Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#17542) stranger28 válasza llll (#17541) üzenetére


stranger28
addikt

Legyen kiindulás ez a 3,5 milliárd. Mihez nem elég végtelen? Most próbáltam kifejezni az előbb, hogy ez mennyire sok. Nem kell ide valós végtelen meg stb.

Ja, hogy te a Földet is beleveszed ebbe a teremtésbe. Én onnan gondoltam ezt tárgyalni, hogy az élet, nem a Föld, meg azt mi csinálta. De egyébként a bolygó is hasonló elven létezhet, mint az előbbi baktériumos példa. Született rengeteg élhetetlen, de lett 1 olyan is, amin léphetett tovább a folyamat. Csak ebbe nem akartam belemenni, mert annak az esélye, hogy ezt megértjük 0. Pl.: Mi indította be a folyamatot? Élet keletkezésénél tudjuk a Napot és a légkört, de az univerzumnál mit tudunk?

Pl. kinyírod a saját sejtjeidet is, amikor az idegen testeket gyilkolászod. Nem halsz bele, működsz tőle, de logikátlan.

Mondom: pont, párhuzamos. Ezekre épül jóformán mindenünk, azt sose fogjuk bizonyítani. :DDD Párhuzamosból több is van, eltérő nézőpontonként.

Mert van egy sokkal logikusabb magyarázat az egészre, azért. Nem azt kell elfogadnod tényként, hogy az alma egy körte valójában, hanem csak azt, hogy piros.

Persze, hogy nincs. :) Az ember idióta ahhoz, hogy tudjon bizonyos dolgokat, szóval csak hisz. Szerintem félreérted ezt az egészet. Nem az a lényeg, hogy a hit szar, hanem inkább az nem mindegy, hogy miben hiszel. Erre ott az előbbi almás példa.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.