Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2751) narumon válasza HollyBoni (#2750) üzenetére


narumon
őstag

EOSHD-t rendszeresen olvasom - videókat is nézek, ott van egy nagyon jó komplett könyv a GH2-höz.

Igen tesztelőn sok múlik, de elvileg itt azt írta a srác, hogy nem csinált semmit csak felvette a videókat, és mondjuk a GH2 nem is néz ki rosszul. Amúgy meg én nagyon egy 5D Markot szeretnék már, akár csak a II-t de valami full frame nagyon jól jönne már :)

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2752) .DLL válasza narumon (#2751) üzenetére


.DLL
veterán

Azért ott a manuál fókusz már egy másik szint, még külön embernek is szopás. Még ML-lel is túlmész rajta meg vissza, ami nagyon csúnya szerintem. Igazából egy jobb APSC érzékelő kéne a canontól, ami jobb dinamikaátfogásban és fényérzékenységben. Akkor lenne érelme a különféle logaritmikus képstílusoknak (Pl. az 5D mkII-re tervezett CineStyle 550D-n sokkal rosszabbul teljesít, mint nagy testvérén, alul már semmi plusz részlet nincs benne, csak szürkeség. Ezek után bőven elég a Neutral minimális kontraszton)
Szóval nem a fullframe az isten, csak a normális szenzor, szerintem.

(P.H.)

(#2753) MIFtIli válasza .DLL (#2752) üzenetére


MIFtIli
aktív tag

Szerintem csak egy normális codec kellene. Mondjuk prores.
Fotókban azért elég jó a dinamikaátfogás (az apsc-s canon gépekre gondolok). Fényérzékenységben persze lehetne jobb.

(#2754) .DLL válasza MIFtIli (#2753) üzenetére


.DLL
veterán

Nem rossz, de a Sony, mint félvezető gyáró azért már leelőzte... Egyébként igazad van egy jobb, min. 10 bites kodek szintén sokat javítana a helyzeten.

(P.H.)

(#2755) Sziráki válasza HollyBoni (#2746) üzenetére


Sziráki
csendes tag

Nem merültem még bele annyira, nem tudom mi számít "komoly videónak" ? :)
de örülök minden tanácsnak és segítségnk...

(#2756) Dictator^ válasza Sziráki (#2755) üzenetére


Dictator^
veterán

Durván annyi, hogy az STM obik az "új videós" vázakat segíti elő, hogy az autofokusz "zökkenésmentes" legyen.
DE az AF buta, simán téveszthet, vagy éppen olyanra lővi be a fokuszt, ami neked egyáltalán nem kéne, és lehet épp észre se veszed ott a helyszínen, csak ha hazaértél, a másik meg ha megismételhetelen dologról van szó nem igen akarsz te sem hagyatkozni egy automata rendszerre.
Innentől viszont bukta az egész, emiatt nem célszerű AF-el videózni. Szvsz.

Ja lemaradt, tehát ezért írták, hogy akár a 700D ami hiába "videóra lett tervezve" nem igen ajánlatos hagyatkozni a AF rendszerére videó alatt. (Persze lehet vele bohockodni, családi videóknál, meg szórakozásnál, de akár egy fizetős melónál úgysem fogsz az AF-re hagyatkozni).
Tehát mondhatom, hogy fizetős meló=komoly meló.

Szerintem ezt akarta a válaszadód kifejteni, vagy valami ilyesmit :K

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2757) HollyBoni válasza .DLL (#2752) üzenetére


HollyBoni
veterán

A legkomolyabb mozis kamerákban sincs FF érzékelő, mégis brutális miket tudnak. :K

(#2758) Sziráki válasza Dictator^ (#2756) üzenetére


Sziráki
csendes tag

Köszi, na most már egyértelmű..:) Természetesen a manuál híve vagyok, gondoltam pluszként jól jön a STM , és ML gondolom rövidesen erre is lesz. De nem nagy attrakció eladni és venni egy ....??? :)
5D M II, III nem akarok venni, annyi meló nincs hogy annyit bele fektessek (később talán) most meg már amit kaptam tanácsot hogy a "majd nem ugyan az videóra" a 550 től a 60D ig, ill. 7D is kb. ua.

(#2759) .DLL válasza HollyBoni (#2757) üzenetére


.DLL
veterán

Így van, pl. a nem mai gyerek Arri Alexa annyira fényérzékeny, hogy 1 blendével a szokásos érték alá lőve is világosabb képet adott, mint vártuk, és gyönyörű tónusokkal a majdnem sötétben....
Rengeteg jó érzékelő létezik, ott vannak a Vision Research kamerái, több ezer FPS 4K-ban, meg tudták oldani a kiolvasási sebességet, meg a rolling shutter problémát, stb-stb...
Minden létezik, csak nem adják konzumer kezekbe. Még. :D Majd amikor ez lesz "lent" is, akkor fent olyan dolgok lesznek, amiket még meg sem álmodtak.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#2760) narumon válasza Sziráki (#2758) üzenetére


narumon
őstag

Én most 70D-t vennék - kevesebb költségvetésből egy használt 550D v. 600D

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2761) narumon válasza .DLL (#2759) üzenetére


narumon
őstag

Hát most kurvára irigyellek, hogy ilyen gépeket, eszközöket látsz, használtsz közelről. Itt az alvégen semmi ilyesmi nincs, amit próbálok megtanulni az mind saját kútő és internet. A videós világ M.o-n abszolút BP orientált - mint sok más is. Én csak álmodozom, hogy egy Arrit közelről lássak, vagy belecsöppenjek valahogy egy filmforgatásra...

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2762) Sziráki válasza narumon (#2760) üzenetére


Sziráki
csendes tag

Köszönöm..

(#2763) taranis


taranis
addikt

Sziasztok! A nem olyan távoli jövőben tervben van egy MKIII kimondottan a RAW videózás miatt. Azt már látom, hogy a CF kártya is némileg lutri, mert még a leggyorsabb minőséginek tartott Trascend, Lexar, Sandisk, stb. kártyák közül is ki lehet fogni olyat, amin nem megy a fullhd 25fps, aztán némelyiken még a 30 is megy. De tegyük fel sikerül venni 2db 64-eset, amivel semmi gond. Ez kb. 25 percnyi anyagot jelent. Ennél nálam többre lesz szükség, és itt van a kérdés igazából. Lehet venni több kártyát, csak elég drágák ezek. Gondoltam biztos van valami megoldás a kártyák lementésére anélkül, hogy egy laptopot cipelnék magammal, ekkor találtam ezt: [link] Namost ez még annál is drágább :) Szóval, ti hogyan oldanátok meg a kártyák lementését? Vagy inkább több kártya?

colorizer.net

(#2764) cOxeR válasza taranis (#2763) üzenetére


cOxeR
Ármester

Szia!
Image tank-ot elég sokan használnak, de az sem egy életbiztosítás.
Munka közben a duplikálás, mindig idővel jár, valamint abban 100%-ban bízni, hogy egy másolat az tökéletes lesz, és nem kell élből 2 másolt, én nem biztos, hogy tenném.
Ergo a notebook még mindig egy szükséges történet, hiszen két kártyás mentést nem lehet ilyen sebességnél elvárni egyelőre.
Amúgy nem jó kártyákat nézegetsz, van olcsóbb, és gyorsabb kártya, ami jobban teljesít, egy kicsit csak bele kell olvasni a fórumoka az ML-nél és már is megtalálod a márkát, ami kifizethető. :) nem biztos, hogy a legeslegmegbízhatóbb márka, de nálam pl. jól teljesít
Én több kártyát vennék, és menteném is őket... és nem törölnék adatot.
Ez az egyetlen biztos megoldás.
Én 256GB-nyi duplikált mennyiségű kártyát hordok magamnál fotózásra. (valamint van nálam még 4-5 db 16GB-os CF is... ész vész tartaléknak)
RAW videóra meg alapozni munkát, nem biztos, hogy kellene. :)
A többi része meg tényleg kérdés, alapvetően az utómunkával és a videózással, mennyire vagy rutinos, hiszen, mint itt koábban is szó volt róla, az csak egy dolog, ha valakinek van raw videó nyersanyaga. ;)
Szóval kellő mennyiségű pénzből lehet összerakni ilyen célmegoldást, de jól át kell gondolni a teljes koncepciót.

(#2765) cOxeR válasza cOxeR (#2764) üzenetére


cOxeR
Ármester

Na és egy másik fontos dolog, a váz. :)
Egy vázzal, szintén megvan a lehetőség, hogy valami gubanc történik, és akkor mit csinálsz?
Persze mindez lehet paranoiának is nevezni... meg túlbiztosításnak, de ez csak attól függ, mit videózol
Én esküvőn nem engedhetem meg magamnak a műszaki hibából eredő nem teljesítést.
Van más terület, ahol lehet újrázni, és akkor a lenti egész konstrukció teljesen más fényt vet és más elgondolást igényel.

(#2766) taranis válasza cOxeR (#2765) üzenetére


taranis
addikt

A történethez hozzátartozik, hogy nem fizetett melókról lenne szó, egy saját projekthez kellenek természetvideók. Persze ki tudja mit hoz a jövő. Szóval a lényeg, hogy nem ilyen drámai a helyzet, ha véletlen adatot vesztenék, csinálnék új felvételeket és kész. ML fórumot természetesen olvasom, ha a Komputerbay kártyákra gondolsz, én azokban nem bízom, túl sok a rossz tapasztalat vele.
Amúgy te írtad korábban, hogy Konova slidered van? Én is azt nézegetem, elégedett vagy vele? Miért pont a K5-re esett a választás? Crank kitet is vettél hozzá?

colorizer.net

(#2767) narumon válasza taranis (#2766) üzenetére


narumon
őstag

Mhm - természetvideóra én lehet, hogy Panasonic-ot választanék. GH2 v. GH3. Természetvideónál szerintem kell a tűéles kép és ezek messze jobbak ebben mint a Canonok.

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2768) HollyBoni válasza narumon (#2767) üzenetére


HollyBoni
veterán

[link]

RAW-ban már nem olyan rossz a helyzet.

[ Szerkesztve ]

(#2769) narumon válasza HollyBoni (#2768) üzenetére


narumon
őstag

No igen de ez egy 5D Mark III - a kollega nem hiszem, hogy ilyenen gondolkodik.Ha meg nem akkor pont jó pár hozzászólással ezelőtt beszéltük meg, hogy kb ez az egyetlen gép ahol jól működik a RAW és nem egy szopás az egész...
Szóval visszakanyarodva még mindig GH2 használtan (százpárezerért, és csak egy tuti bitrate hack kell rá, és nem kell szórakozni feldolgozással, leállással, mindenféle egyébbel. Csak beállítás és REC gomb nyomkodás oszt csókolom.). Persze ha 5D Mark III-at akar venni a kollega akkor nem mondom ezt (lehet, hogy már én keverem itt a delikvenseket), de nem 50D meg 600D meg ilyenek voltak mostanában a témák?

Szerk: Jah most nézem, hogy Taranis pont 5D Mark III-at akar venni. Akkor én kérek elnézést, kevertem előző RAW-os kollegával :))

[ Szerkesztve ]

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2770) narumon válasza taranis (#2763) üzenetére


narumon
őstag

Akkor ha már előbb hülyeségeket beszéltem, próbálom jóvátenni.
Szóval én a kártyahely hiányt netbookkal oldom meg. Nekem mondjuk egyszerű mert SD kártyákkal mennek a kisebb gépek és a netbookon kapcsiból van SD kártyaolvasó. Asus netbook - feltöltve 5-6-8 órát is képes elmenni. Amíg másik kártya forog addig emezen a másolás (áthelyezés) el van indítva. 500GB HDD van benne, Win7, az egész alig van 1kg - nem gond cipelni a fényképező nehezebb :)

[ Szerkesztve ]

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2771) narumon


narumon
őstag

Ez meg egy kis GH2 természetfilm

[link]

Meg kéne tanulnom nekem is így kihasználni a GH2-met, mert most is az esetek 90%-ban a Canont használom. Pedig nagyon tetszenek a GH2-vel készült videók, csak valahogy az enyém soha nem olyan :D

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2772) HollyBoni válasza narumon (#2771) üzenetére


HollyBoni
veterán

Próbáld ki standard képprofillal, mindent lehúzva. Én GH1-el így kapom a legszebb eredményt, mellé még valami manuál obi, így nagyon sok mozgásteret ad utómunkázásnál, azt hozok ki belőle amit akarok kb.

[ Szerkesztve ]

(#2773) zgospel


zgospel
őstag

félig-meddig off, de azt hiszem ez a legjobb topik rá:
cégnél kellett csinálni a videót és kiadták hogy ájfón 5-tel készüljön mindenáron (nekérdezzétek, én sem értem...) és hát abba most bele se menjünk hogy mennyire idióta masina ez, randomra egyszer 30 fpssel máskor meg 24 fpssel készíti a felvételeket...
a kérdésem az lenne, hogy szerintetek van értelme Premiere Pro-ban ráélesíteni erre a zajtengerre vagy inkább hagyjam a **csába? curves-szel játszogatok még, hogy legalább ne akkora trágyadombot adjak ki a kezeim közül mint ami a telefonból kijött, de lassan már semmi értelmét nem látom.
neonfényeknél készült egy sötét irodában a felvétel :U

https://www.flickr.com/photos/zpapa/

(#2774) narumon válasza zgospel (#2773) üzenetére


narumon
őstag

Hát a sötét iroda lesz a gond mert amúgy az i5 nem csinál olyan rossz videót. Ha az élességen állítasz akkor még zajosabb lesz a kép. Lehetne elmosni de akkor meg az élek szenvednek hiányt.

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2775) adamsys válasza zgospel (#2773) üzenetére


adamsys
tag

Bár én alapvetően nem tartom jó ötletnek a "majd a vágóasztalon kijavítjuk" stratégiát, helyette inkább felvenném a kérdéses részt egy tisztességes géppel, jó minőségben, és ha kell, visszabutítanám a megfelelő formátumra. Ennek ellenére átérzem a problémát, nálam is előfordult hasonló felkérés. A kedvencem, amikor életlen felvételt kell "kiélesíteni". :) Talán túl sok CSI-t vetítenek a tv-ben.

Én a következő pár dolgot próbálnám meg. Diszklémer: egyikkel sem lesz "jobb" a felvétel, legalábbis az avatott szemnek, ezek inkább elterelik a figyelmet a laikusnak is szemet szúró rossz tulajdonságokról. :)

1. Próbálkoznék az unsharp mask-kal a sharpen helyett, megnézném nagyobb radius értékekkel (2.0-5.0), hogy alakul az élesítés. Van ott treshold érték is, azzal pl tudsz szelektíven élesíteni.

2. Játszanék gradient-es maszkolással (enyhén elsötétíteném azon részeit a képnek, amelyek nem fontosak, és csak feleslegesen táncol rajtuk a zaj).

3. Bebuktatnám feketébe a fekete közelében lévő, de még nem fekete területeket.

4. Ha a fentiek nem segítenek, akkor lehet nyúlni a különböző zajszűrő plug-inekhez, itt a fórumon a kollégák biztos tudnak ajánlani pár bevált darabot. Nekem nincs konkrét tapasztalatom.

[ Szerkesztve ]

"And now for something completely different!"

(#2776) zgospel válasza adamsys (#2775) üzenetére


zgospel
őstag

nem szaroznék sokat a zajszűréssel, inkább tényleg csak az a cél amit te is mondtál "elterelni a figyelmet a laikusnak is szemet szúró rossz tulajdonságokról"

egyébként őszintén nem értem hogy miért nem intézhettem saját géppel meg objektívekkel, de mindegy is, ha 6-szor rákérdezel és az a válasz hogy "mert azzal kell" akkor ez van :D :D

köszi a tippeket, akkor nem fogom túlzásba vinni, nem rabolom a saját időmet vele :R

https://www.flickr.com/photos/zpapa/

(#2777) .DLL válasza zgospel (#2773) üzenetére


.DLL
veterán

Nem tudom az 5 és az 5s között mi a különbség kamerában, de 5s-el lehet ilyet is: [Link]

Mivel elvileg egy okostelefon, még ha zárt is, talán van rá más kamera vezérlő szoftver az alkalmazás-boltban, amivel nem randomra állítgatja az fps-t meg a gain-t...

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#2778) HollyBoni válasza .DLL (#2777) üzenetére


HollyBoni
veterán

Elvileg 5S-ben nagyobb a szenzor, és fényerősebb az "obi".

(#2779) zgospel válasza .DLL (#2777) üzenetére


zgospel
őstag

biztos van, de céges telefon, ráadásul nem is az én kezembe kiadva. szóval mindenféle app feltelepítése tiltva van, nem csak szóban de fizikailag is.

egyébként meg az apple különösen szereti "képjavító" eljárásokkal teleb*szkodni a cuccait, szaturáció meg kontraszt az egekben a kijelzőiken meg a felvett anyagokon is.

na de ez már nagyon off, köszi mindenkinek a segítséget, megvágtam ahogy illik, szarból várat építeni meg hiába próbál az ember :)

https://www.flickr.com/photos/zpapa/

(#2780) .DLL válasza zgospel (#2779) üzenetére


.DLL
veterán

Ez így az idiotizmus netovábbja a felelősök részéről. :( Remélem nem köteleznek, hogy a nevedet add hozzá.

(P.H.)

(#2781) cOxeR válasza taranis (#2766) üzenetére


cOxeR
Ármester

Így teljesen más, én ebben az esetben nem szórakoznék image tank-el... akkor sokkal egyszerűbb és költségkímélőbb, egy noti.
Semmi gond nincs a Komputerbay kártyákkal, jó pár fut belőle idehaza, kellően nagy kihasználás mellett és egyikkel sem volt gond...
Azért lett a K5, mert annak volt a legjobb felépítése, legjobb terhelhetősége, valamint jól licitálható a belépő modell... csak egy kis türelem kell hozzá, így az ára is kedvező. Nem vettem crank kit-et, de gondolkozom rajta erősen... hogy után rendelem. Teljesen elégedett vagyok vele, azt adja amire vártam.

(#2782) z123456789


z123456789
addikt

Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem.
Ebben a videóban van egy steady meg egy led lámpa.
Ami a steady tetején van rögzítő csavar/foglalat, az hiányzik az én szettemből.

Egyébként a lámpát az alábbi módon lehetne egy szabványos foglalathoz rögzíteni:

Ha valaki meg tudná mondani hogy hogyan keressek rá, akár eBay-en akár itthon, azt megköszönném.
De ha van egyéb ötlet azt is szivesen fogadom. :)

(#2783) adamsys válasza z123456789 (#2782) üzenetére


adamsys
tag

Szia!

Próbálj a "hot shoe adapter" kifejezésre keresni. Az számomra nem világos, hogy a "steady" tetején milyen foglalat van, amibe az adapternek passzolnia kéne, de gondolom az is valami szabványos, csavarmenetes furat lehet.

[ Szerkesztve ]

"And now for something completely different!"

(#2784) z123456789 válasza adamsys (#2783) üzenetére


z123456789
addikt

Köszönöm!

Szerintem ez így már elég is nekem, egyébként amit beméreteztem magasságot (a steady tetején) azt kellene a csavarnak áthidalni.
A steady tetején egy sima vájat van, abban semmiféle menet nincs.

(#2785) adamsys válasza z123456789 (#2784) üzenetére


adamsys
tag

Szerintem ez kell neked.

"And now for something completely different!"

(#2786) Sziráki válasza z123456789 (#2784) üzenetére


Sziráki
csendes tag

Lefotóztam az enyémet, így néz ki. Mással is pótolható, szerintem

[ Szerkesztve ]

(#2787) Sziráki válasza Sziráki (#2786) üzenetére


Sziráki
csendes tag

Közben megtaláltam, ugyan az a foglalat. Ha van ilyened :)

(#2788) z123456789 válasza adamsys (#2785) üzenetére


z123456789
addikt

Aha, pontosan ez kellene...de ez ennyibe kerül??? :Y +40$ szállítás? Pfff!
Ezt nem gondoltam volna. :(

(#2787) Sziráki
Sajnos nincs ilyenem, de minden bizonnyal valami más megoldást kell kitalálnom.

Köszönöm a segítségeteket! :)

(#2789) MIFtIli


MIFtIli
aktív tag

Van ez a háttér egy klippből. Nem emlékszem pontosan iso 400 vagy 640, nincs rajta módosítva semmi és teljesen szétesik az egész. Az előtér prímán ki van exponálva, éles-világos, zaj sincs rajta.
Ennyire rossz a h264, vagy magas az iso, vagy ennyit tud az 550d?

(#2790) .DLL válasza MIFtIli (#2789) üzenetére


.DLL
veterán

Ez még úgy tűnik, mintha rá is lenne nagyítva...
igen, elég zajos az 550D, de még az 1600 is használható ésszel. De még bármiféle maszatolás előtt a felvételre ráengedve egy jó zajszűrő programot, ez egészen lecsökkenthető, és akkor a videómegosztók tömörítése nem fog ekkora gombócokat csinálni az amúgy finom szemcsés zajból.

(P.H.)

(#2791) zgospel válasza .DLL (#2790) üzenetére


zgospel
őstag

én nálam az 1600 bőven belefér, 3200-nél szoktam nagyon húzni a szám de még az is elfogadható, 6400 viszont már abszolút a felejtős kategória

https://www.flickr.com/photos/zpapa/

(#2792) narumon válasza MIFtIli (#2789) üzenetére


narumon
őstag

Ezt én nem tudom értelmezni. Mi ez?

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#2793) HollyBoni


HollyBoni
veterán

Hogy kell olyan lassítást csinálni, hogy megy normál tempóban a videó, aztán lassítás, de fokozatosan lassul le? Ha jól olvastam PP-ban nem lehet megcsinálni csak AE-ben.

Pl: 00:22

[ Szerkesztve ]

(#2794) Dictator^ válasza HollyBoni (#2793) üzenetére


Dictator^
veterán

Csak 1x néztem oda, de ezt pl Vegasba tuti meglehet csinálni. Gyk. lesplitteled a videót annál a pár mp-nél, majd oda teszel be lassítást.
Vagy én láttam szarul ?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2795) HollyBoni válasza Dictator^ (#2794) üzenetére


HollyBoni
veterán

Én is így szoktam, de így nem fokozatos, csak egyből átmegy lassításba. Itt pl a hangszínnél mikor ráugrik a korlátra és csúszik nagyon hallatszik hogy fokozatosan lassul le.

(#2796) Dictator^ válasza HollyBoni (#2795) üzenetére


Dictator^
veterán

Ja, most látom mire gondolsz.
Akkor ezt nem így kell.

Fogod a videóklipet > jobbgomb > insert/remove envelope > majd itt a velocityt kiválasztod.
Megjelenik egy zöld csik, ha kettőt kattintasz a zöld csíkon akárhova, oda rak egy pontot, és azt tudod fel-le rángatni.
És így lesz folyamatos a lassítás-gyorsítás.

Ja, elfelejtettem írni, hogy a sávon lesz +300% | 0% | -100% .. ha minuszba mész, akkor visszafele pörög a videó.
Szóval

[ Szerkesztve ]

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2797) HollyBoni válasza Dictator^ (#2796) üzenetére


HollyBoni
veterán

És ezt milyen programban?

(#2798) mhmpista


mhmpista
aktív tag

Veletek is megosztanám.
550Dvel ezt hoztam össze jóbarátom zenekarának. (első klip)
Csal manual obikkal dolgozva. (pancolar, primagor, pentacon)

The Arbat Nincsen elmém

Lehet szeretni vagy utálni de érzelmeket vált ki és ez a lényeg :)
Hallgassátok szeretettel.
:R

(#2793) HollyBoni

Nem lehet hogy Twixtor-ra gondolsz? Azzal könnyű. Én úgy csinálnám.

[ Szerkesztve ]

(#2799) Dictator^ válasza HollyBoni (#2797) üzenetére


Dictator^
veterán

Sony Vegas. :)

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2800) HollyBoni válasza mhmpista (#2798) üzenetére


HollyBoni
veterán

Twixtor nem arra való hogy mondjuk 24p-ből tudsz lassítani, frame blending szerűséggel? Én sima 60p lassításra gondolok, mindneféle twixtor elmosós okosság nélkül.

(#2799) Dictator^ : Hopsz, én főleg Adobe progikat használok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.