika! :D

Egyébként gratula, első videónak nagyon jó lett, szép képek, jó kompók, 1-2 dolog lehetett volna rövidebb, de így is abszolút nézhető volt, pontosabban jó volt nézni.

Én eddig csak 2 esküvőn voltam, az elsőn szintén egyedül, a következőn pedig másod/stedycam operatőrnek. Sajnos még egyiket sem tették fel netre, bár nálam megvan szinte minden, de csak a nyers fájlok.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#2556) papaya válasza .DLL (#2555) üzenetére


papaya
senior tag

Köszi!

Amúgy egy komoly dilemmám volt vágás közben. Ugye a zenére akartam szinkronizálni a képváltásokat, azonban amikor csak egyenlő időben, szabályosan ismétlődő rövid snittetek hagytam, az egész olyan durva, és követhetetlenné vált. Másik divatos dolog mostanság, hogy a videókat mindenféle áttűnésék nélkül készítik el a "cinematográfusok". Ezzel én is próbálkoztam, de még így is sok maradt a szememnek "csúnya" váltásból, nem hogy az áttűnés nélküli verzióban ahogy kinézett.

Tényleg van ebben is trend, vagy van erre vmi tuti recept, hogyan érdemes?

(#2557) Dictator^ válasza papaya (#2556) üzenetére


Dictator^
veterán

Nekem is tetszett a videó, kevés a remegős képed szerencsére (nálunk is szokott lenni, de szerencsére a két kamera miatt kerüljük a használatát), plusz a slider jó feldobja a képet.
A zene szerintem okés, bár most mindenhol ez folyik.
Öltözködésnél lehet érezni egy picit a remegést, szerencsére néhol nem zavaró, mert mozgás van épp alapból a képen is.
Egy külső mikrofon/diktafonnal a kevés "beszédes" jeleneteknél lehetne feldobni egy picit a videót.
"Kijelenti-e xy.. ... Igen"

A végén lévő zene nekem picit fura, pár képi anyaghoz amugy jó, mert gyors a vágás, meg a pörgös részek maradtak bent, de ilyet még én nem mertem , vagy mertünk felhasználni.
Holott stilusba hozzám közelebb áll mint a lassabb, vagy éneklős zenék.

A teljes filmbe mennyi került amugy a házasságkötő teremből be?
Végig klippes formában maradt, vagy a beszédeket "végig" meghagytad?

A párnak, hogy tetszett ez a miniklipp?

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2558) papaya válasza Dictator^ (#2557) üzenetére


papaya
senior tag

Köszi, hogy megnézted. :R

Megfogadom a tanácsodat :K Tuti a mikrofon lesz a következő dolog amit megveszek. Már azon a héten is meg akartam venni amikor az esküvő volt, de nem ért volna ide (vmi készlet hiány volt), azóta meg még nem küldtem el a rendelést..

Amúgy a párnak nagyon tetszett, azóta milliószor megnézték már, azt mondták. Nekik nagyon bejön a dubstep, mint zenei stílus, ezért is választottam azt a számot másodiknak. Azt a részt emelték ki először, hogy milyen frankó :)

A hosszú verziót még csak most fogom megcsinálni, terjedelmében olyan 1-1,5 óra körülire gondoltam, majd kiderül mennyire fárasztó. Abba sem tervezem belerakni a full szertartást (mivel az ott lesz külön, vágatlanul), de azért hosszabb részeket hagyok benne belőlük természetesen, valamint több lagzist eredeti hanggal, illetve majdnem full menyasszony táncot, meg pár röhejes felvételt is hagytam még, ami a rövidben nem szerepelt, a botrány elkerülése végett :D Abban már azokat a zenéket tervezem használni, amit ők választottak még szertartásra, ha egyáltalán kell majd bármilyen zene bele.

[ Szerkesztve ]

(#2559) Dictator^ válasza papaya (#2558) üzenetére


Dictator^
veterán

Az viszont szuper, nem gondoltam volna, hogy a pár is ilyen zenei stilust kedvel :)
Nálunk úgy van, hogy az egész templomi/házasságkötő terem előtt zsebre vágatjuk a leendő férjjel a diktafont (amiből egy mini sztereo mikrofon van a zakóra csíptetve). Illetve ha ez elmarad, akkor le van téve a Pap köré valahova (ahol nem zavar be).. kivéve ha a Pap ezt nem engedélyezi.. már sajnos volt ilyen. (Vagy esetleg a hangfal közelébe van téve.)

Az nem semmi, mármint az 1,1-5 óra, mi a két kamerával olyan 40-60percet vágunk "klippesítve".

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2560) .DLL válasza papaya (#2558) üzenetére


.DLL
veterán

Amúgy a második fele nekem is bejött a zene miatt :D Pont amikor lankadna a figyelem, akkor bejön egy jó pörgős drum&bass -(dubstep, mert a dubstep pont hogy lassúbb, és inkább zúzós)- ami a zenei ízlésem felét/kétharmadát kiteszi, de úgy gondoltam, hogy emiatt elfogult vagyok és nem emelem ki, de ezek szerint nem csak nekem jött be.
A gang-nam-style esküvők után ez piskóta... :DD

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#2561) gabesz82 válasza Dictator^ (#2550) üzenetére


gabesz82
senior tag

Lekopogjam nálam nem volt még probléma az egy emberes felállasból, tartalék felszerelés természetesen van. Én nem egy olyan lagzin jártam ahol a párt kifejezetten idegesítette, hogy kb. 4én rohangásznak körülöttük (2-2 fotós videós), de az igaz, hogy később a vágásnál könnyebb ha 2 operatőr volt. Plusz nálam mindig megvan az alap koncepció, pontosam tudom, hogy mi után mi következik, nincs váratlan dolog.

PSN: Morfologus82

(#2562) Dictator^ válasza gabesz82 (#2561) üzenetére


Dictator^
veterán

Na jó, nálunk is megvan, hogy mi után mi jön. De sokszor volt, hogy megkértük a tanukat is, hogy ne tömörüljenek már nagyon össze, mert nem látunk majd belölük semmit, erre összeálltak és szerencsre volt, mert a másodoperatőr rálátott.
Mindenhol érhet meglepetés.
Eddig nálunk ilyen probléma nem volt, pedig amerre jártunk ott két videós volt.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2563) Dictator^ válasza Dictator^ (#2562) üzenetére


Dictator^
veterán

Az alsó mondat arra szólt, hogy a több kamerás/fotós sosem zavarta a párt.
Csak picit fáradt vagyok már :)

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2564) gabesz82 válasza Dictator^ (#2562) üzenetére


gabesz82
senior tag

Tény és való, hogy nekem is volt már olyan, hogy valaki (de mindig ugyanaz az emberke) olyan érzéssel állt bele a képbe, hogy mindig arrébb kellett menni és "jött utánam" mintha csak direkt lett volna :) De mivel nem a 2 órás dokumentálós stílust nyomom, így fontos részről még ilyen miatt sosem maradtam le (kopp-kopp). Egyébként tőletek szokták még kérni ezt a jellegű videós szolgáltatást (mármint a hosszú, mindent eredetiben verziót), mert én úgy vettem észre, hogy nem igazán szeretik már... Nekem volt olyan párom, ahol a vőlegény azt mondta a kb. 3-4 perces trailerre, hogy ez elég is lesz :D

PSN: Morfologus82

(#2565) .DLL


.DLL
veterán

Hoppá, most tudtam meg, hogy a legutóbbi esküvő videója már biza fel lett töltve, úgyhogy akkor meg is osztanám veletek: Fanni és Márk :)

(P.H.)

(#2566) Dvico


Dvico
csendes tag

Látom ez a remegés másoknál is gond.Szívok vele én is most, hogy ne kelljen kukázni sokat.Van pár nagyon jó lencse amibe elkelne az IS.
Ha már posztolgattok, megosztom én is amin dolgozom : [link] :)

(#2567) Dictator^ válasza gabesz82 (#2564) üzenetére


Dictator^
veterán

Szerencsére nem kérik, mi alapból már csak a modern esküvői videózást ajánlunk fel, úgymond klippes formában ami olyan 30-40-60perc. Plusz videóüzenetek ha kérik, illetve a nyersanyag a pártól hozott adathorodozón, de az utobbit is el kéne hagyni már.

Ha saját esküvőről is volna szó, sem kéne 3 órás hagyományos videó róla :N

Viszont egy kérdés mindekihez, ki használt flycam/steady-t esküvőkön? És melyiket?

.DLL: nálad látom a Márk és Fanni videóba amikor Márk kiszáll a kocsiból és sétál felfele valami steady/flycammal van stabilizva, legalábbis úgy néz ki. /bár telóról nézem/

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2568) cOxeR válasza Dictator^ (#2567) üzenetére


cOxeR
Ármester

Nyersanyagot én sosem adnék át, ez valami hazai téveszme, hogy a párok erre igényt tartanak. A pulcsid mellé sem kapod meg a maradék 3 cm fonalat, meg az elgörbült tűt. Legalább is én sosem látom ennek értelmét. :)

Abban a videóban, elég sok flycam felvétel van... :)

[ Szerkesztve ]

(#2569) gabesz82 válasza Dictator^ (#2567) üzenetére


gabesz82
senior tag

Ezzel a nyersanyagos dologgal engem is ki szoktak "akasztani" :) sajnos általában a szülők (a párt ez nem érdekli) szeretik "leltározni" (jobb szót erre nem tudok) a vendégeket (a Pisti fia itt volt-e... Na ők ott, ott!! ők alig táncoltak... stb.) Régen emlékszem még az is divat volt, hogy az ajándékozást végignézték, hogy na akkor ki mit hozott :)

PSN: Morfologus82

(#2570) MIFtIli válasza .DLL (#2565) üzenetére


MIFtIli
aktív tag

Nagyon tetszik a video. :)

(#2571) .DLL válasza Dictator^ (#2567) üzenetére


.DLL
veterán

Igen, a nagy része a mozgásoknak saját gyártású steadycammel készült.

MIFtIli: köszi! ^^

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#2572) Dictator^ válasza .DLL (#2571) üzenetére


Dictator^
veterán

Örülök neki!
Én is most akarok, egy steady/flycam-et csináltatni, csak az anyagok beszerzésénél elakadtam.
A tied mennyibe jött ki?

(#2569) gabesz82: Szerintem innentől mi is kivesszük a lehetőségét is a nyersanyag átadásának.

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2573) .DLL válasza Dictator^ (#2572) üzenetére


.DLL
veterán

Akkor ajánlom a Hender Pro-t, egy magyar kisvállalkozó gyártja, olcsóbb mint a Flycam és jobb minőségű.

Az enyém nem igazán forintosítható, mert nagyrészt itthon fellelhető alkatrészekből és egy bő négy hónap alatt állt össze (ebben benne van a lustaságom is :U ) és nem is túl precíz, a kardán részt ki kéne adnom gépmunkába, hogy tökéletes legyen.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#2574) Dictator^ válasza .DLL (#2573) üzenetére


Dictator^
veterán

Tudsz linkelni hol lehetne beszerezni, és mennyiért?
Ha húzos, akkor én is inkább magamnak raknám össze, de akivel csinálom teljesen be van havazva, és még a beszerzési fázist se ugrottuk át :)

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2575) papaya válasza .DLL (#2565) üzenetére


papaya
senior tag

Gratu .Dll. :C Nagyon jó a hangulata. Jó, hogy volt fogadalom, sokat tud dobni rajta.. steady is piszok hasznos volt. Itt hibáztam én sztem, hogy egy jó kompozíció helyett (amilyen a tiédben van), inkább eseményeket mutatok be.

A fogadalom részt mivel lőtted? pöpec a dof :)

[ Szerkesztve ]

(#2576) __H4X0R__ válasza cOxeR (#2548) üzenetére


__H4X0R__
senior tag

Hello! Lattam, hogy allvanyokban gondolkodsz, a szett sulyat elore kalkulald ossze es csak azutan valassz, en anno a Video-Part KFT-tol vasaroltam meg a sajat Manfrotto szettemet. (1092, Budapest, Ferenc krt. 26.) Csak ajanlani tudom, es talan a Gaia arai alatt meg tudod szerezni ugy a termeket, hogy meg ki is probalhatod helyben :)

@Dictator^: Bar eskuvon nem, de Glidecam-et hasznalok extrem sportok filmezese kozben, abbol pedig a 2000-res verziot. A DIY megoldasokbol is konnyen szulethet egy nagyon jo stabilizator, csak ahhoz nemi tervezes szukseges, bar a neten is lehet talalni egesz jo tutorialokat pvc csobol peldaul... Summa-Summarum, szep felveteleket lehet kesziteni egy DIY megoldassal is, de minosegre - akar nehez eszreveheto - van kulonbseg egy gyarto altal kinalt termekhez kepest.

[ Szerkesztve ]

www.kristofnagy.com

(#2577) Dictator^ válasza __H4X0R__ (#2576) üzenetére


Dictator^
veterán

Hender Pro-t próbáltál már? Mi a vélemény róla?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2578) __H4X0R__ válasza Dictator^ (#2577) üzenetére


__H4X0R__
senior tag

Nem volt vele szerencsem, es nem is ismertem ezidaig. Gyorsan megneztem rola egy-kett kepet, nem rossz cucc, tetszik a felso megoldas a "finomhangolasra" viszont a talpa nagyon butanak tunik, mert igy a sulyokat csak egy fix pont(ok)ban tudod rogziteni es mindig a fejet kell allitgatnod ha cserelsz peldaul objektivet. Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz, csak en konnyebben beallitom a sajatomat, ha a talpa is csusztathato nem pedig fix.

Illetve (arrol nem talaltam kepet) kivancsi lennek hogy a giroszkop amit fogsz, ureges-e, tehat ossze tudod e parositani mondjuk egy kez-merevitovel... Bar ez csak egy plusz dolog, de ha 3 oran keresztul tartanod kell, akkor nagy segitseget jelent. Egy rendes szettet igy kezbol siman megtartani egy ido utan nagyon is faraszto :D Tiszta konditerem haha :))

[ Szerkesztve ]

www.kristofnagy.com

(#2579) .DLL válasza papaya (#2575) üzenetére


.DLL
veterán

Itt éppen egy 70-200@2.8-cal vettem statívról, a társam pedig egy 50-essel mobilizálta magát.

De héé, a tiedben is a kompozíciók, a képek szerintem nagyon rendben voltak, és a hangulata is olyan, hogy jó nézni, szerintem ez a legfontosabb.
Nyilván egy steady jóval populárisabbá, "szenzációsabbá" teszi az egészet, ezt itt direkt kérte a pár, de ha nem elvárás, akkor nélküle is lehet jó és hangulatos videót készíteni ;) (amit itt több példa is mutat a fórumon)

(P.H.)

(#2580) cOxeR válasza __H4X0R__ (#2576) üzenetére


cOxeR
Ármester

Köszi, az a nehézség, hogy a slider miatt, elég nehéz kiszámolni, hogy valamely szélső állásban mekkora forgatónyomaték fogja tépni az állványt... ezért lenne célszerű tényleg fizikailag kipróbálni...
A gép a legnehezebb obival és kontroll monitorral, ~3-3,5kg, ez alatt lenne a slider, ami szintén közel 3kg, és 80cm hosszú. Ha már egy 60cm-t tudnék belőle stabilan használni állványról, az is elég lenne.

Mindenképpen olcsóbb a Gaia-nál, ebben biztos vagyok, hiszen ő a másik importőr az országban tudtommal - most már csak egyedüli.

(#2581) narumon válasza Dictator^ (#2533) üzenetére


narumon
őstag

"Kezdi valaki a zene kiválasztásával (vágás előtt)? "

Csakis így máskülönben hogy menne a zene a képhez?

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2582) narumon válasza .DLL (#2565) üzenetére


narumon
őstag

Hardverileg mivel készült? (gép, obi, steady)

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2583) Boboka


Boboka
tag

Sziasztok!

Ti, hogy csökkentitek a "hiss-t" a felvételről.
600D+Rode(sima)
Szerintem zavaró az alapzaj alatta.
Azt láttam, hogy manual-ba leveszik csak ugye ez nem pro és nem tudom a +20db kakaót ráadni. :)
Választ előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#2584) Boboka válasza Boboka (#2583) üzenetére


Boboka
tag

Keresgéltem és a problémával úgy látom nem vagyok egyedül.
(dslr+rode videomic(sima) alapzaja elég nagy)
Ez a videó tetszik, de nem igazán értem mit kéne csinálni...:LINK
Valamint ez sem rossz: LINK
Szivacsos verzió tetszene az ára miatt, de hogy kéne azt csinálni pontosan?
Valamint a mini erősítő sem rossz.
Melyiket ajánljátok?

[ Szerkesztve ]

(#2585) cOxeR válasza Boboka (#2584) üzenetére


cOxeR
Ármester

A legolcsóbb tényleg a szivacsos, de az elég kókler módon fog kinézni, az is biztos. :)

(#2586) Boboka válasza cOxeR (#2585) üzenetére


Boboka
tag

Igazából nem értem a videóból, hogy hogyan kéne rátenni...
Rá az alap rode szivacsra?
Vagy azt vegyem le?
És hogy teszem rá függőleges,vízszintes?
De azért bírom ezt: LINK
Magyaráz 8 percet... Inkább mint mutatná 30 sec alatt :)
Az angolom nem acélos és segítség kéne, hogy képzeljem ezt el.

(#2587) cOxeR válasza Boboka (#2586) üzenetére


cOxeR
Ármester

A szivacs helyére... a lényege a következő, minél szűkebb bevágást kell ejteni, hogy minél jobban rászoruljon, ez a kulcsfontosságú része. Mutatja, milyen irányban, milyen szögben kell ezt megtenni, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a mikrofonra.

(#2588) theporcupine válasza Boboka (#2584) üzenetére


theporcupine
tag

Lehet, hogy én értem teljesen félre a kérdést és a videót, de teljesen másról van szó. A hiss noise az elektronikából jön, a sziszegő hang, amit az auto gain a csendes részeknél felerősít. Sajnos, a legtöbb ilyen kamerán ezt nem lehet kikapcsolni. Nekem nem Canonom van, ezt nem ismerem, de ha jól értem, ML-ben lehetőség van a kikapcsolására. A zaj problémát ez oldja meg. De hoz egy másikat, hogy túl halk lesz a felvétel. A szivacs csak egy olcsó mikrofon állvány, amit az asztalra tesz le, közvetlenül a beszélő elé, így erősítve a jelet (még akusztikusan). A mikrofon nyelét rakja bele, hogy a megfelelő szögben álljon a beszélő szája felé és szigeteli az asztaltól, hogy az asztalon matatás, egérrel kattintás dübögő hangja, rezgése ne érje közvetlenül a mikrofon testét.

https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/

(#2589) Boboka válasza theporcupine (#2588) üzenetére


Boboka
tag

Nem értem mit kéne csinálni... :F
Ami mondjuk érdekes, hogy a videó elején van hiss és 2:30-tól már nyoma sincs neki.
A magic lantern van a gépemen(600d) de nem találok olyat, hogy ki lehetne kapcsolni...
Tipp esetleg?
Az gyanús nekem még, hogy egy "mikrofon szivacsállványtól" a hiss, hogy tűnik el??
Jó lenne ha valaki tiszta vizet öntene a pohárba. :)

(#2590) HollyBoni válasza Boboka (#2589) üzenetére


HollyBoni
veterán

Automatic Gain Control

Nekem nincs Magic Lantern, de a user guide-ban az áll ezt érdemes kikapcsolni.

(#2591) Boboka válasza HollyBoni (#2590) üzenetére


Boboka
tag

Épp nézem.
De sajnos azt írják, hogy a 600d-nél nincs ilyen funkció a ml-be. LINK (Első negyed)
Vagy van valamilyen trükk, amivel előcsalom?

(#2592) theporcupine válasza Boboka (#2589) üzenetére


theporcupine
tag

Írtam, a szivacstól nem tűnik el. A zaj az auto gain control kikapcsolásától tűnik el, ha nem növeljük nagyon az erősítést. Viszont így a felvétel halk lesz. Ezért kell közel rakni a beszélőhöz a mikrofont és ezért szedi le a gépről. A szivacs csak arra kell, hogy levegye a gép tetetjéről a mikrofont és egy rezgéselnyelő "állványra" rakja közelebb a beszélő szájához. Ezért kell a kábel is neki. Igazából ennek tényleg semmi köze nincs a hisshez. Mivel az a rendszeren belül kelettkezik, ezért ezt ilyen módszerekkel nem is lehet eltüntetni. Ez kb. olyan dolog, mint az ISO emelés. Vagy több fény kell, illetve itt hang, vagy nagyobb erősítés a rendszerben, ami viszont a zajt is emeli úgy a képnél, mint a hangnál. Megoldás lehet még, ha van valami folyamatos háttérzaj, mert így a AGC nem emeli az egekbe az erősítést és nem hangosodik fel a sziszegés.

Valószínűleg ezért is választják sokan a külső rögzítő eszközöket, ott szinte biztos állítható és eleve szabadon elhelyezhető a kamerától függetlenül.

MILC-ben utazom, nem tudok ML-hez hozzászólni sajnos. Ha nem tudja, akkor bukta.

https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/

(#2593) HollyBoni válasza Boboka (#2591) üzenetére


HollyBoni
veterán

Külső felvevő, utómunkánál szinkronba hozás.

(#2594) Boboka válasza HollyBoni (#2593) üzenetére


Boboka
tag

Ezt szeretném elkerülni. :)
Berendeltem ezt a FIIO 3 erősítőt. Eléggé meggyőző, majd meglátjuk. :)
Ha valakinek van ötlete ne tartsa magában. :R

(#2595) HollyBoni válasza Boboka (#2594) üzenetére


HollyBoni
veterán

Pedig csak azzal lehet felvenni normális hangot. Először én is féltem tőle, de egyszerű a szinkronizálás nagyon.

(#2596) Boboka


Boboka
tag

FIIO webshop elég hamar kihozta a FIIO 3-at. :)
Ég és föld!
Akinek canon 600d+rode videomic(sima) van, annak csak ajánlani tudom.
4k-t szerintem megér.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. :R
Üdv
Boboka

[ Szerkesztve ]

(#2597) Dvico


Dvico
csendes tag

Sziasztok!Tudom hogy nem vág ide, de van esetleg valaki aki bevállalna egy esküvő fotózást grátisz?
Én videóznék és vinnem kellene egy fotóst, akinek jól jönne mint gyakorlás vagy referencia.Az utómunkát én megcsinálnám, ha nem akar az illető vele foglalkozni.Viszont azért fontos hogy be tudja álíltani az expót, és legyen valamennyi cucca.Okt.26 az időpont.Köszi!

(#2598) Dictator^


Dictator^
veterán

FlyCam Nanot senki nem forgalmazza itthon?!

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2599) .DLL válasza Dictator^ (#2598) üzenetére


.DLL
veterán

Olyat ne akarj venni, csak eladás lesz a vége. Nagyon spórolósan gyártják, anyagminőség, pontosság, kényelem a B-ka segge alatt van. Akkor már inkább egy Glidecam, vagy Cass (mondjuk ezzel még nincs tapasztalatom). A Henderes csávó sem gyárt már?

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#2600) Dictator^ válasza .DLL (#2599) üzenetére


Dictator^
veterán

Gyárt, csak szeretném kipróbálni, de Debrecenbe lemenni megnézni..kicsit megdobná az árát.

50-60e között csinálná.. nem tudom milyen felépítés, de amugy nem néz ki rossznak.. sajnos nem találtam olyat, aki azért használta húzamosabb ideig, és van is elég tapasztalata egy pro/con listára.

Glidecamból melyik? Több száz pengőt nem akarok rádobni, egy pár helyen tudnám használni, de ott jó lenne.

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.